tamam canımsenin pankekik biraz koyusu ve tuzlusu işte, fırında pişince ekmek oluyo işte
Bizimle aynı diyeti yapan birilerinin olması güzel değilmi daha bir motive oluruz korksun bizden kilolarsenin pankekik biraz koyusu ve tuzlusu işte, fırında pişince ekmek oluyo işte
Biz 1+1 yapıyoruz 5+5 sıkılma oranı yüksek yolum uzun benim dahatamam canım
5+5 yapan var mı ?
ben de 1+1 yapıyorum. 5+5 le başladım ve çok sıkıldım.Biz 1+1 yapıyoruz 5+5 sıkılma oranı yüksek yolum uzun benim daha
Kaç kiloyla basladin şimdi kacsin ben diyete 95kg ile başladım şimdi 85.5 kg 1.5 ay önce diyete başladım dükan 25. Gunumben de 1+1 yapıyorum. 5+5 le başladım ve çok sıkıldım.
benim de yolum çok uzun malesef
Kaç kiloyla basladin şimdi kacsin ben diyete 95kg ile başladım şimdi 85.5 kg 1.5 ay önce diyete başladım dükan 25. Gunum
Ne kadar zamanda verdim çok güzel vermissin darısı kalan kilolara115 ile başladım şimdi 90.9 .
dukancım sağolsun :)
amiinNe kadar zamanda verdim çok güzel vermissin darısı kalan kilolara
Artık molasiz devam aslında dukani pek bırakmamak gerekiyor ama uzun diyetamiin
o biraz karışık işte :)
şubat gibi başlamıştım aslında ama arada molalarım oldu.
Aynen artık tatil bayram falan kalmadı.Artık molasiz devam aslında dukani pek bırakmamak gerekiyor ama uzun diyet
Cok guzel görünüyor:))Gelsin dükan la sebzeler
Saol cnm küçük oglumda 15 aylık begendiCok guzel görünüyor:))
Afiyet olsunn.
Canm ben kahvaltida mutlaka yulafla krep yapiorum arasina oeynir ve hindi fume koyuo sandvic yapiorumSelam arkadaslar..
Yarin itibariyle dukana basliyorum aslinda cok sicak baktigim bir diyet degildi ama ismi olan diyetlerle daha güzel kilo veriyorum..sayfayi aktif tutarsak belki hedeflerimize ulasiriz. Ayni zamanda 7.takimdayim ama listede değilim demirbasgillerdenim 2 yildir..kitabi okuyacagim simdi..sabah kahvaltida ne yemeyi düşünüyorsunuz nasil olur yani..
Canm dukanla kendini diyette hisstme hergun doycaz ve yeni yeni tarifler yapcaz ne kekler ne krepler oluo bi bilsen:)Sabah kilomu yazarim..adim Hülya..41 yasindayim..10 kilo hedefim var olmazsa yeminle v.k.i. mi 32 yapip tüp mide ameliyati olacagimsıkıldım artik diyet diyet diyet..
5 yaparken skilma ama sebzelere gecince daha cok cesit oluo sanirimHesapladim 69.3 ideal kilommus..atak suresi 3 gun cikti ben 5 yapayim..
Cok guzel fikir iste birbirimize boyle onerilerde bulunursak diyet monotonluktan çıkar..tesekkur ederim..Canm ben kahvaltida mutlaka yulafla krep yapiorum arasina oeynir ve hindi fume koyuo sandvic yapiorum
Gündüz cydniz arkadaşın paylaştığı tariflerinde yapabilirsin onlarda gayet guzelCok guzel fikir iste birbirimize boyle onerilerde bulunursak diyet monotonluktan çıkar..tesekkur ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?