Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bak baka bak geliyo oklava cinom.2 saattir ben neler çekiyorum duy da ondan sonra yap bakalım bir daha kaçamak.iki tencere yaprak sarması sardım.iki tepsi de gül böreği.anca gelebildim.misafir gelecek de.yoksa tabi ki de ben yemiyceeeeem

atar yapmak; lölö yapmak, hede hödö yapmak, kafa bozmak vs vs vssss:)9 ama atak yapmak olarak da olabülüüüü; Atak yaptırmayın leeeeeyyn banaaaaaa:)) bak bu da iyi olduuu

yolicim, touk küftesini irice yap, hamburger küftesi gibin soooracıma da ssseeyyneppp ablamın ekmeğinin arasına koy yi gülüm afiyet bal şeker...

yolii kepek ataktada yenmiyomu tavuk suyuna iki kaşık kepek içinede yoğurt yımırta limon terbiye al sana atak işte

hahahahahaha walla güldürüyonuz siz beni çok yaw lölö yapmak haaa,tamam bildimdi böyle hede hödö yapmak gibi değil mi

diyet yapmadan sadece sağlıklı ve dengeli beslenme adını verdiğim kendi programımla ilk 2.5 ayda 8 kilo sonraki aylarda da 1-2 kilo vererek toplamda 12 kiloyu geçik kilo vermiş biri olarak şunu tavsiye ederim.
hayatınızdan moral ve motivasyonunuzu zorlayan diyet kelimesini çıkarın.
sebze - meyve , et ,süt tahıl dengesine öğünlerinizde ölçülü bir biçimde yer verin .
ve de yaşamınıza uygun aktivite ya da aktivitelerle uğraşın. ( bu şık benim gün içerisinde çok hareketli bir yapım olmasından dolayı hiçbir zaman düzenli olmadı ) bir de ideal kilonunuzun en az 2 kilo altına inin . ve en fazla hayatınız boyuncas ideal kilonuzla onun 2 kilo altı arasında gidin gelin en azından buna özen gösterin. çünkü 10 larca kilo vermektense 1-2 kilo vermek çok daha basit.
ve ben tam 4 aydır artık kilomu koruyorum ))) 42 bedenden 36 hatta 34 beden giymenin keyfini sürüyorum. darısı başınıza hanımlar .

Son düzenleme:
canlar ben bu arada çıkıyom hepinizi öpüyom hiç te çıkmak istemiyom ama bu sefer kurtuluşum yok galiba geçen sefer misafir geldi diye uydurmuştum bu sefer uyduracak bişeyimde kalmadı canlı müziğe gitmek için kıalar beni üsküdara bekliyor ahh ahh azdı bu ara benim bu kıslar anacım azdıneymiş çok iyi bir ses varmış bide ben dinleseymişim yahu sanki ben müzik yapımcısıyım ben dukancıyım bikere ne anlarım sesten size dukan sözü bu sefer kaçamakta yok

git ablam git benim yerime de eglen.ama kaçamakk yooook

iyi eğlenceler cnm..bizim içinde iki göbecik at..

sütlacı severim hemen geldim..

hihihi hemen tarçınla servis ederim valla ohh afiyet bal şeker olsun :)))

ay ben bi de kurutulmuş brokoli falan buldum aceba saf protein günlerinde tüketmek zararlı olur mu sizce?
baharat olarak kullanmayı düşündüm, kurutulduğu için içindeki su kaybolmuştur, serbest olabilir dedim ama

ahh ahh bi becerebilsek.ideal kiloyu bulduk 2de altına indik.biz becerdikde yapmadıkmı anacım.uğraşıyoz işde bu sefer olacak bizde dukanın izniyle havamızı atıcaz.senide baya bi kutlarım yani bayaa başarılısın bu konuda bravo

eee daha ne istiyosun gezmek bulmuşun çık dolaş eğlen böylece zamanın güzel geçer kaçamak ihtiyacın kalmaz.şarkıları alkışla kalori harcarsın.dönüşde yürüt kızları hem sana yarasın hem onlara.ruhunu doyur karnın aç kalabilür:))

yolii kepek ataktada yenmiyomu tavuk suyuna iki kaşık kepek içinede yoğurt yımırta limon terbiye al sana atak işte

ablamm süpersin ablam teşekkür ederim :))) ben şimdi daha önce yaptığım dukanusulu çakma işkembe çorbamı içiyorm yanına da acı biber yiyom off yandım aanmmm iyi geliyo amaaa

burası özel bir diyet sayfası arkadaşım. bir sürü dengeli beslenme topigi varken buraya gelipte dengeli beslenme vs den bahsetmen çok ama çok abes kaçıyor. .sadece kendi başarından bahsetmek için girmiş olduğun o kadar belli ki. bu diyette ( evet biz adına diyet diyoruz şikayetçi de değiliz ) meyve ve birçok tahıl yasaktır. o yüzden sen diger topiklerde tecrübelerini ?? paylaşsan daha dogru olur bence

yahu ben kaçamak mı yaptım oklavayı niden bana gösteriyon ki ala alaa. tuttuysan boazını kendine tuttun veriyosun takır takır kgları motive tamam ben de tutarım boazı öle ala alaaa:44::44:

vallahi de billahi de ilk kez duyuyorum kız. atar yapmak. ala ala... touk köftesinden de öyyk geldi cinom şimdi çorbişko içtim oooh midoşş bayram etti bee

kız hamurları unları silkele bari bugün siyah giydim beyaz beyaz leke yapmasın hehehe :86::86:

zeynep abla git işte yaaa köfte möfte sölersin işte.. oooh salla yandan yandannn.. bizim için de daat bacııı

canım su gitsede karbo oranına bakmak lazım bence

yo yo cıstak cıstak
işte geldi yolanda
yo yo yolanda
ailenizin topikçisi
yo yo yolanda
varsa yolanda fazla dolanma
yo yo yolanda
ooo yeee

ıp tıs kış tıs ah tıs kış tıs oooouuu yeaaaa :118::122::124:
ay bu demir ilacı herhalde bende bi iştah açtı aman yareppiiiii sormayın peynire verdim kendimi, yoğurda verdim

koçuuum yolanda yürü be kim tutar seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…