Evet tatlım regl döneminde takılıyor..ben de her gün tartilanlardanim :)) hacar beni bu konuda uyardı haftada bir kez tartilanlardanim diye ama kendime hakim olamıyorum :)) bu hafta takıldım bir gr bile gitmiyor reglime 5 gün var umarım düzelir. .Yeşil çay içiyor musunSanirim regl olucam.kilo vermem durdu.bikac gundur gr oynamiyor.kizlar kac gunde bi tartiliyosunuz ben dayanamayup nerdeyse hergun tartiliyorum
Iciyorum evet form cay iki bardak.bu ara arttirsammi acaba.bide yatmadan kirmizi pul biberli yogurt yiyorum ben.ama yogurdum light degil.ev yapimiEvet tatlım regl döneminde takılıyor..ben de her gün tartilanlardanim :)) hacar beni bu konuda uyardı haftada bir kez tartilanlardanim diye ama kendime hakim olamıyorum :)) bu hafta takıldım bir gr bile gitmiyor reglime 5 gün var umarım düzelir. .Yeşil çay içiyor musun
Ben yoğurdu hep light tükettim seninki duraklamaya sebep olur mu bilemiyorum sadece yeşil çay içmiyordum ona başladım inş faydası olur..Ama kilon reglden sonra mutlaka düşecektir benim geçen ay 9 gün gram oynamadi hatta hep + 1.5 kg gördüm ama reglden sonra verdimIciyorum evet form cay iki bardak.bu ara arttirsammi acaba.bide yatmadan kirmizi pul biberli yogurt yiyorum ben.ama yogurdum light degil.ev yapimi
Mrb ben atakta 3 kiloya yakın verdim süt ve yoğurdu abartmadim ama su an yani seyir donemindekinden fazla tükettim hatta seyirde sütü tatlı bişeyler yapmak haricinde hiç kullanmıyorum hergün 1.5 yk yulaf kepegini de mutlaka yedimarkadaslar hayırlı aksamlar atak evresinde kac kilo verdiniz ve kepek tükettiniz mi sütte yoğurtta sınır koydunuz mu
Canm mrb nasılsın nisanlinla sorunlar hallolmustur inş birkaç gündür hiç keyfim yoktu arada girip forumları okusam da cvp yazmaya fırsatım olmadiSelam canım nasilsin
Bir şekilde hersey yoluna girer canım şu akar yatagini bulur belki de ikinizi n de biraz zamana ihtiyacı vardır sen yeter ki moralini bozma bir süre sonra yoluna girdiğinde boşuna yipratmis olma kendini. .artıları gördüm diye üzülme bana bak gram gram veriyorum ve bu hafta hep artidayim ama önünde sonunda gidecek bu kilolar bunun için canını sıkma yeter ki sağlığımız yerinde olsun..ben de bu ara pek iyi diilim bebek için uğraşıyoruz biz..Bu ay hersey hamile olduğumu söylüyordu ve gebelik testi de ikinci çizgiyi gosterince dünyalar benim oldu ama 1 saat sonrasında hastaneden negatif bir kan testiyle dönmek psikoljimizi alt üst etti test kaseti arizaliymisSelam canım ama malesef hicbirseyin düzeltici yok artık bende kafama takmiycam zamana birakicam oda elbet anlar beni. Diyet hiç iyi gitmiyor moral bozukluğundan + gördüm bugün daha da moralim bozuldu senin ne durumda
selam canım kimse olmayınca dün akşam bende çıktım.yazını görmemişim.iyiyim şükür..sende iyisindir umarım...Selam canım nasilsin
moralin bozulmasın canım..bu işler hep morale bakıyor biliyorsun..stres yapma..demesi kolay diyeceksin ama bu sıkıntıları fazlasıyla çekmiş biri olarak söylüyorum bunu...hayırlısı ile inşallah vakti zamanı gelince tez vakitte Allah'ım size de nasip etsin...Bir şekilde hersey yoluna girer canım şu akar yatagini bulur belki de ikinizi n de biraz zamana ihtiyacı vardır sen yeter ki moralini bozma bir süre sonra yoluna girdiğinde boşuna yipratmis olma kendini. .artıları gördüm diye üzülme bana bak gram gram veriyorum ve bu hafta hep artidayim ama önünde sonunda gidecek bu kilolar bunun için canını sıkma yeter ki sağlığımız yerinde olsun..ben de bu ara pek iyi diilim bebek için uğraşıyoruz biz..Bu ay hersey hamile olduğumu söylüyordu ve gebelik testi de ikinci çizgiyi gosterince dünyalar benim oldu ama 1 saat sonrasında hastaneden negatif bir kan testiyle dönmek psikoljimizi alt üst etti test kaseti arizaliymis
Amin canım çok teşekkür ederim. .bence uzun zamandır bu konudan muzdaribim tam rahatlamistim birkaç aydır şu aptal test sinirlerimi bozdu reset attirip başa döndürdümoralin bozulmasın canım..bu işler hep morale bakıyor biliyorsun..stres yapma..demesi kolay diyeceksin ama bu sıkıntıları fazlasıyla çekmiş biri olarak söylüyorum bunu...hayırlısı ile inşallah vakti zamanı gelince tez vakitte Allah'ım size de nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?