Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bişi sorcam size şimdi bilindiği üzere ben pazartesi tatile gidiyorum şimdi hastalığım geciktiği için tatilime denk gelmesinden korkuyorum geciktirici kullansam zararı olur mu kızlar?:97:

Ellerine sağlık yukarkarda bir yerde de sormuştum ne tarafta oturuyosun bir de şu dukan cafe işini düşünün lütfen 2-3 ortak

bu arada dukan cafe açma fikri beynimi kemirip duruyor zaten..çalışmıyor olsaydım,kesin şimdiye başlamıştım satışa...size de reklamımı yapmıştım walla :)

Ellerine sağlık yukarkarda bir yerde de sormuştum ne tarafta oturuyosun bir de şu dukan cafe işini düşünün lütfen 2-3 ortak

heee onu atlamışım canım..canım ben sarıyer taraflarındayım,sen nerdesin,hakikaten görüşebiliriz yani yakınsan..senin için de yaparım

bişi sorcam size şimdi bilindiği üzere ben pazartesi tatile gidiyorum şimdi hastalığım geciktiği için tatilime denk gelmesinden korkuyorum geciktirici kullansam zararı olur mu kızlar?:97:

canım ben de birkaç sefer kullanmak zorunda kaldım, feci ödem yapıyor, hani adet öncesinde bi başlasa da rahatlasam diyoruz ya onun uzuuuuunca zaman devam edeni gibi oluyor...yani tatile denk gelmesi kötü tabiisi de, ben patlayacakk gibi olmuştum walla

Canım ben de daha önce kullanmıştım,normalde çok sorun olmuyor ama bütün dengeni bozuyor..diyetteyken daha da bozar..vücudun 2 gün yerine 10 gün boyunca su tutacak...kilo vermen duracak...bir daha düşün istersen..bugün-yarın asprin falan alsana,söktürür belkim.

bende kullanmıştım birkaç kez bende şişkinlik sorunu olmadı ama tatil dönüşü ilacı bırakınca şiddetli ağrılı bir regli dönemi geçirmiştim

zaten şuan karnım davul gibi:) yanlış anlamayın kaçamaklardan değil hasta olamamamdan dolayı:76:

çok kötü yerden vurdun beni tatlışım bi daha düşünüyüm bari:97:

bende kullanmıştım birkaç kez bende şişkinlik sorunu olmadı ama tatil dönüşü ilacı bırakınca şiddetli ağrılı bir regli dönemi geçirmiştim

ağrılı bir dönem mi offff..

heee onu atlamışım canım..canım ben sarıyer taraflarındayım,sen nerdesin,hakikaten görüşebiliriz yani yakınsan..senin için de yaparım

çok teşekkür ederim ben anadolu yakasındayım suadiye tarafında. bayağı uzakmışız ama inşallah ayarlar görüşürüz bir gün çok iyi olur

Hepinize kolay gelsin.sabahtan beri yine yazdıklarınızı okudum.Gayet güzel gidiyorsunuz.ben hala 60.5 te kaldım.Bu arada yolandacım senide tebrikk ederim.inan bana kemdim vermiş kadar sevindim.Umarım en kısa süre de hedefine ulaşırsın.Ya hepiniz o kadar tatlısınız ki.Her birinizi ayrı seviyorum.Ben 1 hafta sonra tatile gideceğim.Beş yıldız, açık büfe bir otele.Napıcam bilmiyorum.Şimdiden kara kara düşünmeye başladım.Ya dönüşte çok kilo alır gelirsem.Bırakmak istemiyorum geçici de olsa.Bana bir çözüm bulun kızlar ya offfff

açık büfe olması şans bence senin için bütün peynirleri ve ızgaraları topla tabağına , makarnadan pilavdan patates kızartmasından ve tatlılardan uzak dur. 5 yıldızlı tatil köylerinde artık diet büfesi oluyor çok canın çekerse ordaki tatlılardan yersin bol buzlu diet cola soda iç.

canm kesinlikle kullanma ben evlenirken kullandım başıma gelmeyen kalmadı adetim senelerce hep düzenliydi düzenimi bozdu 25 günde bir oluyorum bazende 1,5 ay -2 ay

olmuyorum canım, çok ağrılı geçiyor ve ara ara kanamada oluyor veee 6 ay öncede kist çıktı dr.geçiktiriciden olmuştur dedi bi dahamı amannnnn bence kullanma bana

yan etki yaptı yinede sen bilirsin canım

coooook uzun bır aradan sonra tekrar merhaba dukancılar
yaklasık 1 aydır dukana devam etmeme ragmen bır ılerleme kaydedememıstım fakat bu sabah kılomda azalma basladı tekrar ve sızınle paylasmak ıstedım.aslında hesapladıgım programın gerısındeyım 89 lara dusmus yada dusmeye yakın olmam lazımdı bu aralar ama yınede mutlu yılmadan devam tekrar edıyorum umutsuzluga kapılmayın 1 AYDAN FAZLADIR DURAKLAMADAYDIM AMA YILMADIM morallerı bozmayalım aramıza yenı katılan arkadaslar hosgeldınız eskı dostlar selam

çok teşekkür ederim ben anadolu yakasındayım suadiye tarafında. bayağı uzakmışız ama inşallah ayarlar görüşürüz bir gün çok iyi olur

anammm uzakmışız hakkaten...neyse inşallah görüşürüz birgün..isteyen arkadaşlar da gelir..hatta isteyen birşeyler yapar getirir dukan günü yaparız...her ay birisine bir dukan kitabı takarız :)
canım walla ben işten eve geliyorum,sonra spora çıkıyoruz eşimle,sonra geliyoruz yemek yiyoruz..ortalık topla filan derken saat 10.yani10dan sonra yapıyorum ne yapacaksam..yani çalışmak mani değil aslında :)
ama şöyle bir durum var benim evim işe 5 dakka..6,15 de evdeyim yani..sabahta 9 a doğru çıkıyorum evden..bir diğer etken de evde başkası için ayrı yemek pişirmek zorunda değilim..eşim benim yaptğım herşeyden severek yiyor..belki sen ayrı yemek yapıyorsan üşeniyorsundur..

Bu arada arkadaşlar ben gurmenetten 2 tane aroma aldım..ikisi de çok güzel..birisi fındık,diğeri çilek..
dün eşimin canı puding istedi,ben de dr.oetker sade light puding yaptım içine çilek aroması kattım 7-8 damla çok güzel oldu..
ama asıl favorim fındık benim..dün bir mozaik pastası denemem oldu,ona koydum fındık aromasını çok yakıştı haberiniz ola..
Mozaik pastasını tariflere eklemedim çünkü şekli şemali öyle çok başarılı değildi,ama yine de benim nefsimi köreltti...çok abartılı,müthiş bir tat diyemem ama bence güzeldi (yulaf ezmesi bisküviyi çok da aratmadı yani).isterseniz eklerim yine de.

çok şükür yoliii tebrikler canım sonunda senin meto teslim bayranı çekti işte naraa atmak istiyorum oleyyyyyyyyyy

Günaydın kızlaaaaarrrr

ben geldiiiiim sizi çoooook özledim geçmişi hemen okuyup geliyorum.
hoş geldin..:)))
ben 2 gündür 70.0 kilodayım.reglim devam ediyor.dün su içemedim. bakalım yarın nasıl olacak.
regl sonrası 60lı rakamlar geliyor desene..
ve en sonunda 50li rakamları görmüşsün
tebrikler...

HOŞGELDİN MASSEPAIN, bende seni merak ediyordum nerlerde diye ben seyir 1+1 devam ediyorum senin planın nedir şimdi tekrar atakla mı başlayacaksın ?

hahaha valla dukan günü yapmak süper bir fikir istanbulun ortasında bir yerlerde buluşuruz doğruyu söylemek gerekirse benimde işim evime 15-20 dk falan sorun şu biz kızımla annemde yemek yiyoruz yani evde hiç yemek pişirmiyorum sadece arada kek, krep kurabiye yapıyorum kendime.
anneme de sadece ızgaralar ve haşlamalar konusunda güveniyorum sulu yemeklere kesin ya yağ katar ya pirinç katar o nedenle de hayatım ızgara salata arada
z. yağlı sebze şeklinde geçiyor. ama tabii bunlar bahane değil malzemeleri alıp akşam eve dönünce ertesi günün yemeğini yapabilirim kendime hatta annem bu olaya bayılır bile kadıncağıza fenalık geldi bana her akşam et pişirmekten hem kendi yemeklerini yapıyor hemde benim etlerimi gerçi çok mutlu beni küçülürken görmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…