Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın hanımlar.üç gün önce tartıldı 61.20 az önce gene tartıldım sonuç aynıydı. Bu hafta bende iş yok niye bukadar az oynadık acaba

aslında atağımın bitmesi gerekiyordu ama ben akşam eklere dayanamayıp yedim o yüzden atağa devam ediyorum.Umarım bugünü sağ salim atlatırım.

Günaydın Bayanlar yine musmutlu birgün
Diyet Başlangıç : 09/02/ 2005
Başlangıç Kilo : 70.90
Geçen Hafta: 65
GÜncel: 64.30
Haftalık fark: 0.700
Toplam Fark:6.70
Hedef: 59
Artık kilo vermem yavaşladı ama olsun veriyoruz ya o önemli.2 yıl önce 62 kilo vermiştim ama bu kadar fit görünmüyordum düzenli bisiklet sürüyorum bu kiloda daha fit görünüyorum.bence spor şart yapmaya çalışın arkadaşlar...

Vucut ta kas artıyor sıkılaşarak fit olunuyor. Maşallah halinden memnun olunca diyet daha zevkli hale geliyor. ben yapamıyorum havalar bi ısınsa koşuya çıkıcak hergün mekiklerle olmuyor bu iş. Bide moralsiz bu aralar yemek bile hazırlamaya üşeniyorum

diyet başlangıcı :05/01/2015
başlangıç kilo:125
geçen hafta:110.2
güncel:108.60
haftalık fark:1.600
toplam fark:16.400
hedef:80 :))) pksnmzzz nerelerdesinnn

Canım koşu değil de tempolu yürüyüş daha sağlıklı diyor uzmanlar. Ben çok istiyorum yürüyüş yapmayı ama günde sadece yarım saat yürüyebiliyorum. 1,5 yıl önce günde 6 km ile güzel kilo vermiştim kısa sürede. Şimdi çok az gidiyor kilolar.

kızlar bu hafta kilolarınıza çok takılmayın..dolunay çok etkiliyomuş..ben pek anlamam ama öyle diyorlar..vardır bi bildikleri..etkisi 1 hafta sürermiş..haftaya daha iyi kilolarda olabilirsiniz..

kızlar bu hafta kilolarınıza çok takılmayın..dolunay çok etkiliyomuş..ben pek anlamam ama öyle diyorlar..vardır bi bildikleri..etkisi 1 hafta sürermiş..haftaya daha iyi kilolarda olabilirsiniz..
Evet ya heryerde konuşuluyor demekki gerçekten etkisi var. Zeyna Dukancı lılitalar grubunda var mısın

yemek olayında çoğu kez iştahsızım bende çünkü bünye ekmeğe o kadar alışmışki eti ne pilavsız ve ekmeksiz yiyemezdim şimdi etin tadını çık yoğun aldığım için mide resmen kendini kitliyor.bisikleti sağolsun arkadaşım diyete başlıyorum diye verdi.bi kaç ay daha kullanırım havalar ısınınca yürürsem daha ii olucak.

orada yokum canım..face'deki grubu soruyosun di mi? ben artık karta kaçtığım, lolita olmadığım için hiç katılmayı düşünmedim :))))))))))))
Evet orada. Yok canım ne karta kaçması. Bende yeni katıldım gruba çok iyi oldu yeni şeyler öğreniyorum

Bugün sonunda tavuğu da mikrodalgada yaptım. Çok başarılı oldu bence Poşette olacak ama o çok önemli yoksa kurur. 7 dakikada pişiyor :) Baharatlayıp attım direk. Yanındaki salatayı ypmam çok daha uzun sürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…