Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar arkadasa gidiyorum ve yaptıgım pastam kekimi evde unuttum. Bana yıyebılecegım meyveli yoğurt markası soyler misiniz. Bide yumurta haklarım.

Dukanda ikincide yavas veriliyor sanırım

Malesef ikinci seferde daha yavaş veriliyor. Ama başka sebepleri de olabilir tabi. Herşeyi doğru yaptığınıza emin misiniz?

Malesef ikinci seferde daha yavaş veriliyor. Ama başka sebepleri de olabilir tabi. Herşeyi doğru yaptığınıza emin misiniz?

Dogru yaptigima eminim. Bu 5 gunluk ataktan sonra hizlanir umarim. Eger hizlanmazsa normal bir rejime devam edicem sanirim.

Dukani iki ya da daha fazla kez yapan var mi acaba? Varsa eger tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim.

Başlangıç tarihi :10/11/2014 Başlangıç kilo :71.400
Atak :4 gün -Giden :3.100
Seyir :15/10 /2014
Seyir başlangıç :68.300 -Giden :14.300
Hedef kilo:56
Evre :Güçlendirme :13/02/2015
Güncel kilo :54
Bilgilerimi yazdım ben de, eklerseniz sevinirim. Bu arada tartı çok önemli kızlar, ilk başladığımda benim tartı eksik tartıyormuş,doktora gidince bi baktım başlangıç kilomdayım (1hafta falan geçmişti) noluyoruz dedim. Sonra eşimin ve arkadaşların da kilosu eksik çıkınca hop değişti tartı ;-) dikkat B-)

Dukan testine gore 56 İdeal Kilo çıkmıştı. Yarıyıl tatili 58 ile gittiğim memleketten 54 ile döndüm. Orada hiç tartılmamıştım,ama hemen geçemedim güçlendirmeye. cuma ancak geçebildim, psikolojik olarak da hazır olmak gerekiyor bence. Şimdi iyiyim ama yavaşça ekliyorum tam buğdaylı ekmek ve meyve ve de kuruyemiş 2 gündür hayatımda..

TEBRİKLER DARISI BİZE İNŞALLAH

benide alırmısınız aranıza baslangıç kilom=90,2
başlangıç tarihim=29.01.2015
atak dönemi=10 gün
suanki kilom=83.8(14.02.2014)
suan seyir dönemimin 6. gunundeyim spor yapmıyorum bu arada yulaf kepeği yerine yulaf ezmesı yıyorum.

Siz 6,4 kg mı verdiniz ilk defa diyet yapıyorsunuz sanırım

Selam kızlar.
Cuma günü atak ilk günümdü.
Sabah haşlanmış yumurta ve süt
Öğlen tavuk sote ve yoğurt
Akşam kıymalı yumurta

Bugün
sabah 3 yumurtadan omlet, peynir
öğlen yemedim kahvaltıyı geç yaptığım için
Akşam tavuk sote ve yoğurt

İyi gidiyorum maşallah. Yalnız diyetin etkisi ağızda o acı tat başladı hemen. Bikaç güne geçeceğini umuyorum. Şimdi 20 dakika yürüyüş yapacağım. Sonrada bi maden suyu içeceğim.

İyi akşamlar herkese.

arkadaşlar merhaba..ben 30 yasında 1.76 boyunda 95 kilo bir bayanım..bundan 3 ay önce düşük yapmıştım..ve düşük yaptığımda 87 kiloydum..cok üzüldüm..eşimde bende yemeğe verdik kendimizi..önümüzdeki ay tedaviye başlamayı düşünüyrz..onun öncesinde acil kilo vermem lazım..ben pkoluyum ve gizli sekerim var..en buyuk sıkıntım surekli tatlıya aş eriyorum
yureklendirirlmeye ihtiyacım var..ne dersiniz kızlar dukan bana uygun mu?
forumda bir kaç sayfa inceledim..kilo verenler var..beni tek düşündüren tatlıya dayanamayıp bırakmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…