yazmışsın bile sabırsız ben nolcak...teşekkürler..eminim süperdir tadı...ben karar veremiyorum yaw mısır nişastası mı daha masum süt tozu mu..evde olanlar baksanıza 100 gr değerlerine...
hihi bu süt tozunun besin değerleri:
Adı.............: Süt Tozu (Yağlı)
Ağırlık gr....: 100
Protein......: 26,3
Karbonhidrat: 38,4
Yağ ........: 26,7
Kolestrol...: 97
Kalori .....: 496
Mısır nişastası besin değerleri (100 gram bazında)
Enerji: 355 kalori
Karbonhidrat: %87 (yani 100 gramında 87 gram karbonhidrat var)
Protein: %0.5 (100 gramda 0.5 gram protein varmış)
Mısır nişastası şeker, yağ, lif barındırmıyor.
Bana sorarsanız yağ değeri yüksek ama günlük 30 gramlık yağ değerini aşmazsanız süt tozu dukan diyeti için daha ideal. Tek yolu Süt tozu kullanınca 30 gramlık yağ barajına dikkat etmek, mısır nişastasında ise 30 gramlık karbonhidrat barajına. Bir arkadaş paylaşmıştı bu dukan diyeti için yağ ve karbonhidrat sınırı miktarlarını.
mısır nişastasında karbonhidrat değeri çok yüksek olduğu için 30 gramlık barajı da ayarlamak zor olabilir kanımca.
umarım yararlı olmuştur :)
karatay diyeti de de işe yarıyo :)))
söyliyim hihi :)))
sağlığınızdan önemli değil ama, ağır geldiyse uygulamayın aman
canım tariflere yazdım..ama daha hala yapamadım..çünkü evde hala lor tatlım,tarçınlı-kakaolu kekkim ve kıymalı poğoçalarım var..anlayacağın dedim dur yeter artık..2 gün bekle,ölmezsin ya...ama bak yok hala senin sütlacına sarkıyorum
istersen 2 gün bekle canım önce ben yapayım..istersen dene,ben güzel olacağını düşünüyorum..hi hi hi..
eşinle aran bozukken seni güldürüp gülümsetebildiysek ne mutlu bize. umarım benim de bunda payım vardır. ay çok mutlu olurum valla. gerçi bi kaç gündür yoktumamin amin gerçekten çok zor..birde 2 çocuk var ..konuşabilmek çok önemli..şükürki herzaman bunu başarbiliyoruz ..ama oldukça uzun zaman sonra bukadar üstüste tartışma olunca resmen iptal olmuştum desem..ağlayarak sizleri burayı çok okudum..kopmadım kopamadım birşey yazmakta gelemdi içimden bana destek oldunuz ..bazen şakalaşmalarınıza ağlarken güldüm..
çok teşekü ederim.rabbim kimsenin huzurunu bozmasın..
amin..evet huzur yoksa hiçbirşeyinde anlamı kıymeti yok..saol canım kalan kilocuklaırda verdimmi süper olur..
200 gr mı beğenmiyormusun ..haftalık hesap yap bakalım ne oluyor..
yolanda 59 değil 58 bile görürsün..canını sıkma..sen biryere gitme başımız gözümüz üstüne her daim burda ol kal canım..
işte budur doğru tespitler ..:13:
evet pes etmek yok..:))
ayy canım çekti biber turşusuuu. benim eşim sever arnavutluundan dolayı ama geçen ayıptır sölemesi koko yedim yanında sanırım 15 tane filan biber hüplettim bu benim için bi rekor filandı .. o zaman agzım dilim sanırım hastalıktan hissizleşmişti ama lavaboda zor anlar yaşadım oyy .çok fenaydıCanım atakta soğan,maydanoz,sarımsak,salatalık turşusu serbest..(turşuyu çok abartmamaya çalış su tutuyor)
Yemeklerini bunlarla tatlandırabilirsin,tek de yiyebilirsin...Ben bunların dışında roka ve küçük acı biber turşularından da yedim bol bol..bağırsaklara iyi geliyor çok...roka benim yorumum,değerleri çook düşük bir sebze maydanoz gibi,yemeyen olabilir...
Domatesi de azcık sotelere koyuyuroum..daha çok domates suyu,salçası ,domatesli soslar,biber salçası gibi şeylerle tatlandırdım etleri...ama az koydum...
ya inşallah gitmek zorunda kalmam hemşocum hep inşallah gözlerinizi alırım yeşil yazılarımla :))kıyamam ben ya. canım benim hakkında hayırlısı ne ise o olsun o zaman. ama bu topikte gözümüz hep senin yeşil renkli yazılarını arayacak.
İnşallah bu haftanın sonunda 50 li rakamları görürsün yolanda...şimdi berrin gibi senin sonuçlarını heyecanla bekliycez...ben inanıyorum gidecek ama eğer gitmezse sen farklı yöntemler denemelisin bence de..vücudunu en iyi tanıyan sensin...Ama ben yine de eğer bu dönemde kendi diyetini bile yapıyor olsaydın veremeyeceğini düşünüyorum...Ben hayatımı 58-65 aralığında geçirdim hep..son 3 sene içinde 77 oldum...ve buna rağmen düşün 68 kiloyu geçene kadar göbeğim çatladı..sanki 55 in altına inmeye çalışıyormuş gibi..ki şuan 58 olmayı hayal bile edemiyorum ve istemiyorum da...
bir de senin durumunu düşün...daha önce hiç olmadığın bir kiloyla inatlaşıyorsun...iyi de yapıyorsun tabii sonuçta önemli olan senin ne istediğin ama çook zor olacak canım bunu bil,yaşımız da 20 değil ki...ben verememeni çok normal görüyorum ve sen bu hırsla birgün vereceksin diyorum...ama pes etme...bir de daha sulu şeyler yemeye çalış derim ben...yapabilirsen tabii...kolay gelsin..
kıyamam sana yaaa...inşallah hayal bile edemediğin kilo verişin olurda sende inancını yeniden kazanırsın...ayrıcada olurda dukanı bırakırsan sakın haa bizi bırakayım demee
yolandam bizlerin vucudu çok direniyor.ben de cuma günü herkes kilo verip ben 100 gr verince üzülmüştüm.4 gün atak (yumruk) yaptığım halde.fakat ertesi gün bir de ne göriim 1 kilom daha gitmiş.54 üm artık
.bırakma sen de birbirimize moral verelim
Ayşe ben de pko hastasıyımsende de insülin direnci gelişti mi bilmiyorum, doktorum bana metformin içerikli bi ilaç önermişti insülin direnci için. Düzenli kullanırsan kilo vermende kolaylık sağlıycak demişti, açıkcası şimdiye kadar düzenli kullanamadım ama ona da yeniden başladım, artık düzenli olarak kullanıyorum. Umarım etkisini görürüm . Bi de dukan protein ağırııklı bi diyet olduğu için insülin direnci gelişen hastalarda çok olumlu sonuçlar veriyormuş. Gerçi ben dukana devam edemiycem sanırım saf protein evresi çok ağır geldi ve ailemde kalp sorunu var ürktüm biraz kolesterol olayından, 100 kilonun üstündeyim havalarda sıcak malum. Bu sabah proteinin yanına salatalık domates de ekledim karatay diyetini uygulayacağım sanırım en azından kışa kadar .
eşinle aran bozukken seni güldürüp gülümsetebildiysek ne mutlu bize. umarım benim de bunda payım vardır. ay çok mutlu olurum valla. gerçi bi kaç gündür yoktum
ayy sakaleynmastercim agzından bal damlıyoo. ben 59 lara da razıyım 58 hemen olmasa da olur.. şu direnç bi kırılaydı ooof of
ayy canım çekti biber turşusuuu. benim eşim sever arnavutluundan dolayı ama geçen ayıptır sölemesi koko yedim yanında sanırım 15 tane filan biber hüplettim bu benim için bi rekor filandı .. o zaman agzım dilim sanırım hastalıktan hissizleşmişti ama lavaboda zor anlar yaşadım oyy .çok fenaydı
ben ataktayım şu an maydonozum nanem rokam var yiyebilirim şimdi dimiii. ya taze sogan
ya inşallah gitmek zorunda kalmam hemşocum hep inşallah gözlerinizi alırım yeşil yazılarımla :))
vuvucum evet haklı olabilirsin sonuçta uzuun bi yoldan geldim ve yaklaşık 18 - 20 senedir ellileri görmedim direniyo işte vucut. bir ay oldu artık direnci kırması lazım ne olur kırılsın artık yaaa aaaliciiim amaaa
hayatta bırakmam yaa.. kk da olduum müddetçe sizinleyim beybüüüüüübu arada cinom nerde sesi çıkmıuyooo
berrinim demek 4 günden sonra gitti bak bu çok ilginç demek ki direnci son raddede kırmışsın. süper süper tebrik ederim darısı başıma inşallah bende görürüm o kg ları
Ya evet toplayalım yolandacım lütfeeeeeeeeeennnnnn bizi bırakma bende de bir imza
saol canım.Canım çok geçmiş olsun..çok şükür ucuz atlatmışsınız..sen de biliyorsun birçok evlilikte oluyor böyle zamanlar..normaldir..tuzu biberi diycem ama bu kadar büyük olunca tuz biber değil acısına dönüyor biliyorum :)
kocanla mutlu mesut ve zayıf bir hayat geçirmeni dilerim
sütlacı severim hemen geldim..dukanist ablalarım sütlaç yaptım hadi gelin yiyelim.
çok teşekkür ederim..aynen kaldığım yerden devam..Canım eşinle sorunlarınızı çözmene çok sevindim, birbirinize daha da sıkı sarılırsınız işallah bundan böyle
Kilo da almamışsın, tebrik ederim. Kaldığın yerden devam :))
herşeyden yiyerek zayıflamak buna denir dimi..Tariflere eklermisiniz arkadaşlar nolurrrr bir bu eksik kalsın değil mi,yok anacım ne varsa deneyecem..sonra ben neden veremiyorum diyorum
en azından sütlaç mozaik pastama göre daha masumdur
eşinle aran bozukken seni güldürüp gülümsetebildiysek ne mutlu bize. umarım benim de bunda payım vardır. ay çok mutlu olurum valla. gerçi bi kaç gündür yoktum
ayy sakaleynmastercim agzından bal damlıyoo. ben 59 lara da razıyım 58 hemen olmasa da olur.. şu direnç bi kırılaydı ooof of
]
vuvucum evet haklı olabilirsin sonuçta uzuun bi yoldan geldim ve yaklaşık 18 - 20 senedir ellileri görmedim direniyo işte vucut. bir ay oldu artık direnci kırması lazım ne olur kırılsın artık yaaa aaaliciiim amaaa
hayatta bırakmam yaa.. kk da olduum müddetçe sizinleyim beybüüüüüübu arada cinom nerde sesi çıkmıuyooo
berrinim demek 4 günden sonra gitti bak bu çok ilginç demek ki direnci son raddede kırmışsın. süper süper tebrik ederim darısı başıma inşallah bende görürüm o kg ları
evet seninde payın var birde zeynepti sanırım..saolun gözümde yaş yüzümde tebessüm sayenizde ..
50li rakamı bende biriki kere gördüm ama tabi en son 6 yıl önce 57 olduğum için koruyamdım..
bu cuma yüzün güler sabret canım..beraber ataktayız bakalım kim nekadar verebilecek..:13:
yolanda gitmesin kampanyasına imza.yolanda gitmesin kampanyasına imza. BERRİN
hihi bu süt tozunun besin değerleri:
Adı.............: Süt Tozu (Yağlı)
Ağırlık gr....: 100
Protein......: 26,3
Karbonhidrat: 38,4
Yağ…........: 26,7
Kolestrol...: 97
Kalori….....: 496
Mısır nişastası besin değerleri (100 gram bazında)
Enerji: 355 kalori
Karbonhidrat: %87 (yani 100 gramında 87 gram karbonhidrat var)
Protein: %0.5 (100 gramda 0.5 gram protein varmış)
Mısır nişastası şeker, yağ, lif barındırmıyor.
Bana sorarsanız yağ değeri yüksek ama günlük 30 gramlık yağ değerini aşmazsanız süt tozu dukan diyeti için daha ideal. Tek yolu Süt tozu kullanınca 30 gramlık yağ barajına dikkat etmek, mısır nişastasında ise 30 gramlık karbonhidrat barajına. Bir arkadaş paylaşmıştı bu dukan diyeti için yağ ve karbonhidrat sınırı miktarlarını.
mısır nişastasında karbonhidrat değeri çok yüksek olduğu için 30 gramlık barajı da ayarlamak zor olabilir kanımca.
umarım yararlı olmuştur :)
canım şuan yanımda değil ama bendeki pınar süttozunun değerleri böyle değildiççyağ oranı %1,25 idi,karbonhidrat değeri de %52 idi..yani yağsızdı ama karbo yüksekti...30 gram yağ bizler için kolay ama 30 gr karbo benim için çok zor :)
ayy canım çekti biber turşusuuu. benim eşim sever arnavutluundan dolayı ama geçen ayıptır sölemesi koko yedim yanında sanırım 15 tane filan biber hüplettim bu benim için bi rekor filandı .. o zaman agzım dilim sanırım hastalıktan hissizleşmişti ama lavaboda zor anlar yaşadım oyy .çok fenaydı
ben ataktayım şu an maydonozum nanem rokam var yiyebilirim şimdi dimiii. ya taze sogan
ya inşallah gitmek zorunda kalmam hemşocum hep inşallah gözlerinizi alırım yeşil yazılarımla :))
bak valla yolanda gitmesin kampanyası başlatıp imza toplarım
ilk imza benden: :beberongossign::126:
Ya evet toplayalım yolandacım lütfeeeeeeeeeennnnnn bizi bırakma bende de bir imza
kızlar beni duygulandırıyorsunuz valla. siz böle yaparken ben zaten gidemem kiiiiofff ya imzalamayı unutmuşum :126:
Yolandaaa!!! Elbette görüceksin!!! Bak ben o kadar hızlı veririm kilo, ben bile zor gördüm "göremem" dediğim kiloları. Sabır bu işin tek çözümü!
canlarım yaaasağol canım gidecek emin ol moralini bozma.bak imzaları topluyorum.yolanda gitmesin kampanyası için.ben de çaktım imzayı. git gidebilirsen simdi.bu kadar insanı kırabilir misin?
kusurmu kalıcam bendende bir imza BERK MİNE..........
evet seninde payın var birde zeynepti sanırım..saolun gözümde yaş yüzümde tebessüm sayenizde ..
50li rakamı bende biriki kere gördüm ama tabi en son 6 yıl önce 57 olduğum için koruyamdım..
bu cuma yüzün güler sabret canım..beraber ataktayız bakalım kim nekadar verebilecek..:13:
canımcım ağlama nolurrr bugün biraz ümitsizsin belli ..bunları hiç konuşmayalım cuma günü konuşuruz tamammı...
ben taze soğan ve roka yiyordum canım...hala da yiyorum zaten p günlerinde...öyle otlar zaten serbest..maydanoz,reyhan,nane,fesleğen..bunlar serbest olunca ben kendime rokayı da izin verdim.
geldüm geldüm de geçmişi fazla okuyamadım kim nere neden nasıl gider,noliiiiiyyyy yoliiiiii yaaa??? ama bi imza da benden osssun bakem:))
yolandacım, ablanın düğünü vardı biliyorum h. sonu, allah mesut bahtiyar etsin inşallah, bir ömür birlikte kocarlar
kızlar 2 gün yatılı misafirim vardı, hihihi asker arkadaşlarım gelmiştibugun yolcu ettik, 2 gün biraaaaazz gevşettim ben dukanı, xl bir dukan oldu, en son 66,8 ile ayrılmıştım cuma günü, h.sonu hiç tartılamadım ammaaaa bugun tok karna 67.1 geldim ki fasla biişi eklememişim sanırsam yediklerime oranla 2 gün o kadar az sıvı almışım ki heralde bu sabah yüzük resmen parmağıma gömülmüştüüü şimcik boool su ve prt zamanııııııııı:))
berrocum, oklavanı hazırlaaaa, çünküsem ben dün ve önceki gün çok kötü şeyler yidim, üstelik pişman da hissetmiyorum kendimi ihihihidöv beni döv dövvvv:))
bi de burası sayesinde hakkaten çeki düzen veriyomuşum ben kendime de haberim yokmuşösledim kızlar sizi, iyi de vaaasınız, muuccccccccckkkkaaa :119:
çok güzel eksilerle dolu bir hafta diliyoırum hepimize bir sürü yeni dukandaş kazanmışız ne mutlu bize tüm yeni arkşlara başarılar diliyorum hafta sonu forumda nerdeyse in cin top oynadı bende hakemlik yaptım sanırım herkes biyerlere gitti rahat rahat kaçırmak için bende yoklunuzdan çok sıkılıp evde yaptım kaçamaklarımı yolicim aklını başına devşir nere gidin bea dur daha verecek çok kilomuz var deme kızanım şaka bir yana valla hayatım bende senin gibiyim veremiyim napim 5+5 yapim dedim 3. gün sıkıldım p+s yaptım bi tartıldım anaa 1.kkg gitmiş şimdi 2+ 1 yapıyom sen ne yap et suyu artır gerçekten kızlar bu diyette 1.5 lt su bence yetersiz geliyor ben 2 lt içerdim 3lt çıkardım gitmeye başladı sayılır ben anlamam yoli cumaya kadar veremezsen ben gidecem bu topikten
hoşgeldin şekerimm...bu arada imzamı bi yapıştırayım önce yolandamız için SADECA:) neyse çok bişi çıkmamışsın tartıda onuda hemen verirsin...ama nasıl olsa kolay veriyorum kaçamakların sonucunda die koyverme sakın diyeti...pişmanlık duymadığın için bu notu ekledim:) cumaya kadar vaktin var tatlım taşlanıyo fazla çıkanlar biliyosun ortalamamız düşüyo:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?