- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.054
- 448
Dukanda ikincide yavas veriliyor sanırımHerkese merhaba,
Yaklasik 10 gundur dukan diyeti yapiyorum. Birkac yil once de yapmistim ve spor yapmadigim halde 1,5 ayda 8 kilo vermistim. Diyete basladigimdan beri duzenli spor yapiyorum ancak 5 gunluk atakta 600 gram verdim. 79,6 ile basladim. 5+5 yapiyorum. sebze protein gunlerinde 79'dan 77.7'ye dustum. dun ataga gectim tekrar ancak hic bozmadigim ve 2,5 km yuruyus yaptigim halde 100 gram almisim. Regl olmama tahminen iki hafta var ama iki hafta onceden su toplama olmaz gibi geliyor. Birkac yil once yaptigimda reglden hemen once ve regl esnasinda bile kilo verirdim. Sizce nedeni ne olabilir?
Malesef ikinci seferde daha yavaş veriliyor. Ama başka sebepleri de olabilir tabi. Herşeyi doğru yaptığınıza emin misiniz?Herkese merhaba,
Yaklasik 10 gundur dukan diyeti yapiyorum. Birkac yil once de yapmistim ve spor yapmadigim halde 1,5 ayda 8 kilo vermistim. Diyete basladigimdan beri duzenli spor yapiyorum ancak 5 gunluk atakta 600 gram verdim. 79,6 ile basladim. 5+5 yapiyorum. sebze protein gunlerinde 79'dan 77.7'ye dustum. dun ataga gectim tekrar ancak hic bozmadigim ve 2,5 km yuruyus yaptigim halde 100 gram almisim. Regl olmama tahminen iki hafta var ama iki hafta onceden su toplama olmaz gibi geliyor. Birkac yil once yaptigimda reglden hemen once ve regl esnasinda bile kilo verirdim. Sizce nedeni ne olabilir?
Aaaah ah %100üne ulaşmıştım ben hedefimin
eline sağlık
Malesef ikinci seferde daha yavaş veriliyor. Ama başka sebepleri de olabilir tabi. Herşeyi doğru yaptığınıza emin misiniz?
Tolerelere ve süt ürünleri sınırlamasına dikkat ediyor musunuz?[/QU
Hiç kaçamak yapmadım süt ve yoğurt ürünleriyle aram pek yok :)5+5 5gün sp bitti
Bu sabah 80,300 geldim :))))
KIYAMAM SİZE BENNAaaah ah %100üne ulaşmıştım ben hedefiminGüçlendirmeye geçer geçmez 59 oldum yeniden bir daha da 58 göremedim.
TEBRİKLERBaşlangıç tarihi :10/11/2014 Başlangıç kilo :71.400
Atak :4 gün -Giden :3.100
Seyir :15/10 /2014
Seyir başlangıç :68.300 -Giden :14.300
Hedef kilo:56
Evre :Güçlendirme :13/02/2015
Güncel kilo :54
Bilgilerimi yazdım ben de, eklerseniz sevinirim. Bu arada tartı çok önemli kızlar, ilk başladığımda benim tartı eksik tartıyormuş,doktora gidince bi baktım başlangıç kilomdayım (1hafta falan geçmişti) noluyoruz dedim. Sonra eşimin ve arkadaşların da kilosu eksik çıkınca hop değişti tartı ;-) dikkat B-)
Siz 6,4 kg mı verdinizbenide alırmısınız aranıza baslangıç kilom=90,2
başlangıç tarihim=29.01.2015
atak dönemi=10 gün
suanki kilom=83.8(14.02.2014)
suan seyir dönemimin 6. gunundeyim spor yapmıyorum bu arada yulaf kepeği yerine yulaf ezmesı yıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?