Bu dediğiniz zaten koruma evresi. Evet koruma evresinde bir gün dışında normal yiyecekler yeniyor. Ama işin doğrusu tabi o kısımda da daha çok protein ağırlıklı beslenmek. Yoksa yine de kilo alınabilir.Cevap için teşekkürler sanki kitabı vardı bende eve bir bakıp okutayım tekrar peki koruma evrenin birince normal yeme alışkanlıklarına devam ediliyor galıba hafta da 1 gün sırf protein olmak şartıyla dimi
Yağsız peynir derken süt ürünlerinde yağ oranının en fazla %2 olabileceğini unutmayın. Et ürünlerinde ise %10Ben bugün karar verdim dukana alışveriş yapmadım daha yapacağım ama yarın yağsız peynir sür yumurta ve Öğlen tavuk haşlayıp bir deneme yapabilirim
Cevap için teşekkürler ben iyice araştırayım Kitabı'nı okuyayım ondan sonra karar vereyim Çok teşekkürlerYağsız peynir derken süt ürünlerinde yağ oranının en fazla %2 olabileceğini unutmayın. Et ürünlerinde ise %10
Sade kefir sodayla karıştır iç çok iyi geliyormuşGÜNAYDINN 3 GÜNDÜR LAVABOYA ÇIKAMIYORUM VE SABAH 77,7 KG ÇIKTIM
Teşekkür ederim canım akşam eve giderken alayımSade kefir sodayla karıştır iç çok iyi geliyormuş
Başlangıç tarihi : 13 . 02. 2015
Başlangıç kilo : 56,5
Geçen hafta : 54,6
Güncel : 54,3
Fark : 0,3
Toplam Fark : 2,2
Hedef : 53
Vücudum ödem yapmış bu hafta boyunca. Adet dönemindeyim hala. Tartı yükselişteydi ama bu sabah 300 gam ekside.. Buna da çok şükür
MRB 1 AYDA 2,2 KG VERMİŞSİNİZ SANIRIM BENDE BİR AYDA 3 KG VERDİM AMA AZ DEĞİL Mİ((
MRB 1 AYDA 2,2 KG VERMİŞSİNİZ SANIRIM BENDE BİR AYDA 3 KG VERDİM AMA AZ DEĞİL Mİ((
Bir ayda bir kilo versem sevinicem. Acelem yok.. Önemli olan verdiğimiz kiloları geri almayalım.. Bu hafta çok moralim bozulmuştu.. Kilo alıyorum diye.. Neyse ki ödemmiş..vermeniz gereken kilo az oldukça vermek zorlaşır..haftada 500-750 gr bence çok iyi..Figen'in mesela hedefi oldukça az..ben de son 1 kiloyu haftalarca veremedim..kilonuz azaldıkça vermek gitgide zorlaşıcak ki bu çok normal..sıkıntı yok, dert etmeyin..
SENİN KİLONA GÖRE NORMAL DEMEK Kİ AMA BENİM KİLO 82,700KG BAŞLADIM 79,700 KG ŞUAN DİYETTE 26. GÜNÜM 1+1 YAPIYORUM AMA VERMİŞ OLDUĞUM KİLO 3KG SANIRIM BIRAKICAM BU GİDİŞLE..Bence az değil. Haftada 500 gram eder. Seninki haftada 750 gram eder. 500 - 1000 gram aradı bir hafta için normal.. Az ama öz olsun diyelim. Senin hedefin kaç ve şu an kaçsın?
SENİN KİLONA GÖRE NORMAL DEMEK Kİ AMA BENİM KİLO 82,700KG BAŞLADIM 79,700 KG ŞUAN DİYETTE 26. GÜNÜM 1+1 YAPIYORUM AMA VERMİŞ OLDUĞUM KİLO 3KG SANIRIM BIRAKICAM BU GİDİŞLE..
Bu az değil bence ben hep böyle verdim.MRB 1 AYDA 2,2 KG VERMİŞSİNİZ SANIRIM BENDE BİR AYDA 3 KG VERDİM AMA AZ DEĞİL Mİ((
Kaçamak var mı? Tolereler ne durumda bu da önemli.SENİN KİLONA GÖRE NORMAL DEMEK Kİ AMA BENİM KİLO 82,700KG BAŞLADIM 79,700 KG ŞUAN DİYETTE 26. GÜNÜM 1+1 YAPIYORUM AMA VERMİŞ OLDUĞUM KİLO 3KG SANIRIM BIRAKICAM BU GİDİŞLE..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?