Atak on gün müüüüüüü......benide alırmısınız aranıza baslangıç kilom=90,2
başlangıç tarihim=29.01.2015
atak dönemi=10 gün
suanki kilom=83.8(14.02.2014)
suan seyir dönemimin 6. gunundeyim spor yapmıyorum bu arada yulaf kepeği yerine yulaf ezmesı yıyorum.
Yulaf kepeği yerine yulaf ezmesi niye yiyorsunuz? Yasak o...benide alırmısınız aranıza baslangıç kilom=90,2
atak dönemi=10 gün
suan seyir dönemimin 6. gunundeyim spor yapmıyorum bu arada yulaf kepeği yerine yulaf ezmesı yıyorum.
Gayet güzel menü.. Kolay gelsin. Bende hiç olmadı öyle acı tat falan.Selam kızlar.
Cuma günü atak ilk günümdü.
Sabah haşlanmış yumurta ve süt
Öğlen tavuk sote ve yoğurt
Akşam kıymalı yumurta
Bugün
sabah 3 yumurtadan omlet, peynir
öğlen yemedim kahvaltıyı geç yaptığım için
Akşam tavuk sote ve yoğurt
İyi gidiyorum maşallah. Yalnız diyetin etkisi ağızda o acı tat başladı hemen. Bikaç güne geçeceğini umuyorum. Şimdi 20 dakika yürüyüş yapacağım. Sonrada bi maden suyu içeceğim.
İyi akşamlar herkese.
Hiç merak etmeyin yapabilirsiniz. Tatlı eksikliği hiç hissetmiyoruz biz tatlandırıcıyla istediğimiz tatlıyı yapıp yiyoruz.arkadaşlar merhaba..ben 30 yasında 1.76 boyunda 95 kilo bir bayanım..bundan 3 ay önce düşük yapmıştım..ve düşük yaptığımda 87 kiloydum..cok üzüldüm..eşimde bende yemeğe verdik kendimizi..önümüzdeki ay tedaviye başlamayı düşünüyrz..onun öncesinde acil kilo vermem lazım..ben pkoluyum ve gizli sekerim var..en buyuk sıkıntım surekli tatlıya aş eriyorum
yureklendirirlmeye ihtiyacım var..ne dersiniz kızlar dukan bana uygun mu?
forumda bir kaç sayfa inceledim..kilo verenler var..beni tek düşündüren tatlıya dayanamayıp bırakmak
Siz bilirsiniz o zamanya iyide belki diyeceksinizki başka turlu olmaz..ama tatlandırıcılarla ilgili bir suru şaibe var..şekerden daha masum değiller ki..ne bileyim tatlandırıcı yı içim almıyor
ben yaptıktan sonra sende yaparsın arkadaşım bende bebiş için kilo vermeye çalışıyorum pko+insülin direnci bende de var kilomun tek nedenide neredeyse tatlıydı 6 haftayı 13 kg la tamamladım kendine güven bebişini düşünarkadaşlar merhaba..ben 30 yasında 1.76 boyunda 95 kilo bir bayanım..bundan 3 ay önce düşük yapmıştım..ve düşük yaptığımda 87 kiloydum..cok üzüldüm..eşimde bende yemeğe verdik kendimizi..önümüzdeki ay tedaviye başlamayı düşünüyrz..onun öncesinde acil kilo vermem lazım..ben pkoluyum ve gizli sekerim var..en buyuk sıkıntım surekli tatlıya aş eriyorum
yureklendirirlmeye ihtiyacım var..ne dersiniz kızlar dukan bana uygun mu?
forumda bir kaç sayfa inceledim..kilo verenler var..beni tek düşündüren tatlıya dayanamayıp bırakmak
Kendinizi sakın yulaf kepeğiyle cezalandırmayın. Onu yemek zorundayız ne olursa olsun. Tolereleri kullanmayarak cezalandırın ceza istiyorsanız.Gidiyor gidiyor arkadaşlar morel bozmak yok 66.70 oldum aman tanrım 66 rakamını gördüm ya.dün sevgililer günü olduğu için dışarda yedim salatam yağlıydı ve cacık ta light yoğurt değildi ama yinede yedim ama kendimi cezalandırdı kahvaltımda yulaf kepeği yemedim fazla.lütfen direnmeye devam:)
Canım ben somon balığı yaptım fırında ama baya yaglı bi balıktı sorun olurmuKendinizi sakın yulaf kepeğiyle cezalandırmayın. Onu yemek zorundayız ne olursa olsun. Tolereleri kullanmayarak cezalandırın ceza istiyorsanız.
Yok hiç sorun değil canım, somonun kendi yağından zarar gelmez. Ekstra yağ koymadıktan sonra..Canım ben somon balığı yaptım fırında ama baya yaglı bi balıktı sorun olurmu
Yok koymadım. Oh be içim rahatladı. Çok sagolYok hiç sorun değil canım, somonun kendi yağından zarar gelmez. Ekstra yağ koymadıktan sonra..
Baltalı keçi loru alıyorum ben ama internettenBugun uzunca yol kastettim ve Yulaf kepeği karışımı Aromalar mistik cay stogumu da yaptım. Yor sanın korudu bulamadım ama. A101 den almıştım daha once begenmedim tadını baska bi marka varmı kullandıgınız
benide alırmısınız aranıza baslangıç kilom=90,2
atak dönemi=10 gün
Git gide artıyoruz hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?