Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

dukan diyeti tariflerim: HANGİ EVRE ,KAÇ GÜN YAPILMALI?(dukan test)
talhagizemim sen de burdan yapabilirsin canımmm benim

benim de bugün saat 2de mazeret sınavım var hihi, başarılar sevgili ggirly sakın benim gibi boşvermişlik yapıp kalma! Zira farsçacı bırakmış beni..
inşallah tartıda da eksileri görürsün canım, sınav stresiyle kilo da veremeyebilirsin ama bünyen tabii nasıl çalışıyo bilemiyorum ama sınav dönemlerimde bana olur, veremem mesela stresten.

hihi sevgili melange ben de evde habire dukan usulü yemekler yapar oldum, annem bu durumdan çok memnun çünkü kendisi ben mutfakta olduğum için yatmaya, dinlenmeye vakit buluyor. Bu diyeti de pek sevdi çünkü bol bol et yiyebiliyor korkmadan. Kolestrolü de yükselmeden. Kendisinde şekere meyil var biraz bir kan tahlili yaptırsın da, sizlerle paylaşıcam. ama bu dukan diyeti hepimize iyi geldi yemekler daha lezzetli artık keh keh

benim babam anteplidir, ha ben antepli değil miyim tabii ki değilim ehehehe kütüğüm antepte sadece, o bile dukan usulü yemeklerimi beğendi, kekimizden yedi. hatta burada bir dukanist ablanın verdiği balık tarifi vardı, sanırım akademisyen dukanist mustlunundu tarif, ona bayıldı. balığı artık öyle istiyor beyefendi. sütlacı da yulaf ezmeli ve aspartamlı yedi lüp lüp. O kadar diyorum.

haklısın tatlım, seninki maraton resmen
ama ne olursa olsun devam edersen ben vereceğine %100 inanıyorum
ben bir kere 73,5 kiloya çıkmıştım, o da 18 yaşındayken
o zaman bile 4 ayda ancak 59'a inmiştim, sonra da geri kalan 3-4 ayda 54'e
dolayısıyla verilen kilo miktarı arttıkça vücut direnci daha fazla oluyor
ama 54ken çok güzeldi be:)
inşallah en kısa zamanda sen de göreceksin
sevgiler yolandacım

kızlarrr tarifler kime aitti hatırlayamadım ama şu sütlaç ve goji reçelinin tarifini bir zahmet tarifler bölümüne de yazabilir misiniz burda bulmak çok zor oluyor

merhaba hanımlar kandiliniz mübarek olsun.Güçlendirmede 2 haftayı geride bıraktım.57.3 ile başladım ama 58.7 lere cıkmıstım(reglime denk gelmişti) pazar günü 57.7 ydim güçlendırmeye basladıgım kıloya bıle dusemıyodum bı turlu dünde moralim bozulmasın dıye tartdılmadım ki bugün bi ümitsizlikle cıktıgım tarıda 56.9 u gördüm 56.9 bile olsa en son 56 yı ne zaman gördüğümü hatırlamıyorum lisede falandı heralde geçen günde adl ışıktan bluz deniyodum sanırım kalıpları buyukmuş bıraz M denedim buyuk S denedım bol en son Xs aldım ay nasıl mutlu oldum varya kızlar inşallah en kısa zamanda darısı başınıza daha bikaç ay önce ssoleil böyle seyler anlatırken imrenerek cvp yazıyodum ona o günleri görebilcekmiyim diye,istikrarlı devam ederek o günleri bende gördüm sonunda

saol walla dukangülcüm, kendime geldim, temiz bir sayfa açıyorum ilk başladığım zaman ki gibi...yani aslında diyetten sıkılmaa bunalma gibi bi durumum yok, bugune kadar gayet keyifli geldim ama bugun nedense bi dibe vurasım geldi demek ki; bi ucubelik var üstümde ters taraftan mı kalktım ne:)) neyse, sabah yaptıklarımı unuttum, yok ööle bişi ben yemedim onları:26: göğüslerimi haşladım, yani tavuğunkileri tabiisi de suyuna da çakma işkence çorbası yaptımmıydı, bugunu kurtardık demektir:)) yarına Allah kerim bakalım...

kızlar bu arada hakkaten hepinize teşekkür, kendime getirdiniz beni, geri dönüşü olmayan karanlığa ilerliyodummm, ışığı yaktınız bana yineee çok seviom walla hepsinisiiiii ahanda bu mübarek kandil günüde sevaptır bak bu yaptığınısss

tatlım diyet de olsa reçel yasak

sağol canım senin ve tüm arkadaşların kandili mübarek olsun.

KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN TÜM DÜKANİST MÜSLÜMAN KARDEŞLER :))

la laaaııığğğ la laığğ biraz çatlak çıktı ses ama ben bi çig yumurta içem daa güsel çıkar hehe..
canım o ilaç kullanma zamanlarını ben çoktaan geride bıraktım. bi ara o hatayı bende yapmıştım. evlenmeden önce inceliim die .. iki kg verdim ama bırakmak zorunda kaldım beni çok kötü yapmıştı. verir vermez iki kg yu geri aldım üstüne iki daa aldım 72 kg ile evlendim.. eşim geçenlerde resimlerimizie bakıyoo " oha kollara bak boksçu kolu gibiymiş diyo " :86::86::86::86: işte o zaman akıllı kg vermeden haberim yoktu şimdi kk sayesinde çok bilinçlendim saglıkll kg verdim. ama sanırım benim kg nun dukanla takılması tesadüf yani zaten takılacaktı belki dukana nasip oldu

canım daha dört gün olmuş hemen moralini bozuyorsun. benim 17 gün oldu ben napim yaaa. :26::26:biraz sabır zamanla gidicektir kglar. buarada sınavlarında başarılar dilerim

melange cim teşekkür ederim ama ben zihnime kg veremicemi kopyalamıyorum. çok anma çok istiyorum kg vermeyi ve 15 kg verdim buraya kadar verdim neden inanmiim ki kg verceeme. ama ben zaten neyi çok istesem o olmaz yaa işte sabrımı deniyoo. bilemiyorum eger bu haftada bişi değişmezse bi süre diyete ara vericem kgmu oturtucam sonra tekrar başlicam . bişiler üdşünüyorum işte

evet zamanla direnç çogalıyor diyorlar ama benim hiç bi zaman kg vermem hızlı olmadı hep ayda 1 kg 2 kg en kg lu zamanlarımda bile. dukanla çok ümitlenmiştim hele 6 hazirandaki reglimden sonrapat pat gitmişti ama yok işte 11 inden sonra bişi değişmedi bi sonraki regl mi beklesem ne

ah cinom ah oklavamı getiriyorum

yolandam öyle deme kilosu fazla olanlar daha çabuk veriyorlar dukan da öyle diyor .sen hastalık evreni unutuyorsun.vücudun anca toparlanacak

Akademisyen dukanist mustlu, ay bayıldım buna ben. Afiyet olsun hayatım.

Hiç şaşırma...çok normal..ben ataktan seyire ilk geçtiğimde yaşadım bunu,seyirin ilk 8 günü hiç veremedim..sonra gidiyor telaş yok..
sonra 2 kere daha yaşadım bunu..10-15 gün periyotlarıyla ve ikisinde de yumruk yaptım...sen yapma ama sakın..4 gün o kadar az bir zamanki boşuna bu endişelerin...

ya BABERONGO yaa sütlacı sen mi yapmıştın...tarifler kısmına eklemedin hala,güzel olmadımıki..ben nasılolsa ekleyeceksin diye yazmamıştım tarifi,ordan bakarım diye..eklemedin hala değil mi?
eğer yapan başka arkadaştıysa kusura bakmayın

Bak hala sütlaç diyo

Arkadaşlar, kongrenin ilk öğle yemeğinde çorba, mantı ve şakşuka çıktı, e insaf, insan bi tavuk bari çıkarır! Benim de protein günüm, ama ben naptım? Geldim kantine bi pors tavuk, bi pors köfte aldım tabakta. Yanına da beyaz peynir istedim. Kolayla ylyorum şimdi. Bu arada sunumları bıraktım, telefondan forum okuyorum :):)

kızlarrr tarifler kime aitti hatırlayamadım ama şu sütlaç ve goji reçelinin tarifini bir zahmet tarifler bölümüne de yazabilir misiniz burda bulmak çok zor oluyor

heh ağzını seveyim..bugün herkesin sütlacı gelmiş...sırayla okuyorum da çok komik oluyor her mesajda bir sütlaç

harikasın yaaa

Helal sana mustlu...walla hadi biti de gel..gözümüz arıyor seni...gerek akademisyen kimliğinle gerek dukanist kimliğinle gerekse akşamları girdiğin deniz,bisikletle dolaştığın yollarla sevgimizi,takdirimizi kazandın...çok mutlusun değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…