Canım başka yerde bulamayınca mecbur basendeki yağları yakacak vücut
Sen merak etme, fıttık gibi olacaksın, çok çok az kaldı :))
sevgili Ayşe verdiğin kiloları okuyunca çok sevindim maşaallah.bende senden daha kiloluyum 123kg acaba verebilrmiyim derken senin yazını okumak beni motive etti.bende dukana başlayalı 3 gün oldu.ataktayım.7 yada 10 gün atak yapayım diyorum.sen kaç gün yaptın atağı.birde atak ta hiç sebze yok mu.soğan,domates,maydonoz,sarımsak gibi.etleri bunlarla tatlandırabilirmiyiz.sen nasıl uyguladın anlatırsan sevinirim.tekrar tebrikler.
Sevgili hergaf, saydıklarından domates dışındakileri kullanabilirsin. Hatta soğan tavsiye bile ediliyor. Ben dışarıda ızgara et veya balık yediğimde bolca da ızgara soğan yaptırıyorum, protein günlerinde çok iyi oluyor.
Arkadaşım sorunu yeni gördüm.Ben altı gün atak yaptım hiç sebze yemedim.Şuanda da 2 gün protein 1 gün sebze protein yapıyorum.günde iki tane cafecrown lıght nescafesini içiyorum.diyet kola içiyorum ama hergün değil ve bir bardaktan fazla değil.Günde iki litre soğuk su içiyorum.Malesef hiç yürüyüş yapamadım ama bugün başladım yürüyüşe.Vereceğine eminim inandaktan sonra veriliyor.Endokronoloji doktoru bana metabolizmamın çok yavaş çalıştığını ve su içsem bile kilo olarak döneceğini söylemişti.Artı polikistik over hastasıyım yumurtalıklarımın kilo almam için çalıştığını söyledi doktor.Ben bile bu sorunlarla bu kadar kilo verdiysem sen de verirsin.Allah yardımcımız olsun
dün fırsat bulup yazamadım.dün sabah 6-7 senelik hasret bitmişti :) yani dün sabah 69.700 gr dım. bugün reglim başladı.şimdi 70.400 geldim
bakalım reglim bitince ne olacak.sevincim kısa sürdü.yatarken kilo 69.900 dü.
uykudan kalkıp yemek yedim sanki.
düşünseniz ya dukan diyetinin yan etkisi uyurgezerlik olsa ne yapardık. bütün gün yediklerine dikkat et sonra gece sabaha kadar uykunda ye .berrinin oklavasından kurtulurduk :biz kaçamak yapmadık uykumuz yapmış falan
sabah sabah ne hayal gücü ...ben daha uyunamamışım. gidip bir nescafe içeyim
Merhaba kızlar
hepinize günaydınlar ....
ablamı evlendirdim cumartesi ve yine aranızdayım. bildiğiniz üzere perşembe akşamından beri normal yeme düzenindeydim. güzel de yedim. dolmalar tatlılar filan. bu sabah 61,5 geldim ve ben kaçamak yapmadığımda da zaten bu kilolara geliyordum. yani salmış olmam bana eksta bi kg getirmedi. bu sevindirici benim için....
bugünden itibaren 5 gün sürecek atağa başlıyorum. ama benim hiç ama hiç ümidim yok kızlar. 25 mayısta 62,7 ile dukana başladım bir ayı geçti ve ben sadece -1,2 kg dayım. bilemiyorum.. bu beş günün sonunda tatmin edici bir sonuç alamazsam ben dukanı bırakma kararı alıyorum. her diyet herkese göre değil demek ki. kendi az ve sık ye metodumla en azından azar azar da olsa devamlı bir sonuç alıyordum. son 15 gündür kg verememem hatta almam bu kararımda etkili olacak. şimdi cuma gününü bekliyorum.
günaydın..
kaç zamandır sizleri okuyup beğenme butonuna tıklamaktan başka bir şey yapamadım..çok zor bir hafta geçirdim..eşimle bir anda şiddetli tartışmanın ortasında bulunca kendimi herşeyi arka plana atmak zorunda kaldım.diyetime devam edemim ama arada protein güneri yapmaya çalıştım..
eşimle herşey yoluna girdi iletişim bozuklu ve kendini doğru ifade edememe bir anda evin içi tufana dönüşmütşü ..şükür herşey yolunda uzun saatler sonrasında ve derin detaylı bir konuşma gereksiz tartışma ve sorunları çözdü ..çok çok şükür..
diyete gelince..dukana teşekkür bu tartışmalar arasında yaş pasta dondurma doğru düzgün dikkat edemedim ve malesef yedim .ama arada protein günü yapmaya çalıştım(sabah başaladım akşama tamamlayadım)..
fazla uzatmadan 61.1 ken bu sabah 61.5 le tekrar baştan başladım..sabah yulaflı galete yaptım bir bardak light sütle yedim felaket tok tutuyor ve doyurucu..sadece çeyreğiyle doydum..
herşeyin başı sağlık huzur ve mutluluk diyerek artık tekrar dukanistim..
süper berrin..sonunda oldu..rahatladım walla kıssss..
bak valla yolanda gitmesin kampanyası başlatıp imza toplarım
Ayşe ben de pko hastasıyımArkadaşım sorunu yeni gördüm.Ben altı gün atak yaptım hiç sebze yemedim.Şuanda da 2 gün protein 1 gün sebze protein yapıyorum.günde iki tane cafecrown lıght nescafesini içiyorum.diyet kola içiyorum ama hergün değil ve bir bardaktan fazla değil.Günde iki litre soğuk su içiyorum.Malesef hiç yürüyüş yapamadım ama bugün başladım yürüyüşe.Vereceğine eminim inandaktan sonra veriliyor.Endokronoloji doktoru bana metabolizmamın çok yavaş çalıştığını ve su içsem bile kilo olarak döneceğini söylemişti.Artı polikistik over hastasıyım yumurtalıklarımın kilo almam için çalıştığını söyledi doktor.Ben bile bu sorunlarla bu kadar kilo verdiysem sen de verirsin.Allah yardımcımız olsun
ilk imza benden: :beberongossign::126:
Ya evet toplayalım yolandacım lütfeeeeeeeeeennnnnn bizi bırakma bende de bir imza
bende yapmıştım baya oluyo sütün içine yulaf ezmesi ve tatlandırıcı koyunca resmen sütlaç oluyo...hatta soğuyunca aynı sütlaç gibi buruşuk buruşuk oluyo üstü:) kepekle denemedim o zamanlar kepeğim yoktu ama ezme pirinç gibi görünüyo içinde
Tariflere eklermisiniz arkadaşlar nolurrrr bir bu eksik kalsın değil mi,yok anacım ne varsa deneyecem..sonra ben neden veremiyorum diyorum
en azından sütlaç mozaik pastama göre daha masumdur
Ayşe ben de pko hastasıyımsende de insülin direnci gelişti mi bilmiyorum, doktorum bana metformin içerikli bi ilaç önermişti insülin direnci için. Düzenli kullanırsan kilo vermende kolaylık sağlıycak demişti, açıkcası şimdiye kadar düzenli kullanamadım ama ona da yeniden başladım, artık düzenli olarak kullanıyorum. Umarım etkisini görürüm . Bi de dukan protein ağırııklı bi diyet olduğu için insülin direnci gelişen hastalarda çok olumlu sonuçlar veriyormuş. Gerçi ben dukana devam edemiycem sanırım saf protein evresi çok ağır geldi ve ailemde kalp sorunu var ürktüm biraz kolesterol olayından, 100 kilonun üstündeyim havalarda sıcak malum. Bu sabah proteinin yanına salatalık domates de ekledim karatay diyetini uygulayacağım sanırım en azından kışa kadar .
Tariflere eklermisiniz arkadaşlar nolurrrr bir bu eksik kalsın değil mi,yok anacım ne varsa deneyecem..sonra ben neden veremiyorum diyorum
en azından sütlaç mozaik pastama göre daha masumdur
arkadaşlar şimdi eklicem annem bi yesin bakalım hihihihi ölçüler tutmuş mu diye bekliyorum. mozaik pastayı nasıl yaptınız bu arada?
yulaf ezmesiiii :)))
valla pirinç gibi oldular! Bi de nişasta yerine bi lokmacık süt tozu. ama hakikaten bi lokmacık. Aynı sütlaç tarifi şeklinde yaptım. 4 yemek kaşığı yulaf ezmesine 1 su bardağı su koydum, kaynattım. sonra üstüne 1 su bardağı süt, sütü light kullandığım için süt tozu koymakta çekinmedim. sonra o da kaynayınca tatlandırıcı ile süt tozunu karıştırıp peynir yaptığım sütün saldığı suyla erittim. Karışıma kattım, bi taşım kaynattım :)))
tadı güzel olduysa tariflere eklicem ölçüleri tutturabilmiş miyim diye bekliyorum :)))
@berkmine hihi ben dün kahvemi içemedim bi öğlen yemeği yesem içicem ohh afiyet olsun :))
yazmışsın bile sabırsız ben nolcak...teşekkürler..eminim süperdir tadı...ben karar veremiyorum yaw mısır nişastası mı daha masum süt tozu mu..evde olanlar baksanıza 100 gr değerlerine...
karatay diyeti de de işe yarıyo :)))
söyliyim hihi :)))
sağlığınızdan önemli değil ama, ağır geldiyse uygulamayın aman
arkadaşlar şimdi eklicem annem bi yesin bakalım hihihihi ölçüler tutmuş mu diye bekliyorum. mozaik pastayı nasıl yaptınız bu arada?
canım tariflere yazdım..ama daha hala yapamadım..çünkü evde hala lor tatlım,tarçınlı-kakaolu kekkim ve kıymalı poğoçalarım var..anlayacağın dedim dur yeter artık..2 gün bekle,ölmezsin ya...ama bak yok hala senin sütlacına sarkıyorum
istersen 2 gün bekle canım önce ben yapayım..istersen dene,ben güzel olacağını düşünüyorum..hi hi hi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?