geldüm geldüm de geçmişi fazla okuyamadım kim nere neden nasıl gider,noliiiiiyyyy yoliiiiii yaaa??? ama bi imza da benden osssun bakem:))
yolandacım, ablanın düğünü vardı biliyorum h. sonu, allah mesut bahtiyar etsin inşallah, bir ömür birlikte kocarlar
kızlar 2 gün yatılı misafirim vardı, hihihi asker arkadaşlarım gelmiştibugun yolcu ettik, 2 gün biraaaaazz gevşettim ben dukanı, xl bir dukan oldu, en son 66,8 ile ayrılmıştım cuma günü, h.sonu hiç tartılamadım ammaaaa bugun tok karna 67.1 geldim ki fasla biişi eklememişim sanırsam yediklerime oranla 2 gün o kadar az sıvı almışım ki heralde bu sabah yüzük resmen parmağıma gömülmüştüüü şimcik boool su ve prt zamanııııııııı:))
berrocum, oklavanı hazırlaaaa, çünküsem ben dün ve önceki gün çok kötü şeyler yidim, üstelik pişman da hissetmiyorum kendimi ihihihidöv beni döv dövvvv:))
bi de burası sayesinde hakkaten çeki düzen veriyomuşum ben kendime de haberim yokmuşösledim kızlar sizi, iyi de vaaasınız, muuccccccccckkkkaaa :119:
abla çok güzel yazmışsın ciddi ciddi ama buda komikyaa..:)) baharatlar biberler filan. ay acaba bizde mi kuzuyla koyun olcaz kiii
kesinlikle noktasına virgülüne katılıyorum ..çekinme utanma hergafım.. başaracaksın ve onlar utanacak o zaman
Atar ne kıı ? atak mı dimek istedin annamadım kii .. niysee ben eve gideyim de mutfaa gireyim bişiler uyduriim. demin haşlanmış yumurta yedim üçtane ama hızlı yediğimden midir nedir mutfakta biri basmasın diye hiç tokluk hissetmiyorum. öfff ben nefret ediyorum kuru kuru tavuktan haşlanmış yumurtadan yahuu.. napacam needecem ben böyleee
bir sene olmadı ama 8 ay rahat var baştan sonaaabende diyordum herbikeşler imza verdi vuvucum oralı olmadı :44::44:
gitmiyorum kızlar ama canım hala sıkkın. sabrediyoruım artık sabrın sonun neymiş görücem hahaha
soguk yayla çorbası ? ama ben ataktayım içine took filan mı dograsam ? ben gögüsten bıktım sanırım akşam tavuk budu haşliyim bari en azından kolay yenir
yolii kepek ataktada yenmiyomu tavuk suyuna iki kaşık kepek içinede yoğurt yımırta limon terbiye al sana atak işteabla çok güzel yazmışsın ciddi ciddi ama buda komikyaa..:)) baharatlar biberler filan. ay acaba bizde mi kuzuyla koyun olcaz kiii
kesinlikle noktasına virgülüne katılıyorum ..çekinme utanma hergafım.. başaracaksın ve onlar utanacak o zaman
Atar ne kıı ? atak mı dimek istedin annamadım kii .. niysee ben eve gideyim de mutfaa gireyim bişiler uyduriim. demin haşlanmış yumurta yedim üçtane ama hızlı yediğimden midir nedir mutfakta biri basmasın diye hiç tokluk hissetmiyorum. öfff ben nefret ediyorum kuru kuru tavuktan haşlanmış yumurtadan yahuu.. napacam needecem ben böyleeeatak işte
bir sene olmadı ama 8 ay rahat var baştan sonaaabende diyordum herbikeşler imza verdi vuvucum oralı olmadı :44::44:
gitmiyorum kızlar ama canım hala sıkkın. sabrediyoruım artık sabrın sonun neymiş görücem hahaha
soguk yayla çorbası ? ama ben ataktayım içine took filan mı dograsam ? ben gögüsten bıktım sanırım akşam tavuk budu haşliyim bari en azından kolay yenir
cinocumm hoşgeldin kızzz. bende demin seni soruyordum ama biliyordum bi haltlar yediini yaneee. hahahhaha
ne bilem cinom canım sıkılıyiii böle kglar yapıştı yauuu millet patır patır her gün 200 gr veriyii memnun olmuyii ben veremyiimmm sinir oluyiim yauuu
berriiin oklavayı yagla kız.. hatta ben sana bi beyzbol sopası getireyim cinoşu anca paklar akikokikoka nihahahha
getirdim oklavayı valla 2 saattir nelerle ugrasıorum siz hatunlar burda kaçamak yapın olcek iş mi?iki tencere yaprak sarması sardım.iki tepsi de gül böreği.anca gelebildim.misafir gelecek de.yoksa tabi ki de ben yemiyceeeeem.gelio hepinize oklava
atar yapmak; lölö yapmak, hede hödö yapmak, kafa bozmak vs vs vssss:)9 ama atak yapmak olarak da olabülüüüü; Atak yaptırmayın leeeeeyyn banaaaaaa:)) bak bu da iyi olduuu
yolicim, touk küftesini irice yap, hamburger küftesi gibin soooracıma da ssseeyyneppp ablamın ekmeğinin arasına koy yi gülümafiyet bal şeker...
canlar ben bu arada çıkıyom hepinizi öpüyom hiç te çıkmak istemiyom ama bu sefer kurtuluşum yok galiba geçen sefer misafir geldi diye uydurmuştum bu sefer uyduracak bişeyimde kalmadı canlı müziğe gitmek için kıalar beni üsküdara bekliyor ahh ahh azdı bu ara benim bu kıslar anacım azdıneymiş çok iyi bir ses varmış bide ben dinleseymişim yahu sanki ben müzik yapımcısıyım ben dukancıyım bikere ne anlarım sesten size dukan sözü bu sefer kaçamakta yok
canlar ben bu arada çıkıyom hepinizi öpüyom hiç te çıkmak istemiyom ama bu sefer kurtuluşum yok galiba geçen sefer misafir geldi diye uydurmuştum bu sefer uyduracak bişeyimde kalmadı canlı müziğe gitmek için kıalar beni üsküdara bekliyor ahh ahh azdı bu ara benim bu kıslar anacım azdıneymiş çok iyi bir ses varmış bide ben dinleseymişim yahu sanki ben müzik yapımcısıyım ben dukancıyım bikere ne anlarım sesten size dukan sözü bu sefer kaçamakta yok
sütlacı severim hemen geldim..
canım şuan yanımda değil ama bendeki pınar süttozunun değerleri böyle değildiççyağ oranı %1,25 idi,karbonhidrat değeri de %52 idi..yani yağsızdı ama karbo yüksekti...30 gram yağ bizler için kolay ama 30 gr karbo benim için çok zor :)
hee sevgili vuvu ablaa sizin aldığınız pınar süt tozunun karbonhidrat değeri daha yüksek, yağ oranı daha düşük. light çünkü o. ben sıradan bir süt tozunun değerlerini yazdım. mısır nişastasının lightı yok ya şartlar eşit olmalı
diyet yapmadan sadece sağlıklı ve dengeli beslenme adını verdiğim kendi programımla ilk 2.5 ayda 8 kilo sonraki aylarda da 1-2 kilo vererek toplamda 12 kiloyu geçik kilo vermiş biri olarak şunu tavsiye ederim.
hayatınızdan moral ve motivasyonunuzu zorlayan diyet kelimesini çıkarın.
sebze - meyve , et ,süt tahıl dengesine öğünlerinizde ölçülü bir biçimde yer verin .
ve de yaşamınıza uygun aktivite ya da aktivitelerle uğraşın. ( bu şık benim gün içerisinde çok hareketli bir yapım olmasından dolayı hiçbir zaman düzenli olmadı ) bir de ideal kilonunuzun en az 2 kilo altına inin . ve en fazla hayatınız boyuncas ideal kilonuzla onun 2 kilo altı arasında gidin gelin en azından buna özen gösterin. çünkü 10 larca kilo vermektense 1-2 kilo vermek çok daha basit.
ve ben tam 4 aydır artık kilomu koruyorum ))) 42 bedenden 36 hatta 34 beden giymenin keyfini sürüyorum. darısı başınıza hanımlar .
yolii kepek ataktada yenmiyomu tavuk suyuna iki kaşık kepek içinede yoğurt yımırta limon terbiye al sana atak işte
diyet yapmadan sadece sağlıklı ve dengeli beslenme adını verdiğim kendi programımla ilk 2.5 ayda 8 kilo sonraki aylarda da 1-2 kilo vererek toplamda 12 kiloyu geçik kilo vermiş biri olarak şunu tavsiye ederim.
hayatınızdan moral ve motivasyonunuzu zorlayan diyet kelimesini çıkarın.
sebze - meyve , et ,süt tahıl dengesine öğünlerinizde ölçülü bir biçimde yer verin .
ve de yaşamınıza uygun aktivite ya da aktivitelerle uğraşın. ( bu şık benim gün içerisinde çok hareketli bir yapım olmasından dolayı hiçbir zaman düzenli olmadı ) bir de ideal kilonunuzun en az 2 kilo altına inin . ve en fazla hayatınız boyuncas ideal kilonuzla onun 2 kilo altı arasında gidin gelin en azından buna özen gösterin. çünkü 10 larca kilo vermektense 1-2 kilo vermek çok daha basit.
ve ben tam 4 aydır artık kilomu koruyorum ))) 42 bedenden 36 hatta 34 beden giymenin keyfini sürüyorum. darısı başınıza hanımlar .
oley beeee yolandam gitmiyor.2 saattir yazamadım kusura bakmayın kızlar.iki tencere yaprak sarması sardım.iki tepsi de gül böreği.anca gelebildim.misafir gelecek de.yoksa tabi ki de ben yemiyceeeeem.bak yolandam.azme baka azme.sen de böyle olacan.oklavamı aldırma elime
vallahi de billahi de ilk kez duyuyorum kız. atar yapmak. ala ala... touk köftesinden de öyyk geldi cinom şimdi çorbişko içtim oooh midoşş bayram etti beeatar yapmak; lölö yapmak, hede hödö yapmak, kafa bozmak vs vs vssss:)9 ama atak yapmak olarak da olabülüüüü; Atak yaptırmayın leeeeeyyn banaaaaaa:)) bak bu da iyi olduuu
yolicim, touk küftesini irice yap, hamburger küftesi gibin soooracıma da ssseeyyneppp ablamın ekmeğinin arasına koy yi gülümafiyet bal şeker...
yolii kepek ataktada yenmiyomu tavuk suyuna iki kaşık kepek içinede yoğurt yımırta limon terbiye al sana atak işte
getirdim oklavayı valla 2 saattir nelerle ugrasıorum siz hatunlar burda kaçamak yapın olcek iş mi?iki tencere yaprak sarması sardım.iki tepsi de gül böreği.anca gelebildim.misafir gelecek de.yoksa tabi ki de ben yemiyceeeeem.gelio hepinize oklava
canım su gitsede karbo oranına bakmak lazım benceay ben bi de kurutulmuş brokoli falan buldum aceba saf protein günlerinde tüketmek zararlı olur mu sizce?
baharat olarak kullanmayı düşündüm, kurutulduğu için içindeki su kaybolmuştur, serbest olabilir dedim ama
Yolanda. The best.:82:
yahu ben kaçamak mı yaptım oklavayı niden bana gösteriyon ki ala alaa. tuttuysan boazını kendine tuttun veriyosun takır takır kgları motive tamam ben de tutarım boazı öle ala alaaa:44::44:
yok kuzum yok bırakıyorum dediğin için oklava geliyor dedim
yo yo cıstak cıstak
işte geldi yolanda
yo yo yolanda
ailenizin topikçisi
yo yo yolanda
varsa yolanda fazla dolanma
yo yo yolanda
ooo yeee
ablamm süpersin ablam teşekkür ederim :))) ben şimdi daha önce yaptığım dukanusulu çakma işkembe çorbamı içiyorm yanına da acı biber yiyom off yandım aanmmm iyi geliyo amaaa
burası özel bir diyet sayfası arkadaşım. bir sürü dengeli beslenme topigi varken buraya gelipte dengeli beslenme vs den bahsetmen çok ama çok abes kaçıyor. .sadece kendi başarından bahsetmek için girmiş olduğun o kadar belli ki. bu diyette ( evet biz adına diyet diyoruz şikayetçi de değiliz ) meyve ve birçok tahıl yasaktır. o yüzden sen diger topiklerde tecrübelerini ?? paylaşsan daha dogru olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?