Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım çok teşekkür ederim uyarın için bilmiyordum bu kadar sakıncalı olabileceğini

ben sadece tatilimi rahat geçirmek için kullanmayı düşünmüştüm,şimdi bi arkadaşa bebe asprini aldırıyorum içiyim belki işe yarar.

süt tozu romantizmi

tek geçerim valla

çok teşekkür ederim ben anadolu yakasındayım suadiye tarafında. bayağı uzakmışız ama inşallah ayarlar görüşürüz bir gün çok iyi olur

ay ben göztepedeyim marmarada gelin gelin

aynen ben de bu yorumu yapıcaktım. Ben de gidiyorum 4 temmuzda aynı şekilde açık büfe 5*. Ama peynirlere vericem kendimi tabii beyaz peynire, yoğurda, cacığa -sebze günümdeysem- vesaire proteine vericem kendimi. Daha kolay bile olucak bence, endişeye gerek yok içiniz ferah olsun :)))

bu süt tozu muhabbeti de kaldı walla ..ilahi seni...evliyken yapılabilecek en güzel romantizm:

"SÜT TOZU ROMANTİZMİ"

Hemen hemen hergün yaprak yeşil çay içmeye gayret ediyorum içine de minik bi parça çubuk tarçın atıyorum, şekerimi dengeliyor. Bir de kimyonu bol kullanıyorum. Ete de çok yakışıyor zaten özellikle köfteye :) Bir alıntı da ben paylaşayım:

Kimyonun Faydaları: İştah açar ve hazmı kolaylaştırır. İdrar ve gaz söktürücüdür. Mide şişliğini azaltır ve mideyi kuvvetlendirir. Anne sütünü arttırır. Bağırsak solucanlarını düşürmeye yardımcı olur. Sinirleri yatıştırır ve yüksek tansiyonu düşürür. Kolesterol oranını azaltır. Nefes darlığı, prostat, şeker hastalığı ve romatizmada faydalıdır. Vücudu terleterek zararlı maddelerin vücuttan atılmasını kolaylaştırır. Kramp ve kalp rahatsızlıklarında faydalıdır. Kimyon yağının antiseptik, antibakterial, hazmı kolaylaştıricı, idrar arttırıcı ve uyarıcı özellikleri vardır.

Geçen nette "beşi bir yerde çayı" diye birşey okudum. Adı çok komik gelince merak ettim hehehe Metabolizmayı hızlandırıyormuş. Günde en fazla 3 fincan içilmeliymiş, her türlü bitki çayı gibi fazlası zararlıymış. Sanırım tarifi Ender Saraç vermiş. Bu çayı deneyen, ya da bilgisi olan var mı?

İçindekiler şunlarmış: Mate yaprağı, kekik, funda yaprağı, biberiye ve yeşil çay
Yapılışını da şöyle vermişler: Bir litre kaynamış suya birer çay kaşığı mate, yeşil çay, funda, biberiye ve kekik yaprağı atılır. On dakika demlenmesi bekelenir ve süzülerek içilir.

Bu arada ben bu hafta 5+5 gidiyorum. 5 gün saf proteinden sonra (1.3 kg vermiştim) 5. p+s günümdeyim. Tam regl dönemime geldi birkaç gündür +200, +300 çıkarken sonunda bugün p+s'ye başladığım kiloma dönebildim. Yarından itibaren 5 günlük saf protein dönemiyle biraz eksiye geçerim diye umut ediyorum, bakalım..

YOLANDAAAAAAAAA TEBRIKLER; SÜPER SONUC :)

Beberongo bence de takma kafana, kilo degildir o, $i$liktir o $i$lik :)

Rica ederim vuvuucum, mujx.

biri bana şu diyeti anlatsın allah aşkına yaaaaaaaaaa

o kadar çok sayfa var ki nerden başlasam bilemiyorum ya biri bana özet geçseeeeeee

Arkadaslar ben bu diyete baslamadan ve burada gelip soru sormadan önce inanilmaz arastirma yapmistim, nette, bloglarda, vb. Önce Simla Hanimin blogunu buldum, sonra face grubunu, sonra da burayi buldum, okudum. Yapmaya karar verdigimde gittim kitabi aldim. Bu forumun ilk 60 sayfasini hic atlamadan okudum. En son kafama takilan ayrintilari burada sormaya kalktim.

Böyle okumadan arastirmadan gelip de biri bana alatsin, ne yapicam ne yicem diyenlere acikcasi siz kadar iyi davranamiyorum, birden cok sinirleniyorum. Sizin böyle arkadaslara verdiginiz aciklamali cvplari görünce helal olsun diyorum, ben cok asabiyim demek ki. Ve aslinda inaniyorum ki bu sekilde hazira konarak baslayan zaten sürdüremez bu diyeti, tarifleri bile yapamaz ki hazirciliktan, sonra da gelsin dükana iftiralar, yok cok zor, yok cok sagliksiz, vb....
Neyse bak yine sinirlendim ben :)

bu arada dukan cafe açma fikri beynimi kemirip duruyor zaten..çalışmıyor olsaydım,kesin şimdiye başlamıştım satışa...size de reklamımı yapmıştım walla :)

Dükan cafe diyorsunuz da face grubunda biri ünlü bi yiyecek zincirinde calisiyormus galiba, dükan muffinleri yapma fikrini sunmus firmasina, firma da suan deneme asamasindaymis. Belki cidden acilir hea böyle dükan cafeler :)

Nurdan bence 5 yildizli acik büfe otele gidiyorsan orada kesin diyet menüler de vardir ki, onlardan yersin, ya da en olmadi, acik büfe nasilsa, her gün et, tavuk türevlerinden yersin. ama tabi kendi yemegini cok ye ki, diger lezzetli seylerden canin istemesin :)

Ben malesef yine yerimde sayiyorum kizlar, 56. 4 takildim kaldim 5 gündür. bozmuyorum, kacamak yapmiyorum, gidecek biliyorum. off

bahsettiğiniz çay bimde var vallahi ben de içmeye gayret ediyorum. kahve içecekken elimi tutup ona götürüyorum elimden geldikçe hatırlayıp uygulamaya çalışıyorum. :))))

Canlarım ya çok sağolun hemen de cvp verirlermiş yerim ben sizi kızlar.Hepiniz harikasınız.Söylediklerininzi uygulayacağım güzellerim benim

açık büfede şansın çok..iyi bir dukancı kendine neyin yarayacağını okadar seçenekten seçeblir..
bişi sorcam size şimdi bilindiği üzere ben pazartesi tatile gidiyorum şimdi hastalığım geciktiği için tatilime denk gelmesinden korkuyorum geciktirici kullansam zararı olur mu kızlar?:97:
heç kulanmadım..sadece bildiğim doğum kontrol hapı kullanıyorsna biter bitmez ara vermeden diğerine geçiyorsun..ki buda sana yaramaz heralde..
mutfak olayın iyiymiş..ondan bol çeşit var sende..
aspartam alamadım..kolada içemyorum..
uyarın için teşekkürler yoli..hala bir tatlandırcım yok..sütlacı yapmak için alıcam sanırım..
günaydın kızlarrrr

yumruk hareketinin 2. günündeyim 31 gün oldu başlayalı verdiğim kilo 4.900 gr

bol protein bol yağ yakımı.tariflerin süper canımcım..:13:

geçmişe bakamdan yazdım sonradan gördüm yazdığını..o sırada bizim evde kıyamet koptu tekrar yazamadan kapattım..
tekrar tebrikler.bundan sonra -200 -300 derken gider..
evet gelen banada analtın diyor ..en kısa özet benden KİTABI ALIP OKUYUN..EN KALICI ÖZET ANLATIM SİZE..

:13:

Son düzenleme:

Vuvuu $u mozaik pasta tarifini yaz lütfen tarifler sayfasina,rica ediciiiimm ya, bosver sekli semali, sekil hic önemli degil, yeter ki nefsimiz körelsin, ben 7-8 güne regly olucam, icimdeki tatli, pasta canavari uyanacak yani bi iki güne, nolur yaz da, kacamaksiz atlatayim su canavari :) Bayilirim mozaik pastaya da, mmhhh...

Son düzenleme:
beberengom, ggirlym, violetim sağolun alıntıyla cevplamayı hala peç beceremiyorum da hepinizi çok seviyorum kızlar.İyi ki varsınız:86:

bahsettiğiniz çay bimde var vallahi ben de içmeye gayret ediyorum. kahve içecekken elimi tutup ona götürüyorum elimden geldikçe hatırlayıp uygulamaya çalışıyorum. :))))

hmmm o zaman hazır satılan bir çay bu.. ama ben bitki çaylarını kendim yaprak halinde demlemeyi daha çok seviyorum. bardağın içinde demlemek için kullanılan kaşık kadar kapalı süzgeçler var ya, içine birer çimdik atıp doğal yaprakları demliyorum. Hiç katkı maddesiz oluyor öyle. Türkiye'ye gelince mate ve funda bulursam denerim ben de.. her akşam yeşil çay içiyorum ama ben de hergün kahve içiyorum maalesef biri kahvaltıdan sonra biri de öğle yemeğinden sonra.. :18: yoksa ayılamıyorum, ağırlık çöküyor :97:

Valla ben geçenler de bu konuyu dile getirdim ama pek bir yanıt alamadım.Şöyle dukancılar olarak bir gün bir ortak noktada buluşssak tanışsak diye ne güzel olur ya

hosbulduk
ben zaten seyır olarak devam edıyorum arada atak yapma geregı gormedım uzun bır duraklamaydı ama verdıgım kılo mıktarı yuzunden normal dıye dusundum cok kucuk seyler dısında bozmadım rejımımı sadece sporu arttırdım sımdı dusunuyorum evet belkı 3 gunluk atak yapılabılırmıs ama vermeye devam eetıgım surece devam edıcem yalnız bu aralar devamlı tavuk yemekten gıdaklamaya baslıcam dıye korkuyorum ınsan alternatıf yemekler arıyor. tarıf sıtelerıne bır gozatayım arkadaslar yenı neler eklemıs deneırm belkı

Canımcım şimdi ekledim,bakabilirsin..umarım beğenirsin şekerim..

Aynen ben de..sigara bağımlılığım kadar kahve bağımlılığım da var..kahvaltıdan sonra 1 tane akşam yemeğinden sonra 1 tane..türk kahvesi ama benimki Allahtan..nescafeyi öğrenciyken çok içerdik,bol bol selülit yaptım walla o yüzden..neyseki türk kahvesini daha çok seviyordum,şimdi nescafe içmiyorum pek...
Bu arada ben akşam yemeğinden sonra sütlü türk kahvesi yapıyorum büyük fincanlara,içine de 1 çay kaşığı dr.oetker sade light pudingten koyuyorum,baya tatlı-sütlü-aromalı kahve gibi oluyor..bir kere denedim eşim çok beğendi,hep ondan istediği için ondan yapıyorum..bazen bayıyor bile beni tatlılığıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…