Anam anam anam kimleeee gelmişşşş..benim yağmurum gelmişş..hoşgelmişşş sefalaaaa getirmişşşş...
kıssss gözlerim seni aramaktan şaşı oldu,ösledim walla
du bakiiimm sen biraz kilo mu aldın yoksam,bir anne yemekleri kokusu alıyorum sanki
ben de sizler gibi dukan diyetine başladım pazartesi başladım.84.9 dum bu sabah itibariyle 82.9 olmuşumm. çok mutluyumm.bir yıl önce bir kızım oldu doğuma girerken 115 kiloydum bu zamana kadar bi rejim bi normal düzen 88 e kadar gelmiştim dukana başlamadan önce 2 hafta klasik rejim uyguladım sadece ekmeği kestim 3 kiloya yakın vermişim. şimdi burdakileri okuyunca daha bi gaza geliyorum. şimdilik hedef 65 hayırlısıyla inşallah fikirlernizi bekliorum. herkese başarı diliyorum...
sevgili beberongo vücudumuz bazen malesef böyle eşek şakası yapabiliyor. benimki de şakacı bugün.zira +400 gördüm bu sabah. ama bikaç gün sonra fazlasıyla gideceğine inanmak istiyorum sen de inan. bürgün önce tuvalete çıkma çıkmama durumunun da çok etkili olduğunu unutma lütfen.
Günaydın kızlar
:92::92:
0:87::87:
neden bu kadar sevinç gösterisi dersiniz ???
eveettt. berkmine abla haklı çıktın !! 59.8 geliyorum bu sabah !!! yuppii !!gerçi geri gelir eccük bu ama atakım cumaya kadar sürücek. biraz saglamlaştırabilirsem ne mutlu banaa
olduu sonunda direnç kırıldı kızlar. inşallah devamı da gelecek. saf proteinin bunu başarıcana inanmıyordum yaa oldu işte.. dünden beri 1 kg gitmiş görünüyor. çogu sudur eminim ama olsunnn tartıda 18-20 sene sonra ellileri gördüm ya oh beeeeeeeeeeeeee
noluyor ayol acil bir durum mu var yoksa?
burda armut piş ağzıma düş yokşaka yapıyorum aman alınma ama eğer kitabı alıp okursan sana çok daha yardımcı olur canım. Her gelen yeni dukancıya aynı öğüdü vermeye çalışıyoruz. Kitap senin diyeti daha doğru ve sağlıklı yapmana yardımcı olacak yoksa geçmişi okusan anlarsın diyeti zaten.
eveeet ben geldim vuvummhoşbuldum canımmm
bende özledim valla yaa kendimi sizden uzaklarda küçük emrah gibi hissettim
azcık galiba sanırsam bişiler oldu ama kilo değil onlar gaz gaz
ama senden başka kimse özlememiş beni hoşgeldin demiyolaaarrrr
bende hepinise küsümmmm
o kadar çok sayfa var ki nerden başlasam bilemiyorum ya biri bana özet geçseeeeeee
o kadar çok sayfa var ki nerden başlasam bilemiyorum ya biri bana özet geçseeeeeee
telafi edersin eminim .bence dışarda tavuk sote böyle yapıyor zira onda yağ oluyor sen süzsende peçeteyle alsanda içine giriyor yağlar.bide havuç kötü karbonhidrat grubuna giriyor.patates gibi bezelye gibi .tanesini yemen gerekmiyor birlikde pişen şeylerin besin değerleri birbirine karışır.bu birgünlük olay yarın normale döner meraklanma.4 temmuzu mutlu görmen dileğiyle...benim de reçelim öyle oldu vuvuuu, ama dışarda kalınca yumuşuyo azıcık sulanıyo. Dolaba koymazsan geçer diye düşünüyorum benimki öyle oldu gibi tam reçel gibi olmadı da sanki taneli marmelat gibi oldu.
Sadeca: Ya suyumu da 2 litre tükettim aslında, acaba sotede yağ mı vardı diyorum? O kadar etki yapabilir mi ki susuz aldım tabak tabak değiştirttim yemeği altına da tonlarca peçete koydurup süzüp süzüp yedim. İçine havuç koymuşlardı, azıcık ayıklayamadığım minik kısımlarını yedim. Çokça da yürüdüm dün, spor babında olmasa da ben zaten hızlı yürürüm, uzun süre enerji harcadığımı düşünüyorum. Tartının da pilini aksi gibi daha dün sabah taktım. 59,4 falan çıkıyodum normalde, dün ps günümün son günüydü. Ümidim saf pro günlerinde. 4 temmuz gibi güçlendirmeye geçmeyi planlamıştım oysa ki. Allah dedi bana ben izin vermezsem olmaz al bakalım dedi gördüm günümü işte((
-kandilin etkisiyle dine yaklaşma oldu bende-
sen amma hazırcı çıktın bakıyorum
yok öyleee gençsin daha otur, araştır, oku. Hadi bakayım.
Ya da kitabını al dukan diyetinin, kafana takılan bir şey olursa da forumda arat.
QUOTE=~YaZYaĞMuRu~;19897777]eveeet ben geldim vuvummhoşbuldum canımmm
bende hepinise küsümmmm
edacım aramıza hoşgeldiiinn.
seni çılgın seniiii gel buraya
öpmezsek olmaz
berrin gelsin de o gazını çıkartsın senin azıcık şöyle bir iki oklavayla kikikiki
süpersin yaseminnn..ha gayret dukandaşım beraber gidiyoruz..ben de 64 olarak değiştiriyorum..2.4 kilom kaldı ama biri bana bu tariflerden uzak durmamı söyleyebilir miii
teşekkür ederim inşallahh yaa artık 3 sene önceye dönebilmek istiyorum ağustosta meme küçültme ameliyatı olacam o zamana kadar diyete ssadık kalabilirsem kaç kilo verebilirim acaba tahminde bulunabilen var mı eski deneyimlilerden
günaydın bayanlar bugün 2. günüm ve 900 gram daha gitmiş:)şu kilo çetvelini nasıl oluşturabilirim yardımcı olursanız sevinirim , şimdiden teşekkürler...
bende hepinise küsümmmm
madem içinden geldi öp bariii
berrin miiihayır olamaaaaaaaazzzzzzz
tamam ben araştırmaya başlıyorum öyleyse
canım walla herkesin kilo verme hızı değişiyor, senin yaklaşık 15 kg felan fazlan var sanırım, atakta kilo kaybın bomba olur, moral olur:)) seyire geçtiğinde bir süre 2 ileri 1 geri modunda oluyorsun, çok normal:)) dukanın kendi sitesinde bir anket var, hangi evreyi kaç gün yapman gerektiği ve ortalama vereceğin kiloyu hesaplıyor...oradan bakarsan daha sağlıklı olur senin için... şimdiden bol bol kilo kaybı diliyorum senin için ve tabiisi hepimiz için
walla geçmiş sayfalarda anlatımın olduğu linki veren arkidişler olmuştu ama bi bak istersen...
deme ööle deme, küsüm demeeeehoşgeldin tabiisi de yahuuu, öslemes olur muyuzhiiiç bitanecik yazyağmurumuzsun sen bizim
yaaa berrin. Yürüyüştedir şimdi ya da hamaratlığı tutmuştur işlerini hallediyodur. gelsin de hele
ben de berrinin kırk yıllık can dostuyum sanki hee şu dediğime bak.. içimden geldi yazdım hihi şımardım, kızarsa hemen sarılırım kikiki
Allahım sen bu mübarek 3 aylarda berrinin oklavalarından bizi koru yarabbiiiiiiiiiii
heh gözlüklerini de tak gözcüklerin yorulmasın kiki
bu tariflerden uzak dur sevgili vuvu
bende hepinise küsümmmm
hoşgeldiiin yazyağmuruuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?