Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Yok aynen öyle yiyorum arada ama rejim psikolojisi farklıYoğurtlu gayette güzel oluyor.yeşil kahve ise mucizevi olduğundan değilde canım kahve istediğinde onu tercih ediyordum.gerçi metabolizmaya baya bir faydası varmış.fazla kullanmadım ama alışkanlık haline getirmek istiyorum.

En sağlıklı olanıda o zaten acele etmeden yavaş kilo vermek.kalıcı olur hem

Hamilesiniz değil mi ben yanlış anlamadım? Bence hamileyken öyle değişik içecekleri içip risk almasanız daha iyi olabilir. Çünkü yeşil kahvenin zararlarıyla ilgili de bir yazı okumuştum.

Kızlar bu sabah tartıldım.. Cumadan bu yana 200 gram almışım.. Adet dönemindeyim.. Hedefin vermek değildi bu hafta ama almadan tamamlamak istiyordum.. Tek umudum ödem!..

hiç merak etme..ben 1 haftada 1 kilo bile oynuyorum..soora diğer hafta bi bakıyorum gitmiş o 1 kilo...neye göre geliyor neye göre gidiyo bilmiyorum ama sınırım o benim...1 kilonun üzerinde olursa oynamalar sıkıntılı..ama tabi ki seni de anlıyorum, ben seyirdeyken 100 gr.a bile takılırdım..takılmamak çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…