Heryerde satılıyor ki canım alışveriş merkezine gidince bakarsın. Esse almıştım ben.benim de hala mutfak tartım yok..bi türlü bulamadım..bulacağım yerlere gittiğimde de aklıma gelmiyor nedense..bulunduğu zaman nerde bulduğumuzu yazarsak çok sevinirim..
Heryerde satılıyor ki canım alışveriş merkezine gidince bakarsın. Esse almıştım ben.
Benim de bugün çok çıkasım var kıyafet falan bakmaya yaişte evde sürekli aklıma geliyor, alışveriş merkezine gidince kıyafet filan bakmaktan onu unutuyorum :))))))
seyir dönemindemisiniz hangi yöntemi uyguluyorsunuz ben bugün geçtim 1+1 olarak düşünüyorum ama biraz sabırsız yapıya sahip olduğum için en etkili olanı yapmayı tercih ederimBenim de bugün çok çıkasım var kıyafet falan bakmaya yaProtein perşembesi bir de zaman geçsin istiyorum. Şimdi sporumu yapayım da ondan sonra düşüneyim bari
s
seyir dönemindemisiniz hangi yöntemi uyguluyorsunuz ben bugün geçtim 1+1 olarak düşünüyorum ama biraz sabırsız yapıya sahip olduğum için en etkili olanı yapmayı tercih ederim
siz atak evresindemisiniz şimdiBen 2+1 planlıyorum. Genelde bu kilo vermesi duran arkadaşlar için tavsiye ediliyor.
Bilginize...
siz atak evresindemisiniz şimdi
1+1 en iyisi. Duraklamaya girerseniz 3-2-2-1 gibi şeyler yapabilirsiniz ama sağlıklı bir şekilde kilo verebilmek için en iyisi 1+1, 5+5 sadece en başında daha hızlıymış gibi dursa da bir şey değiştirmiyor. Bir de üstüne protein günleri üst üste çok uzun sürdüğü için kabızlık problemi daha kötü oluyor.s
seyir dönemindemisiniz hangi yöntemi uyguluyorsunuz ben bugün geçtim 1+1 olarak düşünüyorum ama biraz sabırsız yapıya sahip olduğum için en etkili olanı yapmayı tercih ederim
aynı günde başlamışız çoook iyi sevindim sizin adınıza :)Evet pazartesi başladım. 6 gün atak. Giden -2,1 :)
tebrikler ne güzel kurtulmuş sayılırsınız :) siz seyiri kaç gün yaptınız.benim testte 70 gün diyor umarım tutar1+1 en iyisi. Duraklamaya girerseniz 3-2-2-1 gibi şeyler yapabilirsiniz ama sağlıklı bir şekilde kilo verebilmek için en iyisi 1+1, 5+5 sadece en başında daha hızlıymış gibi dursa da bir şey değiştirmiyor. Bir de üstüne protein günleri üst üste çok uzun sürdüğü için kabızlık problemi daha kötü oluyor.
Ben seyirde 1+1 yaptım. Şehir dışına falan gideceğim zamanlar 5+5e çevirdim. Bir farklılık olmadı. Şimdi güçlendirmedeyim.
aynı günde başlamışız çoook iyi sevindim sizin adınıza :)
cnm dukan yapıyorsan tam buğday unu kullanamassın hangi evredesin bilmiyorum ama buğday unu yasakEki Görüntüle 1411445
Bunu bi kardeşim vermişti deneyecektım dıyete basladım. Fırıncıdan almış tarifi
şubemdeki tartıya göre pazartesi 70.900 kiloydum şimdi 68.500-69 kilo arası oluyorum.hedefim 57 kilo boyum 1.61 atak evresini 3 gün yaptım dukan testine göre,ideal kilomda teste göre 59 çokıyor.Durum nedir paylaşırmısın.
Kaç kilosun hedef ne 3 günde giden ne??
Guclendirmede ıkı dılım kullanılıyorya tam bugday ekmeği onun için demiştim. Şuan seyirdeyimcnm dukan yapıyorsan tam buğday unu kullanamassın hangi evredesin bilmiyorum ama buğday unu yasak
ama bundan sonrası beni çok korkutuyor çok zor kilo veriyorum.spor hayatımda çok sınırlı hareket yok denecek kadar az bankacı olduğum için.şubemdeki tartıya göre pazartesi 70.900 kiloydum şimdi 68.500-69 kilo arası oluyorum.hedefim 57 kilo boyum 1.61 atak evresini 3 gün yaptım dukan testine göre,ideal kilomda teste göre 59 çokıyor.
Benimde ulasmam gereken kılom 57 gecen hafta tartıldım 64 tu hedefıme yaklasıyorum yavas yavaş bakalım yarın tartılıcam geneeeeşubemdeki tartıya göre pazartesi 70.900 kiloydum şimdi 68.500-69 kilo arası oluyorum.hedefim 57 kilo boyum 1.61 atak evresini 3 gün yaptım dukan testine göre,ideal kilomda teste göre 59 çokıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?