Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hihi tamam bekliyorum o zaman. Zaten aslında ben tarifleri annem için yapıyorum. Yoksa benden gizli gizli yiyor babamın normal insan yemeklerinden, muzlar götürüyor vallahi. Yapmazsam söyleniyor, sıkılıyor bi de üstüne üstlük diyete devam etmeye çalışıyor kaçamaklarına ve homurdanmalarına rağmen :)))

Benim kaçamaktan ödüm kopuyor valla 4 temmuza ne kaldı şurada tatil beni bekliyor benim hala 1 kilom var :)))

eşinle aran bozukken seni güldürüp gülümsetebildiysek ne mutlu bize. umarım benim de bunda payım vardır. ay çok mutlu olurum valla. gerçi bi kaç gündür yoktum
ayy sakaleynmastercim agzından bal damlıyoo. ben 59 lara da razıyım 58 hemen olmasa da olur.. şu direnç bi kırılaydı ooof of

ayy canım çekti biber turşusuuu. benim eşim sever arnavutluundan dolayı ama geçen ayıptır sölemesi koko yedim yanında sanırım 15 tane filan biber hüplettim bu benim için bi rekor filandı .. o zaman agzım dilim sanırım hastalıktan hissizleşmişti ama lavaboda zor anlar yaşadım oyy .çok fenaydı
ben ataktayım şu an maydonozum nanem rokam var yiyebilirim şimdi dimiii. ya taze sogan

kıyamam ben ya. canım benim hakkında hayırlısı ne ise o olsun o zaman. ama bu topikte gözümüz hep senin yeşil renkli yazılarını arayacak.
ya inşallah gitmek zorunda kalmam hemşocum hep inşallah gözlerinizi alırım yeşil yazılarımla :))

vuvucum evet haklı olabilirsin sonuçta uzuun bi yoldan geldim ve yaklaşık 18 - 20 senedir ellileri görmedim direniyo işte vucut. bir ay oldu artık direnci kırması lazım ne olur kırılsın artık yaaa aaaliciiim amaaa

kıyamam sana yaaa...inşallah hayal bile edemediğin kilo verişin olurda sende inancını yeniden kazanırsın...ayrıcada olurda dukanı bırakırsan sakın haa bizi bırakayım demee

hayatta bırakmam yaa.. kk da olduum müddetçe sizinleyim beybüüüüüü bu arada cinom nerde sesi çıkmıuyooo

berrinim demek 4 günden sonra gitti bak bu çok ilginç demek ki direnci son raddede kırmışsın. süper süper tebrik ederim darısı başıma inşallah bende görürüm o kg ları

Yolandaaa!!! Elbette görüceksin!!! Bak ben o kadar hızlı veririm kilo, ben bile zor gördüm "göremem" dediğim kiloları. Sabır bu işin tek çözümü!

arkadaşım;dukan diyetinde yulaf kepeği yürüyüş ve suyu aksatmassan kollestrol sorunu yaşanmıyor .3 aydır yapıyorum her ay tüm tahlillerimi yaptırıtırıyorum.doktorum bile diyetimiz hakkında detaylar öğrendi ve onayladı .yıllardır ilk defa bu diyetle kollestrolum kontrol altında.ama dediğim gibi yulaf kepeğinin bu konuda görevi bu.başka diyette yapsanız yulaf kepeğini unutmayın derim.kolay gelsin diyetiniz.

sağol canım gidecek emin ol moralini bozma.bak imzaları topluyorum.yolanda gitmesin kampanyası için.ben de çaktım imzayı. git gidebilirsen simdi.bu kadar insanı kırabilir misin?

saol canım..tuz bibere gerek yokbirazda bal şeker olalım ...:)))
dukanist ablalarım sütlaç yaptım hadi gelin yiyelim.
sütlacı severim hemen geldim..
Canım eşinle sorunlarınızı çözmene çok sevindim, birbirinize daha da sıkı sarılırsınız işallah bundan böyle

Kilo da almamışsın, tebrik ederim. Kaldığın yerden devam :))
çok teşekkür ederim..aynen kaldığım yerden devam..

canımcım ağlama nolurrr bugün biraz ümitsizsin belli ..bunları hiç konuşmayalım cuma günü konuşuruz tamammı...
ben taze soğan ve roka yiyordum canım...hala da yiyorum zaten p günlerinde...öyle otlar zaten serbest..maydanoz,reyhan,nane,fesleğen..bunlar serbest olunca ben kendime rokayı da izin verdim.

bak valla yolanda gitmesin kampanyası başlatıp imza toplarım

ilk imza benden: :beberongossign::126:

Ya evet toplayalım yolandacım lütfeeeeeeeeeennnnnn bizi bırakma bende de bir imza

offf ya imzalamayı unutmuşum :126:
kızlar beni duygulandırıyorsunuz valla. siz böle yaparken ben zaten gidemem kiiii dua edin de buna mecbur kalmiim noooluuur

Yolandaaa!!! Elbette görüceksin!!! Bak ben o kadar hızlı veririm kilo, ben bile zor gördüm "göremem" dediğim kiloları. Sabır bu işin tek çözümü!

sabrediyorum tatlım ama inan sınırındayım.. :26::26:

sağol canım gidecek emin ol moralini bozma.bak imzaları topluyorum.yolanda gitmesin kampanyası için.ben de çaktım imzayı. git gidebilirsen simdi.bu kadar insanı kırabilir misin?
canlarım yaaa siz kırcama kafamı kırarım. gitmiyorum kız

kusurmu kalıcam bendende bir imza BERK MİNE..........

sagol ablacım teşekkürler

zeynep abla zaten bir numara yaaa. bayılıyorum onaa. sanırım karadenizli..bende ona uydum işte .. heheh
sabrediyorum sakaleyncim hadi bakalım seninle omuz omuza bu hafta full pro.. yapalım. sonuçlarını da umutla bekliyorum. yarın sabah zaten bi değişim olur ama istediim değişim için haftasonuna kadar zaman tanıorum kendime..

yani biraz pazartesi sendromu biraz yorgunluk uykusuzluk biraz moral bozukluu evet nerdeyse aalicaktım yani.. ama kızlar sagolun bana moral verdiniz... ben de iyi haberlerimi vericem size inat eden metoma inat. o inatçıysa ben daha pis inatçıyım hıh...
gidicek işte kglar yaglar kestim biletlerini boşa ayak direrler

geldüm geldüm de geçmişi fazla okuyamadım kim nere neden nasıl gider,noliiiiiyyyy yoliiiiii yaaa??? ama bi imza da benden osssun bakem:))

yolandacım, ablanın düğünü vardı biliyorum h. sonu, allah mesut bahtiyar etsin inşallah, bir ömür birlikte kocarlar

kızlar 2 gün yatılı misafirim vardı, hihihi asker arkadaşlarım gelmişti bugun yolcu ettik, 2 gün biraaaaazz gevşettim ben dukanı, xl bir dukan oldu, en son 66,8 ile ayrılmıştım cuma günü, h.sonu hiç tartılamadım ammaaaa bugun tok karna 67.1 geldim ki fasla biişi eklememişim sanırsam yediklerime oranla 2 gün o kadar az sıvı almışım ki heralde bu sabah yüzük resmen parmağıma gömülmüştüüü şimcik boool su ve prt zamanııııııııı:))

berrocum, oklavanı hazırlaaaa, çünküsem ben dün ve önceki gün çok kötü şeyler yidim, üstelik pişman da hissetmiyorum kendimi ihihihi döv beni döv dövvvv:))
bi de burası sayesinde hakkaten çeki düzen veriyomuşum ben kendime de haberim yokmuş ösledim kızlar sizi, iyi de vaaasınız, muuccccccccckkkkaaa:119:

çok güzel eksilerle dolu bir hafta diliyoırum hepimize bir sürü yeni dukandaş kazanmışız ne mutlu bize tüm yeni arkşlara başarılar diliyorum hafta sonu forumda nerdeyse in cin top oynadı bende hakemlik yaptım sanırım herkes biyerlere gitti rahat rahat kaçırmak için bende yoklunuzdan çok sıkılıp evde yaptım kaçamaklarımı yolicim aklını başına devşir nere gidin bea dur daha verecek çok kilomuz var deme kızanım şaka bir yana valla hayatım bende senin gibiyim veremiyim napim 5+5 yapim dedim 3. gün sıkıldım p+s yaptım bi tartıldım anaa 1.kkg gitmiş şimdi 2+ 1 yapıyom sen ne yap et suyu artır gerçekten kızlar bu diyette 1.5 lt su bence yetersiz geliyor ben 2 lt içerdim 3lt çıkardım gitmeye başladı sayılır ben anlamam yoli cumaya kadar veremezsen ben gidecem bu topikten

hoşgeldin şekerimm...bu arada imzamı bi yapıştırayım önce yolandamız için SADECA:) neyse çok bişi çıkmamışsın tartıda onuda hemen verirsin...ama nasıl olsa kolay veriyorum kaçamakların sonucunda die koyverme sakın diyeti...pişmanlık duymadığın için bu notu ekledim:) cumaya kadar vaktin var tatlım taşlanıyo fazla çıkanlar biliyosun ortalamamız düşüyo:))

aaaa süper taktik vallahi akıllı kadınsın zeynepcim:)) biz burda motive edelim die uğraşıyoruz sen ters psikoloji yaptın hemen:)) ben bunu daha çok tuttum kızlar eğer veremezse bizde gidelim..kendine kıyar bize kıyamaz dimi ama:))

hoşbuldum şekerim:))
aaaahhhhhaaaaaaaaaaaa ben cuma günkü tabloya da bakamadım sanırsaaammm evet dediğin doğru bi rahatlama olursa .oku yidim resmen acilen toparlanmalıyım o yüzden, akşama çıkayım da şöööle 1 saat yürüyeyim bariii... taşlanmaktan da kurtulayım hemen şimdi mutfağa gidip, ekmeklerimden kurabiklerden felan yapayım da bari elimin altında hazır bişiler olsuunn...

yolandacım çoçuğumuuuuuuuuuu keserirrrrrriiiiiiiiiiimmmm gitmeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…