Günaydın kızlar
:92::92:
0:87::87:
neden bu kadar sevinç gösterisi dersiniz ???
eveettt. berkmine abla haklı çıktın !! 59.8 geliyorum bu sabah !!! yuppii !!gerçi geri gelir eccük bu ama atakım cumaya kadar sürücek. biraz saglamlaştırabilirsem ne mutlu banaa
olduu sonunda direnç kırıldı kızlar. inşallah devamı da gelecek. saf proteinin bunu başarıcana inanmıyordum yaa oldu işte.. dünden beri 1 kg gitmiş görünüyor. çogu sudur eminim ama olsunnn tartıda 18-20 sene sonra ellileri gördüm ya oh beeeeeeeeeeeeee
Yolandaaaaa!!! Ay atlicam boynuna tebrik ederim canımın içiiii
na bu da kupaaa
her bi sevinçten yaptım valla
ama ben niye 1 kilo fazla çıktım amanın akşama 10 km koşmazsam ........im!!! Buradan kendime 150 mekik, 4x10 biseps, triseps çalışması, 5 dakika yanlara mekik, bilimum fitness hareketleri biçiyorum!!!
Günaydın kızlaaaaarrrr
ben geldiiiiim sizi çoooook özledim geçmişi hemen okuyup geliyorum.
canım afiyet olsun..seninde kafana takılan süttozu meselesi benimde kafamda 2 gündür çünkü bu hafta şimdiye kadar cumadan bu yana yani anca -200 verebildim..oda zar zor bu sabah gördüm onuda...hatta 3 gün önce +300 dim...acaba çokmu abarttım bu çikolata meselesini yaa ondanmı oldu bilmiyorum bakalım cumaya kadar nolcak..en azından -500 istiyorum haftada...dün bütün çikolatayı yedim dedim bitsin yapmıcam bakalım nolcak die..zaten öğğk geldi için dışım tatlı oldu dün..ben gene tuzlulara dönüş yapıcam sen bi enteresanlık farkettinmi kendinde süttozuyla alakalı onu merak ettim tatlım..:26::26:
valla listenin yüz karası oliciiim kendimi fosforlu kırmızı kalemlerle işaretliceeem
hep aynı hatayı yapıyorum sabah süper başlıyorum öğlen fena gitmiyo öğleden sonra başlıyorum sapıtmaya
napsam ne yediysem hep buraya mı yazsam acaba berrinden oklavayı yiyince kendime gelirim belkim.
benim de reçelim öyle oldu vuvuuu, ama dışarda kalınca yumuşuyo azıcık sulanıyo. Dolaba koymazsan geçer diye düşünüyorum benimki öyle oldu gibi tam reçel gibi olmadı da sanki taneli marmelat gibi oldu.
Sadeca: Ya suyumu da 2 litre tükettim aslında, acaba sotede yağ mı vardı diyorum? O kadar etki yapabilir mi ki susuz aldım tabak tabak değiştirttim yemeği altına da tonlarca peçete koydurup süzüp süzüp yedim. İçine havuç koymuşlardı, azıcık ayıklayamadığım minik kısımlarını yedim. Çokça da yürüdüm dün, spor babında olmasa da ben zaten hızlı yürürüm, uzun süre enerji harcadığımı düşünüyorum. Tartının da pilini aksi gibi daha dün sabah taktım. 59,4 falan çıkıyodum normalde, dün ps günümün son günüydü. Ümidim saf pro günlerinde. 4 temmuz gibi güçlendirmeye geçmeyi planlamıştım oysa ki. Allah dedi bana ben izin vermezsem olmaz al bakalım dedi gördüm günümü işte((
-kandilin etkisiyle dine yaklaşma oldu bende-
Hepimizin hep bir ağızdan ne diyeceğini biliyorsun değil mi yoliciiiimmm
"BAAAAAAK GÖRDÜN MÜÜÜÜÜ BİZ SANA DEMİŞTİİİİİİİKKKKK"
Canım walla kutlarım,inanki hepimiz bunun olacağını biliyorduk...hem sen atak yapmadığın için yumruğun işe yarayacağını biliyordum hem de neden biliyormusun,8 aydır zaten az yediğin için vücut hiç anlamıyordu ve 2 gün normal şeylerden yemen,fazla yemen vücuda yemeyi hatırlattı üzerine de yumruğu çaktın mıydı bak sonu..CANIM GERÇEKTEN EĞER BU DÖNEMDE KENDİ DİYETİNİ YAPSAYDIN DA YA HİÇ VEREMEYECEKTİN YA DA ALACAKTIN HATTA SAVUNMA YÜZÜNDEN...Bak şimdi bence daha da azalacak bu kilon inşallah ama yumruk bittiğinde artıya geçerse de üzülmüyorsun tamammı çünkü biliyorsun artık bir şekilde gidecek...
Bir de şu hatayı yapma ulan ben sadece atakta verebiliyorum diye sebze günlerinde hiç sebze yemezsen tekrar vücudunu aynı şeye alıştırırsın..sebzeni de proteinini de bol bol ye...bol yemezsen olmuyor..
ben de sizler gibi dukan diyetine başladım pazartesi başladım.84.9 dum bu sabah itibariyle 82.9 olmuşumm. çok mutluyumm.bir yıl önce bir kızım oldu doğuma girerken 115 kiloydum bu zamana kadar bi rejim bi normal düzen 88 e kadar gelmiştim dukana başlamadan önce 2 hafta klasik rejim uyguladım sadece ekmeği kestim 3 kiloya yakın vermişim. şimdi burdakileri okuyunca daha bi gaza geliyorum. şimdilik hedef 65 hayırlısıyla inşallah fikirlernizi bekliorum. herkese başarı diliyorum...
ben de sizler gibi dukan diyetine başladım pazartesi başladım.84.9 dum bu sabah itibariyle 82.9 olmuşumm. çok mutluyumm.bir yıl önce bir kızım oldu doğuma girerken 115 kiloydum bu zamana kadar bi rejim bi normal düzen 88 e kadar gelmiştim dukana başlamadan önce 2 hafta klasik rejim uyguladım sadece ekmeği kestim 3 kiloya yakın vermişim. şimdi burdakileri okuyunca daha bi gaza geliyorum. şimdilik hedef 65 hayırlısıyla inşallah fikirlernizi bekliorum. herkese başarı diliyorum...
canım sporun ertesi günü kaslar su tuttuğu için çok çıkman normal. şimdi toparlan ve diyetine aynen devam.. merak etme kg filan almadın tamam mı ?? vuvucum da gayet güzel izah etmiş zaten
evet vuvucum siz demiştiniz. ama o kadar uzun süre direndi ki bende ister istemez canımı çok sıktım. ve haklısın.. normal diyetimde de olsa bu duraklama olacaktı. ve ben dukanın yumruk silahı sayesinde bunu kırdım. bazen orada bırada şişman obez insanlar görüyoruım ve onlar için üzülüyorum. keşke dukanı bilseler kg vermenin yolunu ögrenseler diye.. biz biliyoruz şanslıyız dioyurm... şimdi bi kaç güne geri gelmeler olacak ama ben takmicam. çünkü atakta gidenin büyük kısmı suu ve ben asıl kg yu seyirde vericem biliyorum.. dolabım sebze doluu cumartesiden sonra seyire geçicem onları da yiyicem. şu anda meyve vs yemediimizden C vitamin takviyesi de kullanıyorum pazartesidenberi ve kg vermeme mani olmadı. buna da mutlu oldum. zira pharmaton kg vermeme engel olmuştuu..
çok teşekkür ederim sonsuz desteğiniz için. yani hiç tanımadıınız sanal bir karakterim yüzümü görmediniz sesimi duymadınız ama deli gibi destek oldunuz hakkınızı ödeyemem.. süpersiniz
neler oluyor bana? Biri +1100 gramın açıklamasını yapsın!!! Tartıda +1100 nasıl çıkabilirim ya? tam BİR KİLO YÜZ GRAM ARTIDAYIM!!! Neyi yanlış yaptığımı bilmiyorum, dün ps günümdü sabah peynir yumurta kahve öğlen yoğurtlu patıcan salatası arada yoğurt ve süt tükettim biraz akşam da tavuk yedim tavuk sote!!! Dışarda yedim acaba içine bir şey mi koymuşlardı dicem meraklardayım. İçinde pelte halinde havuçlar koymuşlardı ama ben onları zaten ayırdım yesem yesem 1 dilim havuç yemişimdir ayıramadıklarım. İçine bulyon mu atmışlardı acaba? bulyon kullanıp da böyle artı çıkan var mı aranızda bayanlar? Ölücem mutsuzluktan yeminle ağladım ağlicam :95::95::84::84::84:
Na böyle oldum tartıdaki rakamı görünce
İMDAAAKK!!!
Günaydın kızlar
0:87::87:
neden bu kadar sevinç gösterisi dersiniz ???
eveettt. berkmine abla haklı çıktın !! 59.8 geliyorum bu sabah !!! yuppii !!gerçi geri gelir eccük bu ama atakım cumaya kadar sürücek. biraz saglamlaştırabilirsem ne mutlu banaa
olduu sonunda direnç kırıldı kızlar. inşallah devamı da gelecek. saf proteinin bunu başarıcana inanmıyordum yaa oldu işte.. dünden beri 1 kg gitmiş görünüyor. çogu sudur eminim ama olsunnn tartıda 18-20 sene sonra ellileri gördüm ya oh beeeeeeeeeeeeee
hoşgeldiiin, sfalar getirdinn:)) emin ol başaracaksın ki eğer liste dışına çıkmazsanöyle ya da böyle mutlaka gidiyor bu kilolar...
teşekkür ederim inşallahh yaa artık 3 sene önceye dönebilmek istiyorum ağustosta meme küçültme ameliyatı olacam o zamana kadar diyete ssadık kalabilirsem kaç kilo verebilirim acaba tahminde bulunabilen var mı eski deneyimlilerden
Canım bugün ilk yapman gereken şey suyu neredeyse 2 katına çıkar hemen bugüne özel..proteini de artır..birşey bulamıyorsan bol süt iç,yoğurt ye..yarına birşeycik kalmaz..başka bir sorundur..gaz vardır,ödem yapmıştır..tualet düzensizliğindendir..regl dönemin yaklaşıyordur yoksa soteyle moteyle alakası bile olamaz sen rahat ol pişmanlık duyma..sporu da öyle abartma bence sadece daha bol yürüyüş yap bugün..
aynı şeyi en az iki kez yaşadım sebebi hala çözemedim ama sonra iniyor korkma .panik yok panik yok.panik yok.
neler oluyor bana? Biri +1100 gramın açıklamasını yapsın!!! Tartıda +1100 nasıl çıkabilirim ya? tam BİR KİLO YÜZ GRAM ARTIDAYIM!!! Neyi yanlış yaptığımı bilmiyorum, dün ps günümdü sabah peynir yumurta kahve öğlen yoğurtlu patıcan salatası arada yoğurt ve süt tükettim biraz akşam da tavuk yedim tavuk sote!!! Dışarda yedim acaba içine bir şey mi koymuşlardı dicem meraklardayım. İçinde pelte halinde havuçlar koymuşlardı ama ben onları zaten ayırdım yesem yesem 1 dilim havuç yemişimdir ayıramadıklarım. İçine bulyon mu atmışlardı acaba? bulyon kullanıp da böyle artı çıkan var mı aranızda bayanlar? Ölücem mutsuzluktan yeminle ağladım ağlicam :95::95::84::84::84:
Na böyle oldum tartıdaki rakamı görünce
İMDAAAKK!!!
biri bana şu diyeti anlatsın allah aşkına yaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?