Sıkma canını. Bence öyle tersini çevirerek de biraz pişirdikten sonra çıkar minik minik küp küp doğra. Peynir gibi. Sonra üzerine biraz aynı şekilde doğranmış ızgara tavuk, hindi füme veya hatta kavrulmuş kıyma dök. Onun üzerine de yoğurdu nane ile biraz çırp, minik doğranmış kornişon turşularla karıştır onu da dök. Muhteşem olur.Yaptığım ekmeğin altı pişmemiş
1cm kalınlığındaydı zaten
Şimdi yuvarlak fırın tepsisinden kestim altlarını çevirip tekrar attım fırına
Bütün yulaf kepeğimide ona harcamıştım.
Pazara kadar yenidini alamam.
Pazarda kısmet
Ben bugün yine 60 oldum ya. Deliriyorum artık. 59a kadar ne güzeldi. Haftalardır burdyım
Bu arada bişey sorucam
yemek yaparken içine sebze katsak lezzet vermesi için
ama sebzelerini yemicem tabii ki
sorun olabilir mi bu ?
Protein günlerinde katma canım. Çünkü sebzelerin içeriğindeki karbonhidratlar falan yemeğe karışıyor sonuçta, ki o yüzden lezzet katmış oluyor.Bu arada bişey sorucam
yemek yaparken içine sebze katsak lezzet vermesi için
ama sebzelerini yemicem tabii ki
sorun olabilir mi bu ?
1 yemek kaşığı sebzeye izin var diye okumuştumçok sorun olur mu bilmiyorum ama yine de sebze yerine baharat ile lezzetlendirmeye çalış yemeklerini..daha doğru olur..
Bu arada bahsettiğin sebze patates falansa zaten olmaz tabi.Protein günlerinde katma canım. Çünkü sebzelerin içeriğindeki karbonhidratlar falan yemeğe karışıyor sonuçta, ki o yüzden lezzet katmış oluyor.
Evet evet soğan, sarımsağa izin var. Protein günlerinde az olmak kaydıyla. Benzer şekilde tat katmak için maydanoz dereotu falan da az miktarda atabilirsin.1 yemek kaşığı sebzeye izin var diye okumuştum
mesela köftedeki soğan
Artık cidden 60da kalacakmışım veremeyecekmişim gibi geliyor. Bktım bugün kayıtlarıma iki hafta olmuşcanım 1 hafta daha aynı şekilde devam et, sonrasında bi yumruk harekatı iyi olabilir..ben ööle yapmıştım hatırlarsan..ama kendine 1 hafta daha ver..biliyorum uzadıkça uzuyo ama aynısı bana da oldu..1-2 kilo için 1 ay uzadı seyir evrem resmen...
eski sayfalarda bi msj okumuştum.geri döndüm aradım aradım yok bulaadımŞimdi anlamadığım bir şey var. Ben şimdi bile bir eksi bir artı görüyorum herşeye uyarak. Güçlendirmeye geçince ne olacak bana? Nasıl kilo almam ki yani o kadar değişik şey yiyerek. Hiç mantıklı gelmiyor. Yani dukana çok güveniyorum orası ayrı ama. Bilemiyorum ki, şimdi bile böyleyse ilk ödül öğünümden sonra direk artışa geçerim gibi geliyor.
Şimdi anlamadığım bir şey var. Ben şimdi bile bir eksi bir artı görüyorum herşeye uyarak. Güçlendirmeye geçince ne olacak bana? Nasıl kilo almam ki yani o kadar değişik şey yiyerek. Hiç mantıklı gelmiyor. Yani dukana çok güveniyorum orası ayrı ama. Bilemiyorum ki, şimdi bile böyleyse ilk ödül öğünümden sonra direk artışa geçerim gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?