Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın bayanlar bugün 2. günüm ve 900 gram daha gitmiş:)şu kilo çetvelini nasıl oluşturabilirim yardımcı olursanız sevinirim , şimdiden teşekkürler...

eveeet ben geldim vuvumm hoşbuldum canımmm

bende özledim valla yaa kendimi sizden uzaklarda küçük emrah gibi hissettim

azcık galiba sanırsam bişiler oldu ama kilo değil onlar gaz gaz

ama senden başka kimse özlememiş beni hoşgeldin demiyolaaarrrr

bende hepinise küsümmmm

edacım aramıza hoşgeldiiinn.

Son düzenleme:

evet evet o durum etkili ama inat gibi tam da dün akşam tuvalete çıkabilmiştim 3 günden sonra. Her şey kilo verme durumuna elverişli olduğu halde 1100 gram fazla çıkmak bi allak bullak ediyo insanı. Bekliyciğiz bakalım sabır sabır ya sabır adlı şarkıyı armağan ediyorum kendime gökselden

destekleriniz için de çok teşekkür ederim dukanist ablalarım hihi sarılayım

ohhh be. çok sevindim yolandacık tebrikler. böylece gidiş yolun da kapandı.

o kadar çok sayfa var ki nerden başlasam bilemiyorum ya biri bana özet geçseeeeeee

QUOTE=~YaZYaĞMuRu~;19897777]eveeet ben geldim vuvumm hoşbuldum canımmm

bende özledim valla yaa kendimi sizden uzaklarda küçük emrah gibi hissettim

azcık galiba sanırsam bişiler oldu ama kilo değil onlar gaz gaz

ama senden başka kimse özlememiş beni hoşgeldin demiyolaaarrrr

bende hepinise küsümmmm

edacım aramıza hoşgeldiiinn.[/QUOTE]

hoşgeldiiin yazyağmuruuuuuuuuu

seni çılgın seniiii gel buraya
öpmezsek olmaz

berrin gelsin de o gazını çıkartsın senin azıcık şöyle bir iki oklavayla kikikiki

telafi edersin eminim .bence dışarda tavuk sote böyle yapıyor zira onda yağ oluyor sen süzsende peçeteyle alsanda içine giriyor yağlar.bide havuç kötü karbonhidrat grubuna giriyor.patates gibi bezelye gibi .tanesini yemen gerekmiyor birlikde pişen şeylerin besin değerleri birbirine karışır.bu birgünlük olay yarın normale döner meraklanma.4 temmuzu mutlu görmen dileğiyle...

ne var kilo verdiysen heee napalım yani zil takıp oynayalım mı onu mu istiyosun allahım yaaa görende çok önemli birşey olmuş sanır sevinir.

şaka bir yana sen bir yana pöhöhöhöh iğrençti:)

yolanda yolanda yolanda

gördün müüüüüü gördün müüüü kiloları verdin gördün müüüüüüü gramları verdin gördün müüüüüü

bak gördün mü nasıl gidiverdi kilocuklar

süpersin canımcım inşallah böyle devam eder

Son düzenleme:

hoşgeldiiin yazyağmuruuuuuuuuu [/QUOTE]

hoşbuldum bariiiiiiii

seni çılgın seniiii gel buraya
öpmezsek olmaz

berrin gelsin de o gazını çıkartsın senin azıcık şöyle bir iki oklavayla kikikiki

madem içinden geldi öp bariii

berrin miii hayır olamaaaaaaaazzzzzzz

canım walla herkesin kilo verme hızı değişiyor, senin yaklaşık 15 kg felan fazlan var sanırım, atakta kilo kaybın bomba olur, moral olur:)) seyire geçtiğinde bir süre 2 ileri 1 geri modunda oluyorsun, çok normal:)) dukanın kendi sitesinde bir anket var, hangi evreyi kaç gün yapman gerektiği ve ortalama vereceğin kiloyu hesaplıyor...oradan bakarsan daha sağlıklı olur senin için... şimdiden bol bol kilo kaybı diliyorum senin için ve tabiisi hepimiz için

günaydın bayanlar bugün 2. günüm ve 900 gram daha gitmiş:)şu kilo çetvelini nasıl oluşturabilirim yardımcı olursanız sevinirim , şimdiden teşekkürler...

walla geçmiş sayfalarda anlatımın olduğu linki veren arkidişler olmuştu ama bi bak istersen...

deme ööle deme, küsüm demeeee hoşgeldin tabiisi de yahuuu, öslemes olur muyuzhiiiç bitanecik yazyağmurumuzsun sen bizim

madem içinden geldi öp bariii

berrin miii hayır olamaaaaaaaazzzzzzz

yaaa berrin. Yürüyüştedir şimdi ya da hamaratlığı tutmuştur işlerini hallediyodur. gelsin de hele
ben de berrinin kırk yıllık can dostuyum sanki hee şu dediğime bak.. içimden geldi yazdım hihi şımardım, kızarsa hemen sarılırım kikiki

tamam ben araştırmaya başlıyorum öyleyse

heh gözlüklerini de tak gözcüklerin yorulmasın kiki

gerçekten özlediniz mi beni:78::78:
ayhhhh şımarasım geldi hiçte beceremem öyle şeyleri

GÜNAYDINnnnnn okumakdan yazmaya fırsatmı var:))sizleri takip etmek tiryakilikmi yaptı ne,işim gücüm var kızlar ,bi gideyim yürüyüş mürüyüş yapayım dimi totomun üstünde oku oku sonu kötü.cumaya az kaldı.küslük bitti dimiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…