cnm siparişlerini kime veriyorsunbenim siparişlerim de geldi canım..benimkiler çok güzel..değişik şeyler almıştım bu sefer..belki o yüzden güzel geldi ama mesela kurabiye filan vardı içlerinde, benim hiç yapamadığım şekilde süper olmuş :)) tabi damak tadı meselesi biraz da bu işler..sen de yapsana yaaaa..senden alalım biz de..yabancıya gitmemiş olur hem paralarımız hem emeklerimiz :))))
ama bundan sonrası beni çok korkutuyor çok zor kilo veriyorum.spor hayatımda çok sınırlı hareket yok denecek kadar az bankacı olduğum için.
Benimde ulasmam gereken kılom 57 gecen hafta tartıldım 64 tu hedefıme yaklasıyorum yavas yavaş bakalım yarın tartılıcam geneeee
68 le başladım. Aslında 69 70 arası gşdip gelıyordum ama aç karnına tartılınca 68 di atak uc gun surdu 3 kg verdim seyırın ılk haftası 1 kg verdim 'bu ıkıncı haftası
Bursadayım.sanırım orası daha soğuk burdan.tekirdağdayım cnm inan buz dolabı gibi hava var battaniyenin altından çıkamıyorum
sen nerdesin
resmen buzzzzz kar yağsa gecıcekte yagamadıBursadayım.sanırım orası daha soğuk burdan.
Bursaya yahdı ama tutmadı soğuk havayı bırakıp kaçtı :)resmen buzzzzz kar yağsa gecıcekte yagamadı
Aleykumselam hoşgeldin. Bebeğini sağlıkla buyut canım.Selam arkadaşlar bundan üç yıl önce dukan yaparak 5 ayda 22 kilo verdim. Hamile kalamıyordum ve 22 kilo verince kendiliğinden hamile kaldım.tabi dukan da yarım kaldı.şuan 117 kiloyum ve dukana başladım.dün bir hafta oldu atağın sonunda 3 kilo vermiş bulunmaktayım. İlk dukan yaptığımda daha hızlı kilo vermiştim. Testin sonucuna göre 79 kilo olan İdeal kiloma ulaşmak istiyorum. Desteklerinizi bekliyorum.
Selam arkadaşlar bundan üç yıl önce dukan yaparak 5 ayda 22 kilo verdim. Hamile kalamıyordum ve 22 kilo verince kendiliğinden hamile kaldım.tabi dukan da yarım kaldı.şuan 117 kiloyum ve dukana başladım.dün bir hafta oldu atağın sonunda 3 kilo vermiş bulunmaktayım. İlk dukan yaptığımda daha hızlı kilo vermiştim. Testin sonucuna göre 79 kilo olan İdeal kiloma ulaşmak istiyorum. Desteklerinizi bekliyorum.
6 ay üç hafta yaptım ben, 4,5 ay demişti testte. Bir çok insan tutturuyor aslında ama ben son iki ay hep durakladım malesef.tebrikler ne güzel kurtulmuş sayılırsınız :) siz seyiri kaç gün yaptınız.benim testte 70 gün diyor umarım tutar
O zaten seyir için değil güçlendirme için sormuştu. Rahat olabilirsiniz. Zaten seyirde normal ekmek gibi bir şey direk kilo alımına sebep olur. Güçlendirmede ise yiyoruz artık.seyirde kullanma cnm sakın yavaşlatırsın kendin yap ekmeğini zaten dukan ekmeğine alışınca normal ekmek sevmezsin kek gibi oluyo ekmekleri
İşte motivasyonumuz buAynen öyle yok seyırde yemem. Geçenlerde yulaf kepegınden mıdem bulabmaya baslamıstı burda arkadaşlar omur boyu yerım bırak deselerde bırakamam yulaf kepegınk dediler bende gaza geldim tekrardan sevdım
Gerçekten ogun bırak deaelerde bırakmam dedin ya gittim mutfağa krep yaptım yumurta kaynatıp arasına koydum cayla yedim .İşte motivasyonumuz buAcaba sevmiyor muyum dersen sevmezsin tabi mecbur
Yukarki linkte dijitaller var. Burada da mekanik. hem de 5,90 tl
http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/jowoo-mekanik-mutfak-tartisi-mutfak-terazisi-133767836
cnm siparişlerini kime veriyorsun
Canım biçık tarifte takıtadan bahsedılıyor acı olsa kullanılmaz diye düşünüyorum. Ben spelenda kullanıyorum memnunumKızlar bir sorum var, az önce takita stevia tatlandırıcı aldım. tadının acı olduğunu söyleyenler var nette. kullanan var mı aranızda? acele cevap :)
o tariflere bi ulaşabilsem. çok sabırsızım. bir anda diyete başlama kararı aldım bu akşam. hemen gidip tatlandırıcı aldım ama bilemedim bu stevia keklerde kullanılıyor mu? ya da puding yapılır mı? yani pişmeye dayanıklı mı?Canım biçık tarifte takıtadan bahsedılıyor acı olsa kullanılmaz diye düşünüyorum. Ben spelenda kullanıyorum memnunum
linkini atabilirmisin bana yada face tam adınıhemen bakıyorum..teşekkürler
ben facebookta buldum..gül diye bi bayan..istanbulda..
Bilmemki hepside dayanıklıdır bence. İnternette birsuru tarıfler var sıkıntı yasamassın hiç.o tariflere bi ulaşabilsem. çok sabırsızım. bir anda diyete başlama kararı aldım bu akşam. hemen gidip tatlandırıcı aldım ama bilemedim bu stevia keklerde kullanılıyor mu? ya da puding yapılır mı? yani pişmeye dayanıklı mı?
Senin dediğin takita farklı canım. Formtat60 yazanda mesele yok da stevia yazan takita var bir bitkiden yapılıyor arkadaş ondan bahsediyor. Malesef ben kullanmadım.Canım biçık tarifte takıtadan bahsedılıyor acı olsa kullanılmaz diye düşünüyorum. Ben spelenda kullanıyorum memnunum
Hepsi dayanıklı olmuyor üzerinde yazıyor. Tabletler mesela sadece splendalar dayanıklı sanırım.Bilmemki hepside dayanıklıdır bence. İnternette birsuru tarıfler var sıkıntı yasamassın hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?