Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Diyete uygun kaşar ve labne zaten yok canım. O açıdan aklın rahat olabilir.

Ben de dolgu yaptırdım dişime dedim..
Oğlumun kreş arkadaşlarının anneleriyle günüm vArdı.
Çok samimi arkadaşlarım değil.
Herkesin ağzına sakız olsun istemiyorum
Bide çok canciğer olduklarında çok ısrar ediyo.
Biraz belli olsun zayıfladığım o zamn derim dukanla diye

Haklısın insan samimi olmadıklarına söylemek istemiyor. Ben de biraz çekiniyordum önceden. Ama beş altı kilo verdiken sonra çok rahat söylemeye başladım. Ama söyleyemiyorum diye de yenmez tabi.

Slm.bugun 2.gunumdeyim.esimle beraber başladık komşunun başlamasıyla. Ama ateş basması halsizlik çok var.esimdede eklem ağrısı. Bırakırım diye korkuyorum.daha doğrusu sosyal hayatımı kısıtliycam diye.bu haftasonu günüm var mesela.....

Eski sayfaları okuyabilirsim. Atakta ne yenir aç kalmamak için.
İki günde eklem ağrısı olur mu bilemiyorum.
Halsizlik değilde yemek isteyipte çikolatalar yiyemeyince sinir yaptı bende.
Günler

Hoşgeldin aramıza. Halsizlik sadece ilk bir kaç güne özgü, sonradan geçiyor tamamen. Sosyal hayatını kısıtlamana hiç gerek yok. Sadece tarifler öğren bloglardan falan diyetimize uygun ve gideceğin her yere götür. Günlere katılmana engel değil ki o yiyeceklerden yiyememek. Birçoğumuz evliyiz mesela ve eşlerimiz bu diyeti yapmıyor. Eşlerimize ayrı yemekler yapıyoruz. O kadar da zor olmuyor. Misafire de ayrı yaparsın. Kendine de birşeyler yaparsın, bu sayede onlar yerken sen de boş durmamış olursun.

Yumutda değil labne ve kaşar peyniri.
Aaa ben tamamen yanlış anlamışım. Labne ve kaşar peynirini diyete aykırı bir şekilde yiyor o insanlar. Ama sınırlı izinli olarak %7'ye kadar yağlı peynir yenebilir. O şekilde bulabilirsin belki labne ve kaşar. Ama sınırlı izinli bu, bu yüzden her gün tüketemezsin, kilo vermen duraklayınca da kesmen gerekir. Duraklamaya sebep de olabilir.

ekmek yaptım fırında
Bakalım nasıl olucak
6 ya bolüp yiyeceğim. Koca bi tepsi oldu.

Eşim diyette olduğumu unutup çerez ve çikolata almış.
Çikolata paketini elime aldım hiç canım istemedi
E n üst dolaba koydum

Hoşbulduuuum. Boyum 1.68 kilom 85.3 hedefim şimdilik 60. Görüntüm fazla gelirse 55 :)
Aaa boyumuz nerdeyse aynıymış. Benim de 1.67. 76 ile başladım, şu an 59um. 59,9 daha doğrusu ama virgülden sonrasını söylemiyorum ne de olsa Dukanın testini yaptın mı, o sana ne hedefini öneriyor?

Aaa boyumuz nerdeyse aynıymış. Benim de 1.67. 76 ile başladım, şu an 59um. 59,9 daha doğrusu ama virgülden sonrasını söylemiyorum ne de olsa Dukanın testini yaptın mı, o sana ne hedefini öneriyor?
Yaptım 7 gün atak ondan sonra seyire geçmem gerekiyor.ne kadar sürede verdin bu kiloyu

Kızlar aslında önemli bi problemim daha var benim
Testi yapamadım ben
Baştan msn şifremi unutmuştum
Sonrada hiç anlayamadım
Yardım edebilecek biri var mı?

Yaptığım ekmeğin altı pişmemiş
1cm kalınlığındaydı zaten
Şimdi yuvarlak fırın tepsisinden kestim altlarını çevirip tekrar attım fırına
Bütün yulaf kepeğimide ona harcamıştım.
Pazara kadar yenidini alamam.
Pazarda kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…