Tebrikler 1 kg a yakın nerdeyse :) emekleyerek de olsa artık 73 lerdesin canım :) darısı başıma bem bugün regl oldum çok kötü hissediyorum sistim iyice onun için basküle cikmadim :)günaydınlarr...
başlangıç tarihi :24/11/2015
başlangıç kilo :83
geçen hafta kilo:74,4
güncel kilo:73,7
hedef kilo :60
-700 gr.. emekleye emekleye gidiyoruz işte
hadi kızlar sizde pazartesi günleri bildirim yapın
Tesekkur ederimçok güzel vermişsin canım tebrikler...
inşallah canım..peşimi bırakma izimden gelTebrikler 1 kg a yakın nerdeyse :) emekleyerek de olsa artık 73 lerdesin canım :) darısı başıma bem bugün regl oldum çok kötü hissediyorum sistim iyice onun için basküle cikmadim :)
çok romantikKizlar Şimdi tam olarak şöyle oldu. Dün akşam aradı beni açmadım sonra yarim saat sonra falan kapı çaldı kapıyı bir açtım kocaman bir ayı, çiçek ve çok güzel bir mektup yazmış bana. Okadar çok mutlu oldum ki anlatamam artık beni anladığını yazmış kayinvalidem ve eşi izah etmiş ona neden zayıflamak istediğimi ve sanırım artık beni anlıyor. Sabah yine kapı sesiyle uyandım yine çiçek ve üstünde not akşam yemeğe çıkmak istedi ve ben sanki ilk günkü gibi çok heyecanlandım ne giyecegime karar vermeye çalışırken sanki ilk defa buluşmaya gidiyorum gibi hissetim. Kızlarrrrr bir an gerçekten bitti sanmıştım içten içe çok üzülüyordum ama şuan çok mutluyum. 2 gündür biraz moralim bozuktu yazamadım size ama kalbim her zaman sizinle iyiki birbirimizi tanımışız ve iyiki benim arkadaslarimsiniz hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum ♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Selam canım nerelere kayboldunuz..herşey yolundadır inşallah...Selam kızlar
herhalde hepimiz aynı şeyim yapmışız kimse yok diye bakıp çıkmışızYa ben hep buralardayım canım ama kimse yazmayınca ben de pek bakmadım nasilsa kimse yok diye :)
evet hemen kendimize gelmemiz lazım :) benimde bu hafta + gösteriyor ama bakalımAl benden de o kadar...diyetimi bozmadım ama hirsim kalmadı motivasyon sıfır basküle hep sabit gr oynamiyor valla pes etmekten çok korkuyorum günleri bile sayardim şimdi kaçıncı gunumdeyim onu bile bilmiyorum acil toparlanmam lazım
Ben de istemiyorummmm :)) ben de artidayim canım yalnız diilsin :) o zaman bu hafta biraz yuklenelim daha sıkı yapalım ben hiç bozmadim ama nerdeyse her gün light puding light muhallebi vs. Bir kase yiyorum suyu azalttim falan filan yani saldim iyice duraklatti sanırımevet hemen kendimize gelmemiz lazım :) benimde bu hafta + gösteriyor ama bakalımyok yok bozmak yok ben artık şişko olmak istemiyorummmmmm.............
Aynen bende hergün tatlı yedim.yeşil çayı biraktim.yoğurt yemedim.dediğin gibi Bu hafta daha sıkı yapalım.tabi ben daha regl olmadım ve tuvalet sorunum varBen de istemiyorummmm :)) ben de artidayim canım yalnız diilsin :) o zaman bu hafta biraz yuklenelim daha sıkı yapalım ben hiç bozmadim ama nerdeyse her gün light puding light muhallebi vs. Bir kase yiyorum suyu azalttim falan filan yani saldim iyice duraklatti sanırım
Demek ki aynı durumdaymisiz :)) o zaman hemen motivasyonumu zu arttiriyoruz ve pazartesiden itibaren asiliyoruz...ben gerekirse iki gün üst üste protein yapayım diyorum çok durakladim çünkü reglime de bitti inş sen de en kisa zamanda regl olur o gerginlikten ve odemden kurtulursunAynen bende hergün tatlı yedim.yeşil çayı biraktim.yoğurt yemedim.dediğin gibi Bu hafta daha sıkı yapalım.tabi ben daha regl olmadım ve tuvalet sorunum var
inşallah canım..evet tam gaz devamm...Demek ki aynı durumdaymisiz :)) o zaman hemen motivasyonumu zu arttiriyoruz ve pazartesiden itibaren asiliyoruz...ben gerekirse iki gün üst üste protein yapayım diyorum çok durakladim çünkü reglime de bitti inş sen de en kisa zamanda regl olur o gerginlikten ve odemden kurtulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?