Willful talim bu istegram daki bayan benim favorim bu bayana baktıkça azmim daha çok artıyor SIMONE_ANDERSON adresi bu resimlere baksana kadın resmen evrim geçirmiş
Willful talim bu istegram daki bayan benim favorim bu bayana baktıkça azmim daha çok artıyor SIMONE_ANDERSON adresi bu resimlere baksana kadın resmen evrim geçirmiş
wawwwwwwww resmen evrim geçirmiş bayan :)
Bunu hem diyet hemde sporla yapmıştır heralde tek diyetle sarkar deri bukadar sıkı olduğuna göre cardiyo iyi efor sarfetmiş belli ki aahhh şu azimden bende de olsa:)
Canım benim motivasyon yine sıfır ne kaçamak yapıyorum ne diyeti Bozuyorum tam 20 gün oldu vee bugün + 1 kg gördüm yine olmuyo gitmiyo anlamiyorum vazgecicem artık sinirlerim dayanmıyorWillful talim bu istegram daki bayan benim favorim bu bayana baktıkça azmim daha çok artıyor SIMONE_ANDERSON adresi bu resimlere baksana kadın resmen evrim geçirmiş
Canım benim motivasyon yine sıfır ne kaçamak yapıyorum ne diyeti Bozuyorum tam 20 gün oldu vee bugün + 1 kg gördüm yine olmuyo gitmiyo anlamiyorum vazgecicem artık sinirlerim dayanmıyor
Ay kesinlikle kacirmiyorum canim dün de dediğim gibi sadece suyu azaltmistim 20 gündür hiç ama hiç bozmadim idiot bir bünyem var :) bıktım valla
Canım mümkün olduğunca spor yapmaya çalışıyorum ama çok yoğun çalıştığım için düzenli yapamıyorum ama su konusunda çok haklısın bu hafta kendimi toparlayip son gaz devam etmem lazım pes etmek istemiyorum inş becerebilirim :) bıktım şu 1 yildir ustume zamk gibi yapisan lanet olası kilolarimdan :) bir an önce eski halimize dönelim artık yaw :)Tatlım bence şu bir buçuk litrelik sular varya onu doldur ve yanında tut kendini zorlayarak ondan bir günde iki tane içmeye çalış ilk başta zor oluyor ama idararinin bile ne kadar değişik geliyor kuzu çünkü bu diyette su çok önemli bu arada 45 dakika yada 1 saat tempolu yürüyüş yapiyormusun
Canım mümkün olduğunca spor yapmaya çalışıyorum ama çok yoğun çalıştığım için düzenli yapamıyorum ama su konusunda çok haklısın bu hafta kendimi toparlayip son gaz devam etmem lazım pes etmek istemiyorum inş becerebilirim :) bıktım şu 1 yildir ustume zamk gibi yapisan lanet olası kilolarimdan :) bir an önce eski halimize dönelim artık yaw :)
Merhabalar yoktum bayadır sınavlarım olduğu için giremiyorum siteye ama diyeti bırakmadım tabii biraz daha kilo verip öyle geldim. Şubat'a kadar yokum ders çalışıyorum döndüğümde belki hedefime ulaşmış olarak gelirim :)
Başlangıç: 70.5 kg
Güncel: 55.7 kg
Hedef: 52 kg
Canım bu bayanın instagram sayfasını takip et çünkü baya motivasyon ediyor. Bu arada spor çok fazla yapıyor ama sarkan derileri görsen şok olursun ama karın germe ve göğüs ameliyati ile tam bir değişim yaşamış ve son hali buve sarkmış hali : D ben şok ben iptal
Canım benim motivasyon yine sıfır ne kaçamak yapıyorum ne diyeti Bozuyorum tam 20 gün oldu vee bugün + 1 kg gördüm yine olmuyo gitmiyo anlamiyorum vazgecicem artık sinirlerim dayanmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?