Walla canımcım o kadar keyifli oluyorki yeni şeyler denemek,keyifle yapıyorum wallahi...fırın tek başına çalışmasın diye illa 2 şeyi birden yapıyorum,sonra dolaba atıyorum hergün yiyorum..ama sırada daha çoook şeyler var hala :)
bide şöyle bir avantajım var benim,ev amerikan mutfak,yani tv izlerken bir yandan yapıyorum bunları,eşim de 1 metre ileride oturuyor oluyor,yoksa mutfağa gidip 2 saatte çıkamazdım,canım da istemezdi..
bende çok yapmak istiyorum tüm tarifleri denemek istiyorum ama zaman olmuyor keşke bir "dukan cafe" açılsa içinde tüm dukan tariflerinin satıldığı vuvuu, berrin ve sedeca bunu düşünün lütfen en iyi müşteriniz ben olacam söz
Ellerine sağlık yukarkarda bir yerde de sormuştum ne tarafta oturuyosunbir de şu dukan cafe işini düşünün lütfen 2-3 ortak
bişi sorcam sizeşimdi bilindiği üzere ben pazartesi tatile gidiyorum şimdi hastalığım geciktiği için tatilime denk gelmesinden korkuyorum geciktirici kullansam zararı olur mu kızlar?:97:
bişi sorcam sizeşimdi bilindiği üzere ben pazartesi tatile gidiyorum şimdi hastalığım geciktiği için tatilime denk gelmesinden korkuyorum geciktirici kullansam zararı olur mu kızlar?:97:
canım ben de birkaç sefer kullanmak zorunda kaldım, feci ödem yapıyor, hani adet öncesinde bi başlasa da rahatlasam diyoruz ya onun uzuuuuunca zaman devam edeni gibi oluyor...yani tatile denk gelmesi kötü tabiisi de, ben patlayacakk gibi olmuştum walla
canım ben de birkaç sefer kullanmak zorunda kaldım, feci ödem yapıyor, hani adet öncesinde bi başlasa da rahatlasam diyoruz ya onun uzuuuuunca zaman devam edeni gibi oluyor...yani tatile denk gelmesi kötü tabiisi de, ben patlayacakk gibi olmuştum walla
Canım ben de daha önce kullanmıştım,normalde çok sorun olmuyor ama bütün dengeni bozuyor..diyetteyken daha da bozar..vücudun 2 gün yerine 10 gün boyunca su tutacak...kilo vermen duracak...bir daha düşün istersen..bugün-yarın asprin falan alsana,söktürür belkim.
bende kullanmıştım birkaç kez bende şişkinlik sorunu olmadı ama tatil dönüşü ilacı bırakınca şiddetli ağrılı bir regli dönemi geçirmiştim
heee onu atlamışım canım..canım ben sarıyer taraflarındayım,sen nerdesin,hakikaten görüşebiliriz yani yakınsan..senin için de yaparım
çok teşekkür ederim ben anadolu yakasındayım suadiye tarafında. bayağı uzakmışız ama inşallah ayarlar görüşürüz bir gün çok iyi olur
çok şükür yoliii tebrikler canım sonunda senin meto teslim bayranı çekti işte naraa atmak istiyorum oleyyyyyyyyyyGünaydın kızlar
:92::92:
0:87::87:
neden bu kadar sevinç gösterisi dersiniz ???
eveettt. berkmine abla haklı çıktın !! 59.8 geliyorum bu sabah !!! yuppii !!gerçi geri gelir eccük bu ama atakım cumaya kadar sürücek. biraz saglamlaştırabilirsem ne mutlu banaa
olduu sonunda direnç kırıldı kızlar. inşallah devamı da gelecek. saf proteinin bunu başarıcana inanmıyordum yaa oldu işte.. dünden beri 1 kg gitmiş görünüyor. çogu sudur eminim ama olsunnn tartıda 18-20 sene sonra ellileri gördüm ya oh beeeeeeeeeeeeee
hoş geldin..:)))Günaydın kızlaaaaarrrr
ben geldiiiiim sizi çoooook özledim geçmişi hemen okuyup geliyorum.
regl sonrası 60lı rakamlar geliyor desene..ben 2 gündür 70.0 kilodayım.reglim devam ediyor.dün su içemedim. bakalım yarın nasıl olacak.
ve en sonunda 50li rakamları görmüşsünGünaydın kızlar
:92::92:
0:87::87:
neden bu kadar sevinç gösterisi dersiniz ???
eveettt. berkmine abla haklı çıktın !! 59.8 geliyorum bu sabah !!! yuppii !!gerçi geri gelir eccük bu ama atakım cumaya kadar sürücek. biraz saglamlaştırabilirsem ne mutlu banaa
olduu sonunda direnç kırıldı kızlar. inşallah devamı da gelecek. saf proteinin bunu başarıcana inanmıyordum yaa oldu işte.. dünden beri 1 kg gitmiş görünüyor. çogu sudur eminim ama olsunnn tartıda 18-20 sene sonra ellileri gördüm ya oh beeeeeeeeeeeeee
coooook uzun bır aradan sonra tekrar merhaba dukancılar
yaklasık 1 aydır dukana devam etmeme ragmen bır ılerleme kaydedememıstım fakat bu sabah kılomda azalma basladı tekrar ve sızınle paylasmak ıstedım.aslında hesapladıgım programın gerısındeyım 89 lara dusmus yada dusmeye yakın olmam lazımdı bu aralar ama yınede mutlu yılmadan devam tekrar edıyorum umutsuzluga kapılmayın 1 AYDAN FAZLADIR DURAKLAMADAYDIM AMA YILMADIM morallerı bozmayalım aramıza yenı katılan arkadaslar hosgeldınız eskı dostlar selam
anammm uzakmışız hakkaten...neyse inşallah görüşürüz birgün..isteyen arkadaşlar da gelir..hatta isteyen birşeyler yapar getirir dukan günü yaparız...her ay birisine bir dukan kitabı takarız :)
canım walla ben işten eve geliyorum,sonra spora çıkıyoruz eşimle,sonra geliyoruz yemek yiyoruz..ortalık topla filan derken saat 10.yani10dan sonra yapıyorum ne yapacaksam..yani çalışmak mani değil aslında :)
ama şöyle bir durum var benim evim işe 5 dakka..6,15 de evdeyim yani..sabahta 9 a doğru çıkıyorum evden..bir diğer etken de evde başkası için ayrı yemek pişirmek zorunda değilim..eşim benim yaptğım herşeyden severek yiyor..belki sen ayrı yemek yapıyorsan üşeniyorsundur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?