Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ya abla valla da billa da yanımda daha olsa yiycektim hee. akşam iş çıkışı direkt kursa gittim yoksa eve gelince de yerdim yanii. sana çok mok çüş filan demedik yahuu.. afiyet olsun benim ablamaa. dukan bu yiye yiye kg verdirir..
muah muah ablam ben yatıyorum ee ne demişler tauk yoli. hadi çüüüüz herbikeşlereee

hadi iyi geceler yolicikk sabaha tığ kibin olsın inş hade uykunda iyi yağ yakmalar

Çok teşekkürler, ben en iyisi kitabı da alayım bir an önce :)

Aaaaaaaaaaa, nereden bildin? Hayatım benim adım da Mutlu zaten. Benim yaşama sebebim mutlu olmak. Polyannayım ben Polyanna

Aaaaaaaaaaa, nereden bildin? Hayatım benim adım da Mutlu zaten. Benim yaşama sebebim mutlu olmak. Polyannayım ben Polyanna

hay öpücem yaa

böyle insanlara hasretiz bu ülkede yalnız. Farkında mısınız bilmem ama herkes karamsar. Çok mutlu oluyorum valla çok mutlu ettiniz beni hocaaamm :)))
mutlu etmek, mutlu hoca, mutlu.. ne güzel yiaaa MUTLUUUUUU hehehehehe

selamlar herkese,
14 gündür dukancıyım, 4 kilo verdim ama iki gündür 500 gramını geri aldım. bozmadığım halde böyle olunca cidden moralim bozuldu. yarın ne çıkacak meraklardayım. sizin mesajları okudukça güç buluyorum:)
bir de bugün çikolata krizine girdim. delirmemek için bir tane diyabetik çikolata aldım. henüz yemedim ama herhangi bir çıldırma anında dolaptaki normal çikolatalar yerine ona saldırırım dedim:) umarım kendisine gerek kalmaz. :18:

hepinize iyi geceler dukandaşlarım uykunuzda eriyin gitsin yağlar.mutlu uyanın.işşallaah

neler oluyor bana? Biri +1100 gramın açıklamasını yapsın!!! Tartıda +1100 nasıl çıkabilirim ya? tam BİR KİLO YÜZ GRAM ARTIDAYIM!!! Neyi yanlış yaptığımı bilmiyorum, dün ps günümdü sabah peynir yumurta kahve öğlen yoğurtlu patıcan salatası arada yoğurt ve süt tükettim biraz akşam da tavuk yedim tavuk sote!!! Dışarda yedim acaba içine bir şey mi koymuşlardı dicem meraklardayım. İçinde pelte halinde havuçlar koymuşlardı ama ben onları zaten ayırdım yesem yesem 1 dilim havuç yemişimdir ayıramadıklarım. İçine bulyon mu atmışlardı acaba? bulyon kullanıp da böyle artı çıkan var mı aranızda bayanlar? Ölücem mutsuzluktan yeminle ağladım ağlicam :95::95::84::84::84:

Na böyle oldum tartıdaki rakamı görünce

İMDAAAKK!!!

tuzlu bir şeyler yediysen o da şişkinlik yapabilir tartıda öyle çıkmış olabilirsin. veya regl dönemin falan mı?
sakin ol öncee

Günaydın kızlar

:92::92:
0:87::87:

neden bu kadar sevinç gösterisi dersiniz ???
eveettt. berkmine abla haklı çıktın !! 59.8 geliyorum bu sabah !!! yuppii !! gerçi geri gelir eccük bu ama atakım cumaya kadar sürücek. biraz saglamlaştırabilirsem ne mutlu banaa
olduu sonunda direnç kırıldı kızlar. inşallah devamı da gelecek. saf proteinin bunu başarıcana inanmıyordum yaa oldu işte.. dünden beri 1 kg gitmiş görünüyor. çogu sudur eminim ama olsunnn tartıda 18-20 sene sonra ellileri gördüm ya oh beeeeeeeeeeeeee

tebriklerrrrrrrrrrrrrrr

çok tebrik ederim canım süpersinnn darısı bana 59,90 olsam mutlu olcam valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…