ya ben hepiniz çok merak ediyorum ya keşke buluşabilsek gerçekten çok bomba olmaz mı
hmmm o zaman hazır satılan bir çay bu.. ama ben bitki çaylarını kendim yaprak halinde demlemeyi daha çok seviyorum. bardağın içinde demlemek için kullanılan kaşık kadar kapalı süzgeçler var ya, içine birer çimdik atıp doğal yaprakları demliyorum. Hiç katkı maddesiz oluyor öyle. Türkiye'ye gelince mate ve funda bulursam denerim ben de.. her akşam yeşil çay içiyorum ama ben de hergün kahve içiyorum maalesef biri kahvaltıdan sonra biri de öğle yemeğinden sonra.. :18: yoksa ayılamıyorum, ağırlık çöküyor :97:
beberengom, ggirlym, violetim sağolun alıntıyla cevplamayı hala peç beceremiyorum da hepinizi çok seviyorum kızlar.İyi ki varsınız:86:
hosbulduk
ben zaten seyır olarak devam edıyorum arada atak yapma geregı gormedım uzun bır duraklamaydı ama verdıgım kılo mıktarı yuzunden normal dıye dusundum cok kucuk seyler dısında bozmadım rejımımı sadece sporu arttırdım sımdı dusunuyorum evet belkı 3 gunluk atak yapılabılırmıs ama vermeye devam eetıgım surece devam edıcem yalnız bu aralar devamlı tavuk yemekten gıdaklamaya baslıcam dıye korkuyorum ınsan alternatıf yemekler arıyor. tarıf sıtelerıne bır gozatayım arkadaslar yenı neler eklemıs deneırm belkı
Canımcım şimdi ekledim,bakabilirsin..umarım beğenirsin şekerim..
tamamdır dukan çizginden çıkma yani benimde 3. ve 4. aşamlarla ilgili pek bilgim yok sanırım seyirim 7-8 ay daha devam edecek ama sizler bir an önce geçin ve burada kalın lütfen
yolandaamm ben aspartamlı şeyler tüketmiyorum, tarifleri falan da hep anneme yapıyorum, kolayı da nadiren haftada 1 belki balık yersem o da boğazımda kalmasın diye yanında ayran içemediğim için tüketiyorum. Ama sakız çok çiğniyorum ondan olabilir mi? :18::44:
Walla canımcım o kadar keyifli oluyorki yeni şeyler denemek,keyifle yapıyorum wallahi...fırın tek başına çalışmasın diye illa 2 şeyi birden yapıyorum,sonra dolaba atıyorum hergün yiyorum..ama sırada daha çoook şeyler var hala :)
bide şöyle bir avantajım var benim,ev amerikan mutfak,yani tv izlerken bir yandan yapıyorum bunları,eşim de 1 metre ileride oturuyor oluyor,yoksa mutfağa gidip 2 saatte çıkamazdım,canım da istemezdi..
heee onu atlamışım canım..canım ben sarıyer taraflarındayım,sen nerdesin,hakikaten görüşebiliriz yani yakınsan..senin için de yaparım
çok teşekkür ederim ben anadolu yakasındayım suadiye tarafında. bayağı uzakmışız ama inşallah ayarlar görüşürüz bir gün çok iyi olur
hakikaten çok beklemişsin massepaincim bir ay uzun süre. ben 18 günde çıldırdım yahuuucoooook uzun bır aradan sonra tekrar merhaba dukancılar
yaklasık 1 aydır dukana devam etmeme ragmen bır ılerleme kaydedememıstım fakat bu sabah kılomda azalma basladı tekrar ve sızınle paylasmak ıstedım.aslında hesapladıgım programın gerısındeyım 89 lara dusmus yada dusmeye yakın olmam lazımdı bu aralar ama yınede mutlu yılmadan devam tekrar edıyorum umutsuzluga kapılmayın 1 AYDAN FAZLADIR DURAKLAMADAYDIM AMA YILMADIM morallerı bozmayalım aramıza yenı katılan arkadaslar hosgeldınız eskı dostlar selam
anammm uzakmışız hakkaten...neyse inşallah görüşürüz birgün..isteyen arkadaşlar da gelir..hatta isteyen birşeyler yapar getirir dukan günü yaparız...her ay birisine bir dukan kitabı takarız :)
canım walla ben işten eve geliyorum,sonra spora çıkıyoruz eşimle,sonra geliyoruz yemek yiyoruz..ortalık topla filan derken saat 10.yani10dan sonra yapıyorum ne yapacaksam..yani çalışmak mani değil aslında :)
ama şöyle bir durum var benim evim işe 5 dakka..6,15 de evdeyim yani..sabahta 9 a doğru çıkıyorum evden..bir diğer etken de evde başkası için ayrı yemek pişirmek zorunda değilim..eşim benim yaptğım herşeyden severek yiyor..belki sen ayrı yemek yapıyorsan üşeniyorsundur..
çok şükür yoliii tebrikler canım sonunda senin meto teslim bayranı çekti işte naraa atmak istiyorum oleyyyyyyyyyy
hoş geldin..:)))
regl sonrası 60lı rakamlar geliyor desene..
ve en sonunda 50li rakamları görmüşsün
tebrikler...
YOLANDAAAAAAAAA TEBRIKLER; SÜPER SONUC :)
Arkadaslar ben bu diyete baslamadan ve burada gelip soru sormadan önce inanilmaz arastirma yapmistim, nette, bloglarda, vb. Önce Simla Hanimin blogunu buldum, sonra face grubunu, sonra da burayi buldum, okudum. Yapmaya karar verdigimde gittim kitabi aldim. Bu forumun ilk 60 sayfasini hic atlamadan okudum. En son kafama takilan ayrintilari burada sormaya kalktim.
Böyle okumadan arastirmadan gelip de biri bana alatsin, ne yapicam ne yicem diyenlere acikcasi siz kadar iyi davranamiyorum, birden cok sinirleniyorum. Sizin böyle arkadaslara verdiginiz aciklamali cvplari görünce helal olsun diyorum, ben cok asabiyim demek ki. Ve aslinda inaniyorum ki bu sekilde hazira konarak baslayan zaten sürdüremez bu diyeti, tarifleri bile yapamaz ki hazirciliktan, sonra da gelsin dükana iftiralar, yok cok zor, yok cok sagliksiz, vb....
Neyse bak yine sinirlendim ben :)
Canım bu konuda sana fazlasıyla katılıyorum..ben sadece cevap vermemekle yetiniyorum..ya da mesela kitabı aldım,okudum,diyete başladım,sizi takip ediyorum diyenlere severek cevap veriyorum bilinçli diye..
Ben de aynı şekilde önce simlanın bloğunu buldumbir sürü sayfa okudum başka yerlerden,ve sonra bu cenneti gördüm :)
son 100 sayfayı filan okudum,..o yüzdne böyle lönk diye dalanlara anlam veremiyorum..
uyarın için teşekkürler yoli..hala bir tatlandırcım yok..sütlacı yapmak için alıcam sanırım..
geçmişe bakamdan yazdım sonradan gördüm yazdığını..o sırada bizim evde kıyamet koptu tekrar yazamadan kapattım..
tekrar tebrikler.bundan sonra -200 -300 derken gider..
evet gelen banada analtın diyor ..en kısa özet benden KİTABI ALIP OKUYUN..EN KALICI ÖZET ANLATIM SİZE..
göbüşüm çok şişti patlıycak boooooooommmm:78::78:
yulaf ezmesi yerine yulaf kepeği koysak olurmu yine 10 kaşık falanmı koymak lazım ?
Aynen ben de..sigara bağımlılığım kadar kahve bağımlılığım da var..kahvaltıdan sonra 1 tane akşam yemeğinden sonra 1 tane..türk kahvesi ama benimki Allahtan..nescafeyi öğrenciyken çok içerdik,bol bol selülit yaptım walla o yüzden..neyseki türk kahvesini daha çok seviyordum,şimdi nescafe içmiyorum pek...
Bu arada ben akşam yemeğinden sonra sütlü türk kahvesi yapıyorum büyük fincanlara,içine de 1 çay kaşığı dr.oetker sade light pudingten koyuyorum,baya tatlı-sütlü-aromalı kahve gibi oluyor..bir kere denedim eşim çok beğendi,hep ondan istediği için ondan yapıyorum..bazen bayıyor bile beni tatlılığıyla..
amanınnn dur tahmin edeyim...MAGNUM yedin değil mi
amanınnn dur tahmin edeyim...MAGNUM yedin değil mi
vuvuu: ben de çok yapıyorum sütlü türk kahvesini muhteşem oluyor!!! Hint kahvesi bulmuş getirmiş bizimkiler nerden getirdilerse onunla hele mükemmel!!! Ama en çok menengiç kahvesini özledim(
yağ içinde bekleyen sıvı bi kahve olduğu için bu diyetle tüketmemizin yasak olduğu bariz..((
sütle yapılan bir kahve, eminönünde bulabilirsiniz. Antep'in olduğunu biliyorum. Mutlaka denemeniz gereken bir kahve bence :)))
müşteri getirmiş valla ben almak istemedim ama ayıp olur diye aldım
ama hasta olamıyorum sanırım karnım ondan şişti.biri göbeğini içine çek dese kıpırdatamıyorum valla
Günaydın kızlar
:92::92:
0:87::87:
neden bu kadar sevinç gösterisi dersiniz ???
eveettt. berkmine abla haklı çıktın !! 59.8 geliyorum bu sabah !!! yuppii !!gerçi geri gelir eccük bu ama atakım cumaya kadar sürücek. biraz saglamlaştırabilirsem ne mutlu banaa
olduu sonunda direnç kırıldı kızlar. inşallah devamı da gelecek. saf proteinin bunu başarıcana inanmıyordum yaa oldu işte.. dünden beri 1 kg gitmiş görünüyor. çogu sudur eminim ama olsunnn tartıda 18-20 sene sonra ellileri gördüm ya oh beeeeeeeeeeeeee
yolandacım herikasın, tebrikler. Kendim 60ları görmüşüm kadar sevindim vallahl!
]
rica ederim canımcım. bu bilgiyi paylaşmak dukandaşlık görevi dedim paylaştım..
sagol canıcmım tebrik için teşekkür ederim. sizin evde yine ne oldu ? herşey yolunda eşinle umarım
kızlaaaaaaaaaarrr helva kavurduummyulaf kepeklii dukan helvasııı ihihihihi
güzel oldumu anlat hele nasıl yaptın beğendiysen yaz tariflere :)
merak etme canım buralardayım bi yere gitmem valla :)))
oo en sevdigimm.. benim de en büyük hayalim bi evimin olması içinde de salona açılan amerikan mutfak. bi gün inşallah olur
yani senin şu eşinde ne mübarek adam. ne yapsan yiyor. benim ki diyet olduunu duysun burun kıvırırdı. ama gelsin yanıma bende onu dukancı yapmazsam adım melek ay yolanda değil
Canım walla keşke benim evim olsa..kiradayız maalesef..Allah sana daha güzelini versin inşallah,hepimize kendi evlerinde oturmayı nasip etsin...
Koca mübarek walla maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?