Adet bitsin Görücez durumu. Gerçi ellerim şiş gibi geliyor bu aralar..hiç merak etme..ben 1 haftada 1 kilo bile oynuyorum..soora diğer hafta bi bakıyorum gitmiş o 1 kilo...neye göre geliyor neye göre gidiyo bilmiyorum ama sınırım o benim...1 kilonun üzerinde olursa oynamalar sıkıntılı..ama tabi ki seni de anlıyorum, ben seyirdeyken 100 gr.a bile takılırdım..takılmamak çok zor.
Bence bir de diyeti normal yapmayı dene. 2 gün diyet 5 gün normal beslenmeyele çok düşük bir ihtimaldi zaten başarıya ulaşmak. Ya da bir kaç kilo için değmez diyorsan sen bilirsin. Eğer şimdiye kadar kilo verdiysen onun güçlendirmesini yapmalısın ama.Kızlar bir aydır diyetteyim Ve şu an adet dönemindeyim..tartı yükselişte maalesef. Aç da kalamıyorum çünkü vestibüler migren hastasıyım. Yanlış giden birşeyler var ama çözemedim. Bu cuma da tartılıp duruma bakıcam.. Olmazsa diyeti bırakıcam.. Kaderime razı olucam.. İstesem se o 53 kiloya düşemiyorum.. maalesef
Evet sanırım o diyet yöntemi uygun değil benim için. tekrar motive olabilirsem normal dukana devam ederim..Bence bir de diyeti normal yapmayı dene. 2 gün diyet 5 gün normal beslenmeyele çok düşük bir ihtimaldi zaten başarıya ulaşmak. Ya da bir kaç kilo için değmez diyorsan sen bilirsin. Eğer şimdiye kadar kilo verdiysen onun güçlendirmesini yapmalısın ama.
Kızlar NERDESİNİZ
Korumanın protein perşembesini nasıl yapıyorsun?ben burdayım canım..korumanın ilk protein perşembesinden merhaba...
Korumanın protein perşembesini nasıl yapıyorsun?
Güçlendirmede de dikkatli olduğun için çok zorlanmayacaksın koruma perşembelerinde. Sıkıcı oluyor ama haftanın her günü de zengin yiyeceklerle geçmek zorunda değil ki dimi :) Diğer günlerin nasıl güç2 mi hala?aynı güçlendirme ile..toleresiz filan yapıyodum zaten biliyosun uzun zamandır perşembeleri..ama artık yoğurt ve sütü de azaltıcam..onlara çok dikkat etmiyodum ama şimdi korumada biraz daha kısıcam sütten-yoğurttan, peynir yiicem onun yerine..bunun dışında aynı yapıyorum..zaten genelde de tavuk kavuruyorum tavada..azıcık baharatlı..öğlen de, akşam da onu yiyorum..çeşidi de az tutuyorum yani..sıkıcı bi perşembe oluyo tabi yalan yok..
Güçlendirmede de dikkatli olduğun için çok zorlanmayacaksın koruma perşembelerinde. Sıkıcı oluyor ama haftanın her günü de zengin yiyeceklerle geçmek zorunda değil ki dimi :) Diğer günlerin nasıl güç2 mi hala?
Merhaba kızlar bana da yardımcı olun çok sıkıldım artık bu kilolarımdan pkoluyum tüp bebek tedavisi gördüm ama bebek olmadı kilolarım her geçen gün arttı ilaçlarla daha da arttı 52 .54 yukarı çıkamayan ben şimdi 67.68 Aşağıya inemiyorum geçen ay Karatay Yaptım bırakınca geri aldım çok sıkıldım 2 öğünden 2 sene önce 15 gün kadar Yaptım diye Hatırlıyorum bana da yardım edin nolur . Merak ediyorum bu 4 evreyi tamamladıktan sonra normal yemeye devam edince kilolar geri geliyor mu?benim ündilin direncim var ve tiroidlerim yavaş Çalışıyor bu diyet bana uyar mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Cevap için teşekkürler yarın başlamak istiyorum neler yemeğim mesela kahvaltı da siz ne zamandır yapıyorsunuz kaç kilo verdinizbu diyetin size uyup uymayacağına aslında kitabı okuyup karar vermelisiniz..ben öncesinde çok araştırdım, kitabı hatim ettim resmen ve sonrasında test yaparak başladım..sağlık anlamında soruyorsanız bence sıkıntı olmaz..zaten şekerden ve yağdan uzak bir diyet uyguluyoruz ve kurallara uyduğumuzda asla aç kalmıyoruz..ama dediğim gibi sıkı kurallar var ve bunlara uyarak kilo verebiliyoruz..bence yapmak istiyorsanız hemen başlayın..yaza kadar incecik ve sağlıklı olursunuz..kilolar, eğer yeniden eski hayat tarzınıza dönerseniz mutlaka geri gelir, gelmeme şansı yok..hayatta 1 kez fazla kilolu olduysanız her an yeniden olma riski ile karşı karşıyasınız demektir..o yüzden hep dikkat, tam dikkat...
Bunlara kitabı okuyup seçeneklerinizi değerlendirerek kendiniz karar vermelisiniz. Bence yarın başlamayın. Kitabı okuyup bitirin, biraz araştırma yapın. Tam olarak neler yenecek, yapabilecek misiniz yapamayacak mısınız bir karar verin sonra başlayın.Cevap için teşekkürler yarın başlamak istiyorum neler yemeğim mesela kahvaltı da siz ne zamandır yapıyorsunuz kaç kilo verdiniz
Cevap için teşekkürler yarın başlamak istiyorum neler yemeğim mesela kahvaltı da siz ne zamandır yapıyorsunuz kaç kilo verdiniz
Cevap için teşekkürler sanki kitabı vardı bende eve bir bakıp okutayım tekrar peki koruma evrenin birince normal yeme alışkanlıklarına devam ediliyor galıba hafta da 1 gün sırf protein olmak şartıyla dimiBunlara kitabı okuyup seçeneklerinizi değerlendirerek kendiniz karar vermelisiniz. Bence yarın başlamayın. Kitabı okuyup bitirin, biraz araştırma yapın. Tam olarak neler yenecek, yapabilecek misiniz yapamayacak mısınız bir karar verin sonra başlayın.
Diyetin sonrasında kilo alma ihtimali var. Ama kurallara uyarsak bu olmuyor. Koruma evresi de var kilomuzu korumamız için.
Ben bugün karar verdim dukana alışveriş yapmadım daha yapacağım ama yarın yağsız peynir sür yumurta ve Öğlen tavuk haşlayıp bir deneme yapabilirimkahvaltı için çok seçenek var aslında..ama siz alışveriş yaptınız mı? yulaf kepeği, yağsız süt- yoğurt, yumurta...gibi? ben kahvaltıda yumurta, yulaf kepeğinden ekmek ya da krep filan yedim hep..ama hangi evrenin hangi günündeysek ona göre yiyoruz..önce diyeti çok iyi bilmeniz gerek bu durumda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?