yatanlara iyi geceler daha benim saatim dolmadı.bende bugün 100gr almışım malesef ama olsun ne yapalım sağlık olsun inşallah vermeye devam ederim.bu arada arkadaşlar benimki toplam 11 kğ oldu.aman göz deymesin.bu aralarda fazla girip sizlerle konuşamıyorum ama hepinizi özlüyorum.inanırmısınız artık alıştık diyete yaşam biçimi gibi oldu.bende hala kabızlık sorununu çözmüş değilim ben ilaç kullanmak zorunda kalıyorum.kendimden çok utanıyorum bu sitede en eskilerdenim ama hala dukanın kilo hesaplamasını yapamadım yeniler hemen yapmışlar bile.
Selam arkadaslar,
Bgn benim de canim sIkkIn, 4 gündür 56.4 kgda takildim kaldim, önceden saf p günlerinin ertesi günü mutlaka 200-300 gr eksi olurdum, artik gr oynamiyorNeden anlamadim,suyumu da cok iciyorum, kacamagim yok, bi yürüyüslerim düzensiz ama bu kadar yapabiliyorum. Biliyorum böyle duraklamalar normal ama ben bu kadar erken beklemiyordum. Gecen hafta listede 1. olmusken bu hafta ben de sonlarda sürünecem galiba :) Bir de zaten sinavlarim var, önümüzdeki 25 gün icinde 3 sinavimi gecmeliyim mutlaka ve hayatimda en zorlandigim dersler bunlar, nefret ediyorum, yok, ömür billah ben bu dersleri gecemem gibi geliyor. Cok umutsuzum Bgn kandilin hayrina nolur bana bi cümlecik dua ediverin, icinizden $u kiz, sinavlarini gecsin deyiverin lütfen.
Bu arada hepimizin kandili mübarek olsun, gr gr da olsa kilo verenleri tebrik ederim. Meger gr gr bile olsa eksiye düsmek cok kiymetliymis :)
öptüm hepinizi, mujxx...
merhaba yoliciğim öncelikle sana şunu söyliyim ben geçmişte hamileliklerden kaynaklı 30 kilo alıp vermiş biri olarak sana deneyimlerimi anlatmak istiyorum...öncelikle eğer sen (ben kilo veremiyorum bu kilodan aşağı inemem )düşüncesine kapılırsan zihnine kopyalandığı için yesen de yemesende kilo veremezsin öncelikle zihnini özgür bırakman gerekiyor....ben 80 kilo idim doğumdan sonra...diyet yaparak 70 e indim....70 şin altına inmeyi o kadar istiyordumki bu isteğin olumsuz sonuçlanması düşüncesi bende azimsizliğe neden oluyordu...uzun süre 70 in altına inemedim diyet yapmama rağmen....daha sonra hayatımda olan bazı ani değişikliklerden dolayı zayıflamayı düşünecek vaktim yoktu ve bi baktım ki 70 in altına indim hem de patır patır ta ki 50 li rakamlara kadar....yani anlayacağın ben zayıflayamıyorum düşüncesinden kurtulman lazım.....unutmaki istediğin kiloya inebilirsin.....bak ben de senin gibi 60 ın altına inmeyi hayal ediyorum...Sen de ben de 60 altına ineceğiz buna yürekten inanıyorum(bu arada tavsiye hafta sonu eşin gelince diyetini bozma ben de eşimle yiyeyim ona eşlik edim diye verdiğim kiloların bi kısmını zamanında almıştım)Artık öyle bi hal aldıki evde çocuklarıma ve eşime yaptığım bütün yemeklerin diyetini yapıyorum hatta inanmayacaksın dolmaya kadar adınıda DUKAN DOLMASI koydum...Çok öpüyorum seni zayıflayacaksın inanıyorum
dukangülüm de gelmiş hemide kg vererek gelmiş ne güzel. tebrik ediyorum. berrinimden sonra sende direnci kırdın. bi ben kaldım.ama berrin ve dukangül siz zaten benim gibi 15 kg lardan gelmiyorsunuz yani sizin pıt pıt vermeniz daha kolay ama benim takıldı işte.. o kadar kg verdik gerisini vermicek ya aklı sıra inat ediyo vucut. benim gibi uzun sure sonra böle uzuun süre takılan var mı kızlar. moralim çok bozuluyor ne olur benimle düşüncelerinizi ve deneyimlerinizi paylaşın
sakaleynmastercim senin nikin ne anlama geliyor hep sorucam unutuyorum..:44::44:
cinom canını sıkma olur öyle arada emin ol bende evde olsam üç dilim kızarmış ekmegi hüpletirdim allahtan ofisteyim de mahrumiyetten kaçamak yapamıyorum.
melange cim tebrik ederim canımcım çok süper sonuçlar almışsın
peki cino bunu sen istedin,
tamam ben üstüne göre kalçası geniş bir kadınım ama 63 kiloyken bile birçok mağazada 38-40 bedeb şeyleri giydiğimde, belimden pırtlmalar, kalçadan acayip çıkmalar şeklinde bir halim vardı, dolayısıyla ne giysem hoş olmuyordu, ben de nasıl olsa güzel değilim bari kot t-shirt giyer geçerim diyordum
her hsonu kot- tshirt, üstüne üstlük kot da leğen kemiklerime batıyordu artık kilonun verdiği baskıdan, iyi patlamadan kilo vermeye başladım
şimdi diyeceğim o ki, gerçi boyunu bilmiyorum ama daha vermen lazım, yolun başındasın, sen gel 62lere falan o zaman bunaldım, gazım bitti, tatlı istiyorum falan de
yoksa daha uzun müddet hem şöyle adabıyla yiyemeyeceksin iştahını reçelle kaptmaya çalışacaksın hem de kilo vermemiş olacaksın
onun yerine, ben olsam senin yerinde 64,5 kilo olduğumda dukanın korumada önerdiği şeyi yaparım
yani git sevdiğin bir restorana, yemeğini söyle üstüne tatlını ye, yanında alkol seviyorsan onu da iç, sabaha olsan olsan 65 olursun, o günde spor yapsan 2 günde 64,5 olursun zaten
hiç bozmasan 3 max 4 haftada 64,5 olursun, o gün de bir güzel kutlama yaparsın
hadi bozma, 71 den 67'ye gelmek de zordu, onu yaptığına göre bunu da yaparsın
Kızlar günaydın.Vallla sabahtan beri geçmişi okuyorum, yazamadım oyüzden muhabbetlerinize doyum olmuyo.Ben de günlerdir 60.5 tan bir gr.oynamadım valla.Dün tariflerden hepsini aldım birer birer uygulmaya başlayacağım.Umarım kilo almam.Hepinizi çok seviyorum.Ben soru sormuştu cevap vere olmamışDiyet reçel yiyebilyomuyuz diye.Birileri cevap versin.Hepinizi öptüm kocaman
sağol canım senin ve tüm arkadaşların kandili mübarek olsun.
hehehe yolandamm ohh prodüktörün olayım şarkı söyle bağaaa
yolandam ben dukandan önce kalori kısı8tlaması ve az-sık beslenmeyle kilo veriyordum. 1 ay kaldım 64 kiloda. eeeehhh dedim kendimi maurers diye bi ilaca verdim. ölücektim tokluktan gram yemiyodum sanki boğazıma kadar yemişim hissi veriyodu. sonra çarpıntılarım arttı kaldırıp attım ilacı. 61.5a düşmüştüm o ilaçla ama bırakınca sonuç felaket. günde 6 tane cornetto chocolate disc yediğimi biliyorum 1 kutu pişmaniye ve 1 kavanoz fıstık ezmesinden ayrı olarak.. düşün bu sonuçları yaşamak istemezsin herhalde. sabretmek en güzeli. bak 1 kilo vermişsin nerdeyse. vermesen bile almıyorsun da ona şükretmek lazım bence. ne insanlar var hakikaten su içse hemen ödem oluyor şişiveriyorlar.
benim güzel artizim, yalancı kayınvalidem ehehehe üzme kendini :)))
sadeca abla da sanal kayınvalide bak onu da öpmeden geçemiyciğim
canım daha dört gün olmuş hemen moralini bozuyorsun. benim 17 gün oldu ben napim yaaa. :26::26:biraz sabır zamanla gidicektir kglar. buarada sınavlarında başarılar dilerimSelam arkadaslar,
Bgn benim de canim sIkkIn, 4 gündür 56.4 kgda takildim kaldim, önceden saf p günlerinin ertesi günü mutlaka 200-300 gr eksi olurdum, artik gr oynamiyorNeden anlamadim,suyumu da cok iciyorum, kacamagim yok, bi yürüyüslerim düzensiz ama bu kadar yapabiliyorum. Biliyorum böyle duraklamalar normal ama ben bu kadar erken beklemiyordum. Gecen hafta listede 1. olmusken bu hafta ben de sonlarda sürünecem galiba :) Bir de zaten sinavlarim var, önümüzdeki 25 gün icinde 3 sinavimi gecmeliyim mutlaka ve hayatimda en zorlandigim dersler bunlar, nefret ediyorum, yok, ömür billah ben bu dersleri gecemem gibi geliyor. Cok umutsuzum Bgn kandilin hayrina nolur bana bi cümlecik dua ediverin, icinizden $u kiz, sinavlarini gecsin deyiverin lütfen.
Bu arada hepimizin kandili mübarek olsun, gr gr da olsa kilo verenleri tebrik ederim. Meger gr gr bile olsa eksiye düsmek cok kiymetliymis :)
öptüm hepinizi, mujxx...
merhaba yoliciğim öncelikle sana şunu söyliyim ben geçmişte hamileliklerden kaynaklı 30 kilo alıp vermiş biri olarak sana deneyimlerimi anlatmak istiyorum...öncelikle eğer sen (ben kilo veremiyorum bu kilodan aşağı inemem )düşüncesine kapılırsan zihnine kopyalandığı için yesen de yemesende kilo veremezsin öncelikle zihnini özgür bırakman gerekiyor....ben 80 kilo idim doğumdan sonra...diyet yaparak 70 e indim....70 şin altına inmeyi o kadar istiyordumki bu isteğin olumsuz sonuçlanması düşüncesi bende azimsizliğe neden oluyordu...uzun süre 70 in altına inemedim diyet yapmama rağmen....daha sonra hayatımda olan bazı ani değişikliklerden dolayı zayıflamayı düşünecek vaktim yoktu ve bi baktım ki 70 in altına indim hem de patır patır ta ki 50 li rakamlara kadar....yani anlayacağın ben zayıflayamıyorum düşüncesinden kurtulman lazım.....unutmaki istediğin kiloya inebilirsin.....bak ben de senin gibi 60 ın altına inmeyi hayal ediyorum...Sen de ben de 60 altına ineceğiz buna yürekten inanıyorum(bu arada tavsiye hafta sonu eşin gelince diyetini bozma ben de eşimle yiyeyim ona eşlik edim diye verdiğim kiloların bi kısmını zamanında almıştım)Artık öyle bi hal aldıki evde çocuklarıma ve eşime yaptığım bütün yemeklerin diyetini yapıyorum hatta inanmayacaksın dolmaya kadar adınıda DUKAN DOLMASI koydum...Çok öpüyorum seni zayıflayacaksın inanıyorum
haklısın tatlım, seninki maraton resmen
ama ne olursa olsun devam edersen ben vereceğine %100 inanıyorum
ben bir kere 73,5 kiloya çıkmıştım, o da 18 yaşındayken
o zaman bile 4 ayda ancak 59'a inmiştim, sonra da geri kalan 3-4 ayda 54'e
dolayısıyla verilen kilo miktarı arttıkça vücut direnci daha fazla oluyor
ama 54ken çok güzeldi be:)
inşallah en kısa zamanda sen de göreceksin
sevgiler yolandacım
motivasyonumu kaybettim gören var mııııııııııııııı??? az önce tam anlamıyla balona iğneyi batırdımmm, hatta iğne bile değil çuvaldızdı resmennn(( 3 dilim reçelli kızarmış ekmek yedim yaaaaaaa:125::125:, inanamıyorum kendime... ciddiyetimi kaybettim resmen, nooolliiiiiiiiiyy banaaaaaa...kızlar yardım ediiiinn, çok kötü hissediyorum kendimi...moralmen çöktüm ben yaaaaaaaaaa dukan amca beni tepetaklak etcek şimdiiiiiiiiiiiiii...
dukangülüm de gelmiş hemide kg vererek gelmiş ne güzel. tebrik ediyorum. berrinimden sonra sende direnci kırdın. bi ben kaldım.ama berrin ve dukangül siz zaten benim gibi 15 kg lardan gelmiyorsunuz yani sizin pıt pıt vermeniz daha kolay ama benim takıldı işte.. o kadar kg verdik gerisini vermicek ya aklı sıra inat ediyo vucut. benim gibi uzun sure sonra böle uzuun süre takılan var mı kızlar. moralim çok bozuluyor ne olur benimle düşüncelerinizi ve deneyimlerinizi paylaşın
sakaleynmastercim senin nikin ne anlama geliyor hep sorucam unutuyorum..:44::44:
cinom canını sıkma olur öyle arada emin ol bende evde olsam üç dilim kızarmış ekmegi hüpletirdim allahtan ofisteyim de mahrumiyetten kaçamak yapamıyorum.
melange cim tebrik ederim canımcım çok süper sonuçlar almışsın
benim de bugün saat 2de mazeret sınavım var hihi, başarılar sevgili ggirly sakın benim gibi boşvermişlik yapıp kalma! Zira farsçacı bırakmış beni..
inşallah tartıda da eksileri görürsün canım, sınav stresiyle kilo da veremeyebilirsin ama bünyen tabii nasıl çalışıyo bilemiyorum ama sınav dönemlerimde bana olur, veremem mesela stresten.
hihi sevgili melange ben de evde habire dukan usulü yemekler yapar oldum, annem bu durumdan çok memnun çünkü kendisi ben mutfakta olduğum için yatmaya, dinlenmeye vakit buluyor. Bu diyeti de pek sevdi çünkü bol bol et yiyebiliyor korkmadan. Kolestrolü de yükselmeden. Kendisinde şekere meyil var biraz bir kan tahlili yaptırsın da, sizlerle paylaşıcam. ama bu dukan diyeti hepimize iyi geldi yemekler daha lezzetli artık keh keh
benim babam anteplidir, ha ben antepli değil miyim tabii ki değilim ehehehe kütüğüm antepte sadece, o bile dukan usulü yemeklerimi beğendi, kekimizden yedi. hatta burada bir dukanist ablanın verdiği balık tarifi vardı, sanırım akademisyen dukanist mustlunundu tarif, ona bayıldı. balığı artık öyle istiyor beyefendi. sütlacı da yulaf ezmeli ve aspartamlı yedi lüp lüp. O kadar diyorum.
Selam arkadaslar,
öptüm hepinizi, mujxx...
benim de bugün saat 2de mazeret sınavım var hihi, başarılar sevgili ggirly sakın benim gibi boşvermişlik yapıp kalma! Zira farsçacı bırakmış beni..
inşallah tartıda da eksileri görürsün canım, sınav stresiyle kilo da veremeyebilirsin ama bünyen tabii nasıl çalışıyo bilemiyorum ama sınav dönemlerimde bana olur, veremem mesela stresten.
hihi sevgili melange ben de evde habire dukan usulü yemekler yapar oldum, annem bu durumdan çok memnun çünkü kendisi ben mutfakta olduğum için yatmaya, dinlenmeye vakit buluyor. Bu diyeti de pek sevdi çünkü bol bol et yiyebiliyor korkmadan. Kolestrolü de yükselmeden. Kendisinde şekere meyil var biraz bir kan tahlili yaptırsın da, sizlerle paylaşıcam. ama bu dukan diyeti hepimize iyi geldi yemekler daha lezzetli artık keh keh
benim babam anteplidir, ha ben antepli değil miyim tabii ki değilim ehehehe kütüğüm antepte sadece, o bile dukan usulü yemeklerimi beğendi, kekimizden yedi. hatta burada bir dukanist ablanın verdiği balık tarifi vardı, sanırım akademisyen dukanist mustlunundu tarif, ona bayıldı. balığı artık öyle istiyor beyefendi. sütlacı da yulaf ezmeli ve aspartamlı yedi lüp lüp. O kadar diyorum.
kızlarrr tarifler kime aitti hatırlayamadım ama şu sütlaç ve goji reçelinin tarifini bir zahmet tarifler bölümüne de yazabilir misiniz burda bulmak çok zor oluyor
Unutmadan kandiliniz mübarek olsun dukancılar.dualarınızı eksik etmeyin
Arkadaşlar, kongrenin ilk öğle yemeğinde çorba, mantı ve şakşuka çıktı, e insaf, insan bi tavuk bari çıkarır! Benim de protein günüm, ama ben naptım? Geldim kantine bi pors tavuk, bi pors köfte aldım tabakta. Yanına da beyaz peynir istedim. Kolayla ylyorum şimdi. Bu arada sunumları bıraktım, telefondan forum okuyorum :):)
Arkadaşlar, kongrenin ilk öğle yemeğinde çorba, mantı ve şakşuka çıktı, e insaf, insan bi tavuk bari çıkarır! Benim de protein günüm, ama ben naptım? Geldim kantine bi pors tavuk, bi pors köfte aldım tabakta. Yanına da beyaz peynir istedim. Kolayla ylyorum şimdi. Bu arada sunumları bıraktım, telefondan forum okuyorum :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?