merhaba hanımlar kandiliniz mübarek olsun.Güçlendirmede 2 haftayı geride bıraktım.57.3 ile başladım ama 58.7 lere cıkmıstım(reglime denk gelmişti) pazar günü 57.7 ydim güçlendırmeye basladıgım kıloya bıle dusemıyodum bı turlu dünde moralim bozulmasın dıye tartdılmadım ki bugün bi ümitsizlikle cıktıgım tarıda 56.9 u gördüm56.9 bile olsa en son 56 yı ne zaman gördüğümü hatırlamıyorum lisede falandı heralde geçen günde adl ışıktan bluz deniyodum sanırım kalıpları buyukmuş bıraz M denedim buyuk S denedım bol en son Xs aldım ay nasıl mutlu oldum varya kızlar inşallah en kısa zamanda darısı başınıza daha bikaç ay önce ssoleil böyle seyler anlatırken imrenerek cvp yazıyodum ona o günleri görebilcekmiyim diye,istikrarlı devam ederek o günleri bende gördüm sonunda
Aman Allahım...GOLDEN CIIIIMMM...hoşgeldin,sefalar getirdin...kız senin burda ne işin var 2-3 kalmadı mı senin düğüne...
canım walla süper haberler bunlar...bize de ümit veriyorsun..peki güçlendirmeye uyarak mı yapıyorsun ,yoksa ona rağmen mi almadın?
canımcım hadi Allah işlerini rastgetirsin..bak balayında bize bağlanıyorsun unutma..online istiyoruz haberilerini
bu senin gelin çiçeğin
Bu da ev hediyesi :98:
Bunu düğünde takıyorum sana,altın kupa
Bunu zaten tanıyorsun,:123: tabiiki kociş...
Bunu da sen tahmin et bakalımmmmm
çok teşekkür ederim darısı çok yakında başınıza inşallah canımahh ahh bi becerebilsek.ideal kiloyu bulduk 2de altına indik.biz becerdikde yapmadıkmı anacım.uğraşıyoz işde bu sefer olacak bizde dukanın izniyle havamızı atıcaz.senide baya bi kutlarım yani bayaa başarılısın bu konuda bravo
ablamm süpersin ablam teşekkür ederim :))) ben şimdi daha önce yaptığım dukanusulu çakma işkembe çorbamı içiyorm yanına da acı biber yiyom off yandım aanmmm iyi geliyo amaaa
burası özel bir diyet sayfası arkadaşım. bir sürü dengeli beslenme topigi varken buraya gelipte dengeli beslenme vs den bahsetmen çok ama çok abes kaçıyor. .sadece kendi başarından bahsetmek için girmiş olduğun o kadar belli ki. bu diyette ( evet biz adına diyet diyoruz şikayetçi de değiliz ) meyve ve birçok tahıl yasaktır. o yüzden sen diger topiklerde tecrübelerini ?? paylaşsan daha dogru olur bence
yolanda nikimin anlamı maneviyatla alakalı...dukangülüm de gelmiş hemide kg vererek gelmiş ne güzel. tebrik ediyorum. berrinimden sonra sende direnci kırdın. bi ben kaldım.ama berrin ve dukangül siz zaten benim gibi 15 kg lardan gelmiyorsunuz yani sizin pıt pıt vermeniz daha kolay ama benim takıldı işte.. o kadar kg verdik gerisini vermicek ya aklı sıra inat ediyo vucut. benim gibi uzun sure sonra böle uzuun süre takılan var mı kızlar. moralim çok bozuluyor ne olur benimle düşüncelerinizi ve deneyimlerinizi paylaşın
sakaleynmastercim senin nikin ne anlama geliyor hep sorucam unutuyorum..:44::44:
cinom canını sıkma olur öyle arada emin ol bende evde olsam üç dilim kızarmış ekmegi hüpletirdim allahtan ofisteyim de mahrumiyetten kaçamak yapamıyorum.
melange cim tebrik ederim canımcım çok süper sonuçlar almışsın
senind ekandilin mübarek olsun..Selam arkadaslar,
Bgn benim de canim sIkkIn, 4 gündür 56.4 kgda takildim kaldim, önceden saf p günlerinin ertesi günü mutlaka 200-300 gr eksi olurdum, artik gr oynamiyorNeden anlamadim,suyumu da cok iciyorum, kacamagim yok, bi yürüyüslerim düzensiz ama bu kadar yapabiliyorum. Biliyorum böyle duraklamalar normal ama ben bu kadar erken beklemiyordum. Gecen hafta listede 1. olmusken bu hafta ben de sonlarda sürünecem galiba :) Bir de zaten sinavlarim var, önümüzdeki 25 gün icinde 3 sinavimi gecmeliyim mutlaka ve hayatimda en zorlandigim dersler bunlar, nefret ediyorum, yok, ömür billah ben bu dersleri gecemem gibi geliyor. Cok umutsuzum Bgn kandilin hayrina nolur bana bi cümlecik dua ediverin, icinizden $u kiz, sinavlarini gecsin deyiverin lütfen.
Bu arada hepimizin kandili mübarek olsun, gr gr da olsa kilo verenleri tebrik ederim. Meger gr gr bile olsa eksiye düsmek cok kiymetliymis :)
öptüm hepinizi, mujxx...
düşünce gücü çok önemlimerhaba yoliciğim öncelikle sana şunu söyliyim ben geçmişte hamileliklerden kaynaklı 30 kilo alıp vermiş biri olarak sana deneyimlerimi anlatmak istiyorum...öncelikle eğer sen (ben kilo veremiyorum bu kilodan aşağı inemem )düşüncesine kapılırsan zihnine kopyalandığı için yesen de yemesende kilo veremezsin öncelikle zihnini özgür bırakman gerekiyor....ben 80 kilo idim doğumdan sonra...diyet yaparak 70 e indim....70 şin altına inmeyi o kadar istiyordumki bu isteğin olumsuz sonuçlanması düşüncesi bende azimsizliğe neden oluyordu...uzun süre 70 in altına inemedim diyet yapmama rağmen....daha sonra hayatımda olan bazı ani değişikliklerden dolayı zayıflamayı düşünecek vaktim yoktu ve bi baktım ki 70 in altına indim hem de patır patır ta ki 50 li rakamlara kadar....yani anlayacağın ben zayıflayamıyorum düşüncesinden kurtulman lazım.....unutmaki istediğin kiloya inebilirsin.....bak ben de senin gibi 60 ın altına inmeyi hayal ediyorum...Sen de ben de 60 altına ineceğiz buna yürekten inanıyorum(bu arada tavsiye hafta sonu eşin gelince diyetini bozma ben de eşimle yiyeyim ona eşlik edim diye verdiğim kiloların bi kısmını zamanında almıştım)Artık öyle bi hal aldıki evde çocuklarıma ve eşime yaptığım bütün yemeklerin diyetini yapıyorum hatta inanmayacaksın dolmaya kadar adınıda DUKAN DOLMASI koydum...Çok öpüyorum seni zayıflayacaksın inanıyorum
seninde kandilin mübarek olsun..merhaba hanımlar kandiliniz mübarek olsun.Güçlendirmede 2 haftayı geride bıraktım.57.3 ile başladım ama 58.7 lere cıkmıstım(reglime denk gelmişti) pazar günü 57.7 ydim güçlendırmeye basladıgım kıloya bıle dusemıyodum bı turlu dünde moralim bozulmasın dıye tartdılmadım ki bugün bi ümitsizlikle cıktıgım tarıda 56.9 u gördüm56.9 bile olsa en son 56 yı ne zaman gördüğümü hatırlamıyorum lisede falandı heralde geçen günde adl ışıktan bluz deniyodum sanırım kalıpları buyukmuş bıraz M denedim buyuk S denedım bol en son Xs aldım ay nasıl mutlu oldum varya kızlar inşallah en kısa zamanda darısı başınıza daha bikaç ay önce ssoleil böyle seyler anlatırken imrenerek cvp yazıyodum ona o günleri görebilcekmiyim diye,istikrarlı devam ederek o günleri bende gördüm sonunda
senind ekandilin mübarek olsun..
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN TÜM DÜKANİST MÜSLÜMAN KARDEŞLER :))
la laaaııığğğ la laığğ biraz çatlak çıktı ses ama ben bi çig yumurta içem daa güsel çıkar hehe..
canım o ilaç kullanma zamanlarını ben çoktaan geride bıraktım. bi ara o hatayı bende yapmıştım. evlenmeden önce inceliim die .. iki kg verdim ama bırakmak zorunda kaldım beni çok kötü yapmıştı. verir vermez iki kg yu geri aldım üstüne iki daa aldım 72 kg ile evlendim.. eşim geçenlerde resimlerimizie bakıyoo " oha kollara bak boksçu kolu gibiymiş diyo " :86::86::86::86: işte o zaman akıllı kg vermeden haberim yoktu şimdi kk sayesinde çok bilinçlendim saglıkll kg verdim. ama sanırım benim kg nun dukanla takılması tesadüf yani zaten takılacaktı belki dukana nasip oldu
canım daha dört gün olmuş hemen moralini bozuyorsun. benim 17 gün oldu ben napim yaaa. :26::26:biraz sabır zamanla gidicektir kglar. buarada sınavlarında başarılar dilerim
melange cim teşekkür ederim ama ben zihnime kg veremicemi kopyalamıyorum. çok anma çok istiyorum kg vermeyi ve 15 kg verdim buraya kadar verdim neden inanmiim ki kg verceeme. ama ben zaten neyi çok istesem o olmaz yaa işte sabrımı deniyoo. bilemiyorum eger bu haftada bişi değişmezse bi süre diyete ara vericem kgmu oturtucam sonra tekrar başlicam . bişiler üdşünüyorum işte
evet zamanla direnç çogalıyor diyorlar ama benim hiç bi zaman kg vermem hızlı olmadı hep ayda 1 kg 2 kg en kg lu zamanlarımda bile. dukanla çok ümitlenmiştim hele 6 hazirandaki reglimden sonrapat pat gitmişti ama yok işte 11 inden sonra bişi değişmedi bi sonraki regl mi beklesem ne
işte budur ..Arkadaşlar, kongrenin ilk öğle yemeğinde çorba, mantı ve şakşuka çıktı, e insaf, insan bi tavuk bari çıkarır! Benim de protein günüm, ama ben naptım? Geldim kantine bi pors tavuk, bi pors köfte aldım tabakta. Yanına da beyaz peynir istedim. Kolayla ylyorum şimdi. Bu arada sunumları bıraktım, telefondan forum okuyorum :):)
heh ağzını seveyim..bugün herkesin sütlacı gelmiş...sırayla okuyorum da çok komik oluyor her mesajda bir sütlaç
başarı vs den çok benim gözlemlediğim şu diyet lafı çoğu insanı psikolojik olarak baskı altına alır ve kimse baskıdan hoşlanmaz bunun için sayfalarda gezinirken sadece o an için içimden geçenleri paylaştım o kadar canım. bu kadar gerilmeni anlayamadım.
amacım terbiyesizlik yapmak değil.. ayrıca senin burada olduğunu bilsem girip de birşey yazmazdım. lakin seni ilk topiğimize geldiğinde böyle mi karşılamıştık? çok naziksin canım.
yolanda nikimin anlamı maneviyatla alakalı...
yoli yüzdün kuyruğuna geldin..çok güzel yol kattetmişsin..zaferde az kaldı az daha sabır...
Bu diyete başlayalı tam 2 ay 17 gün oluyor. boyum 1,52.. 63,6 kilodan 56,6 ya düştüm.. ama arada okul gezilerinden kaynaklı 3 günlük diyeti bozuşlarımda ne yazık ki 1,5-2 kg gibi kilo artışı yaşadım.. kilo bende tamamen bi 'takıntı' halinde.. Dukan diyetinde izin verilen besinlerden yemek sınırsız evet.. hatta bu sayede açlık denen şey hiç yaşanmıyor dimi? Ama bende o yok işte.. Takıntım her şeyin önüne geçiyor ve yemiyorum.. geçenlerde 200 gram aldım diye 4 gün atak yaptım.. o günler de çok çok az yedim.. hatta son günlerde tansiyon düşüklüğü, baş dönmesi, enerjisizlik ve mutsuzluk yaşıyorum.. kilo verebilmek için çok az yemem ailemle aramda sorunlar yaşamama sebep oluyor çoğu zaman.. arkadaşlarım dur yeter diyo.. ama takıntı ya.. kendimi hala kocaman görüyorum.. düz 50 olsam yetecek ama motivasyonum tamamen gitti.. kilo verdikçe sarkıklar oluştu.. su içmeyi hiç sevmiyorum ve sevemedim.. bana yardım edebilir misiniz? son bayılma noktasına gelmemin üzerinden 1 hafta geçti.. ve bu arada kaçamaklar yaptım.. şeker ihtiyacım bitmek bilmiyor ve kendimi bol splendalı çay içmeye verdim.. şimdi 3 gün atak yapmayı planlıyorum..devam edeceğim ama korkum şu; seneye 12. sınıfım ve sınavdı dershaneydi derken enerji ve besin eksikliğinden sorun yaşamak.
Ne istediğimi bilmiyorum sizden..belki birazcık psikolojik destek.. :85:
Arkadaşlar müjdemi isterim ,500 gr birden gitmiş...66.400 oldummm
Baktım son 15 günde toplasan 1 kilom gitmiş...pek bir başarı değil...ama 1 gün firem var..sonra onu toparlama günleri..sonra bu ardı arkası bitmek bilmeyen kekler,ekmekler,pudingler,çikolatalar(dukan tabii ki) ,yeni tarifler...herbirinden sürekli tıkınmalara rağmen yine de kötü sayılmaz değil mi...amaaaan ben seviniyorum yinede yaw sallıcam işte mendili
Herkese günaydın bu arada..2-3 sayfa geçmişim var,okuyup geliyorum hemen...
Kızlar günaydın.Vallla sabahtan beri geçmişi okuyorum, yazamadım oyüzden muhabbetlerinize doyum olmuyo.Ben de günlerdir 60.5 tan bir gr.oynamadım valla.Dün tariflerden hepsini aldım birer birer uygulmaya başlayacağım.Umarım kilo almam.Hepinizi çok seviyorum.Ben soru sormuştu cevap vere olmamışDiyet reçel yiyebilyomuyuz diye.Birileri cevap versin.Hepinizi öptüm kocaman
motivasyonumu kaybettim gören var mııııııııııııııı??? az önce tam anlamıyla balona iğneyi batırdımmm, hatta iğne bile değil çuvaldızdı resmennn(( 3 dilim reçelli kızarmış ekmek yedim yaaaaaaa:125::125:, inanamıyorum kendime... ciddiyetimi kaybettim resmen, nooolliiiiiiiiiyy banaaaaaa...kızlar yardım ediiiinn, çok kötü hissediyorum kendimi...moralmen çöktüm ben yaaaaaaaaaa dukan amca beni tepetaklak etcek şimdiiiiiiiiiiiiii...
berkmine meyve yasak ama gojiberriy reçelinden bahsediyo kızlar o serbest meyvemiz olduğu için reçelide üretildi ya bizim forumda ama ben yapmam zira çok pahalı kıyamam yoli gibi valla kızcaz çok kazık yedi üstüne goji yicek hali kalmadı ben anca keklerime koyuyom eccük eccükbence hayırrrrr.dukana görede hayıııır.şekerden dolayı olmasada reçel meyveden yapılıyo meyva yassak
bu diyetin başlığı dukan diyeti. adı bu zaten. kitabın adı da bu. şimdi neyi değiştireceğiz ki kökten ? bu diyetin kuralları belli ve dışına çıkmak zinhar yasak. sen ise başka bişiden bahsediyorsun. demek istediğim açık ve netti. ayrıca başka konuları açıpta insanları bununla meşgul etmeye gerek yok. senin gelip sözüm ona kendi programınla verdiğin kgların havasını atmana karşılık ben gayette düzgünce nazikçe yazdım bir sürü arkadaşım da bana hak vermiş zaten. bundan anladığım o ki benim yazdıklarım topiğin büyük bölümünün ortak kanısıdır. burada ya dukancısındır ya değilsindir. bilmem açık oldu mu yeterince ????
evet epey bi yol aldık ama o kadarı bile yetmiyor daha da gitmesi lazım ya
aaaa aaaa bukız beni geçecek valla acele edim bende:))tebrikler canım.böyle devam etsin işşallahhh
herkese benden selamlar kızlar akşam bıraktığım yerden okuya okuya geldim herkesin haberleri çok güzel cino seninde öle canım sen hiç bişi yapmadın tamammı biz bişet görmedik duymadık bazen oluyo öle durumlar bugün mübarek gün ya allah yedirtmiş seni işte tıpkı oruçta yanlışlıkla yemek gibi yani sende yanlışlık yaptın sadeceeee baksanıza bugün yoli bile eksilerde yolicimmmmm kız ben sana koşka deyom sen nankör kedi olamazsın değelmi eccük eksideyim dediğin 700 gr be insaf et yavaş olsun temiz olsun be gülüm bende bu gün 67.7 olmuşum çok şükür canlar herkesin kandili mübarek dilekleri kabul olsun inş sınava girecek kardeşlerime allah zihin açıklığı versin kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Neden tüm bu agresyon acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?