Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Demek ki senin vücudun gönüllü canım Ben veremedim güçte Eğer istemeyeceğin kadar düşecek olursa güç2ye geçebilirsin beklemeden.

Çok sağol ozaman almıyorum. En saglıklı bilgiyi burdan alıyorum ordan duyunca buraya sormadan hareket etmiyorum
Çok haklısın. Vücudumuz, zayıflamamız, daha önemlisi sağlığımız söz konusu sonuçta. Buraya sor, oraya sor, kitaba bak, iyice araştır :) İnsan sonra istemeden yanlış birşeyler yemiş olduğunu çok sonradan falan öğrenince çok üzülüyor.

bugün 6. günüm 2 kilo verdim ben de ama bıkarım bırakırım diye korkuyorum
Bende aynı şeyleri yaşıyorum.İnşallah bırakmayız.Aksilik bir de bizim bütün ev görmeleri, bebek ziyaretleri hepsi bu hafta dünde bebek ziyaretine gittik allahtan orada bozmadım bugünde hem öğlen hem akşam bir yerlere gitmem gerekiyor ve gerçekten dayanamamaktan korkuyorum.

Ne güzel bizde o günleri görebilecekmiyiz acaba

diyet başlangıcı :05/01/2015
başlangıç kilo:125
geçen hafta:110.2
güncel:108.60
haftalık fark:1.600
toplam fark:16.400
hedef:80 :))) pksnmzzz nerelerdesinnn

Geldim geldimm
Kabus gibi bir hafta geçirdimmm de..

kızlar bu hafta kilolarınıza çok takılmayın..dolunay çok etkiliyomuş..ben pek anlamam ama öyle diyorlar..vardır bi bildikleri..etkisi 1 hafta sürermiş..haftaya daha iyi kilolarda olabilirsiniz..

Günün en güzel haberi. Ben de ne oldu herkes bi tuhaf zira kilo konusundaa...

NERDESİNİZ ACABA MERAK ETTİK SİZİ

Teşekkür ederimmm

Kızlar bu arada pksnmz nerelerde?

Burdaaaaaaaa

tebrikler darısı başımızaa.
Süreci yazarmısın. Neydi ne oldu. süre ??

güncel

Eklentiler

• upload_2015-3-7_10-15-21.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 130
Süperrrr Çok sevindim senin adına. Ben de bugünlerde koruma ile ilgili okumalar yapıyorum En başarılı olanlar güç2yi temel alıp onun üstüne işte kaçamak gibi ufak tefek şeylerle ilerleyenler olmuş canım anladığım kadarıyla. Şu önemli ama.. Eğer yarım kilo bir kilo falan alırsan korkup panik olup seyire dönmemelisin. İkinci sp gününü çok çok nadiren yapmalısın, hiç yapmasan daha iyi. Bir gün iki gün kilonun biraz fazla olması normal. Ama bir kaç güne bu inmezse güç1 gibi bir kaç gün geçirerek dengelemelisin. Yani aldığın kiloyu dengelemek için seyire ait bir gün değil güçlendirmeye ait bir gün yapmalısın.
Yeni birisiyle uzun uzun konuştum. Her yarım kiloda panik olup olup seyire dönmüş. 10 aydır korumada. Ama güç2den sonra korumaya değil de seyire geçmiş gibi resmen. Şu an 5 gün ps 2 gün sp falan yapıyor ve en kötüsü vücudu spye falan tepki vermiyormuş artık. Düşünsene yıllarını sp ps geçirince vücut nasıl tepki versin artık değil mi? Yabancı forumlarda başarılı olmuş olanlara baktığımda hep biraz kilo alıyor gibi olunca güç uyguluyor ve dengeliyor olduklarını gördüm.
İnşallah sen çok iyi olursun ama senden yana korkum yok

ZEYNA çok çok tebrikler takipteyiz

Demek ki senin vücudun gönüllü canım Ben veremedim güçte Eğer istemeyeceğin kadar düşecek olursa güç2ye geçebilirsin beklemeden.
Valla bilmiyorum ki, acaba tam olarak güç yapamıyorum mu diye düşünmeye başladım. Bana göre çok bile yiyorum gibi geliyor, kaçamak yapmıyorum tabi. Anlamadım ki???

Senin yerinde olmak için çıldırıyorum şu an 

aynen canım..o dengeyi tutturmak çok önemli..her kilo alışımızda seyire geçersek durumumuz fena olur..dediğin gibi güç 1 mantıklı..bir şekilde dengeyi oturtucam inşallah..heyecanlıyım valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…