Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

çok sevindim yolicik tebriklertabi ki banada ben de sevincimi seninle paylaşayım ben de bu sabah itibarı ile 59.5 çıktım....oh artık şu diyetin belini kırdık aferin bize.....ama bu ani kilo kaybını yumruk harekatına borçluyum....hadi hayırlısı gelişmeleri hep beraber görücez.....(hadi ben tickerımı değiştireyim bari)

baberongocuk sütlaç tarifin için çok teşekkür ederim,bu akşam deneyeceğim kısmetse...
peynir suyu yerine süt mü yoğurt suyu mu kullanmak daha doğru olur acep..herhalde süt değil mi?

cinocummm teşekkür ederim.. evet yaa sekiz aydır diyetteyim bu kadar zorlandıımı hatırlamıyorum. ama sonunda oldu ucundan da olsa gördüm ellileri yaaaa. meyve dime meyve dimee canım çekiii hee bide ekmekleri hüplettin ama + olarakta gelmemmiş. şanslı hatun senii.. ama kg vermeni geciktirir orası kesin

eeee bişi biliyoruz herhal.kutlarım canım inşallah banada nasıp olur 60 ın altını görmek....

dimii berkmine abla bişi biliyodun ki 59.8 dedin. gerçi sen cuma için demiştin ama iki gün erken gördüm. yani yarın yine altmışları görsem şaşırmam hee

bacım yazdım yaaa. ben kırdım şeytanın bacaaanı kafasını gözünüü 59.8 den de olsa gördüm ellileri olee. artıkın sorduklarında altmış filan demicem ben ellidokuz kiloyum dicem

canım benim biz de seni seviyoruuzzz
bence kesin su tuttun bi günde kas yapamassın sudur o suuu ( kedidir kedii gibi oldu )
kızlar yaaa offf amma çok konuşmuşsunuz bıdı bıdı bıdııçeneniz düşmüş oku oku bitmedi

valla ben direkt sölüyorum.şaka filanda deel hazıra konmak isteyen arkideşler her gün geliyii biri bana anlatsın diyii. yani burda geçmiş sayfalarda defalarca anlatılmış onu bırak dün ben kitabı al dedim yazarını bile söledim artık alırsın almazsın kendi bileceğin iş ama kitabın yoksa bu işi yapman zor. o bir rehber niteliğinde başucu kitabın olacak

ohhh be. çok sevindim yolandacık tebrikler. böylece gidiş yolun da kapandı.

sagol canımcım burdayım çaktım çiviyi heç bi yerlere gitmem. hem kg veriyorum hem süper egleniyorum daha neee

yagmurcum sen de hoşlgedin... teşekkür ederim devamı gelsin dimi en önemli olanı buu. ama inanıyorum ki gelecek.

baberongocuk sütlaç tarifin için çok teşekkür ederim,bu akşam deneyeceğim kısmetse...
peynir suyu yerine süt mü yoğurt suyu mu kullanmak daha doğru olur acep..herhalde süt değil mi?

aslında normal sütlaç tarifinde suyla sıvılaştırılıyor pirinç nişastası. Su da kullanabiliriz onları sulandırırken. sulandırırken su kullanmak normal tebi

yani tamamen doğaçlama bi hareketti benimki, tezgahta o vardı ziyan olmasın kullanabildiğim yerde kullanayım dedim koydum içine :)))
yoğurt suyu da gayet iyi olur çünkü dukan tariflerinde proteini ne kadar arttırırsak o kadar iyi bizim için :))
afiyet olsun :)))

günaydııınnn.evet yaaa çok konuşuyolar sayfalar çoğalmış oku oku bitmiyo

hoşbuldum bariiiiiiii

madem içinden geldi öp bariii

berrin miii hayır olamaaaaaaaazzzzzzz

aha geldi yağmur ve yüz ifadeleriiii..walla sen anlatırken yaşıyorum ben burda[/QUOTE]

hehehe canım benim

Sabahtan beri 70-80 sayfa okudum o yüzden bazı şeylere yeni cevap verebiliyorumm. Bu arada armaıza yeni gelenlere ayse_83, pelinkaya,hergaf ve edda başta olmak üzere hoşgeldiniz neyi ettinizde geldiniz diyorum benim daha 3 ay bile bitmeden kilo kaybım yaklaşık 16 kg oldu hemde hiç spor yapmadan o yüzden bu diyete çok güveniyorum.herkese başarılar

bırakmak yokkkkkk güğçlendirme ve koruma yapcan dahaa
bence bırakma dukanı

canım tariflere yazdım..ama daha hala yapamadım..çünkü evde hala lor tatlım,tarçınlı-kakaolu kekkim ve kıymalı poğoçalarım var..anlayacağın dedim dur yeter artık..2 gün bekle,ölmezsin ya...ama bak yok hala senin sütlacına sarkıyorum
istersen 2 gün bekle canım önce ben yapayım..istersen dene,ben güzel olacağını düşünüyorum..hi hi hi..[/QUOTE]

vuvuuu yaaa sen nerde oturuyon herbirşeyi yapıyorsun ben daha hiçbirini yapamadım (((

Reçelin tarifini ben vermiştim tariflerde var ben oradad yazmıştım normalde gojiyi hiç sevmiyorum ve yemiyorum reçelini de aşırı sevmedim karanfili de çok tutmamın sebebi goji tadını bastırmak ama rakadaşlarım yaptığım reçele bayıldılar hatta diytte olmayanlar bile bayıla bayıla yediler

kızlarrr tarifler kime aitti hatırlayamadım ama şu sütlaç ve goji reçelinin tarifini bir zahmet tarifler bölümüne de yazabilir misiniz burda bulmak çok zor oluyor

ahh bee hayatım sen ben sayfalrı okuyup cevap yetiştirene kadar tarifi bulup yapmışsın bile bir dahakine suyunu fazla karanfilini az tut afiyet olsun

süpersin yaseminnn..ha gayret dukandaşım beraber gidiyoruz..ben de 64 olarak değiştiriyorum..2.4 kilom kaldı ama biri bana bu tariflerden uzak durmamı söyleyebilir miii

ayy sorma yaa onlarda benim başıma bela her gördüğümü yapmak istiyorum ama allahtan bu haftalar yoğun birazda ya fırsat bulamıyorum ya da yapsamda kalıyor dolapta, bu arada bizim yarın akşam yaz partimiz var işyerinin düzenlediği allahım bana güç verir inşallah diyeti bozmamak için yoksa tam sınıra gelmişken bi daha geriye dönmek istemiyorum

tebrik ederim canımcım.. bende yumruk harekatı ile bu kgları gördüm bende ona borçluyum. sen kaç gün yapacaksın ? benim bugün 3. günüm 61,5 ile başladım bugün 59,8 geldim 1,7 kg gitmiş. bunun 1,2 kg su daha önce verilendi 500 gr ise yeni gidenlerden. ben dukana başlayalı 35 gün oldu toplam kg kaybı 2,9

günaydın kızlarrrr

yumruk hareketinin 2. günündeyim 31 gün oldu başlayalı verdiğim kilo 4.900 gr

bırakmak yokkkkkk güğçlendirme ve koruma yapcan dahaa
evet canım inşallah beş kg daha verince koruma ve güçlendirme yapacam. seyire ve yumruga o kadar adapte olmuşum ki koruma ve güçlendirmede neler yenir neler yenmez unutmuşum. o zamnalar gelsin kitabın o kısımlarını okucam tekrardan

"Diyet içeceklere dikkat !!
Evet, sıfır kalori içeriyorlar, ama içlerindeki aspartam vücudunuzun su tutmasına neden olur. Üstelik bu yapay tatlandırıcı, şeker krizine girmenizede yol açabilir. Diyet içecekler yerine ayran, taze limonata ya da yeşil çay için. Araştırmalar yeşil çayın kilo vermeyi kolaylaştırdığını gösteriyor" ALINTI
bu aspartamlı tatlıları yapan ve yiyen arkadaşlar aranızda su tutanlar olabilir

Son düzenleyen: Moderatör:
tamamdır dukan çizginden çıkma yani benimde 3. ve 4. aşamlarla ilgili pek bilgim yok sanırım seyirim 7-8 ay daha devam edecek ama sizler bir an önce geçin ve burada kalın lütfen

bende çok yapmak istiyorum tüm tarifleri denemek istiyorum ama zaman olmuyor keşke bir "dukan cafe" açılsa içinde tüm dukan tariflerinin satıldığı vuvuu, berrin ve sedeca bunu düşünün lütfen en iyi müşteriniz ben olacam söz

yolandaamm ben aspartamlı şeyler tüketmiyorum, tarifleri falan da hep anneme yapıyorum, kolayı da nadiren haftada 1 belki balık yersem o da boğazımda kalmasın diye yanında ayran içemediğim için tüketiyorum. Ama sakız çok çiğniyorum ondan olabilir mi? :18::44:

Walla canımcım o kadar keyifli oluyorki yeni şeyler denemek,keyifle yapıyorum wallahi...fırın tek başına çalışmasın diye illa 2 şeyi birden yapıyorum,sonra dolaba atıyorum hergün yiyorum..ama sırada daha çoook şeyler var hala :)
bide şöyle bir avantajım var benim,ev amerikan mutfak,yani tv izlerken bir yandan yapıyorum bunları,eşim de 1 metre ileride oturuyor oluyor,yoksa mutfağa gidip 2 saatte çıkamazdım,canım da istemezdi..

Ben de tam tersi hergün tüketiyorum...hergün bir bardak light kolam var..sabah-akşam tatlandırıcılı türk kahvem var.
sonra illa her akşam yaptığım tatlı şeylerden biri var...kullanıyorum yani..ama zararlı tabii..bir de tatlılarda splenda kullanıyorum ben,belki o kadar zararlı olmuyordur o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…