Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kizlar nasilsiniz bakalim maslallh sayfamiz ne kadar aktif bayildim bu duruma :)bnde tariflerimi yediklerimi yazim baktm siz yaziosunuz guzelce cumalari da tartilioruz o zaman tamamdir

Kizlar nasilsiniz bakalim maslallh sayfamiz ne kadar aktif bayildim bu duruma :)bnde tariflerimi yediklerimi yazim baktm siz yaziosunuz guzelce cumalari da tartilioruz o zaman tamamdir
ben iyiyim sadece biraz acıktım .tava ekmeğimden bir parça kalmıştı onu yiyorum bir yandan ,sizi sormalı :))

böyle çok güzel oldu sayfa, umarım daim olur

Merhaba hanımlar Geçen sene Ocak ayından Mart ayına kadar kısa bir serüvenle Dukan yapmıştım , aslında o ilk dönemve verilen kg ile sıklaşmanın güzelliği enfesti . Hedefime ulaşmadığım halde nefsime yenildim ve bıraktım. Bilmiyorum siz de böyle bişeyler yaşadınız mı ? çok ciddi bi saç dökülme ve kabızlık sorunu yaşadım . Afedersiniz ömrü hayatımda kabızlık görmemişimdir. ama diyetin 1. ayından itibaren çatlarcasına sorunlar yaşadım. Kendimi denedim , vücuda farklı yiyecekler girdiğinde ( özellikle meyve ) sorunum kalmıyordu. Şimdi tekrardan düşünüyorum ,bugün spora başlıyorum 15 gün içinde spor düzenimi ve ham vücutluğu atıp güzel bir diyetle desteklemek istiyorum . Sizi takip edeyim :)

öncelikle geçmiş olsun sağlık herşeyden önemli
bn bu diyeti daha öncede uyguladım evet dikkat edilmezse kabızlık şikayetleri çok oluyor bndede zaman zaman oluyor ama öyle çatlarcasına deil özellikle yulafı unuttuğum günün ertesinde oluyor öyle herşeyi yiyemediğimiz için bn vitamin takviyesi yapıyorum multivitamin alıyorum herhangi birisi olabilir eksik vitaminlerimi tamamlıyacağına inanıyorum vereceğim kilo fazla olmadığından hemen halledip karatay sağlıklı beslenmeye geçecem
kolay gelsin sağlıklı zayıflamalar diliyorum

Aynen bende bi duzene gireyim karataya gecicem ins

Kizlar bu seyir doneminin bi versiyonu daja var 5 gun serbest 2 gun protein sekkinde hatta kadinlar klbnde okumustum orda birisi bu sekilde yapmisti cnku meyvesiz dramiodu belki bende bu sekilde uygulayabilirim

Kizlar bu seyir doneminin bi versiyonu daja var 5 gun serbest 2 gun protein sekkinde hatta kadinlar klbnde okumustum orda birisi bu sekilde yapmisti cnku meyvesiz dramiodu belki bende bu sekilde uygulayabilirim
çıkmadan gördüm mesajı canım o dediğin dukkanın güçlendirme yani kiloları verdikten sonra koruma amaçlı verdiğin her kilo için 10 gün uygulama
10 kilo verdiysen tam 100 gün uygulanan evresi

Canım onu dukan amcamız verilecek kilosu az olanlar için söylemiş, 3-5 gibi. Şahsen bana uymuyo :)

Vitamin işine gelince bende alıyorum zaten demirim düşük hamilelik emzirme derken tüm depolar da boş çok etki etti ama acayip zindeyim artık :)

Ahh bu kabızlığa çare bi arkadaş açlık otuydu sanırım adı onu tavsiye etti onu alıp kullanıcam bende..

Kabızlıktan ilk başladığım zamanlar ben de çok çektim.
İçtiğim su miktarını artırdım
Haftada 1 hibiskus cayi içiyorum
3 günde bir de kayısı çayı içiyorum şu an hiçbir sıkıntı yok :)

selamkızlar buranın kesinlikle aktif oması lazım ben burda sizlerle kilo vermek istiyorum
uzun süre 80-89 topiinin kaptanlığını yapmıştım 3 yıl öne bıraktım kilomda bi aşağı bi yukarı derken tekrar 84 ü gördü
kk ya geri dönmem ve de aktif bir grupta yer almak istiyorum ama bu takım yarışlarını bi sevemedim doğrusu..
2 sene önce 50 gün dukan yaptım sonra tüp bebek yaptırdım ve bıraktım 1.5 yıl ardından eski kiloma döndüm aslında beni en güzel idare eden dukan oldu diğer diyetlerde 50 günlük çabanın geri dönüşü 5-6 ay sürmüordu 2.deneme dukanla karşınızdayım
evet 1. gün sıkıntısız geçiyor sayılır akşam için koca bir haşlanmış tavuk göğsüm ve 1 tabak light yoğurdum var zero kolamı akşam büyük bir zevkle içeceğim
yulafım var sanıyodum yokmuş meğerse yarın onu alıcam hedefi büyük tutuyorum bu sefer
60dan önce bırakmak istemiyorum

Canım o güçlendirme dönemi kilolarimiz verince bir de o tarz diyet 3_5 kilo fazlası olanlar için dilediğin gibi kilo veremeyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…