Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım 50 iloya düşmek istiyorum evlendiğimde 50 idim az kaldı çok şükür sanırım spor gerekiyor artık
resim koyucam valla bir ara
gaza geldim incelmek güzel şey giydiğini beğeniyorsun valla
Uzun süre bişey almadım kendime zayıflıcaaaaaammmm diyee

görüşmek mi dediniz istanbuldaysanız tam benim işim kk nın buluşma oragnizatörü ben
açtığım konulara bakarsanız anlarsınız zaten valla kaçırmam gelirim istanbulun neresi olursa
Şahane bir gün geçiririz dukancılar bir aradaaaaaa
Yakın tarihli bir buluşmama var zaten aramıza katılmak isterseniz link vereyim
buluşalım fikrine bayıldım en kısa sürede yapalım

sen hariç herkes unuttu ama bi sen unutmuyosun yaaa ya vuvuşum,canım,cicim kalbimin 3 oda 1 salonu gel unutalım bu kötü anı he ne dersin

bırakacam bu mereti eylülden sonra söz sana

Bundan sonra bana süt tozum de lütfen yağmur ,bu çok daha romantik

tatlım sen demedinmi bana sen kızdıkça daha bir tatlı oluyor magnum yemesi diye,ben de o yüzden şeyediyorum..sırf sen daha fazla zevk alarak ye diye yapıyorum...
ammaaaaa etrafa sataşmana asla seyirci kalamam,bunu bende isteme

kızlar kısır olay oldu olaaaaaaaaayyy:))) kesinlikle deneyin derim... allahtan 1 kaşık kepekten yapmışım, fazlasıyla yiyebilirdim o kadar diyimm sizeee:)) aynı kısır mantığı, bulgur yerine kepekleri şişiriyoruz... yalnız sıcak suyu fazlaca koymayın, ben bi onu ayarlayamadım yani suyun hepsini çektiremedim...taze soğan, domates,limon, marul, maydanoz, dereoyu, taze nane ne varsa doldurun hatunlarrrr...yummy yummyyyy

ben bunu geçenlerde söylemiştim kimse oralı olmadı şimdi güzel fikir diyosunuz he pis uyuslaaarrrrr

ben bunu geçenlerde söylemiştim kimse oralı olmadı şimdi güzel fikir diyosunuz he pis uyuslaaarrrrr

sen söyleyince hiç de güzel fikir gibi gelmiyor demekki insanlara..nedir bu ısrarın anlamıyorum ki

canım walla kaçırmışım ben demekki hiç hatırlamıyorum..hani hep beraber görüşme muhabbeti yaptığımızı hatırlamıyorum..kusura bakma şeker..

sevgili nurdan. proteinli bütün yiyecekleri tabağına doldur öyle ki tabakta karonhidratlı yiyeceklere yer kalmasın. bol bol da yüzeceğin için kazasız belasız atlatacağını düşünüyorum.

azmini kutluyorum sevgili massepain. bir ay duraklama içim gerçekten uzun bir zaman. inşallah bir daha bu kadar duraklamazsın.

allah iyiliğini versin vuvuucum yahu gül gül öldüm.

tavuk şişlerin yanınada yulaf kepeği ekmeklerini çıkardık mı

allah iyiliğini versin vuvuucum yahu gül gül öldüm.

tavuk şişlerin yanınada yulaf kepeği ekmeklerini çıkardık mı

ben de kendi kendime eğlendim walla burda o anı düşünüp

cino bu arada 2 tarifin için de teşekkürler..ikiside çok basit ve kolay uygulanır tarifler..tebrik ederim wallahi..

Cino cum bi tabak da Pierre e gönder de neye uğradığını şaşırsın.-)) Türk kadınının yaratıcılığı karşısında herhalde yeni bir kitap yazacağına eminim..
" ÖZ DUKAN DİYETİ"

CINO ellerine saglik:)

Ahaha elettra evet ÖZ DÜKAN DIYETI; TURKISH MENÜSÜYLE;

slogani da ; YÜZLERCE TÜRK KADINI YANILIYOR OLAMAZ :)

süperiz walaa :) Bu arada arkadaslar ben yulaf kepegini Ankara Fitiz marketten almistim, benim yulaf kepeklerim sicak suda ve ya sütte sismiyor ya hic, aynen kaliyor. Yanlis bi ürün mü ki acaba? sizin kepekler sisiyor mu?

ben de kendi kendime eğlendim walla burda o anı düşünüp

cino bu arada 2 tarifin için de teşekkürler..ikiside çok basit ve kolay uygulanır tarifler..tebrik ederim wallahi..

ayyy reca ederim efenimmm, herşey sizler herşey dukannn içiiin bizimki biraz Öz hakiki dukan diyeti gibi oldu walla:)) yani helva için aynı şeyi diyemeyeceğim ama kısırı mutlak ve mutlak deneyin derim...ara öğün için muhteşem hatta yanına touk felan yapıp ana öğün bilem olur..hatta kepekleri çok daha az suyla şişirip mercimek küftesi gibin bile yapılabilir yanii...yarasın kuzularıma, löp löp yağ yakımı olsun inşallah...bu arada feci de :82:tok tutuyor yani

canım benim kepeklerim de oradan doğalsan ın kepeği...üzerini kapakla felan kapatıp beklesen belki o zaman şişer??

doğru söylüyosun ben unutmusum onu

sabah 6da otobusten inip 7,30da evden çıkınca saçmalayabiliyorum hala dinlenemedim yaaa.

süt tozum beniiiimmm:93::93:

o zaman söyleme stilimi değiştirmeliyim:) neyse süt tozu neyseeeeeeee

bir değil birkaç deryacıklı yer var canım herkese yer var. bir işi ilk yapan malesef ceremesini de çekiyo. teknoloji çok gelişti canım sen başladığından beri şimdi herkes dukancı oldu

tuttum bunu ..öz dukan
sen merak etme canım ankaraya otobus kiralar toplanıp geliriz biz

gelirsiniz bilirm sisi ..gelin gelin birde burda toplanalım..:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…