Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

:92:
senin adına çok sevindim.tebrikederim.iyiki ayrılmamışsın.

yaaaaaaaaa süpersiiiiiiiiiiiiiiiiinnn yolikaaaaaammmmm haydin bakalım şeytanın bacağını kaşını gözünü her bi yerini kırdın inşallah bu sefer çok sevindim walla canım bak, bu sefer oldu işte, demek ki atak ın gelmiş senin, inatçı yağların bunu istiyomuş, hakettiler onlar bunuuuuuuuuuu:)))
yürü be kuzuuum kim tutar artıkın seniiiiiiiiii

çok tebrik ederim canım süpersinnn darısı bana 59,90 olsam mutlu olcam valla
canım sende 60.0 gelmişsin yani eli kulagında. hadi bakalım darısı başına inşalla. benim de devamı gelsin hayırlısı ile nazarım degmesin yani 11 hazirandan 29 hazirana tam 18 gündür 60,3 altına inememiştim sonunda olduu

:92:
senin adına çok sevindim.tebrikederim.iyiki ayrılmamışsın.

teşekkür ederim onuregecim. zaten ayrilmicaktım size nazlandım

ben 2 gündür 70.0 kilodayım.reglim devam ediyor.dün su içemedim. bakalım yarın nasıl olacak.

bence regldendir. regl bittikten 3 gün sonraya kadar bi hareket muhakkak olur

cinoooooom oldu kızzz....
hee şeytanın herbiyerini kırdım evelallah .. inşallah devamı da gelir. yaa o kadar uzun süre beklemişim ki evet sevindim ama öyle beynim tavana filan vurmadıı dün akşam tartıldığımda 60.3 ile 60.1 arasında gelmiştim yani sabah ellileri göreceğimi biliyordum sanırım ondan öyle oldu.. şimdi temkinli olmak istiyorum.. bi süre altmışlar bana görünmeye devam edecekler.. işte artık görünmemeye başlayınca oldu bu iş dicem ben

Yolandaaaaa!!! Ay atlicam boynuna tebrik ederim canımın içiiii
na bu da kupaaa
her bi sevinçten yaptım valla

ama ben niye 1 kilo fazla çıktım amanın akşama 10 km koşmazsam ........im!!! Buradan kendime 150 mekik, 4x10 biseps, triseps çalışması, 5 dakika yanlara mekik, bilimum fitness hareketleri biçiyorum!!!

selamlar herkeze bugün hiç giremedim geçmişi okumayıda anca bitirdim Tickerımı değiştireyim bari dedim -500

tebrikler canım ne güzel haberler var bu sabah
Güzel bir güne günaydınnnnn

Çalışmak için erken uyandım ama tartıda 60' ı görünce dayanamadım yazmadan

valla şahane tebrikler canım..valla sabah sabah mutlu oldum sizin adınızaa

dur bi sakin ol tatlım..öyle bi kutu bulyonda yesen bigünde sanmam bu kadar etki yapsın 300*500 neysede..acaba tartın digitalse onların pili bitmesine yakın sapıtıyo öle bişi olabilirmi..bide vücudunda şişlik hissediyomusun ne bileyim suyunu az içtin ödemmi yaptı..sakin ol cnm benim..benimde başıma nerdeyse bir kilo fazla çıkma olayı geldi herşeyi düzgün yapmama rağmen ama sabırla devam edince inan fazlasıyla gitmişti..bakalım yarına ne olcak sen aynen devam et diyetine yarına bakalım..moralini bozma lütfennn

ohhh beee valla bana bile bi rahatlama geldiii oleyy oleyy oleyyy...çok ama çoook sevindim yolandam valla artık seni nasıl teskin edicez die düşünüp duruyoduk...şükürler olsun tebrik ederim canım benim..yumruğumu süper bi zamanda yaptın ve sonucunu aldın dahada alcaksın 2 güne inşallah...haydee tüm kilo verenler için sabah halayı çekelim

Teşekkür ederim canımcım..sesimi duyan varmış yaşasın :97:
canım ben de dün akşam siteyi taradım taradım buldum reçel tarifini ,meğerse vamış tariflerin arasında..aramış bulamamıştım oysaki..
dün gece yaptım hemen,gayet güzel oldu..ama uyarım var yapacaklara ben 150 gramdan yaptım ve 5 karanfil attım,çok geldi..1-2 karanfil yeter..hatta 1 tane bile yeter bence..bir de suyunu az koymuşum galba arkadaşlar suyu bitti,hep tane oldu..
Bu durumda yapılacak birşey varmı sizce,tekrar su koyup kaynatmak bozar reçeli değil mi,ben reçel yapmayı bilmiyorum da
ama yine de her haliyle güzel,risk değil yani..beğenmezseniz kurabiyelerin ya da keklerin içine öyle de koymaya devam edebilirsiniz..deneyin derim ben...
Tekrar teşekkürler canım sana da.

Canımsın rica ederim
canım walla süper gidiyorsun...genel olarak uyuyorsun o zaman..yağ konusunda daha rahatsın..pek abartmıyorsun..tek yaptığın kaçamak dondurma 2 günde bir..ekmek hakkının 1 tanesini kullanıyorsun..ödül öğününü de haftada bir yapıyorsun sanırım...ok,yapılır

Günaydın kızlaaaaarrrr

ben geldiiiiim sizi çoooook özledim geçmişi hemen okuyup geliyorum.

canım afiyet olsun..seninde kafana takılan süttozu meselesi benimde kafamda 2 gündür çünkü bu hafta şimdiye kadar cumadan bu yana yani anca -200 verebildim..oda zar zor bu sabah gördüm onuda...hatta 3 gün önce +300 dim...acaba çokmu abarttım bu çikolata meselesini yaa ondanmı oldu bilmiyorum bakalım cumaya kadar nolcak..en azından -500 istiyorum haftada...dün bütün çikolatayı yedim dedim bitsin yapmıcam bakalım nolcak die..zaten öğğk geldi için dışım tatlı oldu dün..ben gene tuzlulara dönüş yapıcam sen bi enteresanlık farkettinmi kendinde süttozuyla alakalı onu merak ettim tatlım..:26::26:

eveet iki gün aradan sonra sahalara döndüm artılarla o kadar çok demeye dilim varmıyor.

eşim 1 haftadır yoktu oh iyi o yokken daha rahat yaparım diyeti diyordum ki kendimi tvnin karşısında can sıkıntısından şuursuzca yerken buldum. cezamıda bu sabah tartıda dukan amca tokat gibi yapıştırdı suratıma saolsun

şimdi ben neyleyim nerelere gideyim başımı hangi taşlara vurayım a canlar siz söyleyin.

adım sayar aldım bende size özendim sabahtan beri 94 adım atmışım

canım benim teşekkür ederim. şu sıcak kanlı tavırların yokmu.. bende atlarım valla boynunaa...
çok çıktım diye canını sıkma. bak ben bi günde 1 kg vermiş görünüyorum.. bi günde yagdan vermek mümkün mü ? hayır değil? işte su gitti muhtemelen..bi kaç güne bi kısmı geri gelicek biliyorum ben.. sana gelen de sudur. o yüzden üzme kendimi.. sporuna sarıl ve bana kalırsa o süt tozlu filan değişik tatlılara fazla sarılma. ben vallahi korkudan o tatlıları filan yiyemiyorum. hani tatlandırıcı ile bile olsa sanki diyetimi bozuyor gibiyim. diyette bu kadar rahat olmak beni iyi hissettirmiyor. ayda yılda bi yerim mesela haftasonları ama hergün ne bileyim.. bu benim naçizane fikrim

hee benim meto sadece beni değil sizi de bıktırmıştı dimi. artık ne dicenizi şaşırıyordunuz. ama sonuna kadar destek verdiniz. bu sizin başarınız be arkideşlerim.. süpersiniz.. bi süre salmam sonra yumruk atmam işe yaradı yaa.. inşallah devamı da gelir ..

benim de canım acayip tatlı çekiyor. ben gojiyi aldım dolapta duriyii. bari reçel yapem de arada agzım tatlansın

canım reglin bitince kesin 6 lı rakamları göreceksin..şimdiden havaya girebilirsin:))

kesinlikle aynı fikirdeyim. şimdiden tebrik ediyorum. ben de reglden sonra pat pat kg vermiştim. veriş o verişti. ta ki bugüne kadar

selamlar herkeze bugün hiç giremedim geçmişi okumayıda anca bitirdim Tickerımı değiştireyim bari dedim -500

tebrik ederim canım.. kendi sevincimden size bişi yazamadım.

Güzel bir güne günaydınnnnn

Çalışmak için erken uyandım ama tartıda 60' ı görünce dayanamadım yazmadan

süpersin canımcım. haydi darısı 59. lara. inşallah yarında benim gibi kenarından da olsa59 u göreceksin ben inanıyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:

Burda aynısını yaşayan o kadar çok insan var ki..vakit bulsan da girip okuyabilsen endişelenmemen gerektiğini anlarsın aslında..sen diyetini bozma aynen devam et,bir sabah şaşıracaksın :) regl dönemin yakşalıyor olabilir mi? ya da tuzlu şeyler mi yiyorsun,ya da suyu mu az içiyorsun..suyu,proteini ve kepeği artır bak vereceksin..35 günde 6,2 gayet iyi bir kilo ve savunmaya geçilecek bir dönem..tamgaz devam...az yeme..yağsız proteinlerden bol bol ye..

ama ablacım ben bir öğünde yedin sandım onları..yoksa fazla filan değil ayol..sen ye,tıkın,afiyet olsun,yarasın,giden löp löp kilo olsun :)

diyetine aynen devam et canım..dukanda öyle diyo bikaç günde eski kilona kavuşursun..ayrıca sen bizim ekip başımızsın valla cuma günü çok ayıplanırsın sakın nasılsa bozdum die yoldan çıkma..kaldığın yerden devam elisacım sanırım kilosu az olanlar daha kolay sapıtıyo bana öle geldi:)

benim de reçelim öyle oldu vuvuuu, ama dışarda kalınca yumuşuyo azıcık sulanıyo. Dolaba koymazsan geçer diye düşünüyorum benimki öyle oldu gibi tam reçel gibi olmadı da sanki taneli marmelat gibi oldu.

Sadeca: Ya suyumu da 2 litre tükettim aslında, acaba sotede yağ mı vardı diyorum? O kadar etki yapabilir mi ki susuz aldım tabak tabak değiştirttim yemeği altına da tonlarca peçete koydurup süzüp süzüp yedim. İçine havuç koymuşlardı, azıcık ayıklayamadığım minik kısımlarını yedim. Çokça da yürüdüm dün, spor babında olmasa da ben zaten hızlı yürürüm, uzun süre enerji harcadığımı düşünüyorum. Tartının da pilini aksi gibi daha dün sabah taktım. 59,4 falan çıkıyodum normalde, dün ps günümün son günüydü. Ümidim saf pro günlerinde. 4 temmuz gibi güçlendirmeye geçmeyi planlamıştım oysa ki. Allah dedi bana ben izin vermezsem olmaz al bakalım dedi gördüm günümü işte ((
-kandilin etkisiyle dine yaklaşma oldu bende -

valla listenin yüz karası oliciiim kendimi fosforlu kırmızı kalemlerle işaretliceeem

hep aynı hatayı yapıyorum sabah süper başlıyorum öğlen fena gitmiyo öğleden sonra başlıyorum sapıtmaya

napsam ne yediysem hep buraya mı yazsam acaba berrinden oklavayı yiyince kendime gelirim belkim.

canım zaten günde 50 kere yazdığımıza gibi bu duraklamalar ve iniş-çıkışlar geçici..sakın moralini bozma..hepimiz ama hepimiz istisnasız yaşıyoruz bunu..vücudun su tutmuştur...suyu,proteini ve kepeği artır..
Tatlı krizi için doğru düşünmüşsün..ben hergün yarım ya da 1 parça ya mavi-yeşilin ya da bitter çikolata yiyorum..şu aralar dukan çikolatası yapmaya başladım onu yiyorum..ama eğer kendini durduramayan bir tipsen hiç tavsiye etmem ,o paketi açma :) bir de dr. Oetkerın light pudinglerinden yapabilirsin arada bir..azcık azcık yersin..
Yeni gelen arkadaşlar dukan diyeti tarifleri sayfamızı biliyorsunuz değil mi..orada ayrı bir dünya yatıyor kaçırmayın walla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…