Ilk menuyu ben paylasim
Kahvalti saat 11 de
2 haslanmis yumurta
Birazcik peynir
Saat 3 gibi
4 kasik yogurt
1.5 kasik yulaf kepegi
Aksam 3 tavuk baget yapicam firinda menum bu
Ben gec uyaniyorum yani kacta kalkicagim belli olmuyo oyuzden 3 4 saatte bi yemk yemege calisiyorum aralarda heo su ve 9lu bitki cayi iciyorum
Bu arada baslangic kilom 66.9 yarin sabahi merak ediyorum bakalim neler olucak ..
Kızlar benim moralim çok bozuk ben diyeti bozmak zorunda kaldım
cnm bende sil baştan başlıyorum :)
Moralim çok bozuk ya sil baştan başlamak ve hiç sevmediğim şeyleri yemek moralimi daha çok bozuyor
benimde tek sevdiğim diyet bu
çünkü et manyağıyım :))))
Ama sadece her sabah krep yapmak biraz külfetli :)
Krepi nasıl yapıyorsun canım
moralin bozulmasın canım kaldığın yerden devam..bazen insan iradesine yenik düşüyor ama dağılmamak lazım..zararın neresinden dönsen kar..Kızlar benim moralim çok bozuk ben diyeti bozmak zorunda kaldım
moralin bozulmasın canım kaldığın yerden devam..bazen insan iradesine yenik düşüyor ama dağılmamak lazım..zararın neresinden dönsen kar..
Kızlar benim moralim çok bozuk ben diyeti bozmak zorunda kaldım
Canım sakin pes etme 6 gün boyunca tek bir kaçamak bile yapmadığım halde bir gram veremedim üstüne 1.5 kilo fazla geldiğim bile oldu ama inat ettim bugün sonunda eksilmisim :) sadece 4 5 gündür suyu azalttim yarın son gaz devam edicem inş vericez bu kiloları :)
merhaba bende dukan yapıyorum. bugün 53. gün ve giden 10 kg. daha yolum uzun ama olsun sizlere motivasyon olur diye düşündüm
Evet canım bende yarın evime dönüyorum çok şükür ama sil baştan basliycam ben 5 günde 97.7 den 91.90 olmuştum çok mutluydum ama lanet olsun annemlere gelmek zorunda kalınca anne yemeklerine dayanamadım ve verdiklerimin hepsini aldım sanırım ama bu bana ders oldu nasip olursa cumartesi evdeyim ve sporla birlikte sol baştan basliycam sende sakın vazgeçme çok güzel kilo vermişsin ama lütfen bol su içmeye çalış suyun çok etkisi var. Nefsinehakimolamayankadinnoonstop[/QUOTE
Tatlım inş bu sefer daha iyi gider diyetin olan olmuş artık ben de bugun yine + 800 g gördüm bu bedeni parçalamak bu bünyeyi paralamak istiyorummmmm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?