Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba canım inanki kendim tartıda o kiloyu görmüş kadar sevindim. bundan sonra biraz daha kolay gidecek kilolar emin ol ya nasıl sevindim senin adına anlatamam çünkü çok bekledin ya kıyamam sana. Beni sorarsan 94 deyim şuan nedense çok ağır gidiyor bir artı bir eksi ama ben hakettim bunu o yüzden bozmuyorum moralimi

Çok sagol canım benimm inş sen de göreceksin 70 li rakamları zaten bir sürü kilo vermissin bu da olacak :) ama yavaş gidiyor diye dusunme biliyosun nerdeyse 10 gün gram oynamadi kaç kez artıları gördüm vazgecseydim ben de goremeyecektim heralde bir süre takiliyo sonra geçiyo inş seninki de birkaç güne kadar hızlanacak

İnşallah canım ben inanıyorum bu kilolardan kurtulacagimiza o yüzden çok dert etmiyorum sana sabret sabret derken benim mizmizlanmam çok ironik olur ama ben oradan kiloyu verdim bununda üstesinden geLicem inanıyorum bu arada ebru ben isim söylemek birturlu aklıma gelmedi

Memnun oldum ayça ben de :) Evet kesinlikle gidecek bu kilolar hiçbir şekilde bozmak yok inan burda yazismak bile motive ediyor insanı aynı kaderi paylaşıyoruz neticede :) diyorum ki bu sefer artık dusebilecegim en son kiloya kadr diyete devam edeyim de bir daha kilo alırsam en azından 8 li rakamları görmeyi nasip etmesin Allah :) inş böyle yazisa yazisa deviricez 3 4 ayı bir bakmisiz incecigiz :)

Bende memnun oldum canım. İnanki ben motivasyonum düştüğü zamanlar hemen aklıma sen geliyorsun ve buraya giriyorum o yüzden bencede burada yazışmak bizi biraz daha hirslandiriyor

Aynen katılıyorum tatlım ben de hemen burda günümü paylasmak istiyorum iyi geliyo insana kendini yalniz hissetmiyor eskiden epey aktifmis bu forum şimdi sakin biraz daha canlansa hepimize dahs iyi gelir

mutlu ve 38 bedenli seneler hepimize :) geçen gün bi tanıdığımla karşılaştım çok zayıflamış ne yaptın die sordum dukan diyeti dedi :) 20 kilo vermiş ve güçe geçmiş..onu görünce biraz daha motıvasyonum arttı :) durmak yok yola devam..

Evet kızlar yeni yıla -600 gramla başladım :) umarım hepiniz eksili bir güne uyanmissinizdir :)

inşallah canım yaa..böyle olunca insan moral olarak çöküyo..100 gr bile olsa verince de insan şevke geliyo..
Aynen öyle tatlım aynı kiloda sayiklamak bile berbat bir duygu..ben bugün -400 u gördüm yine inş böyle devam eder çok korkuyorum yine durcak diye çünkü seyire başladıktan sonra nerdeyse 8_9 gün gram oynamadi + lari gördüm hep umarım senin de bugünden sonra hiç durmadan gitmeye devam eder kilolar

Yok canım bırakmadım nisanlimlayim gerçi hala onunlayim yilbasi tatil biraz uzadı senin diyet ne durumda ilerleme varmı

Bugün 78.4 u gördüm canım ind böyle devam eder yılbaşı gecesi doğum günümdü benim ailem burdaydi tam bir ziyafet pastalar havalarda ucustu o gün de bozmadiysam daha bozmam heralde :) Ohh ne güzel sen de tatilin tadını çıkar :)

Cidden 78 olmana inanamıyorum bak 80den sonra daha çabuk iniyor aşağıya valla çok sevindim senin adına. Bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere. Bu arada kaç yaşına girdin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…