Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

çıtırlarrr hepinise günaydııın...akşam sohbetinize doyum olmamış walla, şiirler, mixler:) Allah muhabbetimizi bozmasın kızlar walla...

benim zirveye doğru tırmanışım devam ediyor, bu sabah da 67,3 çıktım, ters istikamete doğru gidiyorum farkındayım amma acaip ödem var vücudumda, neden bilmiyorum...2 sabahtır yüzük parmağıma gömülmüş şekilde, şişlikten...içtiiğim su miktarını da arttırdım bakalım artıkın, sanırım bu cuma taşlanacaklar top 10 listesinde 1 numaraya oynuyorum

Arkadaşlar müjdemi isterim ,500 gr birden gitmiş...66.400 oldummm
Baktım son 15 günde toplasan 1 kilom gitmiş...pek bir başarı değil...ama 1 gün firem var..sonra onu toparlama günleri..sonra bu ardı arkası bitmek bilmeyen kekler,ekmekler,pudingler,çikolatalar(dukan tabii ki) ,yeni tarifler...herbirinden sürekli tıkınmalara rağmen yine de kötü sayılmaz değil mi...amaaaan ben seviniyorum yinede yaw sallıcam işte mendili

Herkese günaydın bu arada..2-3 sayfa geçmişim var,okuyup geliyorum hemen...

tebriklerrrrrrrrrr vuvucummm, darısı da benim başıma inşallah teeeeeeeeeezzz vakitte:))

gunaydın kızlar uzun zaman gıremedım ben guclendırmeye gecmıstım ama oradada kılo vermek ıstıyordum ama sımdılık olmadı ıyı gıdıyor ama guclendırme ben bayagı normal yıyorum hafta sonları. hafta ıcı dıyet yapıyorum yanı odul ogunlerı sayısı 2den cok fazla ama bır bucuk kılo falan oynuyor yanı oyle cok artıslar olmuyor kı ben bayagı yıyorum . yarın tekrar dısıplınlı devam etmeye calısacagım. aerobıke baslıyorum oda benım guclendırmede kılo almamama yardımcı olacaktır. 1aydır guclendırmedeyım ama ben bıraz koruma donemı gıbı yedım dıyelım. hatta 4 gun dıyet yaptım 3 gun ıstedıgım kadar yedım ama dengeyı oturttum. aldıgımda bır bucuk ıkı kılo alıyorum bır gun atak yapınca bakıyorum o alınan gıtmıs suymuş, ödemmiş. boyle yanı guclendırmede çok kılo alırmıyım, eskı kıloma donermıyım dıyenlere yazayım dedım kı ben dukanla 11 toplamda 23 kılo vermış bırıyım hadı yıne görüşürüz

geçmiş olsun canım.evet banada aynı ilacı verdi ben onu altı ay kullandım adetim düzene girdi ama kilo verdirmedi.Eğer bebek istiyorsan kilo vermek şart.İnşallah kilo verirsin canım Allah yardımcın olsun.Hayırlı Kandiller

Tebrikler.... Darısı başıma, ben hala aldığım 1 kiloyu atamadım Ödemden ve gazdan geçilmiyor vucüdum 62-63 arası gidip geliyorum sürekli.. akşam tartılmayacağım valla, sabah 62 gelen akşam şişmekten 63 geliyor

Neyse pes etmek yok, ben sizin çikolata, bisküvi vs yapamıyorum ama arada light pudingimi yiyorum.
Ve itiraf ediyorum erik de yiyorum :))) Napim yaz :):26::26::26:

cANIM BENİM DAHA YAŞIN ÇOK KÜÇÜK VE KİLONDA HİÇ DE ABARTACAK KADAR ÇOK DEĞİL YE YE YEMEZSEN VÜCUDUN SAVUNMAYA GEÇİP DAHA ÇOK YAĞ ÜRETMEYE BAŞLIYOR.YANLIŞ BESLENME YÜZÜNDEN BU HALDEYİZ.KAFANA TAKMA EMİN OL VERİRSİN DÜZENLİ BİR ŞEKİLDE YAP BU DİYETİVE LÜTFEN YE

yolandaaa senin gibi kaynanam olucaksa beklerim valla ehehehe diyet yemeklerimlen beslerüm senüü hemen başla çalışmalara sen
unkapanına yakınım ayol vericem kaset yaptırteceeğm sana

hee tamam başliim de o zamana kadar tohuma filan kaçarsın haha. sadecada yapılmışı var seni ona alak
tımamdır o zaman prediktörüm ay prodüktüm sen oliin

Bensiz olur mu hiç! Bir imza da benden, gidemezsin Yolanda

ayy mustlucum da imza vermiş. kız ben gitmem bi yereee. bugün eccük eksideyim 61.5 tim 60.8 e inmişim. bakalım cumaya kadar 59 u görcez mii

tebrik ederim vuvucum fıstık hatun olmaya bir adım daha yakınlaştın oley

Kızlar günaydın.Vallla sabahtan beri geçmişi okuyorum, yazamadım oyüzden muhabbetlerinize doyum olmuyo.Ben de günlerdir 60.5 tan bir gr.oynamadım valla.Dün tariflerden hepsini aldım birer birer uygulmaya başlayacağım.Umarım kilo almam.Hepinizi çok seviyorum.Ben soru sormuştu cevap vere olmamış Diyet reçel yiyebilyomuyuz diye.Birileri cevap versin.Hepinizi öptüm kocaman

Hayır maalesef diyet recel yok

motivasyonumu kaybettim gören var mııııııııııııııı??? az önce tam anlamıyla balona iğneyi batırdımmm, hatta iğne bile değil çuvaldızdı resmennn(( 3 dilim reçelli kızarmış ekmek yedim yaaaaaaa:125::125:, inanamıyorum kendime... ciddiyetimi kaybettim resmen, nooolliiiiiiiiiyy banaaaaaa...kızlar yardım ediiiinn, çok kötü hissediyorum kendimi...moralmen çöktüm ben yaaaaaaaaaa dukan amca beni tepetaklak etcek şimdiiiiiiiiiiiiii...

Teşekkürler canım...merak etme senin de gidecek...sen de biliyorsun zaten...9 kilo nasıl gittiyse diğerleri de öyle gidecek :)
walla canım ben akşamları işten geldikten sonra ya da spordan geldikten sonra aç karnına tartılıyorum ve sabahki kilomdan en fazla 300-400 gram filan fazla çıkıyorum..tok karnına zaten hiç tartılmıyorum :)

Benim dün p+s günümdü bir de,spor da yapamamıştım ve bütün akşam tıkındım yatana kadar,hatta midem dolu yattım baya...(ben de p+s günlerimde 3-4 tane erik yiyorum çaktırma dün de yedim) bunu defalarca tespit ettim ben sebze günlerimden sonra daha çok kilo veriyorum...bir de bol protein almak kesinlikle işe yarıyor...dün sebzemi normal ölçüde yedim(öğle yemeğinde tavuk+salata,akşam kıymalı ıspanak çorbası+yoğurtlu semizotu+döner yedim) ama bol bol da protein yedim...yemekten sonra da yatana kadar yoğurt,peynir,ayran tıkındım sürekli...yani protein almaktan korkmayın gerçekten..ben sebze günlerimde gayet bol sebze yiyorum ama en az onun kadar da protein yiyorum(pro günlerinin 2 katı yemiş oluyorum neredeyse) ve ertesinde hep veriyorum..

Valla bben bugün çok sabırsızım herhalde bana cevap verecek kimse yok mu diyet reçeli aldım elime bekliyorum

sağol tatlım..günaydınn

Bir arkadaşımız Goji Bery ile yapılan bir reçel tarifi vermişti ben yaptım çok nefis oldu tavsiye ederim, tarifini burada mı yoksa yemek tarifleri bölümündemi verdi hatırlamıyorum ama recel tarzı bir tatlı olarak çok güzel oluyor hatta ben tatlı yaptığım kurabiyelerin ortasını kesip içine receli koyup kapatıyorum üstüne de biraz toz tatlandırıcı serpiyorum pudra şekeri gibi çok güzel görünüyor.

Birkaç sorum olacak,

Eğer koruma aşamasını diyetin önerdiği şekilde yapmazsak kilo almamız kaçınılmaz mı?

Koruma aşaması süresinde kilo vermiyor muyuz? Kilomuz sabit mi kalıyor?

canım henüz o aşamaya gelmedima ama kitapta yazan o zaten mantıken hangi diyeti yaparsak yapalım korumazsak güçlendirmezsek fazlasıyla geri geliyo..

Gunaydiiinnn sonunda seytanin bacagini kirdim 60'li kilolara geldim!!! Darisi herkesin basinaaa

tebrikler canımmm çok sevindim

canım güben ergende bi diyetisyen ödem için 1.5 lt suyun içine 1 çay kaşığı karbonat koyup için demişti çok işe yarıyomuş...ben denedim kötü olmuyo tadı içilebilir yani..aklında bulunsun:)

tebrikler canım..zaten normal istenilen kilo verişi haftada yarım kilo..sağlıklısı yani hiç kötü değil süper hatta
Hayırlı kandiller arkadaşlar.

teşekkürler sanada iyi kandiller canım...bende herkesin kandili kutlu duaları kabul olsun diyorummm..

şimdi yürüyüşden gedim duşumu almaya giderken ekmek kızartmaya 2 ince dilim ekmek koydum...dün değil ondan önceki günkü sebze günümden kalan pişmiş biber domatesime bi yumurta kırdımm...çıtır çıtır ekmeklerimle bi güzel yedim...şimdide turkısh kahvemi içiyorum:))

cino sen napiysen kuzum yaaaaa...ben seni kendime filan benzetmiyorum artık küstüm
yahu insan bir lokma alır yok 2 lokma alır..3 dilim ekmek de ne olurki...canım sana da kaçamak yaramıyor söyleyeyim..sen durduramıyorsun kendini..toptan kesmek lazım..sen iğneyle değil bıçakla delmişsin balonu hava sızıp duruyii....
canımcım çok üzülme sen diyetine devam et hiç olmamış gibi amma gerçekten şu kaçamak işine son ver bence tatlım...cumayı düşün..bak benle aynıydın..e hadi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…