Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

light olanı da yiyemiyor muyuz ?

yağ oranı önemli burada..%6 ya da %7 yağlı bile olsa yemiyoruz..yediğimiz peynirler %1,5 filan yağlı olmalı..o yüzden en iyisi yağsız lor...gerçi ben pınar marka light karper yedim bi süre..o da yağlı aslında ama dukan amca bloğunda paylaşıyodu, yiyodu hep..ben de yedim..

cangum allah kolaylık versin
insaların birbiri hayatına bu kadar müdahale etmesini anlayamıyorum
aklım almıyor
eşin ilk gazla sen artık gelme diyebilirdi
demek ki o da artık olgunlaşıyor kendi hayatının farklı olduğunu anlamaya başlamış
kreş bence artık daha önemli çünkü çocuklar sokağa çıkmadığı için sosyalleşemiyorlar
paylaşmayı bilmiyorlar
bence iyi yapıyorsun sen
az sabır aile içinde ne yazık ki yapacak bişi yok
insanlar sığ

kızlar diyeti bozmuyorum ama akşam saat 10 gibi çok acıktım yemek yedim .diyete uygun.
gerçi saat 2 gibi yattım ama geç yemek kilo vermeyi yavaşlatır mı
Çok kafana takma canım. Ne olur ertesi gün birz fazlaymışsın gibi görünebilir tabi daha vücudunda olacağı için yediklerin. Ama bir sonraki gün düzelir. Diyeti bozmadıktan sonra kendini çok sıkmana gerek yok. Ama akşamları geç yememk biraz etkili olabiliyor kilo vermede tabi, çok sık yapmamak lazım.

Kendini üzme canım, bazı insanlar böyle olabiliyor. Sen eminim iyi bir annesindir bakma ona. Kimbilir neye hırslandı da böyle yapıyor. Bazı insanlar kötü gerçekten sırf kötülükle dolular.

Bak ben de ona kızıyorum, bu blog sahipleri daha dikkatli olmalı bence. Tabi ki kendileri ne istiyorsa yer içerler ama böyle insanları da kötü etkiliyorlar. Belki de senin seyirin çok daha kısa sürecekti mesela o yiyor diye yemesen.

Arkadaşlar Ankara'da migros sanal markete dukanın ürünleri gelmişti sonunda dün sipariş verdim geldi bugün. Çikolatalı bar yedim bir tane. Gözlerim yaşardı resmen ya altı aydır abur cubur yememiştim Resmen çikolata tadı aldım Migrosta var olan bütün dukan ürünlerini aldım Sadece yulaf kepeğini almadım, doğalsanın karışımını çok seviyorum çünkü. Tam da duraklama yaşarken böyle sınırlı izinli tüketmek mantıklı olmadı ama ne yapayım çok mutluyum

Herkese iyi akşamlar.savasa hazirlanir gibi buzluga pişmiş tavuk , et köfte yapıp bıraktım. Dolaba da tapir kabına sogansiz soslanmamis salata yaptım. Ayrıca kabak pişir dim. Size birsey sorucam acaba seyirde günde bir saat yuruyen varmı. Hiç duymadimda yürüyüş yapmak istiyorum ama kalp carpintim oldu bugün korkuyorum korkuyorum.

Ben bu aralar yapamıyorum ama yarım saat kırkbeş dakika falan yürüyordum önceden.

Ben de bugün baya depo yaptım Yulaf kepeği, süt tozu. 5-6 kilo kadar muhtelif tavuk çeşitleri. Tavukları derilerini falan güzelce ayıklayıp tek pişirimlik olarak poşetleyip koydum derin dondurucuya. Somon stoğum bitiyordu onu da destekledim bir kilo daha aldım. Onları da tek pişirimlik attım. Sanalmarket somonlarımı yanlış getirmiş. Dilim almıştım ben ama fileto gelmiş. Bu daha yağlı. Bir çok yiyeceğim oldu

Selamlar kızlar
bugün işe geç kaldım kahvaltı da yalan oldu yanımda bişey getirmeyi de unuttm
şimdilik bitki çayı içiyorum
öğlen yemeğini erken yicem

akşam biraz kıymayız yarım soğanla kavurdum içine bol baharat kattım kavurdum
yarısıyla eşime yemek yaptım yarısını da ben yedim
bir tabakta da yoğurt yedim yanında

akşam güne gittim midem biraz sorunlu dedim ve yemedim ikramlıkları şekersiz çay içtim bol bol :)

Çok güzel bir irade :) Böyle devam etmen dileğiyle Kahvaltı yapamamak çok kötü ama seni anlıyorum ben çok acıkıyorum kahvaltımı hiç ya da iyi yapamazsam

saat daha 11 olmadı açlıktan ölüyırum

dün yanımda yulaf ekmeği getirmiştim ama yememiştim
şimdi onu yedim o biraz tutar beni
ton balığımda yine dünden duruyor dayanamazsam onu yerim
öğlen yemeğim sorun herşey yok buralarda

Benim hiç yiyeceğim kalmadı
Ton balığı aldım öğlenlik onu yiycem
Diyet kolayı zor buluyorum

Sabahları3 yumurta yiyen aç gözlü ben artık 2yi yiyemiyorum
İştahım biraz kapandı

Aynı benimde ton balığı ve biraz ekmek
Light kola bile yok
Bim a101 iki market tekel bayii var sokakta
Ama nafile

Benim hiç yiyeceğim kalmadı
Ton balığı aldım öğlenlik onu yiycem
Diyet kolayı zor buluyorum

Sabahları3 yumurta yiyen aç gözlü ben artık 2yi yiyemiyorum
İştahım biraz kapandı
Canım kullandığın ton balığı light değil mi? Light olmayanlar yağ içinde oluyor ya uyarayım dedim. Çünkü balık yğı değil sıvıyağ içinde oluyor malesef onlar serbest değil. Light olanlar su içinde oluyor ama onlar serbest. Ben pek sevmiyorum gerçi tadını.

şans yüzüme güldü öğle yemeği geliyor iş yerine
yemekte salçalı soslu tavuk göğsü ve ayran var
onları yiyiorum

diyet kola ilk 2 gün çok içtiğim için bugün getirmedim belki akşam içerim

iş yeri için kutu kola aldım 8 li paket
ev içinde 2 tane litrelik aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…