Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

dukancılar,en iyi kilo uykuda veriliyormuş haberiniz ola.bu bilimsel bir gerçek valla uydurmadım.ben kilo vermeye gidiyorum hadi sizde uyuyun bence yoksa yarın başlarız niye gitmedi kilolar:))))

zeynep ablam,talha gizemim,goldenim,onuregem,mustlum
berkminem,pperi,şimdilik çevrimiçi gözükenler bunlar.göremediklerim ve tüm dukancılaaar hepinize iyi geceler ben de yatayım bugün iyice yoruldum.

zeynep ablam,talha gizemim,goldenim,onuregem,mustlum
berkminem,pperi,şimdilik çevrimiçi gözükenler bunlar.göremediklerim ve tüm dukancılaaar hepinize iyi geceler ben de yatayım bugün iyice yoruldum.

yatanlara iyi geceler daha benim saatim dolmadı.bende bugün 100gr almışım malesef ama olsun ne yapalım sağlık olsun inşallah vermeye devam ederim.bu arada arkadaşlar benimki toplam 11 kğ oldu.aman göz deymesin.bu aralarda fazla girip sizlerle konuşamıyorum ama hepinizi özlüyorum.inanırmısınız artık alıştık diyete yaşam biçimi gibi oldu.bende hala kabızlık sorununu çözmüş değilim ben ilaç kullanmak zorunda kalıyorum.kendimden çok utanıyorum bu sitede en eskilerdenim ama hala dukanın kilo hesaplamasını yapamadım yeniler hemen yapmışlar bile.

Birkaç sorum olacak,

Eğer koruma aşamasını diyetin önerdiği şekilde yapmazsak kilo almamız kaçınılmaz mı?

Koruma aşaması süresinde kilo vermiyor muyuz? Kilomuz sabit mi kalıyor?

Bu diyete başlayalı tam 2 ay 17 gün oluyor. boyum 1,52.. 63,6 kilodan 56,6 ya düştüm.. ama arada okul gezilerinden kaynaklı 3 günlük diyeti bozuşlarımda ne yazık ki 1,5-2 kg gibi kilo artışı yaşadım.. kilo bende tamamen bi 'takıntı' halinde.. Dukan diyetinde izin verilen besinlerden yemek sınırsız evet.. hatta bu sayede açlık denen şey hiç yaşanmıyor dimi? Ama bende o yok işte.. Takıntım her şeyin önüne geçiyor ve yemiyorum.. geçenlerde 200 gram aldım diye 4 gün atak yaptım.. o günler de çok çok az yedim.. hatta son günlerde tansiyon düşüklüğü, baş dönmesi, enerjisizlik ve mutsuzluk yaşıyorum.. kilo verebilmek için çok az yemem ailemle aramda sorunlar yaşamama sebep oluyor çoğu zaman.. arkadaşlarım dur yeter diyo.. ama takıntı ya.. kendimi hala kocaman görüyorum.. düz 50 olsam yetecek ama motivasyonum tamamen gitti.. kilo verdikçe sarkıklar oluştu.. su içmeyi hiç sevmiyorum ve sevemedim.. bana yardım edebilir misiniz? son bayılma noktasına gelmemin üzerinden 1 hafta geçti.. ve bu arada kaçamaklar yaptım.. şeker ihtiyacım bitmek bilmiyor ve kendimi bol splendalı çay içmeye verdim.. şimdi 3 gün atak yapmayı planlıyorum..devam edeceğim ama korkum şu; seneye 12. sınıfım ve sınavdı dershaneydi derken enerji ve besin eksikliğinden sorun yaşamak.
Ne istediğimi bilmiyorum sizden.. belki birazcık psikolojik destek.. :85:

Son düzenleme:

Yemezsen tabi kilo alırsın canım ya..

canım benim ama bu şekilde yaparsan verdiklerinide çokkk çabuk alırsın hatta bu kaçınılmaz olur yada hep öle aç biilaç gezersin ki oda sana sağlığını kaybettiriir haberin ola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…