Stevia tariflerde hiç kullanmadım malesef ama tarifte yazan miktardan daha az kullanmamızı tavsiye ediyorlardı, o zaman acı olmuyormuş.Kızlar bir sorum var, az önce takita stevia tatlandırıcı aldım. tadının acı olduğunu söyleyenler var nette. kullanan var mı aranızda? acele cevap :)
Pişmeye dayanıklı olup olmadığı paketlerin üzerinde yazıyor canım.o tariflere bi ulaşabilsem. çok sabırsızım. bir anda diyete başlama kararı aldım bu akşam. hemen gidip tatlandırıcı aldım ama bilemedim bu stevia keklerde kullanılıyor mu? ya da puding yapılır mı? yani pişmeye dayanıklı mı?
linkini atabilirmisin bana yada face tam adını
İHepsi dayanıklı olmuyor üzerinde yazıyor. Tabletler mesela sadece splendalar dayanıklı sanırım.
Protein perşembesi olmasa neler neler yapardım. Şimdi sakız çiğniyorumCayın yanına pankek yaptım aralarına dukanella surdum harıka oldu
Protein perşembesk dediğin saf protein demi . Olmuyor mu tolere mi yoksaProtein perşembesi olmasa neler neler yapardım. Şimdi sakız çiğniyorum
Protein perşembesi olmasa neler neler yapardım. Şimdi sakız çiğniyorum[/QU
Protein perşembesk dediğin saf protein demi . Olmuyor mu tolere mi yoksa
protein perşembesi hangi evreye ait seyir evresinde varmı yoksa ileri evrelerde mi ?
Bunda bir şey yazmıyor. Kafam karıştıPişmeye dayanıklı olup olmadığı paketlerin üzerinde yazıyor canım.
Evet nette araştırıyorum. Ekmeğimi yaptım Bile.......... bu arada face de dukan La ilgili bir grup bulamadım. Var mıdır ki?Bilmemki hepside dayanıklıdır bence. İnternette birsuru tarıfler var sıkıntı yasamassın hiç.
seyir evresinde dolma olmaz yenilemez denilmişti şimdi tariflere bakıyorum karnıyarık ,biber dolması ... var.sebze +protein günlerini genelde ne yediniz...Protein perşembesk dediğin saf protein demi . Olmuyor mu tolere mi yoksa
Saf protein, tolere kullanmamak gerekiyorProtein perşembesk dediğin saf protein demi . Olmuyor mu tolere mi yoksa
Dukana uygun künefe bile varseyir evresinde dolma olmaz yenilemez denilmişti şimdi tariflere bakıyorum karnıyarık ,biber dolması ... var.sebze +protein günlerini genelde ne yediniz...
Şeyma bugün hem karışım kullandı hem de sabah kıyma yedi amamydilemma ve benim gibi güçlendirme evresinde olanlar için perşembe günleri sp günü...biz de bu günleri oldukça saf geçirmeye çalışıyoruz..örneğin karışım yerine sadece yulaf kepeği kullanıyoruz, ya da süt tozu ve sütü kullanmamaya çalışıyoruz..ya da en aza indirgiyoruz..kırmızı et yerine beyaz tercih ediyoruz...gibi.
Tavuk salatası yapıyorum mmarul domates salatalık maydanoz haslanmıs tavuklla bol baharat yanında yogurtseyir evresinde dolma olmaz yenilemez denilmişti şimdi tariflere bakıyorum karnıyarık ,biber dolması ... var.sebze +protein günlerini genelde ne yediniz...
buldum cnm tesekkur ederımtam adı şöyle: "Gül'ün lezzetli dukan siparişleri"
hoşgeldiniz :)Selam arkadaşlar bundan üç yıl önce dukan yaparak 5 ayda 22 kilo verdim. Hamile kalamıyordum ve 22 kilo verince kendiliğinden hamile kaldım.tabi dukan da yarım kaldı.şuan 117 kiloyum ve dukana başladım.dün bir hafta oldu atağın sonunda 3 kilo vermiş bulunmaktayım. İlk dukan yaptığımda daha hızlı kilo vermiştim. Testin sonucuna göre 79 kilo olan İdeal kiloma ulaşmak istiyorum. Desteklerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?