Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Haklısın Jelesec ama bazen çok aşırı sevdiğin birşey olduğu zaman lanet olsun ki nefsime yeniliyorum ama bu sefer çok kararlıyım ne simit ne börek ne sucuk hiçbirsey beni yenemiycek umarım

Haklısın Jelesec ama bazen çok aşırı sevdiğin birşey olduğu zaman lanet olsun ki nefsime yeniliyorum ama bu sefer çok kararlıyım ne simit ne börek ne sucuk hiçbirsey beni yenemiycek umarım

Bende kapadım alğılarımı nefsimi köreltiyorum ye ye sonu yok sonra kıyafet bulmak zor beğendiğini alamamak zor görevliye kaç bedene kadar demek zor o yüzden tutacağız ağzımızı
Yeme anam yeme gülüm Nonstoop diyorum

Aynen canım artık S bedenleri yada en azından M beden sormak istiyorum o yüzden bende dukan amcamızin her telefonu açtığımda bana bakarak yeme annem yeme resmini gördükçe biraz daha motive oluyorum

Tatlım zaten daraldikca buraya yazıyorum ki aynı dertten muzdarip olduğumuz için birbirimizi motive ederiz diye :) bugün suyu da arttirdim ve yarın öbür gün 79 u görüp şu 80 psikolojik sınırından kurtulmak istiyorum :) ilk hedefim 80 in altına dusmekti bu gerçekleşirse gaza gelicem :) sen de sakin iradeni kaybetme bosver kilolarimizdan kurtulduktan sonra yeriz canimizin cektiklerinden tabi abartmadan :) var mı sen de kilo kaybı ?

Kızlar 20 gündür acı çekiyorum bir alıyorum bir veriyorum ama bu sefer çok pis inat ettim bozmuyorum diyeti sizler de burdasiniz birbirimizi gaza getirerek devam kurtulalim hep birlikte :)

Bende 1 kilo civarında kayıp var ama ben atak dönemini uzaticam çünkü annemin boreklerini ancak 2 günde sindiririm sanırım. Moral olarak biraz çöküntüdeyim çünkü nisanlimla çok problemlerimiz var zayıflama istegime farklı anlamlar yüklüyor anlatıyorum ama anlamıyor diyeti mi bozmam için inadına sevdiğim yerlere yemeklere götürüyor ama bozmuycam bu sefer çok kararlıyım

Canım ben de eşimle sırf kilo problemim yüzünden çok sıkıntı yaşadım başlarda anlamiyordu beni ama artık bu durumun mutsuzlugumun tek sebebinin bu olduğunu anladı evlendik ve ben 1 yıl dolmadan 20 kilo aldım bu duygunun igrencligi tarifsiz :) 38 bedenden 44 e bogggg :) nisanlin da zamanla anlar seni sen vazgeçme

Kızlar 20 gündür acı çekiyorum bir alıyorum bir veriyorum ama bu sefer çok pis inat ettim bozmuyorum diyeti sizler de burdasiniz birbirimizi gaza getirerek devam kurtulalim hep birlikte :)

sabrın sonu selamet bende innaıyorum benden önce başlayan arkadaşlarım eksi 4 le yola devam ediyorlar başaracağız eminimakşam ızgara balık, yağsız salata, şimdide mistik çay az süt ve su karışımı bol tarcın tartıda artı görsekte zaman zaman (ha dolunay da var) eminin beden olarak sıklaşıp küçüleceğiz moral bozmak yok

Vazgeçmiyorum canım ama inan zaten bu kilo problemi beni yoruyorken birde ona kendimi ifade edemiyorum çünkü anlamıyor neyse biz kadınlar herzaman herseyin üstesinden gelmedik mi bunuda asarız inşallah senin motivasyon ne durumda kiloda eksi varmı

Bugün evet eksilmis tatlım 80.5 geldim yarını dört gözle bekliyorum 79 u bi görsem rahatlicam :) ama biliyosun bir haftadır alıp verip yerimde sayıyorum bu durum kirilsin istiyorum..inş biz de bir ay sonra burda seninle müthiş kilo güncellemeleri yaparız :)

Senin adına çok sevindim ınanki çünkü kafaya çok taktiğini biliyorum ama bak bol su içmeye devam et emin ol etkisini göreceksin gunde doğal maden suyu iç iki tane. Yarın olmasa bile sakın kafaya takma birsonraki gün ben inanıyorum ki 79u göreceksin sadece biraz daha sabır okadar

İns hepimiz hedefimize ulasiriz :) sabrim sonundaki o selameti görmek istiyorum :) zaten dukanla yağlardan kurtuldugun için daha çok kilo vermiş gibi gorunuyorsun 7 8 kilo verdikten sonra motivasyonumuz katlanacak eminim o günleri gorursek inş :)

Sağol canım zaten 8 le başlayan sayilardan kurtuldugumda daha iyi hissedecegim inş birkaç gün içinde senin de bol gramli kayıplarını duyacagiz :)

Ben görüşeceğimize inanıyorum emin ol hedeflediğimiz kilo çok zor değil en azından ulaşılmaz değil

Ben görüşeceğimize inanıyorum emin ol hedeflediğimiz kilo çok zor değil en azından ulaşılmaz değil
Tabi ki diil geçen bahar metabolic balance ile 11 kilo verdim hep de 1 ayda ama kahrolasi hormon ilaciyla eylülde yeniden bulusunca hortlattim şu pis yağları :)

Metabolic balance bende duydum ama hiç dikkatimi cekmemisti kişiye özgü beslenme planı degilmi Türkçesi

Yani sayılır ama çok kişiye özgü olduğunu düşünmüyorum özüne baktığında o da protein diyeti bir bakıma sadece saf proteinler diil işin içinde baklagiller ve kuruyemiş falan var ama 5 saat aralıklarla yemek gibi kuralları var ve 5 saat arayla düzenli öğün işini takip etmekte zorlanıyorum olan 3.5 milyara oldu dukan daha iyi geldi sanki:)

Canım 3 buçuğa kilodan sonra sarkan yerleri toparlardin ya aslında sana birşey diyim mi herşey aslında biraz yemeye dikkat etmek ve spor yani emin ol spor yapmak kardiyonun okadar faydası var ki ama ah işte hem iş hem özel hayat spor diyince bahaneleri peşinde getiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…