Eyvah camaşırlar dokuluyor
Kızlar kinoa diye bir tahıl var duydunuz mu? İçerdiği Protein oranıyla et ile yarışıyormuş. Bulgur ve pirince alternatif. konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar sizce dukana uygun mudur?
İlaçlar yag yaparmıki ssanmıyorum ama yinese çok bildiğim bişey değildünü yemek olarak çok saf geçirdim ama öğlen migrenim tuttu..akşama kadar ilaç aldım, bir de grip oluyo gibiyim, ona da ayrı ilaç aldım..pastil mastil yedim sürekli..yağlandığımı düşünmüyorum sanırım ödemim oldu..yine de belli olmaz tabi..haftaya çıkar ortaya..kısmet bakalım...
İlaçlar yag yaparmıki ssanmıyorum ama yinese çok bildiğim bişey değil
Biliyorum canım merak etme uygun bir sakız :)Markası ne sakızın. Her sakız serbest değil :)
Kızlar bişey sorucam tarıflere bakarken bişey gördüm.
Dukan dışardan aldıgımız açık sutu kaynatıp birgun beklettıkten sonra üzerindeki kaymagı alırsak tuketebılıyormuşuz doprumu bu
Teşekkür ederim canım. kara buğday aldım biraz önce bakalımkitapta kinoadan hiç söz edilmiyor..güncellemelerde de bunu duymadım..en son karabuğday ile ilgili bir güncelleme yapıldı yulaf kepeği yiyemeyenler için..ama o da çok tavsiye edilmiyor, mecbursanız yiyin deniyor..dolayısıyla kinoa kullanmayın...
Artık güncelleme oldu kullanılabiliyor açık süt kaymağı alınarak.Kocaman bir yalan. Sütün kaymağı yağından sebep olmuyor kii.
Simila diye bi sayfada okudum mayıs ayında guncellenmiş.şasırdım bendeKocaman bir yalan. Sütün kaymağı yağından sebep olmuyor kii.
Dukanın güçlendirme evresinde nişasta öğününde tavsiye ediliyor. O öğünde yemek için gayet iyi ama asla seyir ve ya atağa uygun değil.Kızlar kinoa diye bir tahıl var duydunuz mu? İçerdiği Protein oranıyla et ile yarışıyormuş. Bulgur ve pirince alternatif. konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar sizce dukana uygun mudur?
Cİdden mi inanamıyorumhilal de tamamen dediklerne uygun davrandı ama sabah tartıda + gördü..ona ne diicez?????
O kadar ilaçla çok normal canım biliyorsun ağrı kesiciler ödem yapıyor. Yarına düzelir hiç merak etme.dünü yemek olarak çok saf geçirdim ama öğlen migrenim tuttu..akşama kadar ilaç aldım, bir de grip oluyo gibiyim, ona da ayrı ilaç aldım..pastil mastil yedim sürekli..yağlandığımı düşünmüyorum sanırım ödemim oldu..yine de belli olmaz tabi..haftaya çıkar ortaya..kısmet bakalım...
Evet doğru. Eğer normalde de böyle yapıyorsanız kullanın. Normal açık sütlerin yağ oranı %3 oluyormuş ve kaymağını alınca %1,5e düşüyormuş. Ama ben sıfıra ne kadar yakın olabilecekse o kadar yakın kullanmayı tercih ederim, o yüzden lightla devam ediyorum.Kızlar bişey sorucam tarıflere bakarken bişey gördüm.
Dukan dışardan aldıgımız açık sutu kaynatıp birgun beklettıkten sonra üzerindeki kaymagı alırsak tuketebılıyormuşuz doprumu bu
Canım karabuğday sadece yulaf kepeğine intoleransı olanlar için bir çare olarak ileri sürüldü. Dukan böyle bir hastalığı olmayan kimsenin kullanmamasını istiyor. Asla yulaf kepeğinin yerini tutacak bir şey olmadığını söylüyor. Tıbbi olarak böyle bir rahatsızlığınız yoksa kullanamazsınız. Kullananlarda duraklama da olabiliyor.Teşekkür ederim canım. kara buğday aldım biraz önce bakalım
Madem gerçek öyle yapayım borbucuk kg sut parasına bir kg alıyorum kendim yapayım sutumu super oldu bu ya yogurdumda ucuza gelecek artıkArtık güncelleme oldu kullanılabiliyor açık süt kaymağı alınarak.
Diyet Başlangıcı : 15/06/2014
Evre: Güçlendirme
Başlangıç Kilo : 76,4
Güçlendirmeye geçiş: 58,4
Güncel Kilo : 59.0
Giden : +0,6
Hedef : 58,4
Bu da benim bilgilerim. Güçlendirmede olduğum için tablo nasıl olur bilemiyorum :)
Simila diye bi sayfada okudum mayıs ayında guncellenmiş.şasırdım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?