hakketten sayfalara yetişemiyorum..ayyy amanın allahım akşam erkenden zıbarırsınız sabah da horoz gibi erkenden kalkıp ötüyonuzda ötüyonuz ya ne çene ya totom ağrıda valla oturup okumaktan tek sayfa atlamakta istemiyom ama bugün forum çok bereketli ya herkezde güzel haberler var en başda yolide tabi benden bugün tırişka beberengom gibiyim bende ya dukan amca bigün güldürüyo ertesi gün ağlatıyo he dün ne güzel 67.7 bu sabah 68.7 harbi bana çüşşşşşşşş deyin artık yani bu ne ya ben oynamıyom verin misketlerimi
kızlaaaaaaaaaarrr helva kavurduummyulaf kepeklii dukan helvasııı ihihihihi
vuvuu: ben de çok yapıyorum sütlü türk kahvesini muhteşem oluyor!!! Hint kahvesi bulmuş getirmiş bizimkiler nerden getirdilerse onunla hele mükemmel!!! Ama en çok menengiç kahvesini özledim(
yağ içinde bekleyen sıvı bi kahve olduğu için bu diyetle tüketmemizin yasak olduğu bariz..((
sütle yapılan bir kahve, eminönünde bulabilirsiniz. Antep'in olduğunu biliyorum. Mutlaka denemeniz gereken bir kahve bence :)))
yani fena değildi, tabii irmiğin verdiği gibi bi tat yok idi emmeeeee bence olmuştur:)) hatta şimdi bi de kısır deniciyiiimmm, kısır da güsel olursa 2sini bir ekleriimmm:))
eneeeeeeeeeeeeeeeeeee
harbiden yemiş kız vucu bu magnıumuuuu
vallahi alıcam elime seni heee. berrinin elinden de kurtulamazsın artık
ayyy amanın allahım akşam erkenden zıbarırsınız sabah da horoz gibi erkenden kalkıp ötüyonuzda ötüyonuz ya ne çene ya totom ağrıda valla oturup okumaktan tek sayfa atlamakta istemiyom ama bugün forum çok bereketli ya herkezde güzel haberler var en başda yolide tabi benden bugün tırişka beberengom gibiyim bende ya dukan amca bigün güldürüyo ertesi gün ağlatıyo he dün ne güzel 67.7 bu sabah 68.7 harbi bana çüşşşşşşşş deyin artık yani bu ne ya ben oynamıyom verin misketlerimi
ayyy amanın allahım akşam erkenden zıbarırsınız sabah da horoz gibi erkenden kalkıp ötüyonuzda ötüyonuz ya ne çene ya totom ağrıda valla oturup okumaktan tek sayfa atlamakta istemiyom ama bugün forum çok bereketli ya herkezde güzel haberler var en başda yolide tabi benden bugün tırişka beberengom gibiyim bende ya dukan amca bigün güldürüyo ertesi gün ağlatıyo he dün ne güzel 67.7 bu sabah 68.7 harbi bana çüşşşşşşşş deyin artık yani bu ne ya ben oynamıyom verin misketlerimi
QUOTE=~YaZYaĞMuRu~;19897777]eveeet ben geldim vuvummhoşbuldum canımmm
bende özledim valla yaa kendimi sizden uzaklarda küçük emrah gibi hissettim
azcık galiba sanırsam bişiler oldu ama kilo değil onlar gaz gaz
ama senden başka kimse özlememiş beni hoşgeldin demiyolaaarrrr
bende hepinise küsümmmm
elisacım özlemez olur muyuz hiç, sen bu forumun göz bebeğisin. Ben kongredeyim şu an, telefondan yazmak zor oluyor. Akşama yazacaktım valla.
edacım aramıza hoşgeldiiinn.
kızlaaaaaaaaaarrr helva kavurduummYulaf kepeklii dukan helvasııı ihihihihi
yani fena değildi, tabii irmiğin verdiği gibi bi tat yok idi emmeeeee bence olmuştur:)) hatta şimdi bi de kısır deniciyiiimmm, kısır da güsel olursa 2sini bir ekleriimmm:))
anaaaam helva mııııı????? Anammmmmm kısır mııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı???
Supeeer! Burda benim sorunum light ürün bulamamam. Pudingin light ı yok. Hiçbir tatlının light ı yok. Soyalı hazır bir puding bulmuştum 100 grlık küçük yoğurtlar gibi. Bir kere denedim ama bir daha almadım çok katkı maddesi var içinde hem soyalı..
Ben de nescafe içmiyorum artık, baya baya azalttım dukandan sonra. Anca haftasonları kahvaltıda.. Ama espresso içiyorum günde 2-3 kez, dukanla birlikte sekeri kestim ama sütlü içiyorum. Nescafe kadar selülit yapmaz heralde, hatta sindirime yardımcı bile olabilir çünkü Italyanlar sırf karbonhidratla besleniyorlar ama her öğün üstüne mutlaka bir espresso içiyorlar.
beberongocum türk kahvesinden korkmayın. yag yakımına olumlu etkisi var. ben diyete başladığımdan beri günde 2 fican şekersiz yada tatlandırıcılı içiyorum ama genelde şekersiz. nescafe ise selülit yapıyormuş. zira granül kahve türk kahvesi gibi dogal değil. törkiş kofi is guuut için kızlar korkmayııın
eneeeeeeeeeeeeeeeeeee
harbiden yemiş kız vucu bu magnıumuuuu
vallahi alıcam elime seni heee. berrinin elinden de kurtulamazsın artık
bu ne güzel kahve kültürü beberongo cum.. Helal sana)
abla affına sığınarak söylüyorum ama çüşşşşşşş
ablam olduğun sana kızmıycam anlamına gelmez tamam mıbir daha kaçamak yaparsan kulaklarından tavana asarım seni görürsün:88::88:
Slm kızlar amanınnnn nasıl dolu burası benim zamanımda bomboştu ee artık biliniyor dukan diyeti heryerde
Kitabım yoktu bi soru sorardım 2 gün cevap bile alamazdım ama kalabalık olmak destek olmak çok iyi
Takip ediyorum sizi ama yazmıyordum bende katılayım yine dedim
diyete devam ocak ayında başlamıştım 58 kilo ile bir ara diyeti bırakmak zorunda kaldım 52 kiloydum bıraktığımda
Hemen almaya başladım valla annemin yanına gittiğim için oldu herşey:78:
Sonra haziranda yine başladım atakla 54 falandım galiba şimdi 51.5 kiloyum bu hafta eşimde başladı sonunda benim diyete
Atak yapıyor bende ona uyuyorm sayılır normalde seyir evresindeyim
Ama spor yapmam lazım vücudum yımışadı vallaaaa
Yemek tarifleriniz şahane ayy ben ne zorluklar çektim yahuu
Şimdi bir deryacıklık yer varsa aranızdayım tabii bu yoğunluğu nasıl takip edicem maşallahınız var valla çok hızlısınız
bu arada şuan üzerimde içine bacağımın bile girmediği bi pantolon var inat edip atmamıştım ben bunu giyicem diye 2 sene sonra giydim şuan çok rahat
Yaşasın dukan ve dukan diyetçileriiiii
Slm kızlar amanınnnn nasıl dolu burası benim zamanımda bomboştu ee artık biliniyor dukan diyeti heryerde
Kitabım yoktu bi soru sorardım 2 gün cevap bile alamazdım ama kalabalık olmak destek olmak çok iyi
Takip ediyorum sizi ama yazmıyordum bende katılayım yine dedim
diyete devam ocak ayında başlamıştım 58 kilo ile bir ara diyeti bırakmak zorunda kaldım 52 kiloydum bıraktığımda
Hemen almaya başladım valla annemin yanına gittiğim için oldu herşey:78:
Sonra haziranda yine başladım atakla 54 falandım galiba şimdi 51.5 kiloyum bu hafta eşimde başladı sonunda benim diyete
Atak yapıyor bende ona uyuyorm sayılır normalde seyir evresindeyim
Ama spor yapmam lazım vücudum yımışadı vallaaaa
Yemek tarifleriniz şahane ayy ben ne zorluklar çektim yahuu
Şimdi bir deryacıklık yer varsa aranızdayım tabii bu yoğunluğu nasıl takip edicem maşallahınız var valla çok hızlısınız
bu arada şuan üzerimde içine bacağımın bile girmediği bi pantolon var inat edip atmamıştım ben bunu giyicem diye 2 sene sonra giydim şuan çok rahat
Yaşasın dukan ve dukan diyetçileriiiii
hahahahah bu kız çok fena arkadaşlar....buna tam yavuz hırsız denir...ev sahibini bastırıyor bir de..zeynep apla sakın bu şapşiriğin gazına gelme walla çok beter bişey...
ne yaptı etti,götürdüğü magnumları unutturdu bi de senin saçını başını çekeliyor...
sen bakma bunun böyle romantik isimler filan taktığına ahh o ne fena ahhhhh
sen varya sen kurtulamazsın benden gel bakiim asıl buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?