Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bu dediğiniz zaten koruma evresi. Evet koruma evresinde bir gün dışında normal yiyecekler yeniyor. Ama işin doğrusu tabi o kısımda da daha çok protein ağırlıklı beslenmek. Yoksa yine de kilo alınabilir.

Ben bugün karar verdim dukana alışveriş yapmadım daha yapacağım ama yarın yağsız peynir sür yumurta ve Öğlen tavuk haşlayıp bir deneme yapabilirim
Yağsız peynir derken süt ürünlerinde yağ oranının en fazla %2 olabileceğini unutmayın. Et ürünlerinde ise %10

Yağsız peynir derken süt ürünlerinde yağ oranının en fazla %2 olabileceğini unutmayın. Et ürünlerinde ise %10
Cevap için teşekkürler ben iyice araştırayım Kitabı'nı okuyayım ondan sonra karar vereyim Çok teşekkürler

GÜNAYDINN 3 GÜNDÜR LAVABOYA ÇIKAMIYORUM VE SABAH 77,7 KG ÇIKTIM

Yüz gr almış olarak uyandım. Sanırım duraklama dayım çok moralsiz. Gecen hafta Dolunayda n vermedim iki gün sonra tartıldım 59.20 dü ama beş gündür vermemişim 100 gr almışım

Başlangıç tarihi : 13 . 02. 2015

Başlangıç kilo : 56,5

Geçen hafta : 54,6

Güncel : 54,3

Fark : 0,3

Toplam Fark : 2,2

Hedef : 53

Vücudum ödem yapmış bu hafta boyunca. Adet dönemindeyim hala. Tartı yükselişteydi ama bu sabah 300 gam ekside.. Buna da çok şükür

MRB 1 AYDA 2,2 KG VERMİŞSİNİZ SANIRIM BENDE BİR AYDA 3 KG VERDİM AMA AZ DEĞİL Mİ ((

MRB 1 AYDA 2,2 KG VERMİŞSİNİZ SANIRIM BENDE BİR AYDA 3 KG VERDİM AMA AZ DEĞİL Mİ ((

Bence az değil. Haftada 500 gram eder. Seninki haftada 750 gram eder. 500 - 1000 gram aradı bir hafta için normal.. Az ama öz olsun diyelim. Senin hedefin kaç ve şu an kaçsın?

Başlangıç tarihi 09 . 02. 2015
Başlangıç kilo : 69.900
Geçen hafta : 64.300
Güncel : 63.600
Fark : 700 gram
Toplam Fark :6.300
Hedef : 59
Pksnmz kusura bakma ben evimdeki tartıya göre güncelledim şubemizdeki tartı bozuk.

vermeniz gereken kilo az oldukça vermek zorlaşır..haftada 500-750 gr bence çok iyi..Figen'in mesela hedefi oldukça az..ben de son 1 kiloyu haftalarca veremedim..kilonuz azaldıkça vermek gitgide zorlaşıcak ki bu çok normal..sıkıntı yok, dert etmeyin..

Bir ayda bir kilo versem sevinicem. Acelem yok.. Önemli olan verdiğimiz kiloları geri almayalım.. Bu hafta çok moralim bozulmuştu.. Kilo alıyorum diye.. Neyse ki ödemmiş..

Bence az değil. Haftada 500 gram eder. Seninki haftada 750 gram eder. 500 - 1000 gram aradı bir hafta için normal.. Az ama öz olsun diyelim. Senin hedefin kaç ve şu an kaçsın?
SENİN KİLONA GÖRE NORMAL DEMEK Kİ AMA BENİM KİLO 82,700KG BAŞLADIM 79,700 KG ŞUAN DİYETTE 26. GÜNÜM 1+1 YAPIYORUM AMA VERMİŞ OLDUĞUM KİLO 3KG SANIRIM BIRAKICAM BU GİDİŞLE..

SENİN KİLONA GÖRE NORMAL DEMEK Kİ AMA BENİM KİLO 82,700KG BAŞLADIM 79,700 KG ŞUAN DİYETTE 26. GÜNÜM 1+1 YAPIYORUM AMA VERMİŞ OLDUĞUM KİLO 3KG SANIRIM BIRAKICAM BU GİDİŞLE..
Kaçamak var mı? Tolereler ne durumda bu da önemli.

Merhaba hanimlar:)

Cevaplarin sayfalarin hepsini kizimi uyutunca okuyabildigim kadar okuyacagim insAllah

Azminize hayran oldum .. ben de baslamak istiyorum ama nerden ve nasil olacak bilemiyorum

65 kilodayim evlenmeden onceki kiloma erismeyi planliyorum .. yardimci olursaniz memnun olurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…