Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Maşallah yagmurzerresi ne güzel ya ben veremiyorum 1+1 yapıyordum pazartesiden bu yana 5+5 yapmaya başladım daha tık yok

Başlangıç 27/01/2015 85 kg
Atak :6 gün 80,9
Evre :seyir 02/02/2015
Hedef :65,200
Hipotiroid (Haşmato) ve gizli şeker tedaviside görüyorum.

85 ile baslamıssın atakta 5 kg gitmiş bence çok iyi.bol su içiyosun demi birde burdan bi arkadaş demiştiki(kım olduğunu hatırlamıyorum) yulaf kepegını gunduz tuketmek daha iyiymiş

85 ile baslamıssın atakta 5 kg gitmiş bence çok iyi.bol su içiyosun demi birde burdan bi arkadaş demiştiki(kım olduğunu hatırlamıyorum) yulaf kepegını gunduz tuketmek daha iyiymiş
Suyumu tüketiyorum yarım saat yürüyüşümüde yapıyorum yulap kepeğimi gündüz yiyorum kek yapıyorum öğleden sonra çayına :))) şuan regl tarihim yakın ondan olabilirmi acaba ?

80,9 şuan ki kilomu seyire geçerken mii??

bence de akşam yemek mantıklı. Zira tok tutuyorr

kızlar düzenli spor yapıyormusunuz?sık sık düzenli spor yapmadan kilo kaybım olurmu herhalde yavaşlar
Benim spor yaptığım zamanlar da oldu, yapmadığım zamanlar da. Spor yaptığım zamanlar daha hızlı verdim, ama diğer zamanlarda da veriyordum.

Herkese merhaba,
Yaklasik 10 gundur dukan diyeti yapiyorum. Birkac yil once de yapmistim ve spor yapmadigim halde 1,5 ayda 8 kilo vermistim. Diyete basladigimdan beri duzenli spor yapiyorum ancak 5 gunluk atakta 600 gram verdim. 79,6 ile basladim. 5+5 yapiyorum. sebze protein gunlerinde 79'dan 77.7'ye dustum. dun ataga gectim tekrar ancak hic bozmadigim ve 2,5 km yuruyus yaptigim halde 100 gram almisim. Regl olmama tahminen iki hafta var ama iki hafta onceden su toplama olmaz gibi geliyor. Birkac yil once yaptigimda reglden hemen once ve regl esnasinda bile kilo verirdim. Sizce nedeni ne olabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…