Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Tebrikler 1 kg a yakın nerdeyse :) emekleyerek de olsa artık 73 lerdesin canım :) darısı başıma bem bugün regl oldum çok kötü hissediyorum sistim iyice onun için basküle cikmadim :)

Kizlar Şimdi tam olarak şöyle oldu. Dün akşam aradı beni açmadım sonra yarim saat sonra falan kapı çaldı kapıyı bir açtım kocaman bir ayı, çiçek ve çok güzel bir mektup yazmış bana. Okadar çok mutlu oldum ki anlatamam artık beni anladığını yazmış kayinvalidem ve eşi izah etmiş ona neden zayıflamak istediğimi ve sanırım artık beni anlıyor. Sabah yine kapı sesiyle uyandım yine çiçek ve üstünde not akşam yemeğe çıkmak istedi ve ben sanki ilk günkü gibi çok heyecanlandım ne giyecegime karar vermeye çalışırken sanki ilk defa buluşmaya gidiyorum gibi hissetim. Kızlarrrrr bir an gerçekten bitti sanmıştım içten içe çok üzülüyordum ama şuan çok mutluyum. 2 gündür biraz moralim bozuktu yazamadım size ama kalbim her zaman sizinle iyiki birbirimizi tanımışız ve iyiki benim arkadaslarimsiniz hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum ♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Tebrikler 1 kg a yakın nerdeyse :) emekleyerek de olsa artık 73 lerdesin canım :) darısı başıma bem bugün regl oldum çok kötü hissediyorum sistim iyice onun için basküle cikmadim :)
inşallah canım..peşimi bırakma izimden gel sen olmuş kurtulmuşsun,bitince bol bol -leri görürsün :) ben daha olamadım bekliyorum

çok romantik çok tebrik ederim canım..bundan sonra kimse tutamaz seni :) tam gaz hedef kiloya :)
aynen iyiki varsınız...kim bilir belki bi gün karşılıklı kahve içmekte nasip olur

Benim şuan herşey yolunda ama kimse girmiyor eskisi gibi ayça da yok ortada merak ediyorum bir anlık gaflet le diyeti bozdu mu acaba

Kizlarrrr buralardayım ben bozar miyim hiç diyeti bozmadım tabi kii ama artilarla devam ediyorum moralim bozuk :)))

Ya ben hep buralardayım canım ama kimse yazmayınca ben de pek bakmadım nasilsa kimse yok diye :)

Ya ben hep buralardayım canım ama kimse yazmayınca ben de pek bakmadım nasilsa kimse yok diye :)
herhalde hepimiz aynı şeyim yapmışız kimse yok diye bakıp çıkmışız ama öyle olunca motıvasyonum düşüyor benim diyetten soğuyorum birbirimize destek olunca iyi oluyor

Al benden de o kadar...diyetimi bozmadım ama hirsim kalmadı motivasyon sıfır basküle hep sabit gr oynamiyor valla pes etmekten çok korkuyorum günleri bile sayardim şimdi kaçıncı gunumdeyim onu bile bilmiyorum acil toparlanmam lazım

evet hemen kendimize gelmemiz lazım :) benimde bu hafta + gösteriyor ama bakalım yok yok bozmak yok ben artık şişko olmak istemiyorummmmmm.............

evet hemen kendimize gelmemiz lazım :) benimde bu hafta + gösteriyor ama bakalım yok yok bozmak yok ben artık şişko olmak istemiyorummmmmm.............
Ben de istemiyorummmm :)) ben de artidayim canım yalnız diilsin :) o zaman bu hafta biraz yuklenelim daha sıkı yapalım ben hiç bozmadim ama nerdeyse her gün light puding light muhallebi vs. Bir kase yiyorum suyu azalttim falan filan yani saldim iyice duraklatti sanırım

Aynen bende hergün tatlı yedim.yeşil çayı biraktim.yoğurt yemedim.dediğin gibi Bu hafta daha sıkı yapalım.tabi ben daha regl olmadım ve tuvalet sorunum var

Aynen bende hergün tatlı yedim.yeşil çayı biraktim.yoğurt yemedim.dediğin gibi Bu hafta daha sıkı yapalım.tabi ben daha regl olmadım ve tuvalet sorunum var
Demek ki aynı durumdaymisiz :)) o zaman hemen motivasyonumu zu arttiriyoruz ve pazartesiden itibaren asiliyoruz...ben gerekirse iki gün üst üste protein yapayım diyorum çok durakladim çünkü reglime de bitti inş sen de en kisa zamanda regl olur o gerginlikten ve odemden kurtulursun

inşallah canım..evet tam gaz devamm...

Kizlar merhaba bende bir kaç gündür ankarada kimyasal peeling ve epilasyon yapan düzgün yerler arastirmaktan kafayı yicem karın germe ve göğüs ameliyatında doktorda karar kıldım ama epilasyon ve diğer isteklerim için düzgün hastane yada güzellik merkezinde karar kilamadim site site dolaşmaktan kafayı yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…