Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hoşgeldin sevgili euphoria. tabiki sen de istikrarlı davranıp kilolarından kurtulacaksın . şüphen mi var yoksa. valla benim hiç şüphem yok .

sevgili elfog. ev taşımanın toplamanın ve yerleştirmenin ne kadar zor olduğunu bilirim. Allah kolaylık versin canım. bu arada bu işleri yaparken bol bol kalori harcayacağını unutma.

canım. Allah herkesin evine huzur versin. Huzur olmayan evde insanı ne zayıflık ne güzellik ne de para mutlu edebilir. sorunları çözmenie sevindim. tekrar dukanıist olmana da çok sevindim canım.

sevgili Elisa Day seninle aynı kilodayız. ben de 56.2 yim. senin hedefin kaçtı canım merak ettim.

nurdancım teşekkür ederim iyi dileklerin için. sende topikimize hoşgeldin. bende inanmıştım hem de çokk.. buradaki kızlar şahidim. bir ara patır patır gitmişti regl sonrası. ama sonra durdu. ellinin altına inemedim. iyice demoralize oldum.. dukana ve kendime beş gün daha fırsat veriyorum. bu haftanın sonuna kadar 59,9 dahi göremezsem ben bu defteri kapatırım arkadaş. demek ki bana yaramıyor size yarayan.. napim .. üzgünüm ..

yolanda gitme lüfteeen

evet.. ben de ağlarım.. kaç gündür bakınıyorum yazmış mı yazmış mı diye
bi de gidersen naparım

napacaksın beberongom patır patır kg vermeye devam edeceksin diyeti bırakmaya niyetim yok kızlar ama dukanı bırakıcam. eger kabul ederseniz yine girerim topike dukanı yapmasam da.. herkese yaramıyor demek ki. cumayı bekliyorum

Yolanda cık hemşocuk. bak beni dinle canım hemşo acı söyler demişler boşuna dememişler dimi büyüklerin de bi bildiği var. şimdi sen iki hafta önce hasta değil miydin: hastalığın sırasında doğal olarak diyet modundan çıkıp meyve filan yemeye başlamadın mı? başladın. peki ilaç milaç kullanmadın mı? kullandın. sonra ablanı evlendirdin mi buna da evet. düğün haftasında dolma börek baklava ve bilumum yasak gıda yidin mi yidin. şimdi sen akıllı bir hemsosun. bu sorulardan haraketle sonuca kendin ulaş bakalım. böye kilo verilir mi verilmez mi? ablan olarak (yaşım 37, garanti senden büyüğümdür) söyledim sana bunları. bu arada ataktan sonra kaç kg vereceğini çokkk merak ediyorum. sevgilerimi gönderiyorum.

Yolanda ben de birakmaaaa dicem ama vücudunu en iyi taniyan da sensin tabi, sen karar vereceksin, insallah cumaya kadar süper, ultra, multi hizli kilo verirsin de birakmazsin :)

Bu arada kizlar benim soru arada kaynamis galiba, yukarida yazmistim, alinti yaptim, sizce bugday ruseymi bize uygun mu? yulaf kepegiyle, bugday kepegiyle karistirip kullansak dükana uyar mi?

sevgili ggirly. ben de dün yulaf kepeğiyle birlikte buğday ruşeymi aldım. arkadaşlar buğday kepeğı kullandıklarını söylemişleridi. ben de onun yerine ruşeymi kullanıcam.

Gunaydiiiinnn hanimlar. Herkese iyi haftalar ve iyi dukanlar. Umarim bol bol kilo verdigimiz bi hafta olur bu hafta. Hala 70.7 yim( sevgilerr

ablanın evliliği hayırlı olsun,eeee hadi bakalım şimdi sıra dukana asılmakda sen bir hafta kurallara uy sıkı bi protein yap kesin sonuç alırsın.dukancı pes etmez canım.

sevgili ggirly. ben de dün yulaf kepeğiyle birlikte buğday ruşeymi aldım. arkadaşlar buğday kepeğı kullandıklarını söylemişleridi. ben de onun yerine ruşeymi kullanıcam.

arkadaşlar yanlış biliyo olabilrim ama buğday kepeği ile buğday ruşeymi arasındaki ilişki sanırım yulaf kepeği ve yulaf ezmesi arasındaki ilişki gibi. ruşeym buğdayın o yediğimiz tanesinin dışındaki kabuk mu artık ne desem bilemedim en kıymetli kısmı. yulaf kepeği de yulafın öğütüldükten sonraki kabuk kısmı diye biliyorum. yani buğday ruşeymi de çok faydalı.

hoşbulduk canım
evet bir an önce kepek ve gojiberryi edinmem iyi olacak. Umarım bu motivasyonumu diyetim boyunca korurum
destekleriniz için çok sağolun kızlar hepimize kolay gelsin.

Aramıza hoşgeldin pelinnnn
Lütfen motivasyonunu yüksek tut,çünkü üzülmen için hiç gerek yok,bu kilolar dukan ile gidecek emin olabilirsin...Umarım düşündüğüdnen daha kısa zamanda hedef kilona ulaşırsın..kk daki dukan diyeti tarifleri nden muhakkak faydalak..atakda olmasa da seyir döneminde bolbol faydalanmanı tavsiye ederim...
Kabızlık için ben de arkadaşlara katılıyorum..Sabahları gojiberyy üzerine ılık su..sonra da ılık süre 1-2 tatlı kaşığı y.kepeği ekle..bu da çok işe yarıyor...Bir de ben gün içinde 2-3 bardak bütki çayı içiyorum(kayısılı form,yeşilçay,diğer bütün otlardan karıştırıp içiyorum)
Normalde 3 günde bir çıkardım dukan da günde 1 ya da 2 kere oluyor maşallah
Hadi kolay gele...

haaaa öyle mi ya. ben aynı şeyler olarak düşünmüştüm sevgili beberongo. evet çok faydalı ama kullanmakta bir sakınca var mı acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…