bunu bende merak ediyorum.. Toz jelatin dedikleri bu değil ama di mi?jel de yağ oranı sıfır ama emin olamadım
bunun içinde şeker var o yüzden uygun değil Ayfer kaur marka toz jelatin var gurmenettejel de yağ oranı sıfır ama emin olamadım
Jel uygun değilkızlar aldıklarım doğru muuu
Toz jelatin bu değil, onu aktarlardan ya da internetten bulabilirsiniz. Lokman hekim aktarlarından alıyorum ben genelde.bunu bende merak ediyorum.. Toz jelatin dedikleri bu değil ama di mi?
Süttozunda tercih yapacak seçeneğin olmuyor. Bir tek pınarın süttozunu bulabiliyorum..
Metroda kiloluk var çok da avantajlı fiyatı
Olmaz o jel. Yağ yok da şekeri ne yapacaüız :)
Bugün aktaran aldım ben toz jelatin. Sıgır bilmem nesilden yapılmış doğrumu aldığım şey acaba
Yok aynen öyle yiyorum arada ama rejim psikolojisi farklıYeşil kahve sadece bu senenin modası bir içecek. O altın çilekler, mucizevi bitki çayları, sarımsak çayları sınıfından. Bizim pek alakamız olmaz. Ben inanmam açıkçası. Yulaf kepeğine hamile olduğunuz için ara vermeniz gerekmez bu arada gayet faydalı bir besindir dukan dışında da.
En sağlıklı olanıda o zaten acele etmeden yavaş kilo vermek.kalıcı olur hemKızlar malum dönemime az ka
Pes etme canım. Ben de zaman zaman ümitsizliğe düşüyorum ama istediğim pantolonun hayali ile kendime geliyorum.. verecek kaç kilon var bilmiyorum ama ayda bir kilo bile gitse çok sıkı olmayan bir diyetle yılda 12 kilo yapar..
Sağol canım malzemelerin artık tamam bi gluten kaldıevet doğru canım...
Hamilesiniz değil mi ben yanlış anlamadım? Bence hamileyken öyle değişik içecekleri içip risk almasanız daha iyi olabilir. Çünkü yeşil kahvenin zararlarıyla ilgili de bir yazı okumuştum.Yok aynen öyle yiyorum arada ama rejim psikolojisi farklıYoğurtlu gayette güzel oluyor.yeşil kahve ise mucizevi olduğundan değilde canım kahve istediğinde onu tercih ediyordum.gerçi metabolizmaya baya bir faydası varmış.fazla kullanmadım ama alışkanlık haline getirmek istiyorum.
Ödem ödem hiç merak etme olur öyle arada :)Kızlar bu sabah tartıldım.. Cumadan bu yana 200 gram almışım.. Adet dönemindeyim.. Hedefin vermek değildi bu hafta ama almadan tamamlamak istiyordum.. Tek umudum ödem!..
İnşallah canım ya. Moral bozup diyeti bozmadım Henüz.. cuma gününü bekliyorum sabırla..Ödem ödem hiç merak etme olur öyle arada :)
Korkma ben ıkı kg almıs gibiydim ama şişkinlik miş adetin bitince göreceksinKızlar bu sabah tartıldım.. Cumadan bu yana 200 gram almışım.. Adet dönemindeyim.. Hedefin vermek değildi bu hafta ama almadan tamamlamak istiyordum.. Tek umudum ödem!..
Kızlar bu sabah tartıldım.. Cumadan bu yana 200 gram almışım.. Adet dönemindeyim.. Hedefin vermek değildi bu hafta ama almadan tamamlamak istiyordum.. Tek umudum ödem!..
İnşallah Canım ya..Korkma ben ıkı kg almıs gibiydim ama şişkinlik miş adetin bitince göreceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?