Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Facebooktaki gruplar yeni şeyler öğrenmek bakımından iyi. Güncellemeleri de takip edebiliyorsun. Ben de bazılarına üyeyim. Ama çoğunlukla bıktırıyorlar. Çok fazla yanlış bilgi dolaşıyor. Bir de çok fazla tolere gıda kullanılan tarif var. İnsanın canı herşeyi istiyor. Kadının birisi mesela 4 yemek kaşığı mısır nişastasıyla krep yapmış, bunu bir yemek kaşığı yağda kızartmış. Yani bildiğimiz kızarmış hamur İzin verilen herşeyin cılkının çıkarıldığı tamamen kötüye kullanıldığı tariflerle dolu yani biraz. Ama çok iyi destek de görüyor insan, muhabbet edeceği kişiler olunca özellikle.

nasıl yaptın peki? ne kadardı tavuk? 1 kişilik mi? ve nasıldı, sotelik gibi mi doğranmış, daha mı büyük? ay çok heyecanlandım, o yüzden soruyorum bu kadar..çoook sıkıldım saatlerce tavuk pişirmekten çünkü..

neler neler yapıyolar valla o gruplarda...çok iyi şeyler de var ama deli gibi tolere filan kullanıyolar..ben asla yapamam o kadar..bi de acayip sorular sormuyolar mı? saçma sapan sorular..sorulmayacak sorular..yuhhhh artık dediğim sorular :)))

Evet tolereleri tarifler çok fazla. Onlardan uzak duruyorum benim tek tolere kakao oda bana yetiyor. Protein tozu kullandınız mı alayım mıtolere mi

Diyet Başlangıç : 11/02/ 2015
Başlangıç Kilo : 97,9
Güncel: 92,8
Toplam Fark:5,1
Hedef: 60
kızlar bu dolunay olayı doğru olabilir koca hafta gram vermedim aksine sürekli aldım bu sabah bir anda 1 küsür kilo gitmiş dün birde ps günümdü ona rağmeen gitmiş verimsizdi bu hafta ama +sız bitirdim :)

Bugün de sorunsuz tamamlıyor gibiyim.ben kendimi atağa başlamadan önce 74.6 diye biliyordum ama değilmişim 77 mışım.Yani benim baskül çok önce bozulmuşta ben fark edememişim.Şuan 75 kiloyum.Allahtan ben atak 1. günde vücut ölçülerimi alıp bi kenara yazmıştım.Oradan da zayıfladığımı anlıyorum.Göbekten 3 santim incelmişim.

bugün 6. günüm 2 kilo verdim ben de ama bıkarım bırakırım diye korkuyorum

Güleceksin ama Yarım göğüsü buzluktan çıkardığım gibi baharatlayıp attım Ne doğrama ne çözdürme ne bir şey Bana yetiyor yarım göğüs, yanında salatam da vardı zaten. Normal bildiğimiz baharatları, kekik kimyon karabiber pulbiber tuz ve biraz sulandırdığım salçayı koydum. Oh mis Dünyanın en pratik yemeği gibi bir şey.

Kavga ediyorum ben dayanamıyorum O sorular cidden

Ay sanırım yarım göğüsten azdı..

Selam kızlar ben güçlendirmedeyim54 le geçmiştim . 2 haftadır da korkuyordum, bugün 53 geldim. Güç de kilo veriliyor mu arkadaşlar ya? Bende mi bir tuhaflık var yoksa dukanın dediği tarihten 20 gün önce ve dediği İdeal kilodan 2 kilo aşağıya düşmüştüm??? Yarıyıl tatilinde evde olmayınca tartılmamıştım, bi baktım düşmüşüm iyice. Çook sevindim tabi ama, hala vermeye devam edince şaşırdım şimdi

diyet başlangıcı :28/02/2015
başlangıç kilo:84
güncel:80
haftalık fark:4
toplam fark:4
hedef:63

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…