aaaa süper taktik vallahi akıllı kadınsın zeynepcim:)) biz burda motive edelim die uğraşıyoruz sen ters psikoloji yaptın hemen:)) ben bunu daha çok tuttum kızlar eğer veremezse bizde gidelim..kendine kıyar bize kıyamaz dimi ama:))
tamam senlen omuz omuza devam..:13:kızlar beni duygulandırıyorsunuz valla. siz böle yaparken ben zaten gidemem kiiiidua edin de buna mecbur kalmiim noooluuur
sabrediyorum tatlım ama inan sınırındayım.. :26::26:
canlarım yaaasiz kırcama kafamı kırarım. gitmiyorum kız
sagol ablacım teşekkürler
zeynep abla zaten bir numara yaaa. bayılıyorum onaa. sanırım karadenizli..bende ona uydum işte .. heheh
sabrediyorum sakaleyncim hadi bakalım seninle omuz omuza bu hafta full pro.. yapalım. sonuçlarını da umutla bekliyorum. yarın sabah zaten bi değişim olur ama istediim değişim için haftasonuna kadar zaman tanıorum kendime..
yani biraz pazartesi sendromu biraz yorgunluk uykusuzluk biraz moral bozukluu evet nerdeyse aalicaktım yani.. ama kızlar sagolun bana moral verdiniz... ben de iyi haberlerimi vericem size inat eden metoma inat. o inatçıysa ben daha pis inatçıyım hıh...
gidicek işte kglar yaglar kestim biletlerini boşa ayak direrler
ve beni ağlarken güldüren dukandaş ..çok güzel eksilerle dolu bir hafta diliyoırum hepimize bir sürü yeni dukandaş kazanmışız ne mutlu bize tüm yeni arkşlara başarılar diliyorum hafta sonu forumda nerdeyse in cin top oynadı bende hakemlik yaptım sanırım herkes biyerlere gitti rahat rahat kaçırmak için bende yoklunuzdan çok sıkılıp evde yaptım kaçamaklarımı yolicim aklını başına devşir nere gidin bea dur daha verecek çok kilomuz var deme kızanım şaka bir yana valla hayatım bende senin gibiyim veremiyim napim 5+5 yapim dedim 3. gün sıkıldım p+s yaptım bi tartıldım anaa 1.kkg gitmiş şimdi 2+ 1 yapıyom sen ne yap et suyu artır gerçekten kızlar bu diyette 1.5 lt su bence yetersiz geliyor ben 2 lt içerdim 3lt çıkardım gitmeye başladı sayılır ben anlamam yoli cumaya kadar veremezsen ben gidecem bu topikten
hoşbuldum şekerim:))
aaaahhhhhaaaaaaaaaaaa ben cuma günkü tabloya da bakamadım sanırsaaammmevet dediğin doğru bi rahatlama olursa .oku yidim resmen acilen toparlanmalıyım o yüzden, akşama çıkayım da şöööle 1 saat yürüyeyim bariii... taşlanmaktan da kurtulayım hemen şimdi mutfağa gidip, ekmeklerimden kurabiklerden felan yapayım da bari elimin altında hazır bişiler olsuunn...
yolandacım çoçuğumuuuuuuuuuu keserirrrrrriiiiiiiiiiimmmm gitmeeeeeeeeeee
Canım atakta soğan,maydanoz,sarımsak,salatalık turşusu serbest..(turşuyu çok abartmamaya çalış su tutuyor)
Yemeklerini bunlarla tatlandırabilirsin,tek de yiyebilirsin...Ben bunların dışında roka ve küçük acı biber turşularından da yedim bol bol..bağırsaklara iyi geliyor çok...roka benim yorumum,değerleri çook düşük bir sebze maydanoz gibi,yemeyen olabilir...
Domatesi de azcık sotelere koyuyuroum..daha çok domates suyu,salçası ,domatesli soslar,biber salçası gibi şeylerle tatlandırdım etleri...ama az koydum...[/Q
tamam canım anladım.yerken acaba yanlış mı yapıyorum diye endişeleniyordum.çok kötü kabızlık yaptı bende dukan bu yüzden bunlardan çok tüketeyim bari.goji berryi yulafı ihmal etmiyorum,suyu da en az 2 litre tüketiyorum ,bitki çayıda içiyorum neden oluyo bu kabızlık.ne önerirsin başka canım..
Canım atakta soğan,maydanoz,sarımsak,salatalık turşusu serbest..(turşuyu çok abartmamaya çalış su tutuyor)
Yemeklerini bunlarla tatlandırabilirsin,tek de yiyebilirsin...Ben bunların dışında roka ve küçük acı biber turşularından da yedim bol bol..bağırsaklara iyi geliyor çok...roka benim yorumum,değerleri çook düşük bir sebze maydanoz gibi,yemeyen olabilir...
Domatesi de azcık sotelere koyuyuroum..daha çok domates suyu,salçası ,domatesli soslar,biber salçası gibi şeylerle tatlandırdım etleri...ama az koydum...[/Q
tamam canım anladım.yerken acaba yanlış mı yapıyorum diye endişeleniyordum.çok kötü kabızlık yaptı bende dukan bu yüzden bunlardan çok tüketeyim bari.goji berryi yulafı ihmal etmiyorum,suyu da en az 2 litre tüketiyorum ,bitki çayıda içiyorum neden oluyo bu kabızlık.ne önerirsin başka canım..
kaçıncı günündesin sen canım,daha 2-3 gün olduysa normaldir..kaç gün atak yapacaksın bilmiyorum ama atağın bitip sebzeye geçince rahatlarsın diye tahmin ediyorum..ama bunları kesmek yok aynen devam(goji+kepek+su+bitki çayı) ..sebzeye geçtiğin ilk gün kendine ya kabak ya da ıspanak çorbası yap...o da işe yarar...ataktayken de diğer çorbalardan içmeye çalış..tavuksuyu,yayla,domates vs..
Bunların dışında söyleyebileceğim(ki yukarda da söyledim:)) eğer mide ve basur problemin yoksa kesinlikle acı yemen...
Ataktayken kepeği ya çorbayla tüket ya da sabahları ısıcağa yakın ılık sütle...ikisini birden de yapabilirsin tabii...ekmeğe filan sonra geçersin bence..yine de sen bilirsin canım...seyire geçince değişir kesin,değişmezse kayısı takviyesi yaparsın...ya da ilaç..kayısılı form çayı denedin mi?
tamam senlen omuz omuza devam..:13:
ve beni ağlarken güldüren dukandaş ..dur sende gitme hepiniz lazımsınız..yolanda sen kal diye 2 kilo birden vericek..hem kendi kalıcek hemde sen..
ben günlük 3 litre su tüketiyorum..yağtığım kaçamağın haddi hesabı yotkuki diyette kalmamıştıya yinede sadece +400 gr fark etmiş..:)))
arkadaşlar sizlere bir şey danışmak istiyorum.ben ataktayım 4.gün bugün. bu diyete başlarken çevremdekilere söylemedim.çünkü sayısız başarısız diyet denemelerim var.milletin imalı bakışlarını,sözlerini duymaktan bıktım.ama yalnız yaşanmıyor mutlaka bu kişilerle bir arada olmak zorundayım.nasıl yapsam da diyet yaptığımı çaktırmasam.mesala kadın günlerinizi siz nasıl atlatıyorsunuz çok merak ediyorum.yarına günüm var ve ataktayım ne yapayım yol gösterin bana...
arkadaşlar sizlere bir şey danışmak istiyorum.ben ataktayım 4.gün bugün. bu diyete başlarken çevremdekilere söylemedim.çünkü sayısız başarısız diyet denemelerim var.milletin imalı bakışlarını,sözlerini duymaktan bıktım.ama yalnız yaşanmıyor mutlaka bu kişilerle bir arada olmak zorundayım.nasıl yapsam da diyet yaptığımı çaktırmasam.mesala kadın günlerinizi siz nasıl atlatıyorsunuz çok merak ediyorum.yarına günüm var ve ataktayım ne yapayım yol gösterin bana...
geldüm geldüm de geçmişi fazla okuyamadım kim nere neden nasıl gider,noliiiiiyyyy yoliiiiii yaaa??? ama bi imza da benden osssun bakem:))
yolandacım, ablanın düğünü vardı biliyorum h. sonu, allah mesut bahtiyar etsin inşallah, bir ömür birlikte kocarlar
kızlar 2 gün yatılı misafirim vardı, hihihi asker arkadaşlarım gelmiştibugun yolcu ettik, 2 gün biraaaaazz gevşettim ben dukanı, xl bir dukan oldu, en son 66,8 ile ayrılmıştım cuma günü, h.sonu hiç tartılamadım ammaaaa bugun tok karna 67.1 geldim ki fasla biişi eklememişim sanırsam yediklerime oranla 2 gün o kadar az sıvı almışım ki heralde bu sabah yüzük resmen parmağıma gömülmüştüüü şimcik boool su ve prt zamanııııııııı:))
berrocum, oklavanı hazırlaaaa, çünküsem ben dün ve önceki gün çok kötü şeyler yidim, üstelik pişman da hissetmiyorum kendimi ihihihidöv beni döv dövvvv:))
bi de burası sayesinde hakkaten çeki düzen veriyomuşum ben kendime de haberim yokmuşösledim kızlar sizi, iyi de vaaasınız, muuccccccccckkkkaaa :119:
ablammm sen gitme kısss tımam tımam gitmiiim vazgeçtimçok güzel eksilerle dolu bir hafta diliyoırum hepimize bir sürü yeni dukandaş kazanmışız ne mutlu bize tüm yeni arkşlara başarılar diliyorum hafta sonu forumda nerdeyse in cin top oynadı bende hakemlik yaptım sanırım herkes biyerlere gitti rahat rahat kaçırmak için bende yoklunuzdan çok sıkılıp evde yaptım kaçamaklarımı yolicim aklını başına devşir nere gidin bea dur daha verecek çok kilomuz var deme kızanım şaka bir yana valla hayatım bende senin gibiyim veremiyim napim 5+5 yapim dedim 3. gün sıkıldım p+s yaptım bi tartıldım anaa 1.kkg gitmiş şimdi 2+ 1 yapıyom sen ne yap et suyu artır gerçekten kızlar bu diyette 1.5 lt su bence yetersiz geliyor ben 2 lt içerdim 3lt çıkardım gitmeye başladı sayılır ben anlamam yoli cumaya kadar veremezsen ben gidecem bu topikten
aaaa süper taktik vallahi akıllı kadınsın zeynepcim:)) biz burda motive edelim die uğraşıyoruz sen ters psikoloji yaptın hemen:)) ben bunu daha çok tuttum kızlar eğer veremezse bizde gidelim..kendine kıyar bize kıyamaz dimi ama:))
hoşbuldum şekerim:))
aaaahhhhhaaaaaaaaaaaa ben cuma günkü tabloya da bakamadım sanırsaaammmevet dediğin doğru bi rahatlama olursa .oku yidim resmen acilen toparlanmalıyım o yüzden, akşama çıkayım da şöööle 1 saat yürüyeyim bariii... taşlanmaktan da kurtulayım hemen şimdi mutfağa gidip, ekmeklerimden kurabiklerden felan yapayım da bari elimin altında hazır bişiler olsuunn...
yolandacım çoçuğumuuuuuuuuuu keserirrrrrriiiiiiiiiiimmmm gitmeeeeeeeeeee
dime ya sadecacım akulluyumdur hem akullu hem yandan çarklıyım bu durumda koşkam bize kıyamaz ahahaha verecek verecek ben inanıyom verecek eli mahkum o kıyamaz ablasına
tamam senlen omuz omuza devam..:13:
offffffff çok zor iş(( walla ben hiç yapmadığım için bilemiyorum ama tavsiyelerim olabilir kabul edersen..birkere onlar gelmeden en fazla yarım saat önce tıka basa doyur kendini proteinle..çok ye...onlar geldiğinde de sürekli onlaraç ay dağıtmak,birşeyler getirip götürmek için koştur...kendine tabak hazırla ama yemeye vaktin olmamış gibi yap,bir de zaten tok olacağın canın çekmiycek,için surat ifaden de yememek için çok zorlanıyor gibi olmaz,çakmazlar...bugün sabahtan beri midem bir kötü,anlamadım gitti modunda ol...oyle çatalın ucuyla tırtıklar gibi yaparsın tabağından birşeyler ama hiç canın istemiyormuş yiyemiyormuşsun gibi olur..ama muhakkak tok ol...sen kiloları verdikçe kendine güvenin gelecek ve rahat rahat söyleyeceksin zaten herkese...hadi Allah kolaylık versin..
cinocumm hoşgeldin kızzz. bende demin seni soruyordum ama biliyordum bi haltlar yediini yaneee. hahahhaha
ne bilem cinom canım sıkılıyiii böle kglar yapıştı yauuu millet patır patır her gün 200 gr veriyii memnun olmuyii ben veremyiimmm sinir oluyiim yauuu
berriiin oklavayı yagla kız.. hatta ben sana bi beyzbol sopası getireyim cinoşu anca paklar akikokikoka nihahahha
ablammm sen gitme kısss tımam tımam gitmiiim vazgeçtimben çok su içiyorum valla bugün 2,5 oldu akşama kadar üçlerim ben bunuuu. şirket maaşımdan kesicek hee bu gidşle .. damacana damacana su götürüyorum nihahah
deli manyahhh .. kız senin çocuun mu varda kesicen heee... olsa da kestirmem... kız ben sizi bırakıp nerelere gideyimm bee
oyy koşkası kurban olsun akullu aplam benimm.. nasıl kıyam ki ben size beaaa
ya kızlar bende fena cır cır oluyo sanırım süt bende epey işe yarıyo. bide ben atakım tam atak olsun diye yulaf filan da şeetmiyorum. napsam bir çorba kaşıı miktarı yesem mi. bide yemek yiyesim yok resmen zorluyorum kendimi.. sulu bişiler ye demiş sadecam off işyerinde çok zor oluyo. tavuktanda bıktım bişiler yapmam laızm.. sogan filan da yiyemiyorum ki sarmsk filan evde olsam kolayda ofise kokarca gibi dolaşmak iş yanii. zayıflıcam derken işimden olmimm
waaaaaaaaaaaaayyyy vuvucummm bunlar ne güzel taktikler böyleeeeeeee, ben de kafamın bi köşesine yazayım bariii:106: ayyy sabahtan beri midem bi tuhaf noliiiiyyy anlamadım kiiiiiiiii:)))
yolicim tmm işte bırak cır cırı kendi haline sen suyunu içtikten sora bırak temizlensin barsakların hem süte devam et bence kalsiyumsuz yağ yakılmazmış aslında senin tek eksiğin bu bence yolicim haklısın pek sulu yemek şansın yok ofiste olduğun için bende denedim haşlama touk bende bi halt etmiyo ama tavuk suyuna çeşitli çorbalar ekmekle felan yediğim ertesi gün eksi oluyo hemen
cinocumm hoşgeldin kızzz. bende demin seni soruyordum ama biliyordum bi haltlar yediini yaneee. hahahhaha
ne bilem cinom canım sıkılıyiii böle kglar yapıştı yauuu millet patır patır her gün 200 gr veriyii memnun olmuyii ben veremyiimmm sinir oluyiim yauuu
berriiin oklavayı yagla kız.. hatta ben sana bi beyzbol sopası getireyim cinoşu anca paklar akikokikoka nihahahha
ablammm sen gitme kısss tımam tımam gitmiiim vazgeçtimben çok su içiyorum valla bugün 2,5 oldu akşama kadar üçlerim ben bunuuu. şirket maaşımdan kesicek hee bu gidşle .. damacana damacana su götürüyorum nihahah
deli manyahhh .. kız senin çocuun mu varda kesicen heee... olsa da kestirmem... kız ben sizi bırakıp nerelere gideyimm bee
oyy koşkası kurban olsun akullu aplam benimm.. nasıl kıyam ki ben size beaaa
ya kızlar bende fena cır cır oluyo sanırım süt bende epey işe yarıyo. bide ben atakım tam atak olsun diye yulaf filan da şeetmiyorum. napsam bir çorba kaşıı miktarı yesem mi. bide yemek yiyesim yok resmen zorluyorum kendimi.. sulu bişiler ye demiş sadecam off işyerinde çok zor oluyo. tavuktanda bıktım bişiler yapmam laızm.. sogan filan da yiyemiyorum ki sarmsk filan evde olsam kolayda ofise kokarca gibi dolaşmak iş yanii. zayıflıcam derken işimden olmimm
sana yaramaz anam bu taktikler...sen tırtıklıycam diye başlarsın bi bakarsın tabak boşalmış
cinocuk ben de h.sonu 66.7 oldum ama HER NEDENSE (HİÇ BİR FİKRİM YOK !) bu sabah tekrar 66.9 dum
Bu arada arkadaşlar yolandanın hiçbiryere gittiği yok merak etmeyin...o hepimizi gömer
kız nerdeyse bir senedir diyette,onun iradesi bizi tokatlar,rahat olun siz..bugün birazcık motivasyonu bozuk onun,pazartesi sendromu yaşıyor,h.sonuna doğru rahatlayacak görürsünüz...o yüzden imza mimza yok ona
heh tmm işte yayla çorbası soğuk soğuk içersin bi parçada zeynep ekmeği ohhh mis gibi yoli hemen kopyala yapıştır bunu hayatımahahuauhahu hakkaten beyzbol sopası ancak paklaryolicim halt yemek halt etti yanımda ööle diyiiim de sen anlaa, daha da detaya girmiiiiim, şimcik gündüz gündüz berrincim elini kana bulağmasın
canikom sana diyok diyok anlamıyon, teeeeeeeee çocukkeneden beri bu kiloda deildim diosun, şimci çocukluğuna inecem senin heeeeeeeeee az kaldııı,sabret accık gidecek dediysek gidecekkkkk uleyyyyynnn, ATAR yaptırmayın baaaaaaanaaaaa
soğuk içebileceğin çorba felan geliştirsek ne bileyim, zehir gibin hatunlarık hepsimizzz:)) uyduruverek bişiler hiihihhii
abla çok güzel yazmışsın ciddi ciddi ama buda komikyaa..:)) baharatlar biberler filan. ay acaba bizde mi kuzuyla koyun olcaz kiiicanım kardeşim çok sıkıntılı günler geçirmişsin o sıkıntılarında bile sana moral olabildiysek ne mutlu bize kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama ben de evliliğin bu baharatlarından çok çekmişdim bir zamanlar artık o yüzden çok sevmeme rağmen hayatımdan tuzuda biberide çıkarmış bulunuyorum biz artık yavan yiyoz yemeklerimizi eşimde memnun koyuna döndü kendisi bende kuzuya öncesinde kurtla kuzu misaliydik seninde sıkıntılarının düzelmesine çok sevindim allah kimsenin huzurunu bozmasın
1.kimsenin ne dediğine asla kulak asmıcaksın...bırak ne derlerse ne düşünürlerse düşünsünler...zaten sen kilo verdikce eğer onlar bozuluyosa senin adına sevinecekleri yere zaten ne dostun ne arkadaşındırlar...
2.kesinlikle yanlız olununca bu diyet başarılı olur die işi yok..bence doktor derhal zayıflamamı istedi sağlık açısından sizde bana anlayış gösterin ve kararlılığımdan vazgeçmeme yardımcı olun diye baştan söyle..
3.bende açıkcası biçok başarısız sonuçtan sonra senin bahsettiğin imalarla karşılaştım..yaniii yap ama alma bari gibi..artı bu diyet sağlıksız bilmemne gibi biçok şeyle..ve onlarada inat azimle başardım...şimdi bana dukanın detaylarını soruyolar...ve inan bana hergörenden övgü alıyorum artık..sende bu tip sözlere bi süre kulaklarını tıka sonra zaten başardığını görünce konuşamıyolar..
4.benim öyle sabit gittiğim bigünüm yok ama tabiki 6 aylık dönemde biçok davet falanla karşı karşıya kaldım..onlardada herkes bildiği için diyette olduğumu ya yiyebileceğim şeylerden yedim yada önceden doyurup karnımı öyle gittim...genelde dışarda pek sorun olmuyo...en kötü köfte falan yiyodum..
5.bu senin hayatın senin kilon ve senin kararın...sakın başkalarının baskısı altında hissetme kendini...bu kilolar bizim ve bizden başkasıda veremez..o nedenle konuşan çok olacaktır...hatta bence önden bi tahlil yaptır bikaç ay sonra tekrar yaptırki millete kapak olsun...
kusura bakma canım ama ne demek istediğini anladığımdan ve benimde başıma geldiğinden okuyunca delirdim kendi kendime...ne münasebet başkaları bize karışıyo biz onlara karışıyomuyuz...hayret bişi..bendede var biri devamlı bana dukanla ilgili olumsuz yazılar getirip duruyo o gözümün önüne geldi:) yarın için yap bi güzel kek yada poğaça götür yanında onu yersin...yada eve gidiyosun sanırım illaki peynirleri vardır iste peynirini onu tırtıkla..sakın vazgeçme madem bi karar aldın herkesin saygı duymasını sağla kararlılığınla...başarılar tekrardan
ahahuauhahu hakkaten beyzbol sopası ancak paklaryolicim halt yemek halt etti yanımda ööle diyiiim de sen anlaa, daha da detaya girmiiiiim, şimcik gündüz gündüz berrincim elini kana bulağmasın
canikom sana diyok diyok anlamıyon, teeeeeeeee çocukkeneden beri bu kiloda deildim diosun, şimci çocukluğuna inecem senin heeeeeeeeee az kaldııı,sabret accık gidecek dediysek gidecekkkkk uleyyyyynnn, ATAR yaptırmayın baaaaaaanaaaaa
soğuk içebileceğin çorba felan geliştirsek ne bileyim, zehir gibin hatunlarık hepsimizzz:)) uyduruverek bişiler hiihihhii
sana yaramaz anam bu taktikler...sen tırtıklıycam diye başlarsın bi bakarsın tabak boşalmış
cinocuk ben de h.sonu 66.7 oldum ama HER NEDENSE (HİÇ BİR FİKRİM YOK !) bu sabah tekrar 66.9 dum
Bu arada arkadaşlar yolandanın hiçbiryere gittiği yok merak etmeyin...o hepimizi gömer
kız nerdeyse bir senedir diyette,onun iradesi bizi tokatlar,rahat olun siz..bugün birazcık motivasyonu bozuk onun,pazartesi sendromu yaşıyor,h.sonuna doğru rahatlayacak görürsünüz...o yüzden imza mimza yok ona
heh tmm işte yayla çorbası soğuk soğuk içersin bi parçada zeynep ekmeği ohhh mis gibi yoli hemen kopyala yapıştır bunu hayatım
kızlar beni duygulandırıyorsunuz valla. siz böle yaparken ben zaten gidemem kiiiidua edin de buna mecbur kalmiim noooluuur
sabrediyorum tatlım ama inan sınırındayım.. :26::26:
canlarım yaaasiz kırcama kafamı kırarım. gitmiyorum kız
sagol ablacım teşekkürler
zeynep abla zaten bir numara yaaa. bayılıyorum onaa. sanırım karadenizli..bende ona uydum işte .. heheh
sabrediyorum sakaleyncim hadi bakalım seninle omuz omuza bu hafta full pro.. yapalım. sonuçlarını da umutla bekliyorum. yarın sabah zaten bi değişim olur ama istediim değişim için haftasonuna kadar zaman tanıorum kendime..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?