seyirde kullanma cnm sakın yavaşlatırsın kendin yap ekmeğini zaten dukan ekmeğine alışınca normal ekmek sevmezsin kek gibi oluyo ekmekleriGuclendirmede ıkı dılım kullanılıyorya tam bugday ekmeği onun için demiştim. Şuan seyirdeyim
Bende spor yapamıyorum evde mekık xekıyorum arada ip atlıyorum kıs gunu çıkılmıyor yuruyuse .vıdeolardanda calısamıyorum bilgisayarım olmadığı için.ama bundan sonrası beni çok korkutuyor çok zor kilo veriyorum.spor hayatımda çok sınırlı hareket yok denecek kadar az bankacı olduğum için.
Aynen öyle yok seyırde yemem. Geçenlerde yulaf kepegınden mıdem bulabmaya baslamıstı burda arkadaşlar omur boyu yerım bırak deselerde bırakamam yulaf kepegınk dediler bende gaza geldim tekrardan sevdımseyirde kullanma cnm sakın yavaşlatırsın kendin yap ekmeğini zaten dukan ekmeğine alışınca normal ekmek sevmezsin kek gibi oluyo ekmekleri
seyir evrenizin kaçıncı günündesiniz?Benimde ulasmam gereken kılom 57 gecen hafta tartıldım 64 tu hedefıme yaklasıyorum yavas yavaş bakalım yarın tartılıcam geneeee
internette yulaf kepeği veya karışımla yapılabilcek çok güzel tarifler var cnm ve çok kolaylarAynen öyle yok seyırde yemem. Geçenlerde yulaf kepegınden mıdem bulabmaya baslamıstı burda arkadaşlar omur boyu yerım bırak deselerde bırakamam yulaf kepegınk dediler bende gaza geldim tekrardan sevdım
pardon kaç kilo ile başladınızseyir evrenizin kaçıncı günündesiniz?
12.günündeyimseyir evrenizin kaçıncı günündesiniz?
68 le başladım. Aslında 69 70 arası gşdip gelıyordum ama aç karnına tartılınca 68 di atak uc gun surdu 3 kg verdim seyırın ılk haftası 1 kg verdim 'bu ıkıncı haftasıpardon kaç kilo ile başladınız
Evet farklı tarıfler yapıyorum sıkılmamak için. Sen yaptın sanırım daha once . Ne kadar kılo verdininternette yulaf kepeği veya karışımla yapılabilcek çok güzel tarifler var cnm ve çok kolaylar
cnm ben kendi uyguladığım bir diyetle 6 kilo verdim az ve sık yiyerek bir haftadırda protein diyeti yaptım atak yani 900 gram gittiEvet farklı tarıfler yapıyorum sıkılmamak için. Sen yaptın sanırım daha once . Ne kadar kılo verdin
Senin vermen gereken kılon azmış ne güzel benımdaha var :)cnm ben kendi uyguladığım bir diyetle 6 kilo verdim az ve sık yiyerek bir haftadırda protein diyeti yaptım atak yani 900 gram gitti
az değil cnm bu 5 kilo bu ay sonuna kadar verilmesi gereken kiloSenin vermen gereken kılon azmış ne güzel benımdaha var :)
Hımmm ozaman sanada kolay gelsinaz değil cnm bu 5 kilo bu ay sonuna kadar verilmesi gereken kilo
veririz cnm önemli olan azim diyetin adı önemli değil önemli olan nefsini eğitmek gözünü doyurmakHımmm ozaman sanada kolay gelsin
Doğum kıloları kaldı bende onlarda zor verılıyor . Allahım azim versin hepimize
Öyle gerçekten.veririz cnm önemli olan azim diyetin adı önemli değil önemli olan nefsini eğitmek gözünü doyurmak
bende birazdan kalkıp yapcamda soğuktan yerimden kıpırdayamıyorumkıÖyle gerçekten.
Daha çabuk doyuyorkm artık ve atıstırma huyum bile yok oldu. Bıtek cıkolata istegımı yenemıyorum onun içinde dukanella yapıyorum bittere on basar harika bişey
Gerçekten çok soğuk hava. Hangi şehirdensin. Ben bursabende birazdan kalkıp yapcamda soğuktan yerimden kıpırdayamıyorumkı
ya aynı durumdayız hemen hemen,ya kusura bakmayın durmadan aynı soruları soruyorum siz hangi yöntemi yapıyorsunuz?68 le başladım. Aslında 69 70 arası gşdip gelıyordum ama aç karnına tartılınca 68 di atak uc gun surdu 3 kg verdim seyırın ılk haftası 1 kg verdim 'bu ıkıncı haftası
Ne kusuru sor istediğiniya aynı durumdayız hemen hemen,ya kusura bakmayın durmadan aynı soruları soruyorum siz hangi yöntemi yapıyorsunuz?
tekirdağdayım cnm inan buz dolabı gibi hava var battaniyenin altından çıkamıyorumGerçekten çok soğuk hava. Hangi şehirdensin. Ben bursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?