Neyi farkettim biliyo musun :) takita tablet tatlandiriciyi günde 8 adet kullanirsam tuvalete yetişmekte zorlaniyorum (genelde geceye doğru bir yada iki kez ..öyle ishal seklinde sabaha kadar değil ) . Denemende fayda var .. yulaf kepeginiyse krep seklinde sabahları yiyorum . Ben diyetten önce bir öğün beslenerek metabolizma Hizimi çok yavaslatmistim.diyetle birlikte hız kazandı çok şükür . Sabahları krep ve peynir yiyorum .istemezsen peyniri ekleme sadece krep ye .sebze günlerinde de yanına domates salatalık eklersin .seyirde bir sp birgün ps olduğu için çok kabizlik olmayacaktır. Özellikle ps günlerinde sabah kalkar kalkmaz kabuklariyla birlikte salatalık yemek ,kahve içmek yada goji Berry meyvesinden bir avuç yemek iyi gelebiliyor .önce birgün arayla sonra hergün wc alışkanlığın düzene giriyor .biraz sabırla halledilemeyecek birşey değil sanıyorum .
Ben alışveriş yapıp tekrardan 2 gün saf protein ile başlayayım , duruma göre de meyve veya başka yıyecekler ile kabızlığı tolere edeyim diyorum. Nasıl yapıyosunuzwendy & Daughter of your father kendinizi liste mi çıkarttınız ?
Bende de kabizlik oluyordu ama artık olmuyor . Alıştı vücut :) ben bir liste çıkarmadım .kafama göre takılıyorum (dukan usulü tabiki ,kurallara uyuyoRum ) mesela meyve yemiyorum . Sebze günlerinde de hergün farklı bir sebze yiyorum . Bu da kabızlığa engel ..aynı sebezler bir süre sonra rutine bağlayınca bide çok protein tuketince kabızlığa sebep oluyordu .bu şekilde çözmüş oldum .bide yulaf kepegi yemediğim gün muhakkak kabız oluyorum .yulaf kepegi önemli .acı çehre izinliydi yanlış hatirlamiyorsam ve goji b. Bunlar da kabızlığa çare .Ben alışveriş yapıp tekrardan 2 gün saf protein ile başlayayım , duruma göre de meyve veya başka yıyecekler ile kabızlığı tolere edeyim diyorum. Nasıl yapıyosunuzwendy & Daughter of your father kendinizi liste mi çıkarttınız ?
MerhabaMerhaba arkadaşlar,
Öncelikle hepinize Allah kolaylık versin. Çok samimi arkadaşım da dukan diyeti ile deli gibi kilo vermeye devam ediyor. Gerçekten dikkate değer, sağlıklı ve kontrollü bir diyet. Ben atak evresi yapıp bırakıyorum, iki kere denedim başaramadım. Valla helal olsun hepinize. Arkadaşım da azmetti, bırakmadı ve dukan diyeti ile 20 kilo verdi. Şimdi de dukan mantığından vazgeçmiyor ve hiç kilo almıyor.
Dukan diyeti yemek tarifleri de aslında oldukça lezzetli fakat ben bir türlü sürekli protein olayına adapte olamıyorum. Et, tavuk, balık yemek güzel ama ben sürekli bu besinleri tüketmeyi de sevmediğimi dukan diyeti yapmaya başlayınca farkettim. Ben baya sulu yemek seviyormuşum. Çorba kritikmiş mesela benim için, ya da yağlı yemekler ve zeytinyağlı sebze yemekleri. Valla beni yanlış anlamayın, millet et bulamaz sen de ne diyorsun diye kızmayın, nolurHerkesin kendine göre derdi var sonuçta. Benim derdim de protein ağırlıklı beslenme düzeni yani dukan diyeti listesi ile uyum sağlayamamak.
Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Zayıflamak için ne yapabilirim? Nasıl istediğim ideal kiloya ulaşabilirim?
Şimdiden teşekkürler.
wendy Ben biraktim canim daha dengeli bir diyet izliyorum suan.
Merhaba kızlar, mutlu haftalarımız olsun. Dukan yapan kaç kişiyiz acaba?
jun_misugi devam mı?
susuz123 canım sen yapmaya devam ediyo musun?
kızlar siz ne alemsiniz?? E esra_16prenssevgilisi sevdacoskunoz Daughter of your father
Hem o sebepten dolayi, hem de evde kendime ayri esime ayri yemek yapmak zorlamaya baslamisti. Bir de kucuk bebek var tabi..ne tarz bişi yapıosun canım? dengeli derken sanırım kabızlık sebep oldu buna
Hem o sebepten dolayi, hem de evde kendime ayri esime ayri yemek yapmak zorlamaya baslamisti. Bir de kucuk bebek var tabi..
Simdi kendimce ilerlettigim diyet su sekilde sabah guzel zengin bir kahvalti, oglen sbze veya et yemegi veya sadece corba aksam yemegini de en son 5 te yiyorum ve genelde hafif biseyler oluyor, egerki acikirsam da yogurt. Aksamlari yatmadan da yogurt kuru uyguluyorum. Bunun bayagi buyuk etkisi oldu yalniz etim sertlesti sanki, gobegi buyuk olcude vermistim yaklasik 10 gundur daha siki duruyor gobegim. Tavsiye edrrim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?