Arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum.Ama uzun zamandır sizleri takip ediyorum.Çoğunuzu tanıyor gibiyim.Yazdıklarınız beni de motive etti.Dukan diyeti kitabı alıp ben de 11 Mayısta diyete başladım.Daha önceki diyet denemelerimde hep kendimi yanlız gibi hissediyordum.Şimdi sanki hep beraber yapıyormuşuz gibi geliyor bana. yazdıklarınızı, aranızdaki dayanışmayı ve hepinizi çok seviyorum.İyi geceler
Bu arada kilo cetveli nasıl yapılıyor?Yazarsanız çok sevinirim
busonolsun hemşocum ablacım desteğin için tşekkürler. üşenmeyip up uzun yazmışsın. ama o hastalık evresinden ve dügün evresinden öncesi de vardı. yani bişiler yanlıi gidiyor demek ki. umarım bu atak evrem işe yarar ve bomba gibi aranıza dönerim yoksa bi anlamı kalmayacak :=)Yolanda cık hemşocuk. bak beni dinle canım hemşo acı söyler demişler boşuna dememişler dimi büyüklerin de bi bildiği var. şimdi sen iki hafta önce hasta değil miydin: hastalığın sırasında doğal olarak diyet modundan çıkıp meyve filan yemeye başlamadın mı? başladın. peki ilaç milaç kullanmadın mı? kullandın. sonra ablanı evlendirdin mi buna da evet. düğün haftasında dolma börek baklava ve bilumum yasak gıda yidin mi yidin. şimdi sen akıllı bir hemsosun. bu sorulardan haraketle sonuca kendin ulaş bakalım. böye kilo verilir mi verilmez mi? ablan olarak (yaşım 37, garanti senden büyüğümdür) söyledim sana bunları. bu arada ataktan sonra kaç kg vereceğini çokkk merak ediyorum. sevgilerimi gönderiyorum.
Yolanda ben de birakmaaaa dicem ama vücudunu en iyi taniyan da sensin tabi, sen karar vereceksin, insallah cumaya kadar süper, ultra, multi hizli kilo verirsin de birakmazsin :)
sagolasın berkmine ablacım. bir hafta daha dukancıyım sonrasında allah kerim.. iyi sonuç alamassam dukancı olmasam da hep sizinleyim kalben ve fiziken inşallah :)ablanın evliliği hayırlı olsun,eeee hadi bakalım şimdi sıra dukana asılmakda sen bir hafta kurallara uy sıkı bi protein yap kesin sonuç alırsın.dukancı pes etmez canım.
amin amin gerçekten çok zor..birde 2 çocuk var ..konuşabilmek çok önemli..şükürki herzaman bunu başarbiliyoruz ..ama oldukça uzun zaman sonra bukadar üstüste tartışma olunca resmen iptal olmuştum desem..ağlayarak sizleri burayı çok okudum..kopmadım kopamadım birşey yazmakta gelemdi içimden bana destek oldunuz ..bazen şakalaşmalarınıza ağlarken güldüm..canım benim Allah kimsenin huzurunu ağzının tadını bozmasın...eşlerle olan huzursuzluklarda insanı kötü etkiliyo insanın gözü bişi görmüyo..ama çoook sevindim konuşa konuşa herşey halloluyo ama mesele o kıvama gelebilmek..bizdede senede 1 kere butip soğuk rüzgarlar eser ama kökünden sorunları ele alınca ve son derece açık net içindeki neyse dmkünce o rüzgarlar yerini bahara bırakıyo barışma faslı en güzeli zaten..her iki taraf son derece kibar ve anlayışlı oluyoveriyo:))aldığın kiloyu hemencecik verirsin kafan rahat olunca diyet daha kolay yapılıyo...tekrar hoşgeldin aramıza şekerim başarılar:)
amin..evet huzur yoksa hiçbirşeyinde anlamı kıymeti yok..saol canım kalan kilocuklaırda verdimmi süper olur..canım. Allah herkesin evine huzur versin. Huzur olmayan evde insanı ne zayıflık ne güzellik ne de para mutlu edebilir. sorunları çözmenie sevindim. tekrar dukanıist olmana da çok sevindim canım.
200 gr mı beğenmiyormusun ..haftalık hesap yap bakalım ne oluyor..20 gram yazmışım hatalı 200gram demek istemiştim:)cevap verdiğin için teşekkürler berrin...umarım hepiniz istediğiniz kilolara ulaşırsınız hoşcakalınn..
yolanda 59 değil 58 bile görürsün..canını sıkma..sen biryere gitme başımız gözümüz üstüne her daim burda ol kal canım..nurdancım teşekkür ederim iyi dileklerin için. sende topikimize hoşgeldin. bende inanmıştım hem de çokk.. buradaki kızlar şahidim. bir ara patır patır gitmişti regl sonrası. ama sonra durdu. ellinin altına inemedim. iyice demoralize oldum.. dukana ve kendime beş gün daha fırsat veriyorum. bu haftanın sonuna kadar 59,9 dahi göremezsem ben bu defteri kapatırım arkadaş. demek ki bana yaramıyor size yarayan.. napim .. üzgünüm ..
napacaksın beberongom patır patır kg vermeye devam edeceksindiyeti bırakmaya niyetim yok kızlar ama dukanı bırakıcam. eger kabul ederseniz yine girerim topike dukanı yapmasam da.. herkese yaramıyor demek ki. cumayı bekliyorum
işte budur doğru tespitler ..Yolanda cık hemşocuk. bak beni dinle canım hemşo acı söyler demişler boşuna dememişler dimi büyüklerin de bi bildiği var. şimdi sen iki hafta önce hasta değil miydin: hastalığın sırasında doğal olarak diyet modundan çıkıp meyve filan yemeye başlamadın mı? başladın. peki ilaç milaç kullanmadın mı? kullandın. sonra ablanı evlendirdin mi buna da evet. düğün haftasında dolma börek baklava ve bilumum yasak gıda yidin mi yidin. şimdi sen akıllı bir hemsosun. bu sorulardan haraketle sonuca kendin ulaş bakalım. böye kilo verilir mi verilmez mi? ablan olarak (yaşım 37, garanti senden büyüğümdür) söyledim sana bunları. bu arada ataktan sonra kaç kg vereceğini çokkk merak ediyorum. sevgilerimi gönderiyorum.
evet pes etmek yok..:))ablanın evliliği hayırlı olsun,eeee hadi bakalım şimdi sıra dukana asılmakda sen bir hafta kurallara uy sıkı bi protein yap kesin sonuç alırsın.dukancı pes etmez canım.
sevgili Ayşe verdiğin kiloları okuyunca çok sevindim maşaallah.bende senden daha kiloluyum 123kg acaba verebilrmiyim derken senin yazını okumak beni motive etti.bende dukana başlayalı 3 gün oldu.ataktayım.7 yada 10 gün atak yapayım diyorum.sen kaç gün yaptın atağı.birde atak ta hiç sebze yok mu.soğan,domates,maydonoz,sarımsak gibi.etleri bunlarla tatlandırabilirmiyiz.sen nasıl uyguladın anlatırsan sevinirim.tekrar tebrikler.
busonolsun hemşocum ablacım desteğin için tşekkürler. üşenmeyip up uzun yazmışsın. ama o hastalık evresinden ve dügün evresinden öncesi de vardı. yani bişiler yanlıi gidiyor demek ki. umarım bu atak evrem işe yarar ve bomba gibi aranıza dönerim yoksa bi anlamı kalmayacak :=)
bende öyle umuyorum girlycim.. ablamın kınasından sonra beni uzun süre görmeyenlar off napmışsın bölee çok zayıflamışsın artık verme.. diyenler oldu.. bu kgları 1 su hariç dukanla vermedim gerçi ama bana moral oldu bide canımı sıktırlar yok aman sakın verme. hayret bişi demek ki ben kendimden memnun değilim ? neyse aynen devam.. 52 ye kadar devammmmm :))
sagolasın berkmine ablacım. bir hafta daha dukancıyım sonrasında allah kerim.. iyi sonuç alamassam dukancı olmasam da hep sizinleyim kalben ve fiziken inşallah :)
günaydın..
kaç zamandır sizleri okuyup beğenme butonuna tıklamaktan başka bir şey yapamadım..çok zor bir hafta geçirdim..eşimle bir anda şiddetli tartışmanın ortasında bulunca kendimi herşeyi arka plana atmak zorunda kaldım.diyetime devam edemim ama arada protein güneri yapmaya çalıştım..
eşimle herşey yoluna girdi iletişim bozuklu ve kendini doğru ifade edememe bir anda evin içi tufana dönüşmütşü ..şükür herşey yolunda uzun saatler sonrasında ve derin detaylı bir konuşma gereksiz tartışma ve sorunları çözdü ..çok çok şükür..
diyete gelince..dukana teşekkür bu tartışmalar arasında yaş pasta dondurma doğru düzgün dikkat edemedim ve malesef yedim .ama arada protein günü yapmaya çalıştım(sabah başaladım akşama tamamlayadım)..
fazla uzatmadan 61.1 ken bu sabah 61.5 le tekrar baştan başladım..sabah yulaflı galete yaptım bir bardak light sütle yedim felaket tok tutuyor ve doyurucu..sadece çeyreğiyle doydum..
herşeyin başı sağlık huzur ve mutluluk diyerek artık tekrar dukanistim..
haaaa öyle mi ya. ben aynı şeyler olarak düşünmüştüm sevgili beberongo. evet çok faydalı ama kullanmakta bir sakınca var mı acaba.
busonolsun hemşocum ablacım desteğin için tşekkürler. üşenmeyip up uzun yazmışsın. ama o hastalık evresinden ve dügün evresinden öncesi de vardı. yani bişiler yanlıi gidiyor demek ki. umarım bu atak evrem işe yarar ve bomba gibi aranıza dönerim yoksa bi anlamı kalmayacak :=)
bende öyle umuyorum girlycim.. ablamın kınasından sonra beni uzun süre görmeyenlar off napmışsın bölee çok zayıflamışsın artık verme.. diyenler oldu.. bu kgları 1 su hariç dukanla vermedim gerçi ama bana moral oldu bide canımı sıktırlar yok aman sakın verme. hayret bişi demek ki ben kendimden memnun değilim ? neyse aynen devam.. 52 ye kadar devammmmm :))
sagolasın berkmine ablacım. bir hafta daha dukancıyım sonrasında allah kerim.. iyi sonuç alamassam dukancı olmasam da hep sizinleyim kalben ve fiziken inşallah :)
dukanist ablalarım sütlaç yaptım hadi gelin yiyelim.[/QUOTE
sütlaç mı nasıl? pirinç yerine ne koydun.
tamda bunu merak etmişdim.bence kepekdir o kepek.
nurdancım teşekkür ederim iyi dileklerin için. sende topikimize hoşgeldin. bende inanmıştım hem de çokk.. buradaki kızlar şahidim. bir ara patır patır gitmişti regl sonrası. ama sonra durdu. ellinin altına inemedim. iyice demoralize oldum.. dukana ve kendime beş gün daha fırsat veriyorum. bu haftanın sonuna kadar 59,9 dahi göremezsem ben bu defteri kapatırım arkadaş. demek ki bana yaramıyor size yarayan.. napim .. üzgünüm ..
napacaksın beberongom patır patır kg vermeye devam edeceksindiyeti bırakmaya niyetim yok kızlar ama dukanı bırakıcam. eger kabul ederseniz yine girerim topike dukanı yapmasam da.. herkese yaramıyor demek ki. cumayı bekliyorum
dukanist ablalarım sütlaç yaptım hadi gelin yiyelim.
Arkadaşlar yarından itibaren 5 gün kongre için İstanbul'da olacağım. Geçen ay da 1 hafta şehir dışı seyahatim olmamıştı. Tek bir öğün çin yemeği hariç69:) diyetimi bozmamıştım. Bu sefer hiç bozmadan dönmeyi hedefliyorum. Yarın sabah evden çok erken çıkacağım için bugünden yulaf kepekli bisküvilerimi yapıp hazır etmeyi planlıyorum. Bana şans dileyin de kongrede bol bol et yemekleri çıksın :)))
bende yapmıştım baya oluyo sütün içine yulaf ezmesi ve tatlandırıcı koyunca resmen sütlaç oluyo...hatta soğuyunca aynı sütlaç gibi buruşuk buruşuk oluyo üstü:) kepekle denemedim o zamanlar kepeğim yoktu ama ezme pirinç gibi görünüyo içinde
Mustlucum; iyi yolculuklar ve de kolaylıklar
kıyamam sana yaaa...inşallah hayal bile edemediğin kilo verişin olurda sende inancını yeniden kazanırsın...ayrıcada olurda dukanı bırakırsan sakın haa bizi bırakayım demee
ohhh afiyet olsun canım...yemiş kadar olduk saolasın...ben bu moddayım şuan:)
yulaf ezmesiiii :)))
valla pirinç gibi oldular! Bi de nişasta yerine bi lokmacık süt tozu. ama hakikaten bi lokmacık. Aynı sütlaç tarifi şeklinde yaptım. 4 yemek kaşığı yulaf ezmesine 1 su bardağı su koydum, kaynattım. sonra üstüne 1 su bardağı süt, sütü light kullandığım için süt tozu koymakta çekinmedim. sonra o da kaynayınca tatlandırıcı ile süt tozunu karıştırıp peynir yaptığım sütün saldığı suyla erittim. Karışıma kattım, bi taşım kaynattım :)))
tadı güzel olduysa tariflere eklicem ölçüleri tutturabilmiş miyim diye bekliyorum :)))
@berkmine hihi ben dün kahvemi içemedim bi öğlen yemeği yesem içicem ohh afiyet olsun :))
arkadaşlar ben bugün itibariyle 56.2 kg yim. ticker yapamadığım için böyle elden söylüyorum. Neyse eskiden bu kgdeyken 40 beden giyiyordum. dün alışverişe çıktım. bir etek beğendim ve 40 ını istedim. giydim etek üstümden düşüyor o derece. olmaz ama hadi bir de 38 i deneyim dedim. yokkkk artıkkk onun beli bile bol gelmesin mi. ya ne bu sşimdi mağazanın bir şakası mı. ama benim basenlerim duruyor hala. valla sevinsem mı üzülsem mi bilemedim. Mr dukanın bana koyduğu hedefe 1 kg kaldı. ama ben bu basenlerden kurtulmak için 52 ye kadar inmeyi düşünüyorum. ve ramazana kadar da bu kgleri vermeliyim ve ramazanda güçlendirmeye geçmiş olmalıyyım. verebilirim dimi sizce de o zamana kadar. lütfen evettt deyin. basenlerim de erir gider dimmii. buna da evet deyin. evet diyenlere şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaslar, Gurmenet yulaf kepegi, bugday kepegi ve bugday ruseymi ürünlerini, 3ü bir arada kampanyali fiyat yapmis. Bugday ruseyminin özellikleri sunlar;
" Buğday Ruşeymi; Dünya'da wheat germ olarak bilinen, ülkemizde ise buğdayın en tepesindeki embriyo olarak nitelendirilen, tohumun üremesini ve çimlenmesini sağlayan kısımdır. Buğdayın kalbi ve hayat kaynağıdır. Doğal E vitaminidir. B1, B2, Niacin, Folik Asit, Demir, Sodyum, Çinko ve Magnezyum gibi birçok besin kaynağı içerir. Lif değeri yüksektir, tokluk hissi verir. 1 Ton buğdaydan 1 kg ruşeym elde edilir. Buğday Ruşeymi; soğuk süt veya yoğurt ile karıştırarak, taze veya kuru meyve, yemiş ilavesiyle zenginleştirebilir; çorba, salata, gibi aperatif yiyeceklerin üzerine serpiştirebilirsiniz. Pasta, kek, börek vs gibi yiyeceklere ekleyerek sindirim sistemine diyetinize katkıda bulunabilirsiniz. "
Sizce bugday ruseymi bizim dükana uygun mu? yulaf kepegiyle, bugday kepegiyle karistirip kullansak sizce uygun olur mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?