ahhh ahhh berrinim işte bu çay olayı benim enzayıf noktamdır hiç dayanamam çay muhabbetine ben pinokya misali bi çayla beni hemen kandırabilirsiniz yane sen koy ablam çayları ben emen gelırım beaa
dukancılar,en iyi kilo uykuda veriliyormuş haberiniz ola.bu bilimsel bir gerçek valla uydurmadım.ben kilo vermeye gidiyorum hadi sizde uyuyun bence yoksa yarın başlarız niye gitmedi kilolar:))))
berrincim zeynep e kurbas oklava değilde ceza olarak çay vermeyelim kaçamak yaparsa
çıktım yola vallahi geliyorum
çıktığım yol yatağın yolu da olabilir tebii
hepinize iyi geceler dukanist ablalarııımmm hepinizi öpüyorum
ellerin dert görmesin içmiş gibi oldum sağolasın....
iyi geceler canmm ben de yatarım birazdan
berrincim zeynep e kurbas oklava değilde ceza olarak çay vermeyelim kaçamak yaparsa
kızzz ne yatması o çayı bitirekte öle yat bırakılırmı şimdi oo caaanım çay
sanada iyi geceler ablam dadlu rüyalar rüyanda beyaz atlu prensini görmen dileğiylezeynep ablam,talha gizemim,goldenim,onuregem,mustlum
berkminem,pperi,şimdilik çevrimiçi gözükenler bunlar.göremediklerim ve tüm dukancılaaar hepinize iyi geceler ben de yatayım bugün iyice yoruldum.
zeynep ablam,talha gizemim,goldenim,onuregem,mustlum
berkminem,pperi,şimdilik çevrimiçi gözükenler bunlar.göremediklerim ve tüm dukancılaaar hepinize iyi geceler ben de yatayım bugün iyice yoruldum.
onurege valla haklısın hee aç dururum çaysız duramam ramazanda çok kötü olim ben başım ağrır hemen çaysız kalınca şu an bile çay hüpletiyomm
Bu diyete başlayalı tam 2 ay 17 gün oluyor. boyum 1,52.. 63,6 kilodan 56,6 ya düştüm.. ama arada okul gezilerinden kaynaklı 3 günlük diyeti bozuşlarımda ne yazık ki 1,5-2 kg gibi kilo artışı yaşadım.. kilo bende tamamen bi 'takıntı' halinde.. Dukan diyetinde izin verilen besinlerden yemek sınırsız evet.. hatta bu sayede açlık denen şey hiç yaşanmıyor dimi? Ama bende o yok işte.. Takıntım her şeyin önüne geçiyor ve yemiyorum.. geçenlerde 200 gram aldım diye 4 gün atak yaptım.. o günler de çok çok az yedim.. hatta son günlerde tansiyon düşüklüğü, baş dönmesi, enerjisizlik ve mutsuzluk yaşıyorum.. kilo verebilmek için çok az yemem ailemle aramda sorunlar yaşamama sebep oluyor çoğu zaman.. arkadaşlarım dur yeter diyo.. ama takıntı ya.. kendimi hala kocaman görüyorum.. düz 50 olsam yetecek ama motivasyonum tamamen gitti.. kilo verdikçe sarkıklar oluştu.. su içmeyi hiç sevmiyorum ve sevemedim.. bana yardım edebilir misiniz? son bayılma noktasına gelmemin üzerinden 1 hafta geçti.. ve bu arada kaçamaklar yaptım.. şeker ihtiyacım bitmek bilmiyor ve kendimi bol splendalı çay içmeye verdim.. şimdi 3 gün atak yapmayı planlıyorum..devam edeceğim ama korkum şu; seneye 12. sınıfım ve sınavdı dershaneydi derken enerji ve besin eksikliğinden sorun yaşamak.
Ne istediğimi bilmiyorum sizden..belki birazcık psikolojik destek.. :85:
Yemezsen tabi kilo alırsın canım ya..
canım benim ama bu şekilde yaparsan verdiklerinide çokkk çabuk alırsın hatta bu kaçınılmaz olur yada hep öle aç biilaç gezersin ki oda sana sağlığını kaybettiriir haberin olaBu diyete başlayalı tam 2 ay 17 gün oluyor. boyum 1,52.. 63,6 kilodan 56,6 ya düştüm.. ama arada okul gezilerinden kaynaklı 3 günlük diyeti bozuşlarımda ne yazık ki 1,5-2 kg gibi kilo artışı yaşadım.. kilo bende tamamen bi 'takıntı' halinde.. Dukan diyetinde izin verilen besinlerden yemek sınırsız evet.. hatta bu sayede açlık denen şey hiç yaşanmıyor dimi? Ama bende o yok işte.. Takıntım her şeyin önüne geçiyor ve yemiyorum.. geçenlerde 200 gram aldım diye 4 gün atak yaptım.. o günler de çok çok az yedim.. hatta son günlerde tansiyon düşüklüğü, baş dönmesi, enerjisizlik ve mutsuzluk yaşıyorum.. kilo verebilmek için çok az yemem ailemle aramda sorunlar yaşamama sebep oluyor çoğu zaman.. arkadaşlarım dur yeter diyo.. ama takıntı ya.. kendimi hala kocaman görüyorum.. düz 50 olsam yetecek ama motivasyonum tamamen gitti.. kilo verdikçe sarkıklar oluştu.. su içmeyi hiç sevmiyorum ve sevemedim.. bana yardım edebilir misiniz? son bayılma noktasına gelmemin üzerinden 1 hafta geçti.. ve bu arada kaçamaklar yaptım.. şeker ihtiyacım bitmek bilmiyor ve kendimi bol splendalı çay içmeye verdim.. şimdi 3 gün atak yapmayı planlıyorum..devam edeceğim ama korkum şu; seneye 12. sınıfım ve sınavdı dershaneydi derken enerji ve besin eksikliğinden sorun yaşamak.
Ne istediğimi bilmiyorum sizden..belki birazcık psikolojik destek.. :85:
hee valla aynen öle benimkisibu ne çay aşkı böyle aylarca içmesem aklıma gelmez.1 tane oda kahvaltıda yani olmasada olur.sen sigara bağımlısı gibi olmuşsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?