Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Atak on gün müüüüüüü......

Yulaf kepeği yerine yulaf ezmesi niye yiyorsunuz? Yasak o...

Gayet güzel menü.. Kolay gelsin. Bende hiç olmadı öyle acı tat falan.

Hiç merak etmeyin yapabilirsiniz. Tatlı eksikliği hiç hissetmiyoruz biz tatlandırıcıyla istediğimiz tatlıyı yapıp yiyoruz.

ya iyide belki diyeceksinizki başka turlu olmaz..ama tatlandırıcılarla ilgili bir suru şaibe var..şekerden daha masum değiller ki..ne bileyim tatlandırıcı yı içim almıyor

ben yaptıktan sonra sende yaparsın arkadaşım bende bebiş için kilo vermeye çalışıyorum pko+insülin direnci bende de var kilomun tek nedenide neredeyse tatlıydı 6 haftayı 13 kg la tamamladım kendine güven bebişini düşün

Gidiyor gidiyor arkadaşlar morel bozmak yok 66.70 oldum aman tanrım 66 rakamını gördüm ya.dün sevgililer günü olduğu için dışarda yedim salatam yağlıydı ve cacık ta light yoğurt değildi ama yinede yedim ama kendimi cezalandırdı kahvaltımda yulaf kepeği yemedim fazla.lütfen direnmeye devam:)

Kendinizi sakın yulaf kepeğiyle cezalandırmayın. Onu yemek zorundayız ne olursa olsun. Tolereleri kullanmayarak cezalandırın ceza istiyorsanız.

Bugun uzunca yol kastettim ve Yulaf kepeği karışımı Aromalar mistik cay stogumu da yaptım. Yor sanın korudu bulamadım ama. A101 den almıştım daha once begenmedim tadını baska bi marka varmı kullandıgınız

martın ilk haftası eşimle dukana başlayacağım geçen sene ilk evreyi yapmıştım 6 günde kilo verniştim baktım bundan başka bir diyette kilo vereceğim yok bebek de istiyoruz hamileliğim için de iyi olacaktır

Cumaları bildirim günümüz. O zaman eklerim sizideee

Git gide artıyoruz hanımlar

Evet süper gelişme bencee :)

GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRRRRR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…