Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

herkese merhaba, bugün yeniden 7li rakamları gördüm, umarım bir daha 8li bişey görmem.. birdut napıyorsun cumaya bizi geçen hafta kırmızı çizenler ve kafamıza kafamıza vuranlar görecek nasıl verdiğimizi di miiii, çevreden gelen olumlu sözler beni de gururlandırıyor zira boynumun bir boğumu gitti, daha uzun görünüyor ve yüzüm de uzamışşş, eskiden ovaldi son zamanlarda yuvarlak olmuştu eski kıvamına doğru gidiyor..

Aman Allahım...GOLDEN CIIIIMMM...hoşgeldin,sefalar getirdin...kız senin burda ne işin var 2-3 kalmadı mı senin düğüne...
canım walla süper haberler bunlar...bize de ümit veriyorsun..peki güçlendirmeye uyarak mı yapıyorsun ,yoksa ona rağmen mi almadın?

canımcım hadi Allah işlerini rastgetirsin..bak balayında bize bağlanıyorsun unutma..online istiyoruz haberilerini

bu senin gelin çiçeğin
Bu da ev hediyesi :98:
Bunu düğünde takıyorum sana,altın kupa
Bunu zaten tanıyorsun,:123: tabiiki kociş...

Bunu da sen tahmin et bakalımmmmm

vUvUUUUU harikasın) Ne tatlı olmuşşş.-)))

çok teşekkür ederim darısı çok yakında başınıza inşallah canım

başarı vs den çok benim gözlemlediğim şu diyet lafı çoğu insanı psikolojik olarak baskı altına alır ve kimse baskıdan hoşlanmaz bunun için sayfalarda gezinirken sadece o an için içimden geçenleri paylaştım o kadar canım. bu kadar gerilmeni anlayamadım.
amacım terbiyesizlik yapmak değil.. ayrıca senin burada olduğunu bilsem girip de birşey yazmazdım. lakin seni ilk topiğimize geldiğinde böyle mi karşılamıştık? çok naziksin canım.

yolanda nikimin anlamı maneviyatla alakalı...
senind ekandilin mübarek olsun..
sınavalrın içinde sana özelden mesaj atayım onu oku..
düşünce gücü çok önemli
ONUN İÇİN DAİMA OLMAK İSTEDİĞİNİZ KİLOYA ODAKLANIN..
ev halkına güzel mamalar yapman çok iyi..çocukalrın geleceğine en büyk yatırımlardan biriside sağlıklı beslenme alışkanlığı..
seninde kandilin mübarek olsun..
tebrikler kilocuklar gitmeye devam ediyr maşallah..
senind ekandilin mübarek olsun..
yoli yüzdün kuyruğuna geldin..çok güzel yol kattetmişsin..zaferde az kaldı az daha sabır...
işte budur ..
heh ağzını seveyim..bugün herkesin sütlacı gelmiş...sırayla okuyorum da çok komik oluyor her mesajda bir sütlaç

ya ben sütlaca bayılırm benimde aklıma düşürdünüz..

bu diyetin başlığı dukan diyeti. adı bu zaten. kitabın adı da bu. şimdi neyi değiştireceğiz ki kökten ? bu diyetin kuralları belli ve dışına çıkmak zinhar yasak. sen ise başka bişiden bahsediyorsun. demek istediğim açık ve netti. ayrıca başka konuları açıpta insanları bununla meşgul etmeye gerek yok. senin gelip sözüm ona kendi programınla verdiğin kgların havasını atmana karşılık ben gayette düzgünce nazikçe yazdım bir sürü arkadaşım da bana hak vermiş zaten. bundan anladığım o ki benim yazdıklarım topiğin büyük bölümünün ortak kanısıdır. burada ya dukancısındır ya değilsindir. bilmem açık oldu mu yeterince ????

yolanda nikimin anlamı maneviyatla alakalı...

yoli yüzdün kuyruğuna geldin..çok güzel yol kattetmişsin..zaferde az kaldı az daha sabır...

evet epey bi yol aldık ama o kadarı bile yetmiyor daha da gitmesi lazım ya

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar harbiden geyik yapmıyorum ama yawww..birkaç kişi vardı bu gojiberry reçelini deneyen..kimse yapmadı mı?
Baberongo yoksun sanırım burda..eski yazdığın cevaplardan aradım buldum ama hani nasıl olduğunu yazmadın,belki diyeceksin sütü artırın,belki yulafı artırın vs...yazarsan sevinirim..

canım biz ne desek seni ikna edemeyiz.önce bi psikolokla konuş ,takıntı sorununu hallet yoksa 50 ye insende bu sefer 45 hedeflersin sonu kötü bu işin sağlığını bozma bizide hatana aracı yapma .zaten su içmeden de bu diyeti yapmak mümkün değil.

aaaa aaaa bukız beni geçecek valla acele edim bende:))tebrikler canım.böyle devam etsin işşallahhh

bence hayırrrrr.dukana görede hayıııır.şekerden dolayı olmasada reçel meyveden yapılıyo meyva yassak

herkese benden selamlar kızlar akşam bıraktığım yerden okuya okuya geldim herkesin haberleri çok güzel cino seninde öle canım sen hiç bişi yapmadın tamammı biz bişet görmedik duymadık bazen oluyo öle durumlar bugün mübarek gün ya allah yedirtmiş seni işte tıpkı oruçta yanlışlıkla yemek gibi yani sende yanlışlık yaptın sadeceeee baksanıza bugün yoli bile eksilerde yolicimmmmm kız ben sana koşka deyom sen nankör kedi olamazsın değelmi eccük eksideyim dediğin 700 gr be insaf et yavaş olsun temiz olsun be gülüm bende bu gün 67.7 olmuşum çok şükür canlar herkesin kandili mübarek dilekleri kabul olsun inş sınava girecek kardeşlerime allah zihin açıklığı versin kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

kayıp motivasyonlar geçersizdir .hükmü yokdur yenisiyle değiştirilir.hemen silkeniyosun kocca bi bardak su içip geçmişi özellikle tü kaka olanları unutup aynen devam ediyosun veeee tekrarlamıyosun bunu sonra alışkanlık oluyove affedilmiyo:)hadi başlaa

Son düzenleme:
bence hayırrrrr.dukana görede hayıııır.şekerden dolayı olmasada reçel meyveden yapılıyo meyva yassak
berkmine meyve yasak ama gojiberriy reçelinden bahsediyo kızlar o serbest meyvemiz olduğu için reçelide üretildi ya bizim forumda ama ben yapmam zira çok pahalı kıyamam yoli gibi valla kızcaz çok kazık yedi üstüne goji yicek hali kalmadı ben anca keklerime koyuyom eccük eccük

iş yerinde beni epeydir görmeyen biri gördü , beğeni ve hayretlerini iletti veee dukan reçetesini alıp gitti, biri daha katıldı aramıza böylece

Neden tüm bu agresyon acaba???

merhaba, burda sizin yorumlarınızı okudum ve hemen gidip dukan diyeti kitabını aldım. Kitap bana çok sürükleyici ve inandırıcı geldi ve büyük bir hevesle dukan diyetine başladım. 8 kilo fazlam var. Bugün atak evresinin 3.günündeyim ve ilk günde 2 kilo birden verdim :) Bir süre sonra duraklama olacağını biliyorum ama pes etmeyip devam etmek istiyorum. Geçen sene diyetisyen yardımıyla 10 kg. verdim, sonra bırakınca 2-3 ayda 7 kg. birden aldım. Dukan korumasıyla bu sefer kilo verdikten sonra koruyacağımı düşünüyorum. Uygulama konusunda anlayamadığım bir konu var.5 gün atak evresinden sonra ulaşmak istediğimiz kiloya kadar seyir evresini mi devam ediyoruz yoksa 5 gün atak 5 gün seyir , ya da 3 gün atak 3 gün seyir, ya da 1 gün atak 1 gün seyir şeklinde mi devam ediyoruz? Kitabı okudum ama orasını anlayamadım. Bir yerde vermek istediğiniz kilo kadar hafta seyir uygulayın diyor. Başka bir yerde 5/5 veya 1/1 den bahsediyor. Bu konuda daha tecrübeli arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Teşekkürler..

aaaa aaaa bukız beni geçecek valla acele edim bende:))tebrikler canım.böyle devam etsin işşallahhh

AAA berkmine yeni farkediyorum walla..ikimizde 14 kilo hedefi ile başlamışız...hemen hemen aynı gidiyoruz.sen benden 1 hafta öncemi başlamıştın diyete? ben 4 nisan,sen sanki martsonu muydu yoksa tam tersi benden daha mı geç başlamıştın?
benim 1 hafta sonra 3 ay dolacak bu kadar kaçamak yapmasaydım şimdiye güçlendirmedeydim walla kıs

sen neden kilo-boy bilgilerini girmiyorsun tickerına cicim?...

hee zeynep ablaaa
polyannoşka zeynep ablaaa
kötünün iyisi eksi 700 demüüü . ben hala 60 kg yum hahaha son bir aydır olduu gibii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…