Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hakketten sayfalara yetişemiyorum..
kızlaaaaaaaaaarrr helva kavurduumm yulaf kepeklii dukan helvasııı ihihihihi

kendinizi aştınzı iyce artık helvamızda var..sırtımız yere gelmez..:13:

bu ne güzel kahve kültürü beberongo cum.. Helal sana)

eneeeeeeeeeeeeeeeeeee
harbiden yemiş kız vucu bu magnıumuuuu
vallahi alıcam elime seni heee. berrinin elinden de kurtulamazsın artık

ama ayıp olmasın diye aldım yaa yoksa valla istemedim ama zorladı

tabi vurun buldunuz masum kızı vurun canım istediği için değil sırf ayıp olmasın diye yedim tamam mı sen verseydin senide kırmamak için yerdim napıyım insanları kıramıyorum kahretsin

zeynep abla fırçala valla bu hatunları.bıdı bıdı bıdı konuşuyolar kafam şişti yaa çalışamıyorum bunların yüzünden.bide bana fırça atıyolar alttarafı birazcık ucundan magnum kokladım diye.

kız abla sen bunlara fırçala

abla affına sığınarak söylüyorum ama çüşşşşşşş

ablam olduğun sana kızmıycam anlamına gelmez tamam mıbir daha kaçamak yaparsan kulaklarından tavana asarım seni görürsün:88::88:

hoşgeldiiin yazyağmuruuuuuuuuu [/QUOTE]

kızlaaaaaaaaaarrr helva kavurduumm Yulaf kepeklii dukan helvasııı ihihihihi

yani fena değildi, tabii irmiğin verdiği gibi bi tat yok idi emmeeeee bence olmuştur:)) hatta şimdi bi de kısır deniciyiiimmm, kısır da güsel olursa 2sini bir ekleriimmm:))

anaaaam helva mııııı????? Anammmmmm kısır mııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı???

oldu mu öyle oyundan çıkmak..yoliye yapmadığını bırakmadın gitcem dedi diye..hiçbi yere gidemezsin sen..sen bu topiğin demirbaşısın artık..makinesin sen anlıyormusun..sen bir kahkaha makinesisin :)))))
ah zeynep abla ama biz sana ÇÜŞŞŞ demiştik değil mi yane
şaka bir yana pek de fazla birşey yememiştin tüm gün amma..su tuttun cicim su tuttun..biliyorsun kk bahanemiz bu bizim...

yok yok espresso iyi, yolandanın dediği gibi granül kahveler sağlıklı değil ama espresso suyun bilmem kaç bar basınç ile kahvenin içinden geçirilmesiyle yapılmıyor mu zaten? Kahve granülleri/ çekirdekleri suyun içinde çözünmediği sürece içmekten çekinmeyin a dostlar :)))

ama soya zaten yasak dukanda, yani ben öyle biliyorum. Aman dikkat :)))

evvveet yolandam çok doğru söylemişsin hem kahve konusunda hem de bu kızın magnum meselesi konusunda yahu napsak bu işe bi çözüm bulmak lazım magnum da magnum kesin double karamel falan yiyodur bi de!!!

zeynep ablam ya kader arkadaşım bu akşam sözleşelim ben sana doğru sen bana doğru yürüyüş yapalım ortada buluşup tartılalım bi kilo fazla nasıl olduk biz böle bi günde? Sen kaçamak mı yaptın yoksam??? :96:

bu ne güzel kahve kültürü beberongo cum.. Helal sana)

ay efem türk dili ve edebiyatı okuyorum entel olmam lazım benim entel-kahve ikilisi yapayım diye kastım ehehehehe şaka bunlar tabi efendim babam antepli oradan biliyorum :)))
ama iltifat için de pek teşekkür ederim

Son düzenleme:
Slm kızlar amanınnnn nasıl dolu burası benim zamanımda bomboştu ee artık biliniyor dukan diyeti heryerde
Kitabım yoktu bi soru sorardım 2 gün cevap bile alamazdım ama kalabalık olmak destek olmak çok iyi
Takip ediyorum sizi ama yazmıyordum bende katılayım yine dedim
diyete devam ocak ayında başlamıştım 58 kilo ile bir ara diyeti bırakmak zorunda kaldım 52 kiloydum bıraktığımda
Hemen almaya başladım valla annemin yanına gittiğim için oldu herşey:78:

Sonra haziranda yine başladım atakla 54 falandım galiba şimdi 51.5 kiloyum bu hafta eşimde başladı sonunda benim diyete
Atak yapıyor bende ona uyuyorm sayılır normalde seyir evresindeyim
Ama spor yapmam lazım vücudum yımışadı vallaaaa

Yemek tarifleriniz şahane ayy ben ne zorluklar çektim yahuu
Şimdi bir deryacıklık yer varsa aranızdayım tabii bu yoğunluğu nasıl takip edicem maşallahınız var valla çok hızlısınız

bu arada şuan üzerimde içine bacağımın bile girmediği bi pantolon var inat edip atmamıştım ben bunu giyicem diye 2 sene sonra giydim şuan çok rahat
Yaşasın dukan ve dukan diyetçileriiiii

hahahahah bu kız çok fena arkadaşlar....buna tam yavuz hırsız denir...ev sahibini bastırıyor bir de..zeynep apla sakın bu şapşiriğin gazına gelme walla çok beter bişey...
ne yaptı etti,götürdüğü magnumları unutturdu bi de senin saçını başını çekeliyor...
sen bakma bunun böyle romantik isimler filan taktığına ahh o ne fena ahhhhh

sen varya sen kurtulamazsın benden gel bakiim asıl buraya

tekrar hoşgeldin o zamaaan

eşinin başlamasıda iyi olmuş hani:) dukan kardeşliği yayılıyor valla

canım zaten senin kilon azmıs kaç kiloya düşmek istiyosun ki sen? güzel bir duygu olsa gerek uzun yıllar içine giremediğin pantolonun üzerine cuk diye oturması:)
neyse tekrar hoşgeldin

Anaaaa süperrr..biz böyle eskileri gördümü daha bir seviniyoruz,hemencecik kanımız ısınıveriyor...olur mu öyle şey efem asıl sizler bizi lütfedip aranıza aldınız

walla sen de incecik dukancılardansın anlaşıldı..tekrar kolay gelsin..umarım hep beraber başarırız..
Bu arada "ahh ahh nerde o eski sokaklar..buralara kurtlar inerdi geceleyin" gibi muhabbet oldu walla
ama haklısın çok zordur eminim o zamanlar..gerçi şimdide mesela arkadaşlara bir tarif sorup 24 saat sonra cevap alanlar da var,yok değil...hani bana öyle diyorlar,ben bilmiyorum da

Bu arada şu görüşme olayını ciddi ciddi düşünelim bigün arkadaşlar..gerçekten çok keyifli olur..
Düşünsenize bi de yemeğe gittiğimizi..Garsona 30 tane tavuk şiş diye bağırdığımızı
dukan canavarları

sen hariç herkes unuttu ama bi sen unutmuyosun yaaa ya vuvuşum,canım,cicim kalbimin 3 oda 1 salonu gel unutalım bu kötü anı he ne dersin

bırakacam bu mereti eylülden sonra söz sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…