Günaydın kızlar
:92::92:
0:87::87:
neden bu kadar sevinç gösterisi dersiniz ???
eveettt. berkmine abla haklı çıktın !! 59.8 geliyorum bu sabah !!! yuppii !!gerçi geri gelir eccük bu ama atakım cumaya kadar sürücek. biraz saglamlaştırabilirsem ne mutlu banaa
olduu sonunda direnç kırıldı kızlar. inşallah devamı da gelecek. saf proteinin bunu başarıcana inanmıyordum yaa oldu işte.. dünden beri 1 kg gitmiş görünüyor. çogu sudur eminim ama olsunnn tartıda 18-20 sene sonra ellileri gördüm ya oh beeeeeeeeeeeeee
Günaydın kızlar
eveettt. berkmine abla haklı çıktın !! 59.8 geliyorum bu sabah !!! yuppii !!gerçi geri gelir eccük bu ama atakım cumaya kadar sürücek. biraz saglamlaştırabilirsem ne mutlu banaa
olduu sonunda direnç kırıldı kızlar. inşallah devamı da gelecek. saf proteinin bunu başarıcana inanmıyordum yaa oldu işte.. dünden beri 1 kg gitmiş görünüyor. çogu sudur eminim ama olsunnn tartıda 18-20 sene sonra ellileri gördüm ya oh beeeeeeeeeeeeee
canım sende 60.0 gelmişsin yani eli kulagında. hadi bakalım darısı başına inşalla. benim de devamı gelsin hayırlısı ile nazarım degmesinçok tebrik ederim canım süpersinnndarısı bana 59,90 olsam mutlu olcam valla
:92:
senin adına çok sevindim.tebrikederim.iyiki ayrılmamışsın.
ben 2 gündür 70.0 kilodayım.reglim devam ediyor.dün su içemedim. bakalım yarın nasıl olacak.
yaaaaaaaaa süpersiiiiiiiiiiiiiiiiinnn yolikaaaaaammmmmhaydin bakalım şeytanın bacağını kaşını gözünü her bi yerini kırdın inşallah bu sefer çok sevindim walla canım bak, bu sefer oldu işte, demek ki atak ın gelmiş senin, inatçı yağların bunu istiyomuş, hakettiler onlar bunuuuuuuuuuu:)))
yürü be kuzuuum kim tutar artıkın seniiiiiiiiii
selamlar herkeze bugün hiç giremedim geçmişi okumayıda anca bitirdim Tickerımı değiştireyim bari dedim -500
valla şahane tebrikler canım..valla sabah sabah mutlu oldum sizin adınızaaGüzel bir güne günaydınnnnn
Çalışmak için erken uyandım ama tartıda 60' ı görünce dayanamadım yazmadan
neler oluyor bana? Biri +1100 gramın açıklamasını yapsın!!! Tartıda +1100 nasıl çıkabilirim ya? tam BİR KİLO YÜZ GRAM ARTIDAYIM!!! Neyi yanlış yaptığımı bilmiyorum, dün ps günümdü sabah peynir yumurta kahve öğlen yoğurtlu patıcan salatası arada yoğurt ve süt tükettim biraz akşam da tavuk yedim tavuk sote!!! Dışarda yedim acaba içine bir şey mi koymuşlardı dicem meraklardayım. İçinde pelte halinde havuçlar koymuşlardı ama ben onları zaten ayırdım yesem yesem 1 dilim havuç yemişimdir ayıramadıklarım. İçine bulyon mu atmışlardı acaba? bulyon kullanıp da böyle artı çıkan var mı aranızda bayanlar? Ölücem mutsuzluktan yeminle ağladım ağlicam :95::95::84::84::84:
Na böyle oldum tartıdaki rakamı görünce
İMDAAAKK!!!
Günaydın kızlar
vuvuu dur küsme ben not almistim o recel tarifini, ama sütlaci malesef yazmamistim, al iste ;
" 250 gr goji berry güzelce yıkanır, üzerine 3-4 kaşık toz tatlandırıcı, 4-5 adet karanfil,
birkaç damla vanilya aroması ve biraz limon suyu eklenir.
ve üstüne gelecek kadar su konup çelik tencerede kısık ateşte kaynatılır .
Afiyet olsun... "
Aynen bu... Ben de cok heveslendim yapacaktim ama gojiberrylerime kiyamadim, zira ben ilk Istanbul Misir Carsisinda bi baharatcidan kilosu 95 TLye almistim :) Onlar bitti, dün de gidip Besiktasta bi aktardan 200 gr 14 TLye aldim, hos bunun da kilosu 70 TL ya napalim, bulamiyorum, vitaminsizlikten hasta masta olmayayim diye korkumdan yiyorum her gün :)
ben 2 gündür 70.0 kilodayım.reglim devam ediyor.dün su içemedim. bakalım yarın nasıl olacak.
ay cnm ne güzel olmuş msj bayıldım tşk ederim hepsi içinevet cnm son 4 gün düğün için dışarıdaki işler bitti evdeki işlerle ugrasıyoruz arada fırsat buldukcada bakıyorum hemen buraya :126: güçlendirmeye geçtiğim ilk hafta 4-5 gün şehir dışında pek diyete uyamadım hemde reglime denk geldi o ara birden baya arttı gitmek bilmediler.tekrar evime dönünce güçlendirme kurallarına genel olarak uydum,kahvaltıda 1 dilim tam bugday ekmegi yiorum 2. dilim hakkımı kullanmıyorum.makarna hiç yemedim ama evde pilav olunca ondan yiorum,kendıme ayrı yagsız yapıcam dıye ugrasmıyorum.meyve buara pek yemıyorum ama 2 günde bi dondurma hüpletiyorum itiraf ediorum onun dışında et sebze karışık gidiyorum.bitaraftan koşturdugum ıcın cokta kasmıyorum kendimi.gelen kilolarda artık kalıcı oldular heralde diye korkmaya baslamıstımkı birden gidiverdiler
Teşekkür ederim canımcım..sesimi duyan varmış yaşasın :97:
canım ben de dün akşam siteyi taradım taradım buldum reçel tarifini ,meğerse vamış tariflerin arasında..aramış bulamamıştım oysaki..
dün gece yaptım hemen,gayet güzel oldu..ama uyarım var yapacaklara ben 150 gramdan yaptım ve 5 karanfil attım,çok geldi..1-2 karanfil yeter..hatta 1 tane bile yeter bence..bir de suyunu az koymuşum galba arkadaşlar suyu bitti,hep tane oldu..
Bu durumda yapılacak birşey varmı sizce,tekrar su koyup kaynatmak bozar reçeli değil mi,ben reçel yapmayı bilmiyorum da
ama yine de her haliyle güzel,risk değil yani..beğenmezseniz kurabiyelerin ya da keklerin içine öyle de koymaya devam edebilirsiniz..deneyin derim ben...
Tekrar teşekkürler canım sana da.
Yolandaaaaa!!! Ay atlicam boynuna tebrik ederim canımın içiiii
na bu da kupaaa
her bi sevinçten yaptım valla
ama ben niye 1 kilo fazla çıktım amanın akşama 10 km koşmazsam ........im!!! Buradan kendime 150 mekik, 4x10 biseps, triseps çalışması, 5 dakika yanlara mekik, bilimum fitness hareketleri biçiyorum!!!
ohhh beee valla bana bile bi rahatlama geldiii oleyy oleyy oleyyy...çok ama çoook sevindim yolandam valla artık seni nasıl teskin edicez die düşünüp duruyoduk...şükürler olsun tebrik ederim canım benim..yumruğumu süper bi zamanda yaptın ve sonucunu aldın dahada alcaksın 2 güne inşallah...haydee tüm kilo verenler için sabah halayı çekelim
canım ben de dün akşam siteyi taradım taradım buldum reçel tarifini ,meğerse vamış tariflerin arasında..aramış bulamamıştım oysaki..
dün gece yaptım hemen,gayet güzel oldu..ama uyarım var yapacaklara ben 150 gramdan yaptım ve 5 karanfil attım,çok geldi..1-2 karanfil yeter..hatta 1 tane bile yeter bence..bir de suyunu az koymuşum galba arkadaşlar suyu bitti,hep tane oldu..
Bu durumda yapılacak birşey varmı sizce,tekrar su koyup kaynatmak bozar reçeli değil mi,ben reçel yapmayı bilmiyorum da
ama yine de her haliyle güzel,risk değil yani..beğenmezseniz kurabiyelerin ya da keklerin içine öyle de koymaya devam edebilirsiniz..deneyin derim ben...
canım reglin bitince kesin 6 lı rakamları göreceksin..şimdiden havaya girebilirsin:))
selamlar herkeze bugün hiç giremedim geçmişi okumayıda anca bitirdim Tickerımı değiştireyim bari dedim -500
Güzel bir güne günaydınnnnn
Çalışmak için erken uyandım ama tartıda 60' ı görünce dayanamadım yazmadan
slm kızlar inşallah benı unutmamışsındır.günlerdir okadar yoğunum kı zaman buldukca bakmaya çalıştım ama yazamadım.görmeyeli dünyayı baya hafıfletmişsiniz.helal valla sıze.kızlar ben toplamda 6,2 kg verdım 35 günde.ama son zamanlarda kılom bırden bı kılo artıyo ve hıç kaçamak yapmamama rağmen..bı kere sucuk yedık ızgara tabı onu saymazsak.ya nıye böyle oluyo benım çok cnm sıkılıyo mutsuzlaştım umutsuzlaştım iyice..ya kılo vermeyı bırakın 10 gundur kılom artıyo ınıyo artıyo ınıyo..bana yardım edın..
ya yolicim tabikide çok az yiyosun zaten meton savunmaya geçmiş az az yolldığın yemeklere bunlar anca bana yeter diyo yakmaya bişey bulamıyor yani idareli kullanıyo senin metoo vallahide billahide zararsız olanlardan sık sık yemeğe çalış ben çok çok az yediğim günler hatta seneler oldu yok gram veremedimi biliyorum bak üç gündür fazla yiyom 68 virajını döndüm çok şükür(de bu gün yediklerime çok mok çüşşş dediniz )sabah inşlah şarampole yuvarlanmam yani
eveet iki gün aradan sonra sahalara döndüm artılarla o kadar çok demeye dilim varmıyor.
eşim 1 haftadır yoktu oh iyi o yokken daha rahat yaparım diyeti diyordum ki kendimi tvnin karşısında can sıkıntısından şuursuzca yerken buldum. cezamıda bu sabah tartıda dukan amca tokat gibi yapıştırdı suratıma saolsun
şimdi ben neyleyim nerelere gideyim başımı hangi taşlara vurayım a canlar siz söyleyin.
adım sayar aldım bende size özendim sabahtan beri 94 adım atmışım
bu arada güçlendirmeye geçiş hedefimi 57 olarak belirlediğim için kaldı 3 kilo
diyetine aynen devam et canım..dukanda öyle diyo bikaç günde eski kilona kavuşursun..ayrıca sen bizim ekip başımızsın valla cuma günü çok ayıplanırsın sakın nasılsa bozdum die yoldan çıkma..kaldığın yerden devam elisacım sanırım kilosu az olanlar daha kolay sapıtıyo bana öle geldi:)
selamlar herkese,
14 gündür dukancıyım, 4 kilo verdim ama iki gündür 500 gramını geri aldım. Bozmadığım halde böyle olunca cidden moralim bozuldu. Yarın ne çıkacak meraklardayım. Sizin mesajları okudukça güç buluyorum:)
bir de bugün çikolata krizine girdim. Delirmemek için bir tane diyabetik çikolata aldım. Henüz yemedim ama herhangi bir çıldırma anında dolaptaki normal çikolatalar yerine ona saldırırım dedim:) umarım kendisine gerek kalmaz. :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?