- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.054
- 448
Çok sağol ozaman almıyorum. En saglıklı bilgiyi burdan alıyorum ordan duyunca buraya sormadan hareket etmiyorumProtein tozu da çok kullanıyorlar ama çok sağlıksız bir şey dukan tavsiye etmiyor.
Demek ki senin vücudun gönüllü canımSelam kızlar ben güçlendirmedeyim54 le geçmiştim . 2 haftadır da korkuyordum, bugün 53 geldim. Güç de kilo veriliyor mu arkadaşlar ya? Bende mi bir tuhaflık var yoksa dukanın dediği tarihten 20 gün önce ve dediği İdeal kilodan 2 kilo aşağıya düşmüştüm??? Yarıyıl tatilinde evde olmayınca tartılmamıştım, bi baktım düşmüşüm iyice. Çook sevindim tabi ama, hala vermeye devam edince şaşırdım şimdi
Çok haklısın. Vücudumuz, zayıflamamız, daha önemlisi sağlığımız söz konusu sonuçta. Buraya sor, oraya sor, kitaba bak, iyice araştır :) İnsan sonra istemeden yanlış birşeyler yemiş olduğunu çok sonradan falan öğrenince çok üzülüyor.Çok sağol ozaman almıyorum. En saglıklı bilgiyi burdan alıyorum ordan duyunca buraya sormadan hareket etmiyorum
Bende aynı şeyleri yaşıyorum.İnşallah bırakmayız.Aksilik bir de bizim bütün ev görmeleri, bebek ziyaretleri hepsi bu hafta dünde bebek ziyaretine gittik allahtan orada bozmadım bugünde hem öğlen hem akşam bir yerlere gitmem gerekiyor ve gerçekten dayanamamaktan korkuyorum.bugün 6. günüm 2 kilo verdim ben de ama bıkarım bırakırım diye korkuyorum
Siz hala atak mı yapıyorsunuz.Eğerki atak yapıyorsanız kaç gün daha yapacaksınız.bugün 6. günüm 2 kilo verdim ben de ama bıkarım bırakırım diye korkuyorum
Ne güzel bizde o günleri görebilecekmiyiz acabakızlaaaaaar ben artık an itibariyle "koruma" evresine geçiyorum..yetti gario kadar uzattım ki güçlendirmeyi..ama zaten hayatımda çok bişey değişmiicek..güç 2 gibi beslenmeye devam, ufak tefek kaçamaklarla belki...
diyet başlangıcı :05/01/2015
başlangıç kilo:125
geçen hafta:110.2
güncel:108.60
haftalık fark:1.600
toplam fark:16.400
hedef:80 :))) pksnmzzz nerelerdesinnn
kızlar bu hafta kilolarınıza çok takılmayın..dolunay çok etkiliyomuş..ben pek anlamam ama öyle diyorlar..vardır bi bildikleri..etkisi 1 hafta sürermiş..haftaya daha iyi kilolarda olabilirsiniz..
NERDESİNİZ ACABAMERAK ETTİK SİZİ
Kızlar bu arada pksnmz nerelerde?
kızlaaaaaar ben artık an itibariyle "koruma" evresine geçiyorum..yetti gario kadar uzattım ki güçlendirmeyi..ama zaten hayatımda çok bişey değişmiicek..güç 2 gibi beslenmeye devam, ufak tefek kaçamaklarla belki...
Süperrrrkızlaaaaaar ben artık an itibariyle "koruma" evresine geçiyorum..yetti gario kadar uzattım ki güçlendirmeyi..ama zaten hayatımda çok bişey değişmiicek..güç 2 gibi beslenmeye devam, ufak tefek kaçamaklarla belki...
Teşekkürler emeğin için ve hoşgeldin :)
Çok teşekkür ederimm pksnmz emeğine sağlık kaybolunca korkttukkk
ZEYNA çok çok tebrikler takipteyizkızlaaaaaar ben artık an itibariyle "koruma" evresine geçiyorum..yetti gario kadar uzattım ki güçlendirmeyi..ama zaten hayatımda çok bişey değişmiicek..güç 2 gibi beslenmeye devam, ufak tefek kaçamaklarla belki...
Valla bilmiyorum ki, acaba tam olarak güç yapamıyorum mu diye düşünmeye başladım. Bana göre çok bile yiyorum gibi geliyor, kaçamak yapmıyorum tabi. Anlamadım ki???Demek ki senin vücudun gönüllü canımBen veremedim güçte Eğer istemeyeceğin kadar düşecek olursa güç2ye geçebilirsin beklemeden.
Selam kızlar ben güçlendirmedeyim54 le geçmiştim . 2 haftadır da korkuyordum, bugün 53 geldim. Güç de kilo veriliyor mu arkadaşlar ya? Bende mi bir tuhaflık var yoksa dukanın dediği tarihten 20 gün önce ve dediği İdeal kilodan 2 kilo aşağıya düşmüştüm??? Yarıyıl tatilinde evde olmayınca tartılmamıştım, bi baktım düşmüşüm iyice. Çook sevindim tabi ama, hala vermeye devam edince şaşırdım şimdi
SüperrrrÇok sevindim senin adına. Ben de bugünlerde koruma ile ilgili okumalar yapıyorum En başarılı olanlar güç2yi temel alıp onun üstüne işte kaçamak gibi ufak tefek şeylerle ilerleyenler olmuş canım anladığım kadarıyla. Şu önemli ama.. Eğer yarım kilo bir kilo falan alırsan korkup panik olup seyire dönmemelisin. İkinci sp gününü çok çok nadiren yapmalısın, hiç yapmasan daha iyi. Bir gün iki gün kilonun biraz fazla olması normal. Ama bir kaç güne bu inmezse güç1 gibi bir kaç gün geçirerek dengelemelisin. Yani aldığın kiloyu dengelemek için seyire ait bir gün değil güçlendirmeye ait bir gün yapmalısın.
Yeni birisiyle uzun uzun konuştum. Her yarım kiloda panik olup olup seyire dönmüş. 10 aydır korumada. Ama güç2den sonra korumaya değil de seyire geçmiş gibi resmen. Şu an 5 gün ps 2 gün sp falan yapıyor ve en kötüsü vücudu spye falan tepki vermiyormuş artık. Düşünsene yıllarını sp ps geçirince vücut nasıl tepki versin artık değil mi? Yabancı forumlarda başarılı olmuş olanlara baktığımda hep biraz kilo alıyor gibi olunca güç uyguluyor ve dengeliyor olduklarını gördüm.
İnşallah sen çok iyi olursun ama senden yana korkum yok
ZEYNA çok çok tebrikler takipteyiz
Ne güzel bizde o günleri görebilecekmiyiz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?