Bir arkadaşımız Goji Bery ile yapılan bir reçel tarifi vermişti ben yaptım çok nefis oldu tavsiye ederim, tarifini burada mı yoksa yemek tarifleri bölümündemi verdi hatırlamıyorum ama recel tarzı bir tatlı olarak çok güzel oluyor hatta ben tatlı yaptığım kurabiyelerin ortasını kesip içine receli koyup kapatıyorum üstüne de biraz toz tatlandırıcı serpiyorum pudra şekeri gibi çok güzel görünüyor.
motivasyonumu kaybettim gören var mııııııııııııııı??? az önce tam anlamıyla balona iğneyi batırdımmm, hatta iğne bile değil çuvaldızdı resmennn(( 3 dilim reçelli kızarmış ekmek yedim yaaaaaaa:125::125:, inanamıyorum kendime... ciddiyetimi kaybettim resmen, nooolliiiiiiiiiyy banaaaaaa...kızlar yardım ediiiinn, çok kötü hissediyorum kendimi...moralmen çöktüm ben yaaaaaaaaaa dukan amca beni tepetaklak etcek şimdiiiiiiiiiiiiii...
cino sen napiysen kuzum yaaaaa...ben seni kendime filan benzetmiyorum artık küstüm
yahu insan bir lokma alır yok 2 lokma alır..3 dilim ekmek de ne olurki...canım sana da kaçamak yaramıyor söyleyeyim..sen durduramıyorsun kendini..toptan kesmek lazım..sen iğneyle değil bıçakla delmişsin balonu hava sızıp duruyii....
canımcım çok üzülme sen diyetine devam et hiç olmamış gibi amma gerçekten şu kaçamak işine son ver bence tatlım...cumayı düşün..bak benle aynıydın..e hadi ama
Haklısın da yememek elde değil ki.. yiyince kendimi çok kötü hissediyorum..
Ha bir de bişey soracağım.. ticker ı nasıl yaptın?
tatlım naptın sen sabah sabah hadi yaptın reçel için diyet bozulurmu bari adam gibi bişi yeseydin:) ayrıca diyetini yapabiliyoruz reçelin ve ekmeğin..derhal toparlan ve nasılsa bozdum die ipin ucunu iyice bırakma sakınnn...emeklerine yazık güzelim ya hadi tolarlan hemen bak sen böle bişi yapmadın bizde duymadık..son derece diyete uygun şeyler yedin tamammı...sen biraz hazmet yediklerini çık 1 saat yürü o zaman etkilenmez vücudun...hadi cinom benim sana güveniyorummmm
walla nasıl oldu ben de anlamadım...ya galiba sabah kahvaltı yapmaya üşendiğim için bi anda yeme krizi geldi.kendimi kaybettim..çok tehlikeli çoook, dukan amca boşuna demiiiyii adamın bildiği var mutlaka, aç kalmayın diyeeeeeeeç....böyle bi isteksizlik, nıkkınlık mı var bugun üstümde ne??
merhaba arkadaşlar,
işlerin yoğunluğundan size vakit ayıramadım, ama güzel haberlerim var
en son20 haziran sabahı 60,1'den 59'lu rakamlara geçer miyim diye kalkmış ve 61 kilo olduğumu görmüştüm, 2 gün sürdü bu durum.
dedim ödem değil herhalde, vücuduma birşey oldu
ama meğerse sadece oyunmuş, birden pıt pıt pıt kilo vermeye başladım
bu sabah 59,4 'tüm
bugün 36. günüm 4,3 kilo verdim, çok demoralize edecek tartıda rakamlar gördüm, 2 hafta 61,5'ta, 10 gün 60,1'de takılı kaldığımı biliyorum
ama hiç bozmadan devam edince görün ki veriliyor
sağlıkla ilgili problem olmadıkça vermemenin imkanı yok
hadi kızlar, hiç moralinizi bozmayın, devam edin
önümüzdeki hafta tatile çıkacağım, tatilde de bozmayacağım, annemi gördüm, babam baklava yapmış demeyeceğim
o yüzden sizden de aynı iradeyi bekliyorum
o tatlılardan eminim bu yaşımıza kadar sayısız kereler yedik, o yemeklerden de
tadını hiç mi bilmiyoruz, ya da ömür billah görüp göreceğimiz son talı/yemek bu mu olacak
HAYIR
o yüzeden 2 ay mı 3 ay mı kaç zamansa ynilmese ölünmeyecek, hatta daha sağlıklı olunacak
doktorun reçeteye hiç 2 porsiyon yağlı patlıcan kebabı, günde 5 saray burma yazdığını gören var mı
gördüğünüz üzere çok gazım:))
hadi herkese diyetinde başarılar, mutluluklar
dukan amcama da buradan sevgiler
tatlım naptın sen sabah sabah hadi yaptın reçel için diyet bozulurmu bari adam gibi bişi yeseydin:) ayrıca diyetini yapabiliyoruz reçelin ve ekmeğin..derhal toparlan ve nasılsa bozdum die ipin ucunu iyice bırakma sakınnn...emeklerine yazık güzelim ya hadi tolarlan hemen bak sen böle bişi yapmadın bizde duymadık..son derece diyete uygun şeyler yedin tamammı...sen biraz hazmet yediklerini çık 1 saat yürü o zaman etkilenmez vücudun...hadi cinom benim sana güveniyorummmm
10 yıllık evliyim..2 de kuzum var..severek ve tam 7 yıl beklemeden sonra evlendik bizdeki sorun kayınvalide beni hiç istemedi..ikimiz arasında hiç sorun yokken o,bu derken malesef yüz göz olunuyor..geçtimi geçti ama izleri kalıntıları..kırlıdığnla yandığınla kalıyorsun eşimde hırpalanıyor ama yapmasın artık..tuz biber olamasın sen tatsız tutsuz demişsin yok be zeynebim bal şeker olsun..hayat sevgi üstüne kurulu..sevelim sevilelim..polyanna gibi geleblir ama sevginin verdiği enerji mutluluğu hiç birşey veremez..canım kardeşim çok sıkıntılı günler geçirmişsin o sıkıntılarında bile sana moral olabildiysek ne mutlu bize kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama ben de evliliğin bu baharatlarından çok çekmişdim bir zamanlar artık o yüzden çok sevmeme rağmen hayatımdan tuzuda biberide çıkarmış bulunuyorum biz artık yavan yiyoz yemeklerimizi eşimde memnun koyuna döndü kendisi bende kuzuya öncesinde kurtla kuzu misaliydik seninde sıkıntılarının düzelmesine çok sevindim allah kimsenin huzurunu bozmasın
cır cır sana kilo gitedecektir.. dediğim gibi bir kaç günlük normal beslenme ardından atakla kilon gidecek bu cır cır da onun ön uyarısı..
cinocumm hoşgeldin kızzz. bende demin seni soruyordum ama biliyordum bi haltlar yediini yaneee. hahahhaha
ne bilem cinom canım sıkılıyiii böle kglar yapıştı yauuu millet patır patır her gün 200 gr veriyii memnun olmuyii ben veremyiimmm sinir oluyiim yauuu
berriiin oklavayı yagla kız.. hatta ben sana bi beyzbol sopası getireyim cinoşu anca paklar akikokikoka nihahahha
ablammm sen gitme kısss tımam tımam gitmiiim vazgeçtimben çok su içiyorum valla bugün 2,5 oldu akşama kadar üçlerim ben bunuuu. şirket maaşımdan kesicek hee bu gidşle .. damacana damacana su götürüyorum nihahah
deli manyahhh .. kız senin çocuun mu varda kesicen heee... olsa da kestirmem... kız ben sizi bırakıp nerelere gideyimm bee
oyy koşkası kurban olsun akullu aplam benimm.. nasıl kıyam ki ben size beaaa
ya kızlar bende fena cır cır oluyo sanırım süt bende epey işe yarıyo. bide ben atakım tam atak olsun diye yulaf filan da şeetmiyorum. napsam bir çorba kaşıı miktarı yesem mi. bide yemek yiyesim yok resmen zorluyorum kendimi.. sulu bişiler ye demiş sadecam off işyerinde çok zor oluyo. tavuktanda bıktım bişiler yapmam laızm.. sogan filan da yiyemiyorum ki sarmsk filan evde olsam kolayda ofise kokarca gibi dolaşmak iş yanii. zayıflıcam derken işimden olmimm
ahahuauhahu hakkaten beyzbol sopası ancak paklaryolicim halt yemek halt etti yanımda ööle diyiiim de sen anlaa, daha da detaya girmiiiiim, şimcik gündüz gündüz berrincim elini kana bulağmasın
canikom sana diyok diyok anlamıyon, teeeeeeeee çocukkeneden beri bu kiloda deildim diosun, şimci çocukluğuna inecem senin heeeeeeeeee az kaldııı,sabret accık gidecek dediysek gidecekkkkk uleyyyyynnn, ATAR yaptırmayın baaaaaaanaaaaa
soğuk içebileceğin çorba felan geliştirsek ne bileyim, zehir gibin hatunlarık hepsimizzz:)) uyduruverek bişiler hiihihhii
haşalam touk bende güze kilo verdiriyor..yolicim tmm işte bırak cır cırı kendi haline sen suyunu içtikten sora bırak temizlensin barsakların hem süte devam et bence kalsiyumsuz yağ yakılmazmış aslında senin tek eksiğin bu bence yolicim haklısın pek sulu yemek şansın yok ofiste olduğun için bende denedim haşlama touk bende bi halt etmiyo ama tavuk suyuna çeşitli çorbalar ekmekle felan yediğim ertesi gün eksi oluyo hemen
kepek yeniyor atakta 1.5 çorba kaşığı..seyirde 2 çorba kaşığı..yolii kepek ataktada yenmiyomu tavuk suyuna iki kaşık kepek içinede yoğurt yımırta limon terbiye al sana atak işte
yo yo cıstak cıstak
işte geldi yolanda
yo yo yolanda
ailenizin topikçisi
yo yo yolanda
varsa yolanda fazla dolanma
yo yo yolanda
ooo yeee
acı biber iyi oluyor fazla kaçırma ama.
ablamm süpersin ablam teşekkür ederim :))) ben şimdi daha önce yaptığım dukanusulu çakma işkembe çorbamı içiyorm yanına da acı biber yiyom off yandım aanmmm iyi geliyo amaaa
.
burası özel bir diyet sayfası arkadaşım. bir sürü dengeli beslenme topigi varken buraya gelipte dengeli beslenme vs den bahsetmen çok ama çok abes kaçıyor. .sadece kendi başarından bahsetmek için girmiş olduğun o kadar belli ki. bu diyette ( evet biz adına diyet diyoruz şikayetçi de değiliz ) meyve ve birçok tahıl yasaktır. o yüzden sen diger topiklerde tecrübelerini ?? paylaşsan daha dogru olur bence
gerçekten çok neşeli bir topik kızmda bana soruyor anne neye gülüyorsunkızlar siz bir alemsiniz ...yorgunluğumun üstüne ilaç gibi geldiniz.eşim: hep bilgisayarın karşısında bir tebessüm bir tebessüm ne ooo diyet mi yoksa başka şey mi okuyorsun diyor...
bu topik insana mutluluk hormanu salgılatıyor.
karamsar giren umutlu ve mutlu birde kararlı ayrılıyor...
hepiniz harikasınız ama bende bende HARİKAYIM.İnsan kendine azıcık beğenmezse çatlarmış
ödem için bir litre suya 1 çay kaşığı karbonat at iç ara ara tabi ve ogün normal suyu 3 litreye tamamla ödmeden eser kalmaz..çıtırlarrr hepinise günaydııın...akşam sohbetinize doyum olmamış walla, şiirler, mixler:) Allah muhabbetimizi bozmasın kızlar walla...
benim zirveye doğru tırmanışım devam ediyor, bu sabah da 67,3 çıktım, ters istikamete doğru gidiyorum farkındayım amma acaip ödem var vücudumda, neden bilmiyorum...2 sabahtır yüzük parmağıma gömülmüş şekilde, şişlikten...içtiiğim su miktarını da arttırdım bakalım artıkın, sanırım bu cuma taşlanacaklar top 10 listesinde 1 numaraya oynuyorum
çayı içersem sadece kahvaltıda oda yarım bardak..yoksa hiç aklıma gelmez..:13:bu ne çay aşkı böyle aylarca içmesem aklıma gelmez.1 tane oda kahvaltıda yani olmasada olur.sen sigara bağımlısı gibi olmuşsun.
benimde gazım bitttiii ((
günaydın..kandiliniz mübarek olsun..
hee tamam başliim de o zamana kadar tohuma filan kaçarsın haha. sadecada yapılmışı var seni ona alak
tımamdır o zaman prediktörüm ay prodüktüm sen oliin
süper fikir...bi reçeli yapmadığım kaldı..denemeliyim bu akşam
merhaba arkadaşlar,
işlerin yoğunluğundan size vakit ayıramadım, ama güzel haberlerim var
en son20 haziran sabahı 60,1'den 59'lu rakamlara geçer miyim diye kalkmış ve 61 kilo olduğumu görmüştüm, 2 gün sürdü bu durum.
dedim ödem değil herhalde, vücuduma birşey oldu
ama meğerse sadece oyunmuş, birden pıt pıt pıt kilo vermeye başladım
bu sabah 59,4 'tüm
bugün 36. günüm 4,3 kilo verdim, çok demoralize edecek tartıda rakamlar gördüm, 2 hafta 61,5'ta, 10 gün 60,1'de takılı kaldığımı biliyorum
ama hiç bozmadan devam edince görün ki veriliyor
sağlıkla ilgili problem olmadıkça vermemenin imkanı yok
hadi kızlar, hiç moralinizi bozmayın, devam edin
önümüzdeki hafta tatile çıkacağım, tatilde de bozmayacağım, annemi gördüm, babam baklava yapmış demeyeceğim
o yüzden sizden de aynı iradeyi bekliyorum
o tatlılardan eminim bu yaşımıza kadar sayısız kereler yedik, o yemeklerden de
tadını hiç mi bilmiyoruz, ya da ömür billah görüp göreceğimiz son talı/yemek bu mu olacak
HAYIR
o yüzeden 2 ay mı 3 ay mı kaç zamansa ynilmese ölünmeyecek, hatta daha sağlıklı olunacak
doktorun reçeteye hiç 2 porsiyon yağlı patlıcan kebabı, günde 5 saray burma yazdığını gören var mı
gördüğünüz üzere çok gazım:))
hadi herkese diyetinde başarılar, mutluluklar
dukan amcama da buradan sevgiler
dukangülüm de gelmiş hemide kg vererek gelmiş ne güzel. tebrik ediyorum. berrinimden sonra sende direnci kırdın. bi ben kaldım.ama berrin ve dukangül siz zaten benim gibi 15 kg lardan gelmiyorsunuz yani sizin pıt pıt vermeniz daha kolay ama benim takıldı işte.. o kadar kg verdik gerisini vermicek ya aklı sıra inat ediyo vucut. benim gibi uzun sure sonra böle uzuun süre takılan var mı kızlar. moralim çok bozuluyor ne olur benimle düşüncelerinizi ve deneyimlerinizi paylaşın
merhaba yoliciğim öncelikle sana şunu söyliyim ben geçmişte hamileliklerden kaynaklı 30 kilo alıp vermiş biri olarak sana deneyimlerimi anlatmak istiyorum...öncelikle eğer sen (ben kilo veremiyorum bu kilodan aşağı inemem )düşüncesine kapılırsan zihnine kopyalandığı için yesen de yemesende kilo veremezsin öncelikle zihnini özgür bırakman gerekiyor....ben 80 kilo idim doğumdan sonra...diyet yaparak 70 e indim....70 şin altına inmeyi o kadar istiyordumki bu isteğin olumsuz sonuçlanması düşüncesi bende azimsizliğe neden oluyordu...uzun süre 70 in altına inemedim diyet yapmama rağmen....daha sonra hayatımda olan bazı ani değişikliklerden dolayı zayıflamayı düşünecek vaktim yoktu ve bi baktım ki 70 in altına indim hem de patır patır ta ki 50 li rakamlara kadar....yani anlayacağın ben zayıflayamıyorum düşüncesinden kurtulman lazım.....unutmaki istediğin kiloya inebilirsin.....bak ben de senin gibi 60 ın altına inmeyi hayal ediyorum...Sen de ben de 60 altına ineceğiz buna yürekten inanıyorum(bu arada tavsiye hafta sonu eşin gelince diyetini bozma ben de eşimle yiyeyim ona eşlik edim diye verdiğim kiloların bi kısmını zamanında almıştım)Artık öyle bi hal aldıki evde çocuklarıma ve eşime yaptığım bütün yemeklerin diyetini yapıyorum hatta inanmayacaksın dolmaya kadar adınıda DUKAN DOLMASI koydum...Çok öpüyorum seni zayıflayacaksın inanıyorumdukangülüm de gelmiş hemide kg vererek gelmiş ne güzel. tebrik ediyorum. berrinimden sonra sende direnci kırdın. bi ben kaldım.ama berrin ve dukangül siz zaten benim gibi 15 kg lardan gelmiyorsunuz yani sizin pıt pıt vermeniz daha kolay ama benim takıldı işte.. o kadar kg verdik gerisini vermicek ya aklı sıra inat ediyo vucut. benim gibi uzun sure sonra böle uzuun süre takılan var mı kızlar. moralim çok bozuluyor ne olur benimle düşüncelerinizi ve deneyimlerinizi paylaşın
sakaleynmastercim senin nikin ne anlama geliyor hep sorucam unutuyorum..:44::44:
cinom canını sıkma olur öyle arada emin ol bende evde olsam üç dilim kızarmış ekmegi hüpletirdim allahtan ofisteyim de mahrumiyetten kaçamak yapamıyorum.
melange cim tebrik ederim canımcım çok süper sonuçlar almışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?