canım 50 iloya düşmek istiyorum evlendiğimde 50 idim az kaldı çok şükür sanırım spor gerekiyor artıktekrar hoşgeldin o zamaaan
eşinin başlamasıda iyi olmuş hani:) dukan kardeşliği yayılıyor valla
canım zaten senin kilon azmıs kaç kiloya düşmek istiyosun ki sen? güzel bir duygu olsa gerek uzun yıllar içine giremediğin pantolonun üzerine cuk diye oturması:)
neyse tekrar hoşgeldin
resim koyucam valla bir araAnaaaa süperrr..biz böyle eskileri gördümü daha bir seviniyoruz,hemencecik kanımız ısınıveriyor...olur mu öyle şey efem asıl sizler bizi lütfedip aranıza aldınız
walla sen de incecik dukancılardansın anlaşıldı..tekrar kolay gelsin..umarım hep beraber başarırız..
Bu arada "ahh ahh nerde o eski sokaklar..buralara kurtlar inerdi geceleyin" gibi muhabbet oldu walla
ama haklısın çok zordur eminim o zamanlar..gerçi şimdide mesela arkadaşlara bir tarif sorup 24 saat sonra cevap alanlar da var,yok değil...hani bana öyle diyorlar,ben bilmiyorum da
görüşmek mi dediniz istanbuldaysanız tam benim işim kk nın buluşma oragnizatörü benBu arada şu görüşme olayını ciddi ciddi düşünelim bigün arkadaşlar..gerçekten çok keyifli olur..
Düşünsenize bi de yemeğe gittiğimizi..Garsona 30 tane tavuk şiş diye bağırdığımızı
dukan canavarları
sen hariç herkes unuttu ama bi sen unutmuyosun yaaaya vuvuşum,canım,cicim kalbimin 3 oda 1 salonu gel unutalım bu kötü anı he ne dersin
bırakacam bu mereti eylülden sonra söz sana
Bu arada şu görüşme olayını ciddi ciddi düşünelim bigün arkadaşlar..gerçekten çok keyifli olur..
Düşünsenize bi de yemeğe gittiğimizi..Garsona 30 tane tavuk şiş diye bağırdığımızı
dukan canavarları
ben bunu geçenlerde söylemiştim kimse oralı olmadı şimdi güzel fikir diyosunuz he pis uyuslaaarrrrr
ben bunu geçenlerde söylemiştim kimse oralı olmadı şimdi güzel fikir diyosunuz he pis uyuslaaarrrrr
Hepinize kolay gelsin.sabahtan beri yine yazdıklarınızı okudum.Gayet güzel gidiyorsunuz.ben hala 60.5 te kaldım.Bu arada yolandacım senide tebrikk ederim.inan bana kemdim vermiş kadar sevindim.Umarım en kısa süre de hedefine ulaşırsın.Ya hepiniz o kadar tatlısınız ki.Her birinizi ayrı seviyorum.Ben 1 hafta sonra tatile gideceğim.Beş yıldız, açık büfe bir otele.Napıcam bilmiyorum.Şimdiden kara kara düşünmeye başladım.Ya dönüşte çok kilo alır gelirsem.Bırakmak istemiyorum geçici de olsa.Bana bir çözüm bulun kızlar ya offfff
coooook uzun bır aradan sonra tekrar merhaba dukancılar
yaklasık 1 aydır dukana devam etmeme ragmen bır ılerleme kaydedememıstım fakat bu sabah kılomda azalma basladı tekrar ve sızınle paylasmak ıstedım.aslında hesapladıgım programın gerısındeyım 89 lara dusmus yada dusmeye yakın olmam lazımdı bu aralar ama yınede mutlu yılmadan devam tekrar edıyorum umutsuzluga kapılmayın 1 AYDAN FAZLADIR DURAKLAMADAYDIM AMA YILMADIM morallerı bozmayalım aramıza yenı katılan arkadaslar hosgeldınız eskı dostlar selam
Bu arada şu görüşme olayını ciddi ciddi düşünelim bigün arkadaşlar..gerçekten çok keyifli olur..
dukan canavarları
allah iyiliğini versin vuvuucum yahugül gül öldüm.
tavuk şişlerin yanınada yulaf kepeği ekmeklerini çıkardık mı
kızlar kısır olay oldu olaaaaaaaaayyy:))) kesinlikle deneyin derim... allahtan 1 kaşık kepekten yapmışım, fazlasıyla yiyebilirdim o kadar diyimm sizeee:)) aynı kısır mantığı, bulgur yerine kepekleri şişiriyoruz... yalnız sıcak suyu fazlaca koymayın, ben bi onu ayarlayamadım yani suyun hepsini çektiremedim...taze soğan, domates,limon, marul, maydanoz, dereoyu, taze nane ne varsa doldurun hatunlarrrr...yummy yummyyyy
ama ama ben ankaradayım...
Cino cum bi tabak da Pierre e gönder de neye uğradığını şaşırsın.-)) Türk kadınının yaratıcılığı karşısında herhalde yeni bir kitap yazacağına eminim..
" ÖZ DUKAN DİYETİ"
ben de kendi kendime eğlendim walla burda o anı düşünüp
cino bu arada 2 tarifin için de teşekkürler..ikiside çok basit ve kolay uygulanır tarifler..tebrik ederim wallahi..
Cino cum bi tabak da Pierre e gönder de neye uğradığını şaşırsın.-)) Türk kadınının yaratıcılığı karşısında herhalde yeni bir kitap yazacağına eminim..
" ÖZ DUKAN DİYETİ"
CINO ellerine saglik:)
Ahaha elettra evet ÖZ DÜKAN DIYETI; TURKISH MENÜSÜYLE;
slogani da ; YÜZLERCE TÜRK KADINI YANILIYOR OLAMAZ :)
süperiz walaa :) Bu arada arkadaslar ben yulaf kepegini Ankara Fitiz marketten almistim, benim yulaf kepeklerim sicak suda ve ya sütte sismiyor ya hic, aynen kaliyor. Yanlis bi ürün mü ki acaba? sizin kepekler sisiyor mu?
Bundan sonra bana süt tozum de lütfen yağmur ,bu çok daha romantik
tatlım sen demedinmi bana sen kızdıkça daha bir tatlı oluyor magnum yemesi diye,ben de o yüzden şeyediyorum..sırf sen daha fazla zevk alarak ye diye yapıyorum...
ammaaaaa etrafa sataşmana asla seyirci kalamam,bunu bende isteme
sen söyleyince hiç de güzel fikir gibi gelmiyor demekki insanlara..nedir bu ısrarın anlamıyorum ki
canım walla kaçırmışım ben demekki hiç hatırlamıyorum..hani hep beraber görüşme muhabbeti yaptığımızı hatırlamıyorum..kusura bakma şeker..
Slm kızlar amanınnnn nasıl dolu burası benim zamanımda bomboştu ee artık biliniyor dukan diyeti heryerde
Kitabım yoktu bi soru sorardım 2 gün cevap bile alamazdım ama kalabalık olmak destek olmak çok iyi
Takip ediyorum sizi ama yazmıyordum bende katılayım yine dedim
diyete devam ocak ayında başlamıştım 58 kilo ile bir ara diyeti bırakmak zorunda kaldım 52 kiloydum bıraktığımda
Hemen almaya başladım valla annemin yanına gittiğim için oldu herşey:78:
Sonra haziranda yine başladım atakla 54 falandım galiba şimdi 51.5 kiloyum bu hafta eşimde başladı sonunda benim diyete
Atak yapıyor bende ona uyuyorm sayılır normalde seyir evresindeyim
Ama spor yapmam lazım vücudum yımışadı vallaaaa
Yemek tarifleriniz şahane ayy ben ne zorluklar çektim yahuu
Şimdi bir deryacıklık yer varsa aranızdayım tabii bu yoğunluğu nasıl takip edicem maşallahınız var valla çok hızlısınız
bu arada şuan üzerimde içine bacağımın bile girmediği bi pantolon var inat edip atmamıştım ben bunu giyicem diye 2 sene sonra giydim şuan çok rahat
Yaşasın dukan ve dukan diyetçileriiiii
Canım tickerı bu siteden yaptım:
Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy...
tuttum bunu ..öz dukanCINO ellerine saglik:)
Ahaha elettra evet ÖZ DÜKAN DIYETI; TURKISH MENÜSÜYLE;
slogani da ; YÜZLERCE TÜRK KADINI YANILIYOR OLAMAZ :)
süperiz walaa :) Bu arada arkadaslar ben yulaf kepegini Ankara Fitiz marketten almistim, benim yulaf kepeklerim sicak suda ve ya sütte sismiyor ya hic, aynen kaliyor. Yanlis bi ürün mü ki acaba? sizin kepekler sisiyor mu?
sen merak etme canım ankaraya otobus kiralar toplanıp geliriz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?