Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

:92::92:
Hepimizin hep bir ağızdan ne diyeceğini biliyorsun değil mi yoliciiiimmm
"BAAAAAAK GÖRDÜN MÜÜÜÜÜ BİZ SANA DEMİŞTİİİİİİİKKKKK"
Canım walla kutlarım,inanki hepimiz bunun olacağını biliyorduk...hem sen atak yapmadığın için yumruğun işe yarayacağını biliyordum hem de neden biliyormusun,8 aydır zaten az yediğin için vücut hiç anlamıyordu ve 2 gün normal şeylerden yemen,fazla yemen vücuda yemeyi hatırlattı üzerine de yumruğu çaktın mıydı bak sonu..CANIM GERÇEKTEN EĞER BU DÖNEMDE KENDİ DİYETİNİ YAPSAYDIN DA YA HİÇ VEREMEYECEKTİN YA DA ALACAKTIN HATTA SAVUNMA YÜZÜNDEN...Bak şimdi bence daha da azalacak bu kilon inşallah ama yumruk bittiğinde artıya geçerse de üzülmüyorsun tamammı çünkü biliyorsun artık bir şekilde gidecek...
Bir de şu hatayı yapma ulan ben sadece atakta verebiliyorum diye sebze günlerinde hiç sebze yemezsen tekrar vücudunu aynı şeye alıştırırsın..sebzeni de proteinini de bol bol ye...bol yemezsen olmuyor..

Canım bugün ilk yapman gereken şey suyu neredeyse 2 katına çıkar hemen bugüne özel..proteini de artır..birşey bulamıyorsan bol süt iç,yoğurt ye..yarına birşeycik kalmaz..başka bir sorundur..gaz vardır,ödem yapmıştır..tualet düzensizliğindendir..regl dönemin yaklaşıyordur yoksa soteyle moteyle alakası bile olamaz sen rahat ol pişmanlık duyma..sporu da öyle abartma bence sadece daha bol yürüyüş yap bugün..

Günaydın kızlaaaaarrrr

ben geldiiiiim sizi çoooook özledim geçmişi hemen okuyup geliyorum.

Anam anam anam kimleeee gelmişşşş..benim yağmurum gelmişş..hoşgelmişşş sefalaaaa getirmişşşş...
kıssss gözlerim seni aramaktan şaşı oldu,ösledim walla
du bakiiimm sen biraz kilo mu aldın yoksam,bir anne yemekleri kokusu alıyorum sanki

Aslına bakarsan + olarak dönmedi be sadecam..3-5 gün takılı kaldı ama sonra tak diye 500 gr gitti üstelik çiko yiyorum..hatta dün akşam mozaik pasta yaptım koca bir dilim ondan da yedim(yine çiko gibi) bugün vermemiştim ama almamıştım da..yani bana kalırsa aldırmıyor ama biraz duraklatıyor olabilir sadecam...ben çikodan azcık azcık yiyordum günde zaten,bir sorun olmaz herhalde be canım...ama aldırsaydı dünki pastam daha çok aldırırdı herhalde ne bileyim...sen de eğer mokunu çıkartmıyorsan sana da birşey yapmaz merak etme :)

ben de sizler gibi dukan diyetine başladım pazartesi başladım.84.9 dum bu sabah itibariyle 82.9 olmuşumm. çok mutluyumm.bir yıl önce bir kızım oldu doğuma girerken 115 kiloydum bu zamana kadar bi rejim bi normal düzen 88 e kadar gelmiştim dukana başlamadan önce 2 hafta klasik rejim uyguladım sadece ekmeği kestim 3 kiloya yakın vermişim. şimdi burdakileri okuyunca daha bi gaza geliyorum. şimdilik hedef 65 hayırlısıyla inşallah fikirlernizi bekliorum. herkese başarı diliyorum...

Elisacım bu haftanın yüz karası ben olucam, hiç canını sıkma sen:))beni de şöööle koyu koyu işaretle ki aklım başıma gelsin... dünkü yeme krizinden sonra neyse ki 3 dilim kızarmış ve bol reçelli ekmek + olarak yansımadı, sadece olduğum kiloda kaldım...ama cumaya kadar geçen haftaki kilomdan daha aşağıya düşmem imkansız..naapalım hedef bir sonraki cuma artık:18:

canım sporun ertesi günü kaslar su tuttuğu için çok çıkman normal. şimdi toparlan ve diyetine aynen devam.. merak etme kg filan almadın tamam mı ?? vuvucum da gayet güzel izah etmiş zaten

evet vuvucum siz demiştiniz. ama o kadar uzun süre direndi ki bende ister istemez canımı çok sıktım. ve haklısın.. normal diyetimde de olsa bu duraklama olacaktı. ve ben dukanın yumruk silahı sayesinde bunu kırdım. bazen orada bırada şişman obez insanlar görüyoruım ve onlar için üzülüyorum. keşke dukanı bilseler kg vermenin yolunu ögrenseler diye.. biz biliyoruz şanslıyız dioyurm... şimdi bi kaç güne geri gelmeler olacak ama ben takmicam. çünkü atakta gidenin büyük kısmı suu ve ben asıl kg yu seyirde vericem biliyorum.. dolabım sebze doluu cumartesiden sonra seyire geçicem onları da yiyicem. şu anda meyve vs yemediimizden C vitamin takviyesi de kullanıyorum pazartesidenberi ve kg vermeme mani olmadı. buna da mutlu oldum. zira pharmaton kg vermeme engel olmuştuu..
çok teşekkür ederim sonsuz desteğiniz için. yani hiç tanımadıınız sanal bir karakterim yüzümü görmediniz sesimi duymadınız ama deli gibi destek oldunuz hakkınızı ödeyemem.. süpersiniz

hoşgeldiiin, sfalar getirdinn:)) emin ol başaracaksın ki eğer liste dışına çıkmazsan öyle ya da böyle mutlaka gidiyor bu kilolar...

sensin süper kızıııııııııımmmm yılmadın walla taş olsa çatlardı ortasından yanii, o kadar sabrettin:)) inşallah şimdiden sonra da meyveleri toplamaya şey pardon yağları dağıtmaya devam edeceksin, bak gör

aynı şeyi en az iki kez yaşadım sebebi hala çözemedim ama sonra iniyor korkma .panik yok panik yok.panik yok.

eeee bişi biliyoruz herhal.kutlarım canım inşallah banada nasıp olur 60 ın altını görmek....

günaydın..
2. atak günü ve dünkü 900 gr lık fark yerini 500 gr bıraktı ..dün 60.6düm bu sabah 61.1 ((inanlır gibi değil.kaçamak yapmadım..ama saat 5'ten sonra canım birşey istemedi yiyemedim..erken yemeyi kesince böyle oldu sanırım..ilk gün saat 9 da yine touk yemiştim.. ve ogün 25 dk spor yapmıştım..neyse cumaya kadar devam..bende 59 lu rakam görnek istiyorum..
yoliş nerdesin sende durumlar nedir.?.gelde yaz hele.

hoşgeldiiin, sfalar getirdinn:)) emin ol başaracaksın ki eğer liste dışına çıkmazsan öyle ya da böyle mutlaka gidiyor bu kilolar...

teşekkür ederim inşallahh yaa artık 3 sene önceye dönebilmek istiyorum ağustosta meme küçültme ameliyatı olacam o zamana kadar diyete ssadık kalabilirsem kaç kilo verebilirim acaba tahminde bulunabilen var mı eski deneyimlilerden

Aramıza hşgeldiiiinnn,iyiki geldinnn,sen de sefalar getirdiiinnn
Bir bilinçli dukanist daha görüyorum karşımda ,sevindim buna
Canım pişman olmayacaksın,verdiğin kilolara sen de inanamıyacaksın inşallah...Biz hep burdayız,hayırlı uğurlu olsun

bilmiyorum ki canım herkesin bünyesi farklı oluyo, ama dukanın sitesindeki testi yap bakalım ne diyecek o bir fikir verebilir belki. geçmiş sayfalarda linki vardı sanırım.

evet sporu o kadar abartmam muhtemelen 4-5 km yokuş yukarı yürüyüp biraz fitness mekik vs çekicem işte.. Normalde de spor yapıyorum ben finaller aksattı, ameliyat derken iyice boşladım. Biraz toparlanmış olurum hem.

aynı şeyi en az iki kez yaşadım sebebi hala çözemedim ama sonra iniyor korkma .panik yok panik yok.panik yok.

canım sağol tecrübeni paylaştığın için. Ya panik oldum ama bırakmaya niyetli değilim. Ama yine de böyle bir şey görmek çok şaşırttı beni. Çok ilginç.

Sadeca abla da demişti acaba ödem mi var diye o aklıma geldi şimdi sabah ölçtüm belimi göbeğimi 1 cm fazla çıktım. Ödem olma ihtimali var şimdi aklıma geldi hakikaten.

Yolandam yaa acaba dün uzun zmandır yaptığım ilk yürüyüştü, vücut onu spor mu yapıyorum sandı naptı
ondan dolayı kaslarım bi toparlandı su mu tuttu yoksa kas kütlem mi arttı?

ehehe

yalnız hepinizin ayrı ayrı desteği moralimi yükseltti, sizi çok seviyorum bunu bilin de yani :78:

tüm sevgi ifadelerini de eklerim çekinmem

kızlar yaaa offf amma çok konuşmuşsunuz bıdı bıdı bıdııçeneniz düşmüş oku oku bitmedi

sevgili beberongo vücudumuz bazen malesef böyle eşek şakası yapabiliyor. benimki de şakacı bugün.zira +400 gördüm bu sabah. ama bikaç gün sonra fazlasıyla gideceğine inanmak istiyorum sen de inan. bürgün önce tuvalete çıkma çıkmama durumunun da çok etkili olduğunu unutma lütfen.

biri bana şu diyeti anlatsın allah aşkına yaaaaaaaaaa

noluyor ayol acil bir durum mu var yoksa?

burda armut piş ağzıma düş yok şaka yapıyorum aman alınma ama eğer kitabı alıp okursan sana çok daha yardımcı olur canım. Her gelen yeni dukancıya aynı öğüdü vermeye çalışıyoruz. Kitap senin diyeti daha doğru ve sağlıklı yapmana yardımcı olacak yoksa geçmişi okusan anlarsın diyeti zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…