çok sevindim yolicik tebriklerGünaydın kızlar
:92::92:
0:87::87:
neden bu kadar sevinç gösterisi dersiniz ???
eveettt. berkmine abla haklı çıktın !! 59.8 geliyorum bu sabah !!! yuppii !!gerçi geri gelir eccük bu ama atakım cumaya kadar sürücek. biraz saglamlaştırabilirsem ne mutlu banaa
olduu sonunda direnç kırıldı kızlar. inşallah devamı da gelecek. saf proteinin bunu başarıcana inanmıyordum yaa oldu işte.. dünden beri 1 kg gitmiş görünüyor. çogu sudur eminim ama olsunnn tartıda 18-20 sene sonra ellileri gördüm ya oh beeeeeeeeeeeeee
tamam ben araştırmaya başlıyorum öyleyse
sensin süper kızıııııııııımmmmyılmadın walla taş olsa çatlardı ortasından yanii, o kadar sabrettin:)) inşallah şimdiden sonra da meyveleri toplamaya şey pardon yağları dağıtmaya devam edeceksin, bak gör
eeee bişi biliyoruz herhal.kutlarım canım inşallah banada nasıp olur 60 ın altını görmek....
günaydın..
2. atak günü ve dünkü 900 gr lık fark yerini 500 gr bıraktı ..dün 60.6düm bu sabah 61.1((inanlır gibi değil.kaçamak yapmadım..ama saat 5'ten sonra canım birşey istemedi yiyemedim. .erken yemeyi kesince böyle oldu sanırım..ilk gün saat 9 da yine touk yemiştim.. ve ogün 25 dk spor yapmıştım..neyse cumaya kadar devam..bende 59 lu rakam görnek istiyorum..
yoliş nerdesin sende durumlar nedir.?.gelde yaz hele.
evet sporu o kadar abartmam muhtemelen 4-5 km yokuş yukarı yürüyüp biraz fitness mekik vs çekicem işte.. Normalde de spor yapıyorum ben finaller aksattı, ameliyat derken iyice boşladım. Biraz toparlanmış olurum hem.
Yolandam yaa acaba dün uzun zmandır yaptığım ilk yürüyüştü, vücut onu spor mu yapıyorum sandı naptı
ondan dolayı kaslarım bi toparlandı su mu tuttu yoksa kas kütlem mi arttı?
ehehe
yalnız hepinizin ayrı ayrı desteği moralimi yükseltti, sizi çok seviyorum bunu bilin de yani:78:
tüm sevgi ifadelerini de eklerim çekinmem
kızlar yaaa offf amma çok konuşmuşsunuz bıdı bıdı bıdııçeneniz düşmüş oku oku bitmedi
noluyor ayol acil bir durum mu var yoksa?
burda armut piş ağzıma düş yokşaka yapıyorum aman alınma ama eğer kitabı alıp okursan sana çok daha yardımcı olur canım. Her gelen yeni dukancıya aynı öğüdü vermeye çalışıyoruz. Kitap senin diyeti daha doğru ve sağlıklı yapmana yardımcı olacak yoksa geçmişi okusan anlarsın diyeti zaten.
ohhh be. çok sevindim yolandacık tebrikler. böylece gidiş yolun da kapandı.
ne var kilo verdiysen heee napalım yani zil takıp oynayalım mı onu mu istiyosun allahım yaaa görende çok önemli birşey olmuş sanır sevinir.
şaka bir yana sen bir yana pöhöhöhöh iğrençti:)
yolanda yolanda yolanda
gördün müüüüüü gördün müüüü kiloları verdin gördün müüüüüüü gramları verdin gördün müüüüüü
bak gördün mü nasıl gidiverdi kilocuklar
süpersin canımcım inşallah böyle devam eder
bu tariflerden uzak dur sevgili vuvu
baberongocuk sütlaç tarifin için çok teşekkür ederim,bu akşam deneyeceğim kısmetse...
peynir suyu yerine süt mü yoğurt suyu mu kullanmak daha doğru olur acep..herhalde süt değil mi?
vu vu tariflerden uzak dur. uzak dur uzak zak ak kkkkkkkk
GÜNAYDINnnnnn okumakdan yazmaya fırsatmı var:))sizleri takip etmek tiryakilikmi yaptı ne,işim gücüm var kızlar ,bi gideyim yürüyüş mürüyüş yapayım dimi totomun üstünde oku oku sonu kötü.cumaya az kaldı.küslük bitti dimiiiii
hoşbuldum bariiiiiiii
madem içinden geldi öp bariii
berrin miiihayır olamaaaaaaaazzzzzzz
bırakmak yokkkkkk güğçlendirme ve koruma yapcan dahaanurdancım teşekkür ederim iyi dileklerin için. sende topikimize hoşgeldin. bende inanmıştım hem de çokk.. buradaki kızlar şahidim. bir ara patır patır gitmişti regl sonrası. ama sonra durdu. ellinin altına inemedim. iyice demoralize oldum.. dukana ve kendime beş gün daha fırsat veriyorum. bu haftanın sonuna kadar 59,9 dahi göremezsem ben bu defteri kapatırım arkadaş. demek ki bana yaramıyor size yarayan.. napim .. üzgünüm ..
yollanda gitmesin kampanyasına katılıyorum zaten vermeye başladın bile :)
napacaksın beberongom patır patır kg vermeye devam edeceksindiyeti bırakmaya niyetim yok kızlar ama dukanı bırakıcam. eger kabul ederseniz yine girerim topike dukanı yapmasam da.. herkese yaramıyor demek ki. cumayı bekliyorum
bence bırakma dukanıAyşe ben de pko hastasıyımsende de insülin direnci gelişti mi bilmiyorum, doktorum bana metformin içerikli bi ilaç önermişti insülin direnci için. Düzenli kullanırsan kilo vermende kolaylık sağlıycak demişti, açıkcası şimdiye kadar düzenli kullanamadım ama ona da yeniden başladım, artık düzenli olarak kullanıyorum. Umarım etkisini görürüm . Bi de dukan protein ağırııklı bi diyet olduğu için insülin direnci gelişen hastalarda çok olumlu sonuçlar veriyormuş. Gerçi ben dukana devam edemiycem sanırım saf protein evresi çok ağır geldi ve ailemde kalp sorunu var ürktüm biraz kolesterol olayından, 100 kilonun üstündeyim havalarda sıcak malum. Bu sabah proteinin yanına salatalık domates de ekledim karatay diyetini uygulayacağım sanırım en azından kışa kadar .
Arkadaşlar müjdemi isterim ,500 gr birden gitmiş...66.400 oldummm
Baktım son 15 günde toplasan 1 kilom gitmiş...pek bir başarı değil...ama 1 gün firem var..sonra onu toparlama günleri..sonra bu ardı arkası bitmek bilmeyen kekler,ekmekler,pudingler,çikolatalar(dukan tabii ki) ,yeni tarifler...herbirinden sürekli tıkınmalara rağmen yine de kötü sayılmaz değil mi...amaaaan ben seviniyorum yinede yaw sallıcam işte mendili
tenrikler
Herkese günaydın bu arada..2-3 sayfa geçmişim var,okuyup geliyorum hemen...
Bir arkadaşımız Goji Bery ile yapılan bir reçel tarifi vermişti ben yaptım çok nefis oldu tavsiye ederim, tarifini burada mı yoksa yemek tarifleri bölümündemi verdi hatırlamıyorum ama recel tarzı bir tatlı olarak çok güzel oluyor hatta ben tatlı yaptığım kurabiyelerin ortasını kesip içine receli koyup kapatıyorum üstüne de biraz toz tatlandırıcı serpiyorum pudra şekeri gibi çok güzel görünüyor.
kızlarrr tarifler kime aitti hatırlayamadım ama şu sütlaç ve goji reçelinin tarifini bir zahmet tarifler bölümüne de yazabilir misiniz burda bulmak çok zor oluyor
Arkadaşlar harbiden geyik yapmıyorum ama yawww..birkaç kişi vardı bu gojiberry reçelini deneyen..kimse yapmadı mı?
Baberongo yoksun sanırım burda..eski yazdığın cevaplardan aradım buldum ama hani nasıl olduğunu yazmadın,belki diyeceksin sütü artırın,belki yulafı artırın vs...yazarsan sevinirim..
süpersin yaseminnn..ha gayret dukandaşım beraber gidiyoruz..ben de 64 olarak değiştiriyorum..2.4 kilom kaldı ama biri bana bu tariflerden uzak durmamı söyleyebilir miii
tebrik ederim canımcım.. bende yumruk harekatı ile bu kgları gördüm bende ona borçluyum. sen kaç gün yapacaksın ? benim bugün 3. günüm 61,5 ile başladım bugün 59,8 geldim 1,7 kg gitmiş. bunun 1,2 kg su daha önce verilendi 500 gr ise yeni gidenlerden. ben dukana başlayalı 35 gün oldu toplam kg kaybı 2,9çok sevindim yolicik tebriklertabi ki banada ben de sevincimi seninle paylaşayım ben de bu sabah itibarı ile 59.5 çıktım....oh artık şu diyetin belini kırdık aferin bize.....ama bu ani kilo kaybını yumruk harekatına borçluyum....hadi hayırlısı gelişmeleri hep beraber görücez.....(hadi ben tickerımı değiştireyim bari)
günaydın kızlarrrr
yumruk hareketinin 2. günündeyim 31 gün oldu başlayalı verdiğim kilo 4.900 gr
evet canım inşallah beş kg daha verince koruma ve güçlendirme yapacam. seyire ve yumruga o kadar adapte olmuşum ki koruma ve güçlendirmede neler yenir neler yenmez unutmuşum. o zamnalar gelsin kitabın o kısımlarını okucam tekrardanbırakmak yokkkkkk güğçlendirme ve koruma yapcan dahaa
ayy sorma yaa onlarda benim başıma bela her gördüğümü yapmak istiyorum ama allahtan bu haftalar yoğun birazda ya fırsat bulamıyorum ya da yapsamda kalıyor dolapta, bu arada bizim yarın akşam yaz partimiz var işyerinin düzenlediği allahım bana güç verir inşallah diyeti bozmamak için yoksa tam sınıra gelmişken bi daha geriye dönmek istemiyorum
"Diyet içeceklere dikkat !!
Evet, sıfır kalori içeriyorlar, ama içlerindeki aspartam vücudunuzun su tutmasına neden olur. Üstelik bu yapay tatlandırıcı, şeker krizine girmenizede yol açabilir. Diyet içecekler yerine ayran, taze limonata ya da yeşil çay için. Araştırmalar yeşil çayın kilo vermeyi kolaylaştırdığını gösteriyor" ALINTI
bu aspartamlı tatlıları yapan ve yiyen arkadaşlar aranızda su tutanlar olabilir
bende çok yapmak istiyorum tüm tarifleri denemek istiyorum ama zaman olmuyor keşke bir "dukan cafe" açılsa içinde tüm dukan tariflerinin satıldığı vuvuu, berrin ve sedeca bunu düşünün lütfen en iyi müşteriniz ben olacam söz
yolandaamm ben aspartamlı şeyler tüketmiyorum, tarifleri falan da hep anneme yapıyorum, kolayı da nadiren haftada 1 belki balık yersem o da boğazımda kalmasın diye yanında ayran içemediğim için tüketiyorum. Ama sakız çok çiğniyorum ondan olabilir mi? :18::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?