Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Aramıza hoşgeldin nurdan
Diyetinde başarılar...

Berosh sen de hoş geldin

İkinize de başarılar kızlar....

busonolsun hemşocum ablacım desteğin için tşekkürler. üşenmeyip up uzun yazmışsın. ama o hastalık evresinden ve dügün evresinden öncesi de vardı. yani bişiler yanlıi gidiyor demek ki. umarım bu atak evrem işe yarar ve bomba gibi aranıza dönerim yoksa bi anlamı kalmayacak :=)

Yolanda ben de birakmaaaa dicem ama vücudunu en iyi taniyan da sensin tabi, sen karar vereceksin, insallah cumaya kadar süper, ultra, multi hizli kilo verirsin de birakmazsin :)

bende öyle umuyorum girlycim.. ablamın kınasından sonra beni uzun süre görmeyenlar off napmışsın bölee çok zayıflamışsın artık verme.. diyenler oldu.. bu kgları 1 su hariç dukanla vermedim gerçi ama bana moral oldu bide canımı sıktırlar yok aman sakın verme. hayret bişi demek ki ben kendimden memnun değilim ? neyse aynen devam.. 52 ye kadar devammmmm :))

ablanın evliliği hayırlı olsun,eeee hadi bakalım şimdi sıra dukana asılmakda sen bir hafta kurallara uy sıkı bi protein yap kesin sonuç alırsın.dukancı pes etmez canım.
sagolasın berkmine ablacım. bir hafta daha dukancıyım sonrasında allah kerim.. iyi sonuç alamassam dukancı olmasam da hep sizinleyim kalben ve fiziken inşallah :)

amin amin gerçekten çok zor..birde 2 çocuk var ..konuşabilmek çok önemli..şükürki herzaman bunu başarbiliyoruz ..ama oldukça uzun zaman sonra bukadar üstüste tartışma olunca resmen iptal olmuştum desem..ağlayarak sizleri burayı çok okudum..kopmadım kopamadım birşey yazmakta gelemdi içimden bana destek oldunuz ..bazen şakalaşmalarınıza ağlarken güldüm..
çok teşekü ederim.rabbim kimsenin huzurunu bozmasın..
canım. Allah herkesin evine huzur versin. Huzur olmayan evde insanı ne zayıflık ne güzellik ne de para mutlu edebilir. sorunları çözmenie sevindim. tekrar dukanıist olmana da çok sevindim canım.
amin..evet huzur yoksa hiçbirşeyinde anlamı kıymeti yok..saol canım kalan kilocuklaırda verdimmi süper olur..
20 gram yazmışım hatalı 200gram demek istemiştim:)cevap verdiğin için teşekkürler berrin...umarım hepiniz istediğiniz kilolara ulaşırsınız hoşcakalınn..
200 gr mı beğenmiyormusun ..haftalık hesap yap bakalım ne oluyor..
yolanda 59 değil 58 bile görürsün..canını sıkma..sen biryere gitme başımız gözümüz üstüne her daim burda ol kal canım..
işte budur doğru tespitler ..:13:
ablanın evliliği hayırlı olsun,eeee hadi bakalım şimdi sıra dukana asılmakda sen bir hafta kurallara uy sıkı bi protein yap kesin sonuç alırsın.dukancı pes etmez canım.
evet pes etmek yok..:))

Son düzenleme:

Canım atakta soğan,maydanoz,sarımsak,salatalık turşusu serbest..(turşuyu çok abartmamaya çalış su tutuyor)
Yemeklerini bunlarla tatlandırabilirsin,tek de yiyebilirsin...Ben bunların dışında roka ve küçük acı biber turşularından da yedim bol bol..bağırsaklara iyi geliyor çok...roka benim yorumum,değerleri çook düşük bir sebze maydanoz gibi,yemeyen olabilir...
Domatesi de azcık sotelere koyuyuroum..daha çok domates suyu,salçası ,domatesli soslar,biber salçası gibi şeylerle tatlandırdım etleri...ama az koydum...

kıyamam ben ya. canım benim hakkında hayırlısı ne ise o olsun o zaman. ama bu topikte gözümüz hep senin yeşil renkli yazılarını arayacak.

Canım çok geçmiş olsun..çok şükür ucuz atlatmışsınız..sen de biliyorsun birçok evlilikte oluyor böyle zamanlar..normaldir..tuzu biberi diycem ama bu kadar büyük olunca tuz biber değil acısına dönüyor biliyorum :)
kocanla mutlu mesut ve zayıf bir hayat geçirmeni dilerim

haaaa öyle mi ya. ben aynı şeyler olarak düşünmüştüm sevgili beberongo. evet çok faydalı ama kullanmakta bir sakınca var mı acaba.

busonolsun dukandaş abla :)))
sakınca olur mu bilmiyorum ama süt tozu kullanıyoruz, kakao kullanıyoruz.. bu faydalı şeyi kullanmakta sakınca görmedim ben. tabii tercih yine senin ama besin değerleri yakın birbirlerine 7 gram lif var maşallah ruşeymde :)))

İnşallah bu haftanın sonunda 50 li rakamları görürsün yolanda...şimdi berrin gibi senin sonuçlarını heyecanla bekliycez...ben inanıyorum gidecek ama eğer gitmezse sen farklı yöntemler denemelisin bence de..vücudunu en iyi tanıyan sensin...Ama ben yine de eğer bu dönemde kendi diyetini bile yapıyor olsaydın veremeyeceğini düşünüyorum...Ben hayatımı 58-65 aralığında geçirdim hep..son 3 sene içinde 77 oldum...ve buna rağmen düşün 68 kiloyu geçene kadar göbeğim çatladı..sanki 55 in altına inmeye çalışıyormuş gibi..ki şuan 58 olmayı hayal bile edemiyorum ve istemiyorum da...
bir de senin durumunu düşün...daha önce hiç olmadığın bir kiloyla inatlaşıyorsun...iyi de yapıyorsun tabii sonuçta önemli olan senin ne istediğin ama çook zor olacak canım bunu bil,yaşımız da 20 değil ki...ben verememeni çok normal görüyorum ve sen bu hırsla birgün vereceksin diyorum...ama pes etme...bir de daha sulu şeyler yemeye çalış derim ben...yapabilirsen tabii...kolay gelsin..

kıyamam sana yaaa...inşallah hayal bile edemediğin kilo verişin olurda sende inancını yeniden kazanırsın...ayrıcada olurda dukanı bırakırsan sakın haa bizi bırakayım demee

dukanist ablalarım sütlaç yaptım hadi gelin yiyelim.

ohhh afiyet olsun canım...yemiş kadar olduk saolasın... ben bu moddayım şuan:)

Herkese merhaba,
Sabah 5.30'da evden çıktım ve havaalanında 3 adet dukan bisküvilerinden yedim. Uçakta ise kapuçino içtim ama içinde şeker varmış, alınca farkettim. Dönüşte sade kahve alırım artık. Şimdi de ps günüm olduğu için kalan bisküvilerimle süper bir kahvaltı yapıyorum. Evet evet, bozmadan eve döneceğim herhalde. Hepinizi çooooooooooooooooook öpüyorum,

Son düzenleme:

Canım başka yerde bulamayınca mecbur basendeki yağları yakacak vücut

Sen merak etme, fıttık gibi olacaksın, çok çok az kaldı :))

Şekerim, ruşeym buğdayın tamamen farklı bir kısmı, kepekle alakası yok. Çok faydalı tabi ki ama dukanda hiç bahsi geçmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…