Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

o durum bende de var maalesef

beberengom, ggirlym, violetim sağolun alıntıyla cevplamayı hala peç beceremiyorum da hepinizi çok seviyorum kızlar.İyi ki varsınız:86:

canııım gel bi sarılayım yaa ay kıyamam yeriiiim yeriiimm

sakaleynmaster: ay peynir dolu tabağı önüme aldım, proteine verdim kendimi şu an :)))

massepain hoşgeldin yaw..1 ay duraklamaya dayanılır mı yahu,keşke çakaydın bir yumruk..yazık olmuş...neyse umarım gider de gerek kalmaz..
bu arada sen bizim tarif sayfamızı biliyorsun değil mi...süper tarifler var..tavuğu boşverin artık yahu :)

tamamdır dukan çizginden çıkma yani benimde 3. ve 4. aşamlarla ilgili pek bilgim yok sanırım seyirim 7-8 ay daha devam edecek ama sizler bir an önce geçin ve burada kalın lütfen

merak etme canım buralardayım bi yere gitmem valla :)))
sadece pazartesi günü burada olmayacağım kızlar. iran seyahatimi kesinleştirdim. pazar akşamı gidip pazartesiyi salıya baglayan gece geliyorum yani sadece bir güncük olacak. biraz uykusuz filan kalıcam yorulcam ama işimi bitirp bir an önce gelmek istiyorum zaten. dukan konusunda hiç korkmuyorum zira iranlıların mutfagı hep etten ibaret gibi. ama mükemmel bir pilav yapıyorlar mis kokulu yasemin pirincinden işte ona dayanabilir miyim bilmiyorum

canım sakızdan olduunu sanmam. senin su tutmanın hiç bi sebebi olmayabilir. yani bence bi kaç güne gidicek dert etme dedim ya tatlım ya

oo en sevdigimm.. benim de en büyük hayalim bi evimin olması içinde de salona açılan amerikan mutfak. bi gün inşallah olur

heee onu atlamışım canım..canım ben sarıyer taraflarındayım,sen nerdesin,hakikaten görüşebiliriz yani yakınsan..senin için de yaparım

çok teşekkür ederim ben anadolu yakasındayım suadiye tarafında. bayağı uzakmışız ama inşallah ayarlar görüşürüz bir gün çok iyi olur

bende anadoluy yakasında yeditepe üniye yakınım. kızlar aynı şehirdeyiz. uzaklık izafi bir kavram.. hadi gelin bi gün buluşalım valla. elettra dogru sölüyor. önceki fotoları da getirelim motive olalım

hakikaten çok beklemişsin massepaincim bir ay uzun süre. ben 18 günde çıldırdım yahuuu

yani senin şu eşinde ne mübarek adam. ne yapsan yiyor. benim ki diyet olduunu duysun burun kıvırırdı. ama gelsin yanıma bende onu dukancı yapmazsam adım melek ay yolanda değil

çok şükür yoliii tebrikler canım sonunda senin meto teslim bayranı çekti işte naraa atmak istiyorum oleyyyyyyyyyy

oleyyy zeynep ablam oleyyy. yarın sabah yine altmışları görüp havam söner benim ama osun beee.. siz beni yine motive edersiizzz demüüü. sagol ablam benimmm

hoş geldin..:)))

regl sonrası 60lı rakamlar geliyor desene..

ve en sonunda 50li rakamları görmüşsün
tebrikler...

sagol canımcım darısı başınaaa

sagol tatlım evet bende açıkca sölim sinirleniyorum ama yine de hafif bi msj yazmıştım. adım zaten asabiye çıktı

bende sayfalarca okudum hemen kitabı edindim. gereksiz sorularla topiki şişirmek istemedim ben artık bu tür sorular soranlara cvp yazmama kararı aldım görmezden geliciiim

rica ederim canımcım. bu bilgiyi paylaşmak dukandaşlık görevi dedim paylaştım..
sagol canıcmım tebrik için teşekkür ederim. sizin evde yine ne oldu ? herşey yolunda eşinle umarım

vuvuu: ben de çok yapıyorum sütlü türk kahvesini muhteşem oluyor!!! Hint kahvesi bulmuş getirmiş bizimkiler nerden getirdilerse onunla hele mükemmel!!! Ama en çok menengiç kahvesini özledim (
yağ içinde bekleyen sıvı bi kahve olduğu için bu diyetle tüketmemizin yasak olduğu bariz.. ((
sütle yapılan bir kahve, eminönünde bulabilirsiniz. Antep'in olduğunu biliyorum. Mutlaka denemeniz gereken bir kahve bence :)))

yulaf ezmesi yerine yulaf kepeği koysak olurmu yine 10 kaşık falanmı koymak lazım ?

walla canım kepeğe pek güvenemiycem...hani mozaik pastada bisküvi parçaları olur ya ezme de o görüntüyü veriyor..kepekle yaparsan öyle olmaz,istersen benzer tariflerin pişirileninden yap derim...sadecanın pastası vardı mesela tariflerde...

Supeeer! Burda benim sorunum light ürün bulamamam. Pudingin light ı yok. Hiçbir tatlının light ı yok. Soyalı hazır bir puding bulmuştum 100 grlık küçük yoğurtlar gibi. Bir kere denedim ama bir daha almadım çok katkı maddesi var içinde hem soyalı..
Ben de nescafe içmiyorum artık, baya baya azalttım dukandan sonra. Anca haftasonları kahvaltıda.. Ama espresso içiyorum günde 2-3 kez, dukanla birlikte sekeri kestim ama sütlü içiyorum. Nescafe kadar selülit yapmaz heralde, hatta sindirime yardımcı bile olabilir çünkü Italyanlar sırf karbonhidratla besleniyorlar ama her öğün üstüne mutlaka bir espresso içiyorlar.

amanınnn dur tahmin edeyim...MAGNUM yedin değil mi

beberongocum türk kahvesinden korkmayın. yag yakımına olumlu etkisi var. ben diyete başladığımdan beri günde 2 fican şekersiz yada tatlandırıcılı içiyorum ama genelde şekersiz. nescafe ise selülit yapıyormuş. zira granül kahve türk kahvesi gibi dogal değil. törkiş kofi is guuut için kızlar korkmayııın

müşteri getirmiş valla ben almak istemedim ama ayıp olur diye aldım

ama hasta olamıyorum sanırım karnım ondan şişti.biri göbeğini içine çek dese kıpırdatamıyorum valla

eneeeeeeeeeeeeeeeeeee
harbiden yemiş kız vucu bu magnıumuuuu
vallahi alıcam elime seni heee. berrinin elinden de kurtulamazsın artık

yolandacım herikasın, tebrikler. Kendim 60ları görmüşüm kadar sevindim vallahl!

yolandacım herikasın, tebrikler. Kendim 60ları görmüşüm kadar sevindim vallahl!

teşekkür ederim sayın akademisyen dukancı mustlucum... ya ne güzel topikimizde doktorlar mühjendisler akademisyeneler var demek ki dogru yoldayız ...
ben eminim yakında senin altmşlara adım atmanı da kutlyacağız

ayyy amanın allahım akşam erkenden zıbarırsınız sabah da horoz gibi erkenden kalkıp ötüyonuzda ötüyonuz ya ne çene ya totom ağrıda valla oturup okumaktan tek sayfa atlamakta istemiyom ama bugün forum çok bereketli ya herkezde güzel haberler var en başda yolide tabi benden bugün tırişka beberengom gibiyim bende ya dukan amca bigün güldürüyo ertesi gün ağlatıyo he dün ne güzel 67.7 bu sabah 68.7 harbi bana çüşşşşşşşş deyin artık yani bu ne ya ben oynamıyom verin misketlerimi

]

rica ederim canımcım. bu bilgiyi paylaşmak dukandaşlık görevi dedim paylaştım..
sagol canıcmım tebrik için teşekkür ederim. sizin evde yine ne oldu ? herşey yolunda eşinle umarım

yok yok eşim değil iki bal peteğim var bir kız bir oğlan anam sırayla kıyameti kopardılar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…