Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaşım sorunu yeni gördüm.Ben altı gün atak yaptım hiç sebze yemedim.Şuanda da 2 gün protein 1 gün sebze protein yapıyorum.günde iki tane cafecrown lıght nescafesini içiyorum.diyet kola içiyorum ama hergün değil ve bir bardaktan fazla değil.Günde iki litre soğuk su içiyorum.Malesef hiç yürüyüş yapamadım ama bugün başladım yürüyüşe.Vereceğine eminim inandaktan sonra veriliyor.Endokronoloji doktoru bana metabolizmamın çok yavaş çalıştığını ve su içsem bile kilo olarak döneceğini söylemişti.Artı polikistik over hastasıyım yumurtalıklarımın kilo almam için çalıştığını söyledi doktor.Ben bile bu sorunlarla bu kadar kilo verdiysem sen de verirsin.Allah yardımcımız olsun

Sevgili hergaf, saydıklarından domates dışındakileri kullanabilirsin. Hatta soğan tavsiye bile ediliyor. Ben dışarıda ızgara et veya balık yediğimde bolca da ızgara soğan yaptırıyorum, protein günlerinde çok iyi oluyor.

ben de ben dee

bu arada ben soğanları incecik incecik halka şeklinde doğruyorum. Elma sirkesi ve tuzla kavuruyorum yağsız tavada. Etlerin yanına o kadar güzel oluyor ki! Hele ki sirkenin kokusunu duyunca öğğk diye banyoya koşan ben! isterseniz deneyebilirsiniz

Bi de yoğurdu ve peyniri evde yapmaya başladım ben yağsız sütten, tam diyetlik oldu. Yağsız vallahi gram yağ yok nerdeyse. Ben seviyorum diyet ürünleri peynirde falan. Yoğurdu evde mayalarsanız diyet sütle güzel oluyo. Kapalı light ürünleri sevmeyenler vakitleri varsa deneyebilir. Benim okul bitti ya bu hafta vaktim var diye kendimi böyle şeylere verdim :)))
kefir, yoğurt, peynir..

Son düzenleme:

kocaman bir maşallah demek istiyorum

ooooo birileri beni mi çağırdı

merhaba arkadaşlar ben de güne -200 ile başladım.....sizi bilmiyorum ama ben de tavuk yediğim günün ertesinde daha az çıkıyorum....bu gün de tavuk yiyicem bakalım yarın - çıkacakmıyım....ama artık şu 60 lı rakamlardan sıkıldım yarın 59 u görsem ne olur yaaa....bu gün saf protein yapıcam bakalım yarın ne olucak...bi de benim tansiyon sorunum var protein günlerinde tansiyonum düşüyor umarım yarına kadar tansiyon sorunu yaşamam...hepinizi çok öpüyorum...

yolandam bizlerin vucudu çok direniyor.ben de cuma günü herkes kilo verip ben 100 gr verince üzülmüştüm.4 gün atak (yumruk) yaptığım halde.fakat ertesi gün bir de ne göriim 1 kilom daha gitmiş.54 üm artık
.bırakma sen de birbirimize moral verelim

Canım eşinle sorunlarınızı çözmene çok sevindim, birbirinize daha da sıkı sarılırsınız işallah bundan böyle

Kilo da almamışsın, tebrik ederim. Kaldığın yerden devam :))

Ayşe ben de pko hastasıyım sende de insülin direnci gelişti mi bilmiyorum, doktorum bana metformin içerikli bi ilaç önermişti insülin direnci için. Düzenli kullanırsan kilo vermende kolaylık sağlıycak demişti, açıkcası şimdiye kadar düzenli kullanamadım ama ona da yeniden başladım, artık düzenli olarak kullanıyorum. Umarım etkisini görürüm. Bi de dukan protein ağırııklı bi diyet olduğu için insülin direnci gelişen hastalarda çok olumlu sonuçlar veriyormuş. Gerçi ben dukana devam edemiycem sanırım saf protein evresi çok ağır geldi ve ailemde kalp sorunu var ürktüm biraz kolesterol olayından, 100 kilonun üstündeyim havalarda sıcak malum. Bu sabah proteinin yanına salatalık domates de ekledim karatay diyetini uygulayacağım sanırım en azından kışa kadar.

karatay diyeti de de işe yarıyo :)))
söyliyim hihi :)))
sağlığınızdan önemli değil ama, ağır geldiyse uygulamayın aman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…