Sakın bırakma. Az deme. toplamda 9 kilo yapar üç Ayda.. Yaza daha ince olacaksın..
kaçamak düne kadar hiç yapmadım sadece geçen gün misafirlikteydim puaça yedim yanında dolma onun dışında tatlı yememiş günüm geçmezdi benim elimi evdeyken bir tatlıya dahi uzatmadım yanımda yeseler bile kendimi tuttum ama hiç hareket yapmadım sanırım ondan diye düşünüyorum daha önce spor eşliğinde sadece ekmeyi ve tatlıyı kısarak ayda 5kg ram vermiştimKaçamak var mı? Tolereler ne durumda bu da önemli.
inşallah cnm hayalim o..Sakın bırakma. Az deme. toplamda 9 kilo yapar üç Ayda.. Yaza daha ince olacaksın..
YA ARTIK TAVUK YEMEKTEN GINA GELDİ YUMURTAYA BAKAMIYORUM BİLE BİLEMİYORUM ASLINDA DEVAM ETMEK İSTİYORUM AMA BENİM MOTİVE OLMAM İÇİN BİR KAÇ KİLO VERMEM GEREKİRDİ YANİ 3 KG AZ GELİYOR BAKALIM ARTIK..
Ben tatlandırıcı ve süt tozu aldım. Kek yaptım, dukan helvasını yaptım.. süt reçeli yaptım. Canım tatlı istediğinde bunları yedim. Ki ben normalde çok tatlı tüketen biri değilim. Ama insanın canı da istiyor ara sıra.kaçamak düne kadar hiç yapmadım sadece geçen gün misafirlikteydim puaça yedim yanında dolma onun dışında tatlı yememiş günüm geçmezdi benim elimi evdeyken bir tatlıya dahi uzatmadım yanımda yeseler bile kendimi tuttum ama hiç hareket yapmadım sanırım ondan diye düşünüyorum daha önce spor eşliğinde sadece ekmeyi ve tatlıyı kısarak ayda 5kg ram vermiştim
İnşallah hedefinize ulaşırsınız. Kırmızı etse sevmediğiniz çok önemli değil zatenherkese merhaba,
çocukluğundan beri kilo problemi yaşayan ve sık sık diyet yapıp kilolarını fazlasıyla geri alan biri olarak son bir yılda sağlıklı beslenmeye tamamen küstüm ve 73 kg a kadar çıktım. iki ay sonra düğünüm var ama motivasyonum o kadar düşüktü ki, bir de insülin direncim devreye girince iyice aşırıya kaçar oldum.
iki yıldır duyduğum halde sırf et sevmediğim için yanaşmadığım dukan diyetini yapmaya karar verdim ve hemen kitabı okuyup testimi yaptım. bugun atak evresinin ilk günü ve motivasyonum ilk kez yüksek :) hepinize kolaylıklar diliyorum ve iyi dileklerinizi bekliyorum.
güncel kilo ve fotografları buradan paylaşacağım inş, niyetim düğünümde 63 kg olabilmek :)
teşekkür ederim :) kırmızı eti de beyaz eti de belli formlarda tüketebiliyorum sadece. balığı da atak döneminde yanında sebze, salata olmadan yiyebileceğimi sanmıyorumİnşallah hedefinize ulaşırsınız. Kırmızı etse sevmediğiniz çok önemli değil zaten
teşekkür ederim :) kırmızı eti de beyaz eti de belli formlarda tüketebiliyorum sadece. balığı da atak döneminde yanında sebze, salata olmadan yiyebileceğimi sanmıyorumşimdilik yumurta beyazından omlet, ızgara tavuk göğüs ile idare edeceğim.
testte 3 gün çıktı ama ben vardiyalı çalışıyorum ve gece nöbetinde nasıl yapacağımı bilmiyorum. kendimden memnun olmazsam atağı bir gün uzatabilirim :Skaç gün atak yapıcaksın?
Atağı uzatmamalısınız sağlığınız için zararlı. Ve daha ataktayken kaçamak yapmayı kesinlikle düşünmemelisiniz.testte 3 gün çıktı ama ben vardiyalı çalışıyorum ve gece nöbetinde nasıl yapacağımı bilmiyorum. kendimden memnun olmazsam atağı bir gün uzatabilirim :S
testte 3 gün çıktı ama ben vardiyalı çalışıyorum ve gece nöbetinde nasıl yapacağımı bilmiyorum. kendimden memnun olmazsam atağı bir gün uzatabilirim :S
bence de atağı uzatma ve layıkıyla yapmaya çalış..o zaman çok güzel ödem atarsın ve sana moral olur..nöbet için yanına küçük ekmekçikler yap bence, ya da kek filan..tavuk haşlayıp yanına alabilirsin belki, soğuk pek güzel olmaz ama yoğurtlayınca, biraz da baharatla iyi olabilir..
Dediğinizden pek bir şey anlayamadım. Ama ataktaki karbonhidrat kaynakları süt ürünleri ve yulaf kepeğidir. Başka şeylerde yok karbonhidrat. Seyirde bunların yanına sebzeler ve tolereler eklenir.atakta karbonhidratı yula kepeği kullanarak mı tuketebiliyoruz ki, malzemeleri yemeğe cevirme kısmını pek anlamadım sanırım
öncelikle yardımlarınız için çok teşekkür ederim :)Dediğinizden pek bir şey anlayamadım. Ama ataktaki karbonhidrat kaynakları süt ürünleri ve yulaf kepeğidir. Başka şeylerde yok karbonhidrat. Seyirde bunların yanına sebzeler ve tolereler eklenir.
Malzemeleri yemeğe çevirme konusunda ne sorunuz var?
öncelikle yardımlarınız için çok teşekkür ederim :)
şöyle ki, zeyn_a'nın mesajındaki küçük ekmekler götür kısmına ithafen sordum, ben atak evresinde günlük yulaf kepeği hakkımla böyle şeyler yapıp yiyebilir miyim?
bu evre ilk ve saf protein evresi olduğu için bugünümü sadece yumurta, süt, yoğurt ve ızgara tavukla geçirdim. aslında fen da geçmedi biraz halsizim ve baş ağrım var :S sadece ekmek kısmını duyunca kafam karıştı, renklendirme fırsatı var ve ben kendime acı mı çektiriyorum diye :)
içinde hiç tolere ürün olmayan ekmekler yapabilirsin yulaf kepeğiyle..atakta yemende de sorun yok..1,5 kaşık kepekle, yumurta, azıcık süt ya da yoğurt ve kabartma tozu katarak ekmek yapabilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?