Arkadaşlar müjdemi isterim ,500 gr birden gitmiş...66.400 oldummm
Baktım son 15 günde toplasan 1 kilom gitmiş...pek bir başarı değil...ama 1 gün firem var..sonra onu toparlama günleri..sonra bu ardı arkası bitmek bilmeyen kekler,ekmekler,pudingler,çikolatalar(dukan tabii ki) ,yeni tarifler...herbirinden sürekli tıkınmalara rağmen yine de kötü sayılmaz değil mi...amaaaan ben seviniyorum yinede yaw sallıcam işte mendili
Herkese günaydın bu arada..2-3 sayfa geçmişim var,okuyup geliyorum hemen...
tebriklerrrrrrrrrr vuvucummm, darısı da benim başıma inşallah teeeeeeeeeezzz vakitte:))
Ayşe ben de pko hastasıyımsende de insülin direnci gelişti mi bilmiyorum, doktorum bana metformin içerikli bi ilaç önermişti insülin direnci için. Düzenli kullanırsan kilo vermende kolaylık sağlıycak demişti, açıkcası şimdiye kadar düzenli kullanamadım ama ona da yeniden başladım, artık düzenli olarak kullanıyorum. Umarım etkisini görürüm . Bi de dukan protein ağırııklı bi diyet olduğu için insülin direnci gelişen hastalarda çok olumlu sonuçlar veriyormuş. Gerçi ben dukana devam edemiycem sanırım saf protein evresi çok ağır geldi ve ailemde kalp sorunu var ürktüm biraz kolesterol olayından, 100 kilonun üstündeyim havalarda sıcak malum. Bu sabah proteinin yanına salatalık domates de ekledim karatay diyetini uygulayacağım sanırım en azından kışa kadar .
Baktım son 15 günde toplasan 1 kilom gitmiş...pek bir başarı değil...ama 1 gün firem var..sonra onu toparlama günleri..sonra bu ardı arkası bitmek bilmeyen kekler,ekmekler,pudingler,çikolatalar(dukan tabii ki) ,yeni tarifler...herbirinden sürekli tıkınmalara rağmen yine de kötü sayılmaz değil mi...amaaaan ben seviniyorum yinede yaw sallıcam işte mendili
cANIM BENİM DAHA YAŞIN ÇOK KÜÇÜK VE KİLONDA HİÇ DE ABARTACAK KADAR ÇOK DEĞİL YE YE YEMEZSEN VÜCUDUN SAVUNMAYA GEÇİP DAHA ÇOK YAĞ ÜRETMEYE BAŞLIYOR.YANLIŞ BESLENME YÜZÜNDEN BU HALDEYİZ.KAFANA TAKMA EMİN OL VERİRSİN DÜZENLİ BİR ŞEKİLDE YAP BU DİYETİVE LÜTFEN YEBu diyete başlayalı tam 2 ay 17 gün oluyor. boyum 1,52.. 63,6 kilodan 56,6 ya düştüm.. ama arada okul gezilerinden kaynaklı 3 günlük diyeti bozuşlarımda ne yazık ki 1,5-2 kg gibi kilo artışı yaşadım.. kilo bende tamamen bi 'takıntı' halinde.. Dukan diyetinde izin verilen besinlerden yemek sınırsız evet.. hatta bu sayede açlık denen şey hiç yaşanmıyor dimi? Ama bende o yok işte.. Takıntım her şeyin önüne geçiyor ve yemiyorum.. geçenlerde 200 gram aldım diye 4 gün atak yaptım.. o günler de çok çok az yedim.. hatta son günlerde tansiyon düşüklüğü, baş dönmesi, enerjisizlik ve mutsuzluk yaşıyorum.. kilo verebilmek için çok az yemem ailemle aramda sorunlar yaşamama sebep oluyor çoğu zaman.. arkadaşlarım dur yeter diyo.. ama takıntı ya.. kendimi hala kocaman görüyorum.. düz 50 olsam yetecek ama motivasyonum tamamen gitti.. kilo verdikçe sarkıklar oluştu.. su içmeyi hiç sevmiyorum ve sevemedim.. bana yardım edebilir misiniz? son bayılma noktasına gelmemin üzerinden 1 hafta geçti.. ve bu arada kaçamaklar yaptım.. şeker ihtiyacım bitmek bilmiyor ve kendimi bol splendalı çay içmeye verdim.. şimdi 3 gün atak yapmayı planlıyorum..devam edeceğim ama korkum şu; seneye 12. sınıfım ve sınavdı dershaneydi derken enerji ve besin eksikliğinden sorun yaşamak.
Ne istediğimi bilmiyorum sizden..belki birazcık psikolojik destek.. :85:
yolandaaa senin gibi kaynanam olucaksa beklerim valla ehehehe diyet yemeklerimlen beslerüm senüü hemen başla çalışmalara sen
unkapanına yakınım ayol vericem kaset yaptırteceeğm sana
Bensiz olur mu hiç! Bir imza da benden, gidemezsin Yolanda
Kızlar günaydın.Vallla sabahtan beri geçmişi okuyorum, yazamadım oyüzden muhabbetlerinize doyum olmuyo.Ben de günlerdir 60.5 tan bir gr.oynamadım valla.Dün tariflerden hepsini aldım birer birer uygulmaya başlayacağım.Umarım kilo almam.Hepinizi çok seviyorum.Ben soru sormuştu cevap vere olmamışDiyet reçel yiyebilyomuyuz diye.Birileri cevap versin.Hepinizi öptüm kocaman
Tebrikler.... Darısı başıma, ben hala aldığım 1 kiloyu atamadımÖdemden ve gazdan geçilmiyor vucüdum 62-63 arası gidip geliyorum sürekli.. akşam tartılmayacağım valla, sabah 62 gelen akşam şişmekten 63 geliyor
Neyse pes etmek yok, ben sizin çikolata, bisküvi vs yapamıyorum ama arada light pudingimi yiyorum.
Ve itiraf ediyorum erik de yiyorum :))) Napim yaz :):26::26::26:
Kızlar günaydın.Vallla sabahtan beri geçmişi okuyorum, yazamadım oyüzden muhabbetlerinize doyum olmuyo.Ben de günlerdir 60.5 tan bir gr.oynamadım valla.Dün tariflerden hepsini aldım birer birer uygulmaya başlayacağım.Umarım kilo almam.Hepinizi çok seviyorum.Ben soru sormuştu cevap vere olmamışDiyet reçel yiyebilyomuyuz diye.Birileri cevap versin.Hepinizi öptüm kocaman
hee tamam başliim de o zamana kadar tohuma filan kaçarsın haha. sadecada yapılmışı var seni ona alak
tımamdır o zaman prediktörüm ay prodüktüm sen oliin
ayy mustlucum da imza vermiş. kız ben gitmem bi yereee. bugün eccük eksideyim 61.5 tim 60.8 e inmişim. bakalım cumaya kadar 59 u görcez mii
tebrik ederim vuvucum fıstık hatun olmaya bir adım daha yakınlaştın oley
Valla bben bugün çok sabırsızım herhalde bana cevap verecek kimse yok mu diyet reçeli aldım elime bekliyorum
Birkaç sorum olacak,
Eğer koruma aşamasını diyetin önerdiği şekilde yapmazsak kilo almamız kaçınılmaz mı?
Koruma aşaması süresinde kilo vermiyor muyuz? Kilomuz sabit mi kalıyor?
Bu diyete başlayalı tam 2 ay 17 gün oluyor. boyum 1,52.. 63,6 kilodan 56,6 ya düştüm.. ama arada okul gezilerinden kaynaklı 3 günlük diyeti bozuşlarımda ne yazık ki 1,5-2 kg gibi kilo artışı yaşadım.. kilo bende tamamen bi 'takıntı' halinde.. Dukan diyetinde izin verilen besinlerden yemek sınırsız evet.. hatta bu sayede açlık denen şey hiç yaşanmıyor dimi? Ama bende o yok işte.. Takıntım her şeyin önüne geçiyor ve yemiyorum.. geçenlerde 200 gram aldım diye 4 gün atak yaptım.. o günler de çok çok az yedim.. hatta son günlerde tansiyon düşüklüğü, baş dönmesi, enerjisizlik ve mutsuzluk yaşıyorum.. kilo verebilmek için çok az yemem ailemle aramda sorunlar yaşamama sebep oluyor çoğu zaman.. arkadaşlarım dur yeter diyo.. ama takıntı ya.. kendimi hala kocaman görüyorum.. düz 50 olsam yetecek ama motivasyonum tamamen gitti.. kilo verdikçe sarkıklar oluştu.. su içmeyi hiç sevmiyorum ve sevemedim.. bana yardım edebilir misiniz? son bayılma noktasına gelmemin üzerinden 1 hafta geçti.. ve bu arada kaçamaklar yaptım.. şeker ihtiyacım bitmek bilmiyor ve kendimi bol splendalı çay içmeye verdim.. şimdi 3 gün atak yapmayı planlıyorum..devam edeceğim ama korkum şu; seneye 12. sınıfım ve sınavdı dershaneydi derken enerji ve besin eksikliğinden sorun yaşamak.
Ne istediğimi bilmiyorum sizden..belki birazcık psikolojik destek.. :85:
canım probelimi zaten kendin sölemişsin..yemeden zayıflamak die bişi yok...hele hele bu diyeti yapazaksan mutlaka yemen lazım..zaten yulaftan başka karbontidrat yok doğru düzgün bide az yersen başığıklık sistemini çökertirsin ve allah korusun bütün hastalıklar vücut zayıf kalınca yakalar insanı..dikkat et lütfen..
Gunaydiiinnn sonunda seytanin bacagini kirdim 60'li kilolara geldim!!! Darisi herkesin basinaaa
çıtırlarrr hepinise günaydııın...akşam sohbetinize doyum olmamış walla, şiirler, mixler:) Allah muhabbetimizi bozmasın kızlar walla...
benim zirveye doğru tırmanışım devam ediyor, bu sabah da 67,3 çıktım, ters istikamete doğru gidiyorum farkındayım amma acaip ödem var vücudumda, neden bilmiyorum...2 sabahtır yüzük parmağıma gömülmüş şekilde, şişlikten...içtiiğim su miktarını da arttırdım bakalım artıkın, sanırım bu cuma taşlanacaklar top 10 listesinde 1 numaraya oynuyorum
Hayırlı kandiller arkadaşlar.
motivasyonumu kaybettim gören var mııııııııııııııı??? az önce tam anlamıyla balona iğneyi batırdımmm, hatta iğne bile değil çuvaldızdı resmennn(( 3 dilim reçelli kızarmış ekmek yedim yaaaaaaa:125::125:, inanamıyorum kendime... ciddiyetimi kaybettim resmen, nooolliiiiiiiiiyy banaaaaaa...kızlar yardım ediiiinn, çok kötü hissediyorum kendimi...moralmen çöktüm ben yaaaaaaaaaa dukan amca beni tepetaklak etcek şimdiiiiiiiiiiiiii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?