ay ben bi de kurutulmuş brokoli falan buldum aceba saf protein günlerinde tüketmek zararlı olur mu sizce?
baharat olarak kullanmayı düşündüm, kurutulduğu için içindeki su kaybolmuştur, serbest olabilir dedim ama
bu arkadaşın her hangi bi topike baglı olduunu sanmam. kendi programını geliştirmiş yaa onu hiç bi topik kaldıramaz...
neeese ben yatayım adım tauk yoli ee adımla müsemma olayım ben gidip zıbaranziii
hepinizi öptüm dukanista beybilerim
muah muah muahh
git ablam git benim yerime de eglen.ama kaçamakk yooook
gittim geldim ablam ohh çok şükür gittiğim gibi tertemiz geldim bom boş bir mideyle patates kızartmalarına pilavlara böreklere soslara yan gözle bile bakmadım bi touk şiş bide ligt pepsiyle döndüm
iyi eğlenceler cnm..bizim içinde iki göbecik at..
kızlar siz bir alemsiniz ...yorgunluğumun üstüne ilaç gibi geldiniz.eşim: hep bilgisayarın karşısında bir tebessüm bir tebessüm ne ooo diyet mi yoksa başka şey mi okuyorsun diyor...
bu topik insana mutluluk hormanu salgılatıyor.
karamsar giren umutlu ve mutlu birde kararlı ayrılıyor...
hepiniz harikasınız ama bende bende HARİKAYIM.İnsan kendine azıcık beğenmezse çatlarmış
valla aynen öle oldu canım ruhum doydu patladı ama karnum baya bi aç kaldı kızları yürütemem onlar zaten çiroz gibiler analarına çekmemişler herhaleee daha ne istiyosun gezmek bulmuşun çık dolaş eğlen böylece zamanın güzel geçer kaçamak ihtiyacın kalmaz.şarkıları alkışla kalori harcarsın.dönüşde yürüt kızları hem sana yarasın hem onlara.ruhunu doyur karnın aç kalabilür:))
onuregemmm benim senden o pozitif elektriği aldığımızdandır bebeem.çay yaptım gel beraber içelim
kızlar beni duygulandırıyorsunuz valla. siz böle yaparken ben zaten gidemem kiiiidua edin de buna mecbur kalmiim noooluuur
sabrediyorum tatlım ama inan sınırındayım.. :26::26:
canlarım yaaasiz kırcama kafamı kırarım. gitmiyorum kız
sagol ablacım teşekkürler
zeynep abla zaten bir numara yaaa. bayılıyorum onaa. sanırım karadenizli..bende ona uydum işte .. heheh
sabrediyorum sakaleyncim hadi bakalım seninle omuz omuza bu hafta full pro.. yapalım. sonuçlarını da umutla bekliyorum. yarın sabah zaten bi değişim olur ama istediim değişim için haftasonuna kadar zaman tanıorum kendime..
Arkadaslar yulaf kepegim Hala gelmedi. Yulaf ezmesiyle corba yapinca guzel oluyo mu???
hihihi sadeca ablam ay utandırıyosun beni ama yaaa :78::78:hey masallah valla bu yaşta bu kadar beceri helal olsun..bu yaşta diyorum ama tam yasını bilmiyorum okul muhabbetinden küçük olduğunu çıkardım canım:) 15 yıllık evliyim evhanımıyım die geçiniyorum daha bikaç kere yoğurt yapmışlığım var oda oğlum için bebekken:) tekrar bravo canım ne diyim
kızım bende hazır yapılmışı v ar ben alayım hemde yakışıklımı yakışıklı:))
offf hemde nasıl...valla pirinçden güzel oluyo dene canım
iyi geceler canım..2.tavuk bende birazdan kaçıcam herkese şimdiden ii gecelerr..inşallah sabaha herkes eksilerde uyanır
ah o superlık sıze aıt efemmyazan sensın ben yalnızca dıkkatı oraya cektım bu arada remıks lı hatunlar daha ıyı zayıflarsa eger ıkınıp kendımede bıseymı bulsam nappsam dukana baslamadan once
arasıra bazı bazı gereksız ayrıntılaratakılıp kendı kendıme konusma huyum ıste vallaha oldu ben yaptım oldu modunda ee ne demısler dukancı dukancının soz yazarıdır
ha bu arada kızlar gecenlerde bır fılmde bır deyım duydum hayatımda ılk defa resmen beynıme kazındı bıze uygun gordugumden sanırsam soyle : tatlı tatlı yemenın acı acı gegırmesı vardır ( tatlı tatlı yedıklerımızın ceremesını cekıoruz zaman zaman ama durmak yok yola devam
Ben bu aralar gerçekten hipotiroid olduğumu düşünmeye başladığımdan baya bi araştırır oldum da hipotiroidlilerin her türlü lahana, karnabahar, brokoli, sarımsak gibi besinleri sınırlı tüketmeleri iyi olurmuş. Çünkü bu besinler tiroid faaliyetlerini yavaşlatırmış. Brokoliyi görünce paylaşmak istedim çünkü şahsen ben hepsini çok severim ve çok tüketirim. Ama fazla yememeliyim sanırım.
kızlar siz bir alemsiniz ...yorgunluğumun üstüne ilaç gibi geldiniz.eşim: hep bilgisayarın karşısında bir tebessüm bir tebessüm ne ooo diyet mi yoksa başka şey mi okuyorsun diyor...
bu topik insana mutluluk hormanu salgılatıyor.
karamsar giren umutlu ve mutlu birde kararlı ayrılıyor...
hepiniz harikasınız ama bende bende HARİKAYIM.İnsan kendine azıcık beğenmezse çatlarmış
Berriiiiinnn sütümü aldım geliyorum karanfil var mıııı??? benim de tribim bu çayı sütlü ve karanfilli seviyoruummkızlar ayakta olanlaaar gelin hepiniz çay içelimmm
zeynep ablaaaa kız ablaaam gel çay içelim.yeni demledim
canım yulaf ezmesi pirincin yerini tutuyor. ben bugün sütlaç da yaptım. pirinçli şeyler için yulaf ezmesini çekinmeden, düşünmeden kullanabilirsin. :)
hihihi sadeca ablam ay utandırıyosun beni ama yaaa :78::78:
hem oğlunun kesin talipleri sıralıdır hihihihi maşallah nazar değmesin Allah sana bağışlasın
bi de benim sağlıklı beslenmeye hasretimden o bi de öğrenciyim ya ondan
yoksa ben de sizler gibi ev hanımı olup evin diğer sorumluluklarıyla ilgileniyo olsam ben de yapamam asıl size maşallah ev hanımlığı zor iş
hiii paylaşımın için teşekkür ederiiimmm ben de baharat gibi buldum ya her bi şeye koyarım diyodum, çok teşekkür ederiim bu kıymetli bilgiyi paylaştığın için :))
maşallaaahhhh hihihihihi
Allah harikalığınıza harikalık katsın efeeemmm, bizleri de ayırmasın, neşemizi bozmasııınnn :)))
Berriiiiinnn sütümü aldım geliyorum karanfil var mıııı??? benim de tribim bu çayı sütlü ve karanfilli seviyoruumm
ahhh ahhh berrinim işte bu çay olayı benim enzayıf noktamdır hiç dayanamam çay muhabbetine ben pinokya misali bi çayla beni hemen kandırabilirsiniz yane sen koy ablam çayları ben emen gelırım beaa
nerden anladın çay kolik olduğumu .bak çaya dayanamam hemen geliyorum...bak sonra pişman olma demliği bitiririm.
ama sen buraya gelirsen semaver çayım herzaman olur.demliğin biri bitip diğeri konuyor. çay içen benim gibi çaykolikler burda çok oluncaaa gelsin çaylar:7
gel gel süt de var karanfil de tarçın da.
sen gel yeterki 2 inci bir demlik daha demleriz ayıp ettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?