Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

süper fikir...bi reçeli yapmadığım kaldı..denemeliyim bu akşam

tatlım naptın sen sabah sabah hadi yaptın reçel için diyet bozulurmu bari adam gibi bişi yeseydin:) ayrıca diyetini yapabiliyoruz reçelin ve ekmeğin..derhal toparlan ve nasılsa bozdum die ipin ucunu iyice bırakma sakınnn...emeklerine yazık güzelim ya hadi tolarlan hemen bak sen böle bişi yapmadın bizde duymadık..son derece diyete uygun şeyler yedin tamammı...sen biraz hazmet yediklerini çık 1 saat yürü o zaman etkilenmez vücudun...hadi cinom benim sana güveniyorummmm

yuh ama hakkaten yaaa 3 dilim ekmek nee yaaaa!!!:26:şımardım ben şımardım, başka bi açıklaması yok, yiyom yiyom +200 çıkıyo diye havalara girdim...ya aslında öyleydi kaçamaklarım 1-2 lokma oluyordu ama bugun sanki hırsımı yemekten çıkardım gibi oldu, oysaki ööle asabi bir durumum da yok ki...kaybettim ben kendimi, hükümsüzdürrrrrr
balon paramparça oldu artık bugun...bööyle biriktirdim biriktirdim hepsini bi günde yidim gibi, çok tuhaf ya ilk defa böyle oldum...canım da hiçbişi yapmak istemiiiyii ya, bi haller oldu bugun bana ama nee??

neyse acilen toparlanmalıyım, kalkıp touk haşlayım bari de günün geri kalanını kurtarayım...kara cuma yaklaşiiiiyiiii

merhaba arkadaşlar,
işlerin yoğunluğundan size vakit ayıramadım, ama güzel haberlerim var
en son20 haziran sabahı 60,1'den 59'lu rakamlara geçer miyim diye kalkmış ve 61 kilo olduğumu görmüştüm, 2 gün sürdü bu durum.
dedim ödem değil herhalde, vücuduma birşey oldu
ama meğerse sadece oyunmuş, birden pıt pıt pıt kilo vermeye başladım
bu sabah 59,4 'tüm
bugün 36. günüm 4,3 kilo verdim, çok demoralize edecek tartıda rakamlar gördüm, 2 hafta 61,5'ta, 10 gün 60,1'de takılı kaldığımı biliyorum
ama hiç bozmadan devam edince görün ki veriliyor
sağlıkla ilgili problem olmadıkça vermemenin imkanı yok
hadi kızlar, hiç moralinizi bozmayın, devam edin
önümüzdeki hafta tatile çıkacağım, tatilde de bozmayacağım, annemi gördüm, babam baklava yapmış demeyeceğim
o yüzden sizden de aynı iradeyi bekliyorum
o tatlılardan eminim bu yaşımıza kadar sayısız kereler yedik, o yemeklerden de
tadını hiç mi bilmiyoruz, ya da ömür billah görüp göreceğimiz son talı/yemek bu mu olacak
HAYIR
o yüzeden 2 ay mı 3 ay mı kaç zamansa ynilmese ölünmeyecek, hatta daha sağlıklı olunacak
doktorun reçeteye hiç 2 porsiyon yağlı patlıcan kebabı, günde 5 saray burma yazdığını gören var mı
gördüğünüz üzere çok gazım:))
hadi herkese diyetinde başarılar, mutluluklar
dukan amcama da buradan sevgiler

walla nasıl oldu ben de anlamadım...ya galiba sabah kahvaltı yapmaya üşendiğim için bi anda yeme krizi geldi.kendimi kaybettim..çok tehlikeli çoook, dukan amca boşuna demiiiyii adamın bildiği var mutlaka, aç kalmayın diyeeeeeeeç....böyle bi isteksizlik, nıkkınlık mı var bugun üstümde ne??

bak bıkkınlık bile yazamamışım kiiii ben??? ayyy noliiiiiiyyy

sadeca tebrikler canım..zaten normal istenilen kilo verişi haftada yarım kilo..sağlıklısı yani hiç kötü değil süper hatta

teşekkürler sanada iyi kandiller canım...bende herkesin kandili kutlu duaları kabul olsun diyorummm..

sağolcanım,teşekkürler...darısı tüm dukandaşların başına...
Herkese iyi kandiller

Son düzenleme:

benim de gazım bitttiii((

Sadecacım hislerime tercüman oldun valla) Ben de okur okumaz keşke adam gibi bişey yeseydin dedim.. Reçellllllll!!!!!! Hemen toparlanmalı şimdi marş marş)

10 yıllık evliyim..2 de kuzum var..severek ve tam 7 yıl beklemeden sonra evlendik bizdeki sorun kayınvalide beni hiç istemedi..ikimiz arasında hiç sorun yokken o,bu derken malesef yüz göz olunuyor..geçtimi geçti ama izleri kalıntıları..kırlıdığnla yandığınla kalıyorsun eşimde hırpalanıyor ama yapmasın artık..tuz biber olamasın sen tatsız tutsuz demişsin yok be zeynebim bal şeker olsun..hayat sevgi üstüne kurulu..sevelim sevilelim..polyanna gibi geleblir ama sevginin verdiği enerji mutluluğu hiç birşey veremez..
cır cır sana kilo gitedecektir.. dediğim gibi bir kaç günlük normal beslenme ardından atakla kilon gidecek bu cır cır da onun ön uyarısı..

haşalam touk bende güze kilo verdiriyor..
yolii kepek ataktada yenmiyomu tavuk suyuna iki kaşık kepek içinede yoğurt yımırta limon terbiye al sana atak işte
kepek yeniyor atakta 1.5 çorba kaşığı..seyirde 2 çorba kaşığı..

yo yo cıstak cıstak
işte geldi yolanda
yo yo yolanda
ailenizin topikçisi
yo yo yolanda
varsa yolanda fazla dolanma
yo yo yolanda
ooo yeee
süpers,n, zvarya sabah sabah y,ine güldüm sayenizde..rabbimde sizleri güldürsün..
acı biber iyi oluyor fazla kaçırma ama.
bu arada parazit girip birşeyler yazanlardaki amacıd anlayamdım ya neyse iyi cevap vermişsin..
gerçekten çok neşeli bir topik kızmda bana soruyor anne neye gülüyorsun
ödem için bir litre suya 1 çay kaşığı karbonat at iç ara ara tabi ve ogün normal suyu 3 litreye tamamla ödmeden eser kalmaz..
bu ne çay aşkı böyle aylarca içmesem aklıma gelmez.1 tane oda kahvaltıda yani olmasada olur.sen sigara bağımlısı gibi olmuşsun.
çayı içersem sadece kahvaltıda oda yarım bardak..yoksa hiç aklıma gelmez..:13:

benim de gazım bitttiii((

peki cino bunu sen istedin,
tamam ben üstüne göre kalçası geniş bir kadınım ama 63 kiloyken bile birçok mağazada 38-40 bedeb şeyleri giydiğimde, belimden pırtlmalar, kalçadan acayip çıkmalar şeklinde bir halim vardı, dolayısıyla ne giysem hoş olmuyordu, ben de nasıl olsa güzel değilim bari kot t-shirt giyer geçerim diyordum
her hsonu kot- tshirt, üstüne üstlük kot da leğen kemiklerime batıyordu artık kilonun verdiği baskıdan, iyi patlamadan kilo vermeye başladım
şimdi diyeceğim o ki, gerçi boyunu bilmiyorum ama daha vermen lazım, yolun başındasın, sen gel 62lere falan o zaman bunaldım, gazım bitti, tatlı istiyorum falan de
yoksa daha uzun müddet hem şöyle adabıyla yiyemeyeceksin iştahını reçelle kaptmaya çalışacaksın hem de kilo vermemiş olacaksın
onun yerine, ben olsam senin yerinde 64,5 kilo olduğumda dukanın korumada önerdiği şeyi yaparım
yani git sevdiğin bir restorana, yemeğini söyle üstüne tatlını ye, yanında alkol seviyorsan onu da iç, sabaha olsan olsan 65 olursun, o günde spor yapsan 2 günde 64,5 olursun zaten
hiç bozmasan 3 max 4 haftada 64,5 olursun, o gün de bir güzel kutlama yaparsın
hadi bozma, 71 den 67'ye gelmek de zordu, onu yaptığına göre bunu da yaparsın

1. atak günü ve tartıda süper oynama var ama ben kesin yarın bilgi vereceğim..niye derseniz..sabah kalkar kalkmaz tartılmadan telefonum çaldı o arda unutup su içtim ağzıma birşeyler attım..yinede tartıldım..fark bariz ..yarın aç karnına tartılıp yazacağım..

günaydın kızlar bu gün dukan da tam 28. günüm ve bu sabah itibarı ile 60 kiloyum ve toplamda 5 kilo vermişim....inanınki kendimi okadar hafif hissediyorumki 55 kiloda nasıl hissedeceğimi merak ediyorum...sürekli etrafımdaki insanlardan övgü dolu sözler alıyorum (çok zayıflamışım çok hoş olmuşum diye)tabi arada bazı vicdansızlarda (yüzün çökmüş diyorlar)halbuki hiçte öyle bişey yok...diyer diyetlere göre yüzümde küçülme olmadı....sanırım protein ağırlıklı beslenmekle alakalı...öyle söyleyen vicdansızlarda şişmanlıktan yana olan vicdansızlar....neyse ağrıtmayayım başınızı hepinizi çok öpüyorum sevgiler....

dukangülüm de gelmiş hemide kg vererek gelmiş ne güzel. tebrik ediyorum. berrinimden sonra sende direnci kırdın. bi ben kaldım. ama berrin ve dukangül siz zaten benim gibi 15 kg lardan gelmiyorsunuz yani sizin pıt pıt vermeniz daha kolay ama benim takıldı işte.. o kadar kg verdik gerisini vermicek ya aklı sıra inat ediyo vucut. benim gibi uzun sure sonra böle uzuun süre takılan var mı kızlar. moralim çok bozuluyor ne olur benimle düşüncelerinizi ve deneyimlerinizi paylaşın

sakaleynmastercim senin nikin ne anlama geliyor hep sorucam unutuyorum..:44::44:
cinom canını sıkma olur öyle arada emin ol bende evde olsam üç dilim kızarmış ekmegi hüpletirdim allahtan ofisteyim de mahrumiyetten kaçamak yapamıyorum.

melange cim tebrik ederim canımcım çok süper sonuçlar almışsın

hee tamam başliim de o zamana kadar tohuma filan kaçarsın haha. sadecada yapılmışı var seni ona alak
tımamdır o zaman prediktörüm ay prodüktüm sen oliin

hehehe yolandamm ohh prodüktörün olayım şarkı söyle bağaaa

süper fikir...bi reçeli yapmadığım kaldı..denemeliyim bu akşam

ay dene dene pek güzel oluyor ama ben mesela böyle aspartamla bir şeyler yapınca yemiyorum başka aspartamlı besin. mesela kola içmiyorum o gün, zaten içmem de balık yersem anca yanında kola gidiyo, ya da reçel yediysem kahveme aspartam koymuyorum falan. ne de olsa kimyasal, zararlı değil diyolar ama kanıtlanmış bi durum yok ortada ve yararlı da değil.

işte gazın böylesi lazım bize. çok teşekkürler bu güzel gönderi için

yolandam ben dukandan önce kalori kısı8tlaması ve az-sık beslenmeyle kilo veriyordum. 1 ay kaldım 64 kiloda. eeeehhh dedim kendimi maurers diye bi ilaca verdim. ölücektim tokluktan gram yemiyodum sanki boğazıma kadar yemişim hissi veriyodu. sonra çarpıntılarım arttı kaldırıp attım ilacı. 61.5a düşmüştüm o ilaçla ama bırakınca sonuç felaket. günde 6 tane cornetto chocolate disc yediğimi biliyorum 1 kutu pişmaniye ve 1 kavanoz fıstık ezmesinden ayrı olarak.. düşün bu sonuçları yaşamak istemezsin herhalde. sabretmek en güzeli. bak 1 kilo vermişsin nerdeyse. vermesen bile almıyorsun da ona şükretmek lazım bence. ne insanlar var hakikaten su içse hemen ödem oluyor şişiveriyorlar.

benim güzel artizim, yalancı kayınvalidem ehehehe üzme kendini :)))
sadeca abla da sanal kayınvalide bak onu da öpmeden geçemiyciğim

Selam arkadaslar,

Bgn benim de canim sIkkIn, 4 gündür 56.4 kgda takildim kaldim, önceden saf p günlerinin ertesi günü mutlaka 200-300 gr eksi olurdum, artik gr oynamiyor Neden anlamadim,suyumu da cok iciyorum, kacamagim yok, bi yürüyüslerim düzensiz ama bu kadar yapabiliyorum. Biliyorum böyle duraklamalar normal ama ben bu kadar erken beklemiyordum. Gecen hafta listede 1. olmusken bu hafta ben de sonlarda sürünecem galiba :) Bir de zaten sinavlarim var, önümüzdeki 25 gün icinde 3 sinavimi gecmeliyim mutlaka ve hayatimda en zorlandigim dersler bunlar, nefret ediyorum, yok, ömür billah ben bu dersleri gecemem gibi geliyor. Cok umutsuzum Bgn kandilin hayrina nolur bana bi cümlecik dua ediverin, icinizden $u kiz, sinavlarini gecsin deyiverin lütfen.

Bu arada hepimizin kandili mübarek olsun, gr gr da olsa kilo verenleri tebrik ederim. Meger gr gr bile olsa eksiye düsmek cok kiymetliymis :)

öptüm hepinizi, mujxx...

merhaba yoliciğim öncelikle sana şunu söyliyim ben geçmişte hamileliklerden kaynaklı 30 kilo alıp vermiş biri olarak sana deneyimlerimi anlatmak istiyorum...öncelikle eğer sen (ben kilo veremiyorum bu kilodan aşağı inemem )düşüncesine kapılırsan zihnine kopyalandığı için yesen de yemesende kilo veremezsin öncelikle zihnini özgür bırakman gerekiyor....ben 80 kilo idim doğumdan sonra...diyet yaparak 70 e indim....70 şin altına inmeyi o kadar istiyordumki bu isteğin olumsuz sonuçlanması düşüncesi bende azimsizliğe neden oluyordu...uzun süre 70 in altına inemedim diyet yapmama rağmen....daha sonra hayatımda olan bazı ani değişikliklerden dolayı zayıflamayı düşünecek vaktim yoktu ve bi baktım ki 70 in altına indim hem de patır patır ta ki 50 li rakamlara kadar....yani anlayacağın ben zayıflayamıyorum düşüncesinden kurtulman lazım.....unutmaki istediğin kiloya inebilirsin.....bak ben de senin gibi 60 ın altına inmeyi hayal ediyorum...Sen de ben de 60 altına ineceğiz buna yürekten inanıyorum(bu arada tavsiye hafta sonu eşin gelince diyetini bozma ben de eşimle yiyeyim ona eşlik edim diye verdiğim kiloların bi kısmını zamanında almıştım)Artık öyle bi hal aldıki evde çocuklarıma ve eşime yaptığım bütün yemeklerin diyetini yapıyorum hatta inanmayacaksın dolmaya kadar adınıda DUKAN DOLMASI koydum...Çok öpüyorum seni zayıflayacaksın inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…