Merhaba herkese,
Bende yenilerdenim, ama uzun süredir sohbetlerinizi takip ediyorum. Sayenizde bende dün Dukan diyetine başladım. Dün başladığımda 71 kiloydum, bakalım atak döneminden sonra ne olacak. Dukan ın sitesinden olmam gereken kiloyu hesaplattım, 60 kilo olmam lazım. Ben uzun süredir masa başı işlerde çalışıyorum, bu nedenle işe ilk girdiğim dönemden beri 12 kilo aldım ve basenlerim genişledi. Akşam ev işi yemek derken dışarı çıkıp yürüme şansım olmuyor, ama evde yürüyüş bandı var. Diyete kadar haftada 3 gün 30 dak yürüyüş yapıyordum, tabi diyetsiz pek birşey değişmedi, ama artık diyetle birlikte hergün yürüyüş yapıcam. Umarım pek çoğunuz gibi istikrarlı davranıp kilolarımdan kurtulur ve bir daha almam... Daha önce bu diyete benzer bir diyetle istediğim kiloya ulaştım ancak uzun sürmedi bu sefer öle olmasını istemiyorum. Tekrar kilo almak vucüda zarar veriyor. Daha sonra yine diyete başlamakta çok zor geliyor insana. Bu sefer yeni bir yemek alışkanlığı ile kilo verip öle kalmak istiyorum. Destek olursanız sevinirim... Herkese başarılar...
Buarada kilo veren arkadaşlar adınada çok seviniyorum, tebrik ederim...
günaaaydınnn kızlar
1 haftadır düzgün giremiyorum ev taşıcam toparlanıyorum ama diyete devam edip sporu aksatmamak için elimden geleni yapıyorum fırsat buldukcada sizi takip ediyorum bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz
yolanda gitme lüfteeen
günaydın..
kaç zamandır sizleri okuyup beğenme butonuna tıklamaktan başka bir şey yapamadım..çok zor bir hafta geçirdim..eşimle bir anda şiddetli tartışmanın ortasında bulunca kendimi herşeyi arka plana atmak zorunda kaldım.diyetime devam edemim ama arada protein güneri yapmaya çalıştım..
eşimle herşey yoluna girdi iletişim bozuklu ve kendini doğru ifade edememe bir anda evin içi tufana dönüşmütşü ..şükür herşey yolunda uzun saatler sonrasında ve derin detaylı bir konuşma gereksiz tartışma ve sorunları çözdü ..çok çok şükür..
diyete gelince..dukana teşekkür bu tartışmalar arasında yaş pasta dondurma doğru düzgün dikkat edemedim ve malesef yedim .ama arada protein günü yapmaya çalıştım(sabah başaladım akşama tamamlayadım)..
fazla uzatmadan 61.1 ken bu sabah 61.5 le tekrar baştan başladım..sabah yulaflı galete yaptım bir bardak light sütle yedim felaket tok tutuyor ve doyurucu..sadece çeyreğiyle doydum..
herşeyin başı sağlık huzur ve mutluluk diyerek artık tekrar dukanistim..
birde her sabah tartılıyorum 20 gram gidiyor ben daha çok hayal ediyordum...normal mi?teşekkürler
günaaayddıııııın
nasılsınız kızlar ben hafta sonu 56.2yi gördüm bir memnun oldum bir memnun oldum
sonra akşam zeynep ablanın ekmeğinden yaptım Allahııım yok böle bişi bi kabardı bir güzel oldu
sonra birde tavuk köftesi yaptım oda süper oldu tarifleri verenlerden allah bin kere razı olsun
ama bu ziyafeti çok kaçırdım heralde sabah 56.9 çıktım
ama moral bozmak yok yola devam mehter takımı gibi ilerliyorum iki ileri bir geri
nurdancım teşekkür ederim iyi dileklerin için. sende topikimize hoşgeldin. bende inanmıştım hem de çokk.. buradaki kızlar şahidim. bir ara patır patır gitmişti regl sonrası. ama sonra durdu. ellinin altına inemedim. iyice demoralize oldum.. dukana ve kendime beş gün daha fırsat veriyorum. bu haftanın sonuna kadar 59,9 dahi göremezsem ben bu defteri kapatırım arkadaş. demek ki bana yaramıyor size yarayan.. napim .. üzgünüm ..Ben de tebrik ediyorum canım ablanı.Ömür boyu mutluluklar diliyorum.Umarım atakta başarılı olur ve yanımızda kalırsın.Ben çok inandım ve çok güzel kilo veriyorum bu diyetle o yüzden inancını kaybetme ve aramızda kal ne olur?Bak ben daha yeni geldim ve paylaşlacak çok şey var ve birbirimzden öğreneceğimiz çok bilgi var.
yolanda gitme lüfteeen
evet.. ben de ağlarım.. kaç gündür bakınıyorum yazmış mı yazmış mı diye
bi de gidersen naparım
Arkadaslar, Gurmenet yulaf kepegi, bugday kepegi ve bugday ruseymi ürünlerini, 3ü bir arada kampanyali fiyat yapmis. Bugday ruseyminin özellikleri sunlar;
" Buğday Ruşeymi; Dünya'da wheat germ olarak bilinen, ülkemizde ise buğdayın en tepesindeki embriyo olarak nitelendirilen, tohumun üremesini ve çimlenmesini sağlayan kısımdır. Buğdayın kalbi ve hayat kaynağıdır. Doğal E vitaminidir. B1, B2, Niacin, Folik Asit, Demir, Sodyum, Çinko ve Magnezyum gibi birçok besin kaynağı içerir. Lif değeri yüksektir, tokluk hissi verir. 1 Ton buğdaydan 1 kg ruşeym elde edilir. Buğday Ruşeymi; soğuk süt veya yoğurt ile karıştırarak, taze veya kuru meyve, yemiş ilavesiyle zenginleştirebilir; çorba, salata, gibi aperatif yiyeceklerin üzerine serpiştirebilirsiniz. Pasta, kek, börek vs gibi yiyeceklere ekleyerek sindirim sistemine diyetinize katkıda bulunabilirsiniz. "
Sizce bugday ruseymi bizim dükana uygun mu? yulaf kepegiyle, bugday kepegiyle karistirip kullansak sizce uygun olur mu ki?
sevgili Elisa Day seninle aynı kilodayız. ben de 56.2 yim. senin hedefin kaçtı canım merak ettim.
Yolanda ben de birakmaaaa dicem ama vücudunu en iyi taniyan da sensin tabi, sen karar vereceksin, insallah cumaya kadar süper, ultra, multi hizli kilo verirsin de birakmazsin :)
Bu arada kizlar benim soru arada kaynamis galiba, yukarida yazmistim, alinti yaptim, sizce bugday ruseymi bize uygun mu? yulaf kepegiyle, bugday kepegiyle karistirip kullansak dükana uyar mi?
50 olmaya çalışıyorum canım ben düğündeki kiloma dönmeye çalışıyorumsen?
inşallah dönersin canım. benim hedef de 52. Allah herkese hedefine ulaşmayı nasip etsin.
Merhaba kızlar
hepinize günaydınlar ....
ablamı evlendirdim cumartesi ve yine aranızdayım. bildiğiniz üzere perşembe akşamından beri normal yeme düzenindeydim. güzel de yedim. dolmalar tatlılar filan. bu sabah 61,5 geldim ve ben kaçamak yapmadığımda da zaten bu kilolara geliyordum. yani salmış olmam bana eksta bi kg getirmedi. bu sevindirici benim için....
bugünden itibaren 5 gün sürecek atağa başlıyorum. ama benim hiç ama hiç ümidim yok kızlar. 25 mayısta 62,7 ile dukana başladım bir ayı geçti ve ben sadece -1,2 kg dayım. bilemiyorum.. bu beş günün sonunda tatmin edici bir sonuç alamazsam ben dukanı bırakma kararı alıyorum. her diyet herkese göre değil demek ki. kendi az ve sık ye metodumla en azından azar azar da olsa devamlı bir sonuç alıyordum. son 15 gündür kg verememem hatta almam bu kararımda etkili olacak. şimdi cuma gününü bekliyorum.
sevgili ggirly. ben de dün yulaf kepeğiyle birlikte buğday ruşeymi aldım. arkadaşlar buğday kepeğı kullandıklarını söylemişleridi. ben de onun yerine ruşeymi kullanıcam.
hoşbulduk canım
evet bir an önce kepek ve gojiberryi edinmem iyi olacak. Umarım bu motivasyonumu diyetim boyunca korurum
destekleriniz için çok sağolun kızlar hepimize kolay gelsin.
arkadaşlar yanlış biliyo olabilrim ama buğday kepeği ile buğday ruşeymi arasındaki ilişki sanırım yulaf kepeği ve yulaf ezmesi arasındaki ilişki gibi. ruşeym buğdayın o yediğimiz tanesinin dışındaki kabuk mu artık ne desem bilemedim en kıymetli kısmı. yulaf kepeği de yulafın öğütüldükten sonraki kabuk kısmı diye biliyorum. yani buğday ruşeymi de çok faydalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?