Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

1.5 kaşık yulaf kepeğini sabah yumurtanın beyazı ile krep yapıyorum 1-2 damla zeytinyağı damlatıp peçeteyle siliyorum bunu 3e bölüyorum her öğün kullanmak için
şimdiye kadar bütün ürünler light bu arada et kızartma sıfır yağla onu yedim tavuk haşlama light ton balığı yoğurt ayran peynir bol su
okulda her tenefüs kahve çay içiyorum kahve günde 3 olcak şekilde acaba sorun burda mı

Bir sorun görünmüyor. Çay kahve şekersiz kremasız olduktan sonra tehlikeli değil. Kahveyi tamamen sütle hazırlayarak içiyorsanız ama süt sınırına dikkat etmeniz gerekir sadece. Kullandığınız peynirin yağ oranında sorun olabilir. Ama bu ihtimallerin dışında sorun olabilecek hiçbir şey yok gibi.

yok içtiğim bütün kahveler sade tamamiylee peynir de şimdi sana yazarken kalkıp baktım /4 diyo yaa ben nasıl bööle bi hata yaptım light die atladım canım sıkıldı bak şimdi

yok içtiğim bütün kahveler sade tamamiylee peynir de şimdi sana yazarken kalkıp baktım /4 diyo yaa ben nasıl bööle bi hata yaptım light die atladım canım sıkıldı bak şimdi
Baltalı keçi loru, yörsan böreklik lor.. Bunları tavsiye ederim canım. Beyaz peynirler, bizim ülkemizde pek uygun olmuyor ne yazık ki. Kaşarlar daha da beter Yurtdışında sıfır yağlı peynir bile var. Hatta sıfır yağlı cheddar bile yapıyor adamlar. Bizimkiler herşeye basıyor yağı

Tolere hakkınız yerine kullanabilirsiniz. Ama bu saatlerde kepek hakkını kullanmak pek tavsiye edilmiyor, da siz bilirsiniz.
Çok haklıymışsın ya dayanamadım bir kaşıkla tatlı yaptım kendime ama sonra mideme öküz oturmuş gibi oldum. Bidaha yapıcam bu hatayı

Bayanlar ben yulaf kepeği sayesinde baya kilo vermiştim.şuan hamileyim ara verdim ama çok memnun kalmıştım.kahvede yeşil kahve tükettim.dukan diyetinde olan.www.gurmecimiz.com dan alıyordum ben.almak isteyenler buradan temin edebilir.ben çok faydasını görmüştüm.

He bu arada tuz alışkanlığımızda değiştirdim ben himalaya doğal olan tuzlardan kullanıyorum halen.normal sofra tuzları ödem yapıyor

Yeşil kahve sadece bu senenin modası bir içecek. O altın çilekler, mucizevi bitki çayları, sarımsak çayları sınıfından. Bizim pek alakamız olmaz. Ben inanmam açıkçası. Yulaf kepeğine hamile olduğunuz için ara vermeniz gerekmez bu arada gayet faydalı bir besindir dukan dışında da.

Bugün 7 gün bitti diyette. Seyirde 4 gün ama dayanamıyorum artık 1+1 yapıyorum hiçbir değişiklik yok sadece atak ta verdiğim 1 kilo dışında. BırakIcam sanırım

Kızlar malum dönemime az ka
Bugün 7 gün bitti diyette. Seyirde 4 gün ama dayanamıyorum artık 1+1 yapıyorum hiçbir değişiklik yok sadece atak ta verdiğim 1 kilo dışında. BırakIcam sanırım
Pes etme canım. Ben de zaman zaman ümitsizliğe düşüyorum ama istediğim pantolonun hayali ile kendime geliyorum.. verecek kaç kilon var bilmiyorum ama ayda bir kilo bile gitse çok sıkı olmayan bir diyetle yılda 12 kilo yapar..

Ben 59 kilo ile başladım çok da aşırı bir kilo değil istediğim aslında 54 55 olayım yeter. Ben tatlı ya aşırı derecede düşkünüm birde sürekli baş ağrısı ile dolaşıyorum hâlsizim

Verecek kilo az olunca daha zor veriliyor diyorlar. Benim hedefim 53.. Boyum 164 cm. 56,5 ile başladım.. Dukanın 2/0 yöntemini yapıyorum. Bakalım yarın tartı ne gösterecek. 54., .... bekliyorum. Yani 55in altına düşmüşümdür inşallah..

Bu arada baş ağrısı migren değildir umarım. Eğer öyleyse kesinlikle öğün atlama. Aç kalma. Bir ayda 1 kilo gitsin ama hasta olma.. Ben migren hastasıyım da :)

Bende migren var o nedenle çok zorlanıyorum şeker krizleri yaşarım sürekli gece uyanıp bir paket çikolata yediğim i bilirim gözüm yarı açık :) acaba başka yöntem e mi dönsem

Bende migren var o nedenle çok zorlanıyorum şeker krizleri yaşarım sürekli gece uyanıp bir paket çikolata yediğim i bilirim gözüm yarı açık :) acaba başka yöntem e mi dönsem
Dukan yapabilirsin. Hiç aç kalmıyorum ben Dukanla.. ben de migren hastasıyım.. Dedim ya yavaş yavaş gidecek ama hasta olmadan gidecek bu kilolar..

Dukan yapabilirsin. Hiç aç kalmıyorum ben Dukanla.. ben de migren hastasıyım.. Dedim ya yavaş yavaş gidecek ama hasta olmadan gidecek bu kilolar..
Dukan yapıyorum zaten ama tatlı çok istiyor canım. Sen ne zamandir yapıyorsun kaç kilo gitti

Dukan yapıyorum zaten ama tatlı çok istiyor canım. Sen ne zamandir yapıyorsun kaç kilo gitti
Canım ya ben iki ayrı gruba yazıyorum seni diğer grupta sanmışım. Özür Dilerim.. 13 şubatta başladım.. 1.5 kilo gitti.. Bakalım yarın tartı ne diyecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…