canm kesinlikle kullanma ben evlenirken kullandım başıma gelmeyen kalmadı adetim senelerce hep düzenliydi düzenimi bozdu 25 günde bir oluyorum bazende 1,5 ay -2 ay
olmuyorum canım, çok ağrılı geçiyor ve ara ara kanamada oluyor veee 6 ay öncede kist çıktı dr.geçiktiriciden olmuştur dedi bi dahamı amannnnn bence kullanma bana
yan etki yaptı yinede sen bilirsin canım
anammm uzakmışız hakkaten...neyse inşallah görüşürüz birgün..isteyen arkadaşlar da gelir..hatta isteyen birşeyler yapar getirir dukan günü yaparız...her ay birisine bir dukan kitabı takarız :)
canım walla ben işten eve geliyorum,sonra spora çıkıyoruz eşimle,sonra geliyoruz yemek yiyoruz..ortalık topla filan derken saat 10.yani10dan sonra yapıyorum ne yapacaksam..yani çalışmak mani değil aslında :)
ama şöyle bir durum var benim evim işe 5 dakka..6,15 de evdeyim yani..sabahta 9 a doğru çıkıyorum evden..bir diğer etken de evde başkası için ayrı yemek pişirmek zorunda değilim..eşim benim yaptğım herşeyden severek yiyor..belki sen ayrı yemek yapıyorsan üşeniyorsundur..
çok teşekkür ederim ben anadolu yakasındayım suadiye tarafında. bayağı uzakmışız ama inşallah ayarlar görüşürüz bir gün çok iyi olur
Hepinize kolay gelsin.sabahtan beri yine yazdıklarınızı okudum.Gayet güzel gidiyorsunuz.ben hala 60.5 te kaldım.Bu arada yolandacım senide tebrikk ederim.inan bana kemdim vermiş kadar sevindim.Umarım en kısa süre de hedefine ulaşırsın.Ya hepiniz o kadar tatlısınız ki.Her birinizi ayrı seviyorum.Ben 1 hafta sonra tatile gideceğim.Beş yıldız, açık büfe bir otele.Napıcam bilmiyorum.Şimdiden kara kara düşünmeye başladım.Ya dönüşte çok kilo alır gelirsem.Bırakmak istemiyorum geçici de olsa.Bana bir çözüm bulun kızlar ya offfff
açık büfe olması şans bence senin için bütün peynirleri ve ızgaraları topla tabağına , makarnadan pilavdan patates kızartmasından ve tatlılardan uzak dur. 5 yıldızlı tatil köylerinde artık diet büfesi oluyor çok canın çekerse ordaki tatlılardan yersin bol buzlu diet cola soda iç.
canım çok teşekkür ederim uyarın için bilmiyordum bu kadar sakıncalı olabileceğini
ben sadece tatilimi rahat geçirmek için kullanmayı düşünmüştüm,şimdi bi arkadaşa bebe asprini aldırıyorum içiyim belki işe yarar.
süt tozu romantizmi
tek geçerim valla
"Diyet içeceklere dikkat !!
Evet, sıfır kalori içeriyorlar, ama içlerindeki aspartam vücudunuzun su tutmasına neden olur. Üstelik bu yapay tatlandırıcı, şeker krizine girmenizede yol açabilir. Diyet içecekler yerine ayran, taze limonata ya da yeşil çay için. Araştırmalar yeşil çayın kilo vermeyi kolaylaştırdığını gösteriyor" ALINTI
bu aspartamlı tatlıları yapan ve yiyen arkadaşlar aranızda su tutanlar olabilir
Günaydın kızlar
:92::92:
0:87::87:
neden bu kadar sevinç gösterisi dersiniz ???
eveettt. berkmine abla haklı çıktın !! 59.8 geliyorum bu sabah !!! yuppii !!gerçi geri gelir eccük bu ama atakım cumaya kadar sürücek. biraz saglamlaştırabilirsem ne mutlu banaa
olduu sonunda direnç kırıldı kızlar. inşallah devamı da gelecek. saf proteinin bunu başarıcana inanmıyordum yaa oldu işte.. dünden beri 1 kg gitmiş görünüyor. çogu sudur eminim ama olsunnn tartıda 18-20 sene sonra ellileri gördüm ya oh beeeeeeeeeeeeee
neler oluyor bana? Biri +1100 gramın açıklamasını yapsın!!! Tartıda +1100 nasıl çıkabilirim ya? tam BİR KİLO YÜZ GRAM ARTIDAYIM!!! Neyi yanlış yaptığımı bilmiyorum, dün ps günümdü sabah peynir yumurta kahve öğlen yoğurtlu patıcan salatası arada yoğurt ve süt tükettim biraz akşam da tavuk yedim tavuk sote!!! Dışarda yedim acaba içine bir şey mi koymuşlardı dicem meraklardayım. İçinde pelte halinde havuçlar koymuşlardı ama ben onları zaten ayırdım yesem yesem 1 dilim havuç yemişimdir ayıramadıklarım. İçine bulyon mu atmışlardı acaba? bulyon kullanıp da böyle artı çıkan var mı aranızda bayanlar? Ölücem mutsuzluktan yeminle ağladım ağlicam :95::95::84::84::84:
Na böyle oldum tartıdaki rakamı görünce
İMDAAAKK!!!
Teşekkür ederim canımcım..sesimi duyan varmış yaşasın :97:
canım ben de dün akşam siteyi taradım taradım buldum reçel tarifini ,meğerse vamış tariflerin arasında..aramış bulamamıştım oysaki..
dün gece yaptım hemen,gayet güzel oldu..ama uyarım var yapacaklara ben 150 gramdan yaptım ve 5 karanfil attım,çok geldi..1-2 karanfil yeter..hatta 1 tane bile yeter bence..bir de suyunu az koymuşum galba arkadaşlar suyu bitti,hep tane oldu..
Bu durumda yapılacak birşey varmı sizce,tekrar su koyup kaynatmak bozar reçeli değil mi,ben reçel yapmayı bilmiyorum da
ama yine de her haliyle güzel,risk değil yani..beğenmezseniz kurabiyelerin ya da keklerin içine öyle de koymaya devam edebilirsiniz..deneyin derim ben...
Tekrar teşekkürler canım sana da.
biri bana şu diyeti anlatsın allah aşkına yaaaaaaaaaa
o kadar çok sayfa var ki nerden başlasam bilemiyorum ya biri bana özet geçseeeeeee
bu arada dukan cafe açma fikri beynimi kemirip duruyor zaten..çalışmıyor olsaydım,kesin şimdiye başlamıştım satışa...size de reklamımı yapmıştım walla :)
Hepinize kolay gelsin.sabahtan beri yine yazdıklarınızı okudum.Gayet güzel gidiyorsunuz.ben hala 60.5 te kaldım.Bu arada yolandacım senide tebrikk ederim.inan bana kemdim vermiş kadar sevindim.Umarım en kısa süre de hedefine ulaşırsın.Ya hepiniz o kadar tatlısınız ki.Her birinizi ayrı seviyorum.Ben 1 hafta sonra tatile gideceğim.Beş yıldız, açık büfe bir otele.Napıcam bilmiyorum.Şimdiden kara kara düşünmeye başladım.Ya dönüşte çok kilo alır gelirsem.Bırakmak istemiyorum geçici de olsa.Bana bir çözüm bulun kızlar ya offfff
bu süt tozu muhabbeti de kaldı walla ..ilahi seni...evliyken yapılabilecek en güzel romantizm:
"SÜT TOZU ROMANTİZMİ"
Hemen hemen hergün yaprak yeşil çay içmeye gayret ediyorum içine de minik bi parça çubuk tarçın atıyorum, şekerimi dengeliyor. Bir de kimyonu bol kullanıyorum. Ete de çok yakışıyor zaten özellikle köfteye :) Bir alıntı da ben paylaşayım:
Kimyonun Faydaları: İştah açar ve hazmı kolaylaştırır. İdrar ve gaz söktürücüdür. Mide şişliğini azaltır ve mideyi kuvvetlendirir. Anne sütünü arttırır. Bağırsak solucanlarını düşürmeye yardımcı olur. Sinirleri yatıştırır ve yüksek tansiyonu düşürür. Kolesterol oranını azaltır. Nefes darlığı, prostat, şeker hastalığı ve romatizmada faydalıdır. Vücudu terleterek zararlı maddelerin vücuttan atılmasını kolaylaştırır. Kramp ve kalp rahatsızlıklarında faydalıdır. Kimyon yağının antiseptik, antibakterial, hazmı kolaylaştıricı, idrar arttırıcı ve uyarıcı özellikleri vardır.
Geçen nette "beşi bir yerde çayı" diye birşey okudum. Adı çok komik gelince merak ettim hehehe Metabolizmayı hızlandırıyormuş. Günde en fazla 3 fincan içilmeliymiş, her türlü bitki çayı gibi fazlası zararlıymış. Sanırım tarifi Ender Saraç vermiş. Bu çayı deneyen, ya da bilgisi olan var mı?
İçindekiler şunlarmış: Mate yaprağı, kekik, funda yaprağı, biberiye ve yeşil çay
Yapılışını da şöyle vermişler: Bir litre kaynamış suya birer çay kaşığı mate, yeşil çay, funda, biberiye ve kekik yaprağı atılır. On dakika demlenmesi bekelenir ve süzülerek içilir.
Bu arada ben bu hafta 5+5 gidiyorum. 5 gün saf proteinden sonra (1.3 kg vermiştim) 5. p+s günümdeyim. Tam regl dönemime geldi birkaç gündür +200, +300 çıkarken sonunda bugün p+s'ye başladığım kiloma dönebildim. Yarından itibaren 5 günlük saf protein dönemiyle biraz eksiye geçerim diye umut ediyorum, bakalım..
YOLANDAAAAAAAAA TEBRIKLER; SÜPER SONUC :)
Beberongo bence de takma kafana, kilo degildir o, $i$liktir o $i$lik :)
Rica ederim vuvuucum, mujx.
Arkadaslar ben bu diyete baslamadan ve burada gelip soru sormadan önce inanilmaz arastirma yapmistim, nette, bloglarda, vb. Önce Simla Hanimin blogunu buldum, sonra face grubunu, sonra da burayi buldum, okudum. Yapmaya karar verdigimde gittim kitabi aldim. Bu forumun ilk 60 sayfasini hic atlamadan okudum. En son kafama takilan ayrintilari burada sormaya kalktim.
Böyle okumadan arastirmadan gelip de biri bana alatsin, ne yapicam ne yicem diyenlere acikcasi siz kadar iyi davranamiyorum, birden cok sinirleniyorum. Sizin böyle arkadaslara verdiginiz aciklamali cvplari görünce helal olsun diyorum, ben cok asabiyim demek ki. Ve aslinda inaniyorum ki bu sekilde hazira konarak baslayan zaten sürdüremez bu diyeti, tarifleri bile yapamaz ki hazirciliktan, sonra da gelsin dükana iftiralar, yok cok zor, yok cok sagliksiz, vb....
Neyse bak yine sinirlendim ben :)
Canım bu konuda sana fazlasıyla katılıyorum..ben sadece cevap vermemekle yetiniyorum..ya da mesela kitabı aldım,okudum,diyete başladım,sizi takip ediyorum diyenlere severek cevap veriyorum bilinçli diye..
Ben de aynı şekilde önce simlanın bloğunu buldumbir sürü sayfa okudum başka yerlerden,ve sonra bu cenneti gördüm :)
son 100 sayfayı filan okudum,..o yüzdne böyle lönk diye dalanlara anlam veremiyorum..
açık büfede şansın çok..iyi bir dukancı kendine neyin yarayacağını okadar seçenekten seçeblir..Hepinize kolay gelsin.sabahtan beri yine yazdıklarınızı okudum.Gayet güzel gidiyorsunuz.ben hala 60.5 te kaldım.Bu arada yolandacım senide tebrikk ederim.inan bana kemdim vermiş kadar sevindim.Umarım en kısa süre de hedefine ulaşırsın.Ya hepiniz o kadar tatlısınız ki.Her birinizi ayrı seviyorum.Ben 1 hafta sonra tatile gideceğim.Beş yıldız, açık büfe bir otele.Napıcam bilmiyorum.Şimdiden kara kara düşünmeye başladım.Ya dönüşte çok kilo alır gelirsem.Bırakmak istemiyorum geçici de olsa.Bana bir çözüm bulun kızlar ya offfff
heç kulanmadım..sadece bildiğim doğum kontrol hapı kullanıyorsna biter bitmez ara vermeden diğerine geçiyorsun..ki buda sana yaramaz heralde..bişi sorcam sizeşimdi bilindiği üzere ben pazartesi tatile gidiyorum şimdi hastalığım geciktiği için tatilime denk gelmesinden korkuyorum geciktirici kullansam zararı olur mu kızlar?:97:
mutfak olayın iyiymiş..ondan bol çeşit var sende..Walla canımcım o kadar keyifli oluyorki yeni şeyler denemek,keyifle yapıyorum wallahi...fırın tek başına çalışmasın diye illa 2 şeyi birden yapıyorum,sonra dolaba atıyorum hergün yiyorum..ama sırada daha çoook şeyler var hala :)
bide şöyle bir avantajım var benim,ev amerikan mutfak,yani tv izlerken bir yandan yapıyorum bunları,eşim de 1 metre ileride oturuyor oluyor,yoksa mutfağa gidip 2 saatte çıkamazdım,canım da istemezdi..
aspartam alamadım..kolada içemyorum..yolandaamm ben aspartamlı şeyler tüketmiyorum, tarifleri falan da hep anneme yapıyorum, kolayı da nadiren haftada 1 belki balık yersem o da boğazımda kalmasın diye yanında ayran içemediğim için tüketiyorum. Ama sakız çok çiğniyorum ondan olabilir mi? :18::44:
uyarın için teşekkürler yoli..hala bir tatlandırcım yok..sütlacı yapmak için alıcam sanırım..
"Diyet içeceklere dikkat !!
Evet, sıfır kalori içeriyorlar, ama içlerindeki aspartam vücudunuzun su tutmasına neden olur. Üstelik bu yapay tatlandırıcı, şeker krizine girmenizede yol açabilir. Diyet içecekler yerine ayran, taze limonata ya da yeşil çay için. Araştırmalar yeşil çayın kilo vermeyi kolaylaştırdığını gösteriyor" ALINTI
bu aspartamlı tatlıları yapan ve yiyen arkadaşlar aranızda su tutanlar olabilir
günaydın kızlarrrr
yumruk hareketinin 2. günündeyim 31 gün oldu başlayalı verdiğim kilo 4.900 gr
bol protein bol yağ yakımı.tariflerin süper canımcım..:13:aslında normal sütlaç tarifinde suyla sıvılaştırılıyor pirinç nişastası. Su da kullanabiliriz onları sulandırırken. sulandırırken su kullanmak normal tebi
yani tamamen doğaçlama bi hareketti benimki, tezgahta o vardı ziyan olmasın kullanabildiğim yerde kullanayım dedim koydum içine :)))
yoğurt suyu da gayet iyi olur çünkü dukan tariflerinde proteini ne kadar arttırırsak o kadar iyi bizim için :))
afiyet olsun :)))
bacım yazdım yaaa. ben kırdım şeytanın bacaaanı kafasını gözünüü 59.8 den de olsa gördüm ellileri olee. artıkın sorduklarında altmış filan demicem ben ellidokuz kiloyum dicem
valla ben direkt sölüyorum.şaka filanda deelhazıra konmak isteyen arkideşler her gün geliyii biri bana anlatsın diyii. yani burda geçmiş sayfalarda defalarca anlatılmış onu bırak dün ben kitabı al dedim yazarını bile söledim artık alırsın almazsın kendi bileceğin iş ama kitabın yoksa bu işi yapman zor. o bir rehber niteliğinde başucu kitabın olacak
çok sevindim yolicik tebriklertabi ki banada ben de sevincimi seninle paylaşayım ben de bu sabah itibarı ile 59.5 çıktım....oh artık şu diyetin belini kırdık aferin bize.....ama bu ani kilo kaybını yumruk harekatına borçluyum....hadi hayırlısı gelişmeleri hep beraber görücez.....(hadi ben tickerımı değiştireyim bari)
baştan başla
Bu arada arkadaşlar ben gurmenetten 2 tane aroma aldım..ikisi de çok güzel..birisi fındık,diğeri çilek..
dün eşimin canı puding istedi,ben de dr.oetker sade light puding yaptım içine çilek aroması kattım 7-8 damla çok güzel oldu..
ama asıl favorim fındık benim..dün bir mozaik pastası denemem oldu,ona koydum fındık aromasını çok yakıştı haberiniz ola..
Mozaik pastasını tariflere eklemedim çünkü şekli şemali öyle çok başarılı değildi,ama yine de benim nefsimi köreltti...çok abartılı,müthiş bir tat diyemem ama bence güzeldi (yulaf ezmesi bisküviyi çok da aratmadı yani).isterseniz eklerim yine de.
bahsettiğiniz çay bimde var vallahi ben de içmeye gayret ediyorum. kahve içecekken elimi tutup ona götürüyorum elimden geldikçe hatırlayıp uygulamaya çalışıyorum. :))))
HOŞGELDİN MASSEPAIN, bende seni merak ediyordum nerlerde diye ben seyir 1+1 devam ediyorum senin planın nedir şimdi tekrar atakla mı başlayacaksın ?
hahaha valla dukan günü yapmak süper bir fikir istanbulun ortasında bir yerlerde buluşuruz doğruyu söylemek gerekirse benimde işim evime 15-20 dk falan sorun şu biz kızımla annemde yemek yiyoruz yani evde hiç yemek pişirmiyorumsadece arada kek, krep kurabiye yapıyorum kendime.
anneme de sadece ızgaralar ve haşlamalar konusunda güveniyorum sulu yemeklere kesin ya yağ katar ya pirinç katar o nedenle de hayatım ızgara salata arada
z. yağlı sebze şeklinde geçiyor. ama tabii bunlar bahane değil malzemeleri alıp akşam eve dönünce ertesi günün yemeğini yapabilirim kendime hatta annem bu olaya bayılır bile kadıncağıza fenalık geldi bana her akşam et pişirmekten hem kendi yemeklerini yapıyor hemde benim etlerimi gerçi çok mutlu beni küçülürken görmekten
Vuvuu $u mozaik pasta tarifini yaz lütfen tarifler sayfasina,rica ediciiiimm ya, bosver sekli semali, sekil hic önemli degil, yeter ki nefsimiz körelsin, ben 7-8 güne regly olucam, icimdeki tatli, pasta canavari uyanacak yani bi iki güne, nolur yaz da, kacamaksiz atlatayim su canavari :) Bayilirim mozaik pastaya da, mmhhh...
hmmm o zaman hazır satılan bir çay bu.. ama ben bitki çaylarını kendim yaprak halinde demlemeyi daha çok seviyorum. bardağın içinde demlemek için kullanılan kaşık kadar kapalı süzgeçler var ya, içine birer çimdik atıp doğal yaprakları demliyorum. Hiç katkı maddesiz oluyor öyle. Türkiye'ye gelince mate ve funda bulursam denerim ben de.. her akşam yeşil çay içiyorum ama ben de hergün kahve içiyorum maalesef biri kahvaltıdan sonra biri de öğle yemeğinden sonra.. :18: yoksa ayılamıyorum, ağırlık çöküyor :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?