Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ben bu aralar gerçekten hipotiroid olduğumu düşünmeye başladığımdan baya bi araştırır oldum da hipotiroidlilerin her türlü lahana, karnabahar, brokoli, sarımsak gibi besinleri sınırlı tüketmeleri iyi olurmuş. Çünkü bu besinler tiroid faaliyetlerini yavaşlatırmış. Brokoliyi görünce paylaşmak istedim çünkü şahsen ben hepsini çok severim ve çok tüketirim. Ama fazla yememeliyim sanırım.

evet haklısın.hadi görüşürüz yarın.iyi geceler canım.öpüldün

kızlar siz bir alemsiniz ...yorgunluğumun üstüne ilaç gibi geldiniz.eşim: hep bilgisayarın karşısında bir tebessüm bir tebessüm ne ooo diyet mi yoksa başka şey mi okuyorsun diyor...
bu topik insana mutluluk hormanu salgılatıyor.
karamsar giren umutlu ve mutlu birde kararlı ayrılıyor...
hepiniz harikasınız ama bende bende HARİKAYIM.İnsan kendine azıcık beğenmezse çatlarmış

onuregemmm benim senden o pozitif elektriği aldığımızdandır bebeem.çay yaptım gel beraber içelim

valla aynen öle oldu canım ruhum doydu patladı ama karnum baya bi aç kaldı kızları yürütemem onlar zaten çiroz gibiler analarına çekmemişler herhal

bugün biri daha yazmış tavuk yiyince ertesi gün - kg oluyor diye .bendede öle oluyor.bu yüzden yakında dukan ın ismi tavuk diyeti diye değişecek galiba.

bu kadar kolay mıdı kilo vermek
et balık tavuk yemek
nerden bilcektik dukan amca
protein alarak zayıflamaya

süt,yoğurt birde peynir
et balık birde tavuk
unutmayalım yumurtayı
tek yapmamız light olmaası

dukan cılar hamaratlandı.
hepsi oldu dukan şefi
çeşitlendi proteinler
yulaf kepeği eklenince

çocuklar durmuyor
kafam dağılıyor
benden bukadar kızlar
şimdiden hepinize kolay gelsin

10 dk olmadan ,düşünmeden yazıldı.:111::111:

onuregemmm benim senden o pozitif elektriği aldığımızdandır bebeem.çay yaptım gel beraber içelim

nerden anladın çay kolik olduğumu .bak çaya dayanamam hemen geliyorum...bak sonra pişman olma demliği bitiririm.
ama sen buraya gelirsen semaver çayım herzaman olur.demliğin biri bitip diğeri konuyor. çay içen benim gibi çaykolikler burda çok oluncaaa gelsin çaylar:7

Bensiz olur mu hiç! Bir imza da benden, gidemezsin Yolanda

Arkadaslar yulaf kepegim Hala gelmedi. Yulaf ezmesiyle corba yapinca guzel oluyo mu???

canım yulaf ezmesi pirincin yerini tutuyor. ben bugün sütlaç da yaptım. pirinçli şeyler için yulaf ezmesini çekinmeden, düşünmeden kullanabilirsin. :)

hihihi sadeca ablam ay utandırıyosun beni ama yaaa :78::78:
hem oğlunun kesin talipleri sıralıdır hihihihi maşallah nazar değmesin Allah sana bağışlasın

bi de benim sağlıklı beslenmeye hasretimden o bi de öğrenciyim ya ondan
yoksa ben de sizler gibi ev hanımı olup evin diğer sorumluluklarıyla ilgileniyo olsam ben de yapamam asıl size maşallah ev hanımlığı zor iş

hiii paylaşımın için teşekkür ederiiimmm ben de baharat gibi buldum ya her bi şeye koyarım diyodum, çok teşekkür ederiim bu kıymetli bilgiyi paylaştığın için :))

maşallaaahhhh hihihihihi
Allah harikalığınıza harikalık katsın efeeemmm, bizleri de ayırmasın, neşemizi bozmasııınnn :)))

kızlar ayakta olanlaaar gelin hepiniz çay içelimmm
Berriiiiinnn sütümü aldım geliyorum karanfil var mıııı??? benim de tribim bu çayı sütlü ve karanfilli seviyoruumm

gel gel süt de var karanfil de tarçın da.

sen gel yeterki 2 inci bir demlik daha demleriz ayıp ettin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…