Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ama bundan sonrası beni çok korkutuyor çok zor kilo veriyorum.spor hayatımda çok sınırlı hareket yok denecek kadar az bankacı olduğum için.
Bende spor yapamıyorum evde mekık xekıyorum arada ip atlıyorum kıs gunu çıkılmıyor yuruyuse .vıdeolardanda calısamıyorum bilgisayarım olmadığı için.

seyirde kullanma cnm sakın yavaşlatırsın kendin yap ekmeğini zaten dukan ekmeğine alışınca normal ekmek sevmezsin kek gibi oluyo ekmekleri
Aynen öyle yok seyırde yemem. Geçenlerde yulaf kepegınden mıdem bulabmaya baslamıstı burda arkadaşlar omur boyu yerım bırak deselerde bırakamam yulaf kepegınk dediler bende gaza geldim tekrardan sevdım

Aynen öyle yok seyırde yemem. Geçenlerde yulaf kepegınden mıdem bulabmaya baslamıstı burda arkadaşlar omur boyu yerım bırak deselerde bırakamam yulaf kepegınk dediler bende gaza geldim tekrardan sevdım
internette yulaf kepeği veya karışımla yapılabilcek çok güzel tarifler var cnm ve çok kolaylar

veririz cnm önemli olan azim diyetin adı önemli değil önemli olan nefsini eğitmek gözünü doyurmak
Öyle gerçekten.
Daha çabuk doyuyorkm artık ve atıstırma huyum bile yok oldu. Bıtek cıkolata istegımı yenemıyorum onun içinde dukanella yapıyorum bittere on basar harika bişey

Öyle gerçekten.
Daha çabuk doyuyorkm artık ve atıstırma huyum bile yok oldu. Bıtek cıkolata istegımı yenemıyorum onun içinde dukanella yapıyorum bittere on basar harika bişey
bende birazdan kalkıp yapcamda soğuktan yerimden kıpırdayamıyorumkı

68 le başladım. Aslında 69 70 arası gşdip gelıyordum ama aç karnına tartılınca 68 di atak uc gun surdu 3 kg verdim seyırın ılk haftası 1 kg verdim 'bu ıkıncı haftası
ya aynı durumdayız hemen hemen,ya kusura bakmayın durmadan aynı soruları soruyorum siz hangi yöntemi yapıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…