- 24 Eylül 2009
- 106
- 75
- 103
- 49
canım bendede haftada 500 gr bana normalmiş gibi gelmediGünaydın hanımlar.üç gün önce tartıldı 61.20 az önce gene tartıldım sonuç aynıydı. Bu hafta bende iş yok niye bukadar az oynadık acaba
Dolunayda diyorlar ben anlamam böyle şeylerden ama ne bileyim moralim bozuldu yanicanım bendede haftada 500 gr bana normalmiş gibi gelmedi
Vucut ta kas artıyor sıkılaşarak fit olunuyor. Maşallah halinden memnun olunca diyet daha zevkli hale geliyor. ben yapamıyorum havalar bi ısınsa koşuya çıkıcak hergün mekiklerle olmuyor bu iş. Bide moralsiz bu aralar yemek bile hazırlamaya üşeniyorumGünaydın Bayanlar yine musmutlu birgün
Diyet Başlangıç : 09/02/ 2005
Başlangıç Kilo : 70.90
Geçen Hafta: 65
GÜncel: 64.30
Haftalık fark: 0.700
Toplam Fark:6.70
Hedef: 59
Artık kilo vermem yavaşladı ama olsun veriyoruz ya o önemli.2 yıl önce 62 kilo vermiştim ama bu kadar fit görünmüyordum düzenli bisiklet sürüyorum bu kiloda daha fit görünüyorum.bence spor şart yapmaya çalışın arkadaşlar...
Canım koşu değil de tempolu yürüyüş daha sağlıklı diyor uzmanlar. Ben çok istiyorum yürüyüş yapmayı ama günde sadece yarım saat yürüyebiliyorum. 1,5 yıl önce günde 6 km ile güzel kilo vermiştim kısa sürede. Şimdi çok az gidiyor kilolar.Vucut ta kas artıyor sıkılaşarak fit olunuyor. Maşallah halinden memnun olunca diyet daha zevkli hale geliyor. ben yapamıyorum havalar bi ısınsa koşuya çıkıcak hergün mekiklerle olmuyor bu iş. Bide moralsiz bu aralar yemek bile hazırlamaya üşeniyorum
Evet ya heryerde konuşuluyor demekki gerçekten etkisi var. Zeyna Dukancı lılitalar grubunda var mısınkızlar bu hafta kilolarınıza çok takılmayın..dolunay çok etkiliyomuş..ben pek anlamam ama öyle diyorlar..vardır bi bildikleri..etkisi 1 hafta sürermiş..haftaya daha iyi kilolarda olabilirsiniz..
Evet ya heryerde konuşuluyor demekki gerçekten etkisi var. Zeyna Dukancı lılitalar grubunda var mısın
Evet orada. Yok canım ne karta kaçması. Bende yeni katıldım gruba çok iyi oldu yeni şeyler öğreniyorumorada yokum canım..face'deki grubu soruyosun di mi? ben artık karta kaçtığım, lolita olmadığım için hiç katılmayı düşünmedim :))))))))))))
GEÇMİŞ OLSUNBen çoook hstayım halaBugün 59,5ti. İlaçtan bence
Sağolasın. İlaçtan dediğim de bir tane vermidon içtim ha nasıl da güzel bahane buluyorumGEÇMİŞ OLSUN
Geçmiş olsunBen çoook hstayım halaBugün 59,5ti. İlaçtan bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?